vuosisadan seksinovelli

Taberman

Tää on sit eka novelli, mut kirjotin tän tunteella :)


Vuosisadan seksinovelli

Oli kuuma kesäaamu ja juhlasalissa jossa olimme viettämässä koulun kevätjuhlia oli varmaan vielä kuumempi.
Istuskelimme kavereitten kanssa puvut päällä seinää vasten tuoleilla nojaillen ja touhusimme kaikki omiamme. Minä leikin kännykällä ja ajattelin taas kerran koulumme kauneinta tyttöä, Marianne. Kun kaverini Riku tönäisi kyynärpäällä.
-   kato kuka tuolt tulee!
Sydämeni jätti pari lyöntiä väliin. Sieltä tuli koulun kaunein tyttö jota olin juuri ajatellut. En ollut koskaan nähnyt mitään yhtä kaunista. Hänellä oli päällä musta minihame ja valkoinen pieni kauluspaita joka oli kireä ja peitti juuri ja juuri kaiken sen mitä tarvitsikin, mutta hänen mustat pitsiset rintaliivit näkyivät paidan läpi ja siitähän me kavereitten kanssa innostuttiin. Päämme kääntyivät sitä mukaa oikealle kun hän liikkui ohitsemme.
Kun hän tuli kohdalleni hän hymyili ja iski silmää. Olin saada sydänkohtauksen siitä silmäniskusta ja kun toivuin siitä kaverini roikkuu paidassani ja ravisteli minua ja toisti kokoajan
-   SE ISKI SULLE SILMÄÄ! TAJUUTSÄ SE ISKI SULLE SILMÄÄ!
Sitten kaikki hiljenivätkin kun rehtori aloitti puheen pitämisen, mutta minä en siitä välittänyt vaan keskityin katselemaan Mariannea kun hän silitteli ruskeita, pitkiä, täydellisiä hiuksiaan. Marianne kääntyikin minua kohti yllätyksekseni ja kävi hymyilemään outo katse silmissään. Pulssini nousi heti. En tiennyt mitä tehdä joten päätin vain hymyillä takasi.
Meillä oli koko juhlan ajan pientä silmäpeliä ja kaverini Riku oli kuristaa minut kuoliaaksi, koska se ei voinut uskoa että Marianne iski minulle silmää.
No juhla loppuikin sitten rehtorin puolen tunnin puheen jälkeen ja pääsimme lähtemään luokkiimme todistusten jakoon.
Kun olimme saaneet todistukset ja juttelimme kavereiden kanssa luokan ulkopuolella todistuksista, huomasin että Marianne katseli minua sivusilmällä ja ajattelin itsekseni ”jumalauta se on nyt, tai ei koskaan” ja keräsin rohkeutta ja menin juttelemaan Mariannelle: ”Mä oon katellu sua jo aika pitkään ja ajattelin…”
Marianne laittoi sormeen suulleni ja sanoi: ” tuu mun mukaa” ja otti mua kädestä kiinni ja vei minut ainoaan rauhalliseen paikkaan koulussa, joka oli terveyden hoitajan odotushuone. ”Vihdoinki” Marianne sanoi ja hymyili. Minä olin iha ihmeissäni ja katselin vaan Mariannen kauniita vihreitä silmiä ja täydellisiä huuli.
Marianne tönäisi minut odotushuoneen sohvalle ja tuli syliini istumaan. Hame oli noussut jo sen verran ylös että näin hänen mustat pitsiset stringinsä ja silloin minulla alkoi seisomaan. Marianne huomasi sen ja alkoi hymyillä taas outo ilme silmissä. Hän Suuteli ensiksi minua suulle ja sen jälkeen alkoi nuolemaan niskaani, samalla pikkutakkini pois heittäen ja kauluspaitani nappeja availlen. Minä ajattelin itsekseni ”ei jumalauta” ja otin Marianne perseestä kiinni ja nousin seisomaan ja käänsin hänet sohvalle istumaan. Avasin paidan auki . Marianne katsoi minua oudosti ilmeisesti ihmetellen lihaksiani, koska olinha minä käynyt salilla.
Aloin riisumaan Marianne, samalla hänen korvaa nuollen ja hiljaa näykkien. Ensiksi riisuin rauhallisesti hänen pienen valkoisen kauluspaitansa ja sieltä paljastuikin käteen sopivat, pehmeät ja kiinteät rinnat, jätin kuitenkin rintaliivit päälle ja aloin puristelemaan hänen rintojaan samalla korvaa edelleen näykkien.
Nostin mariannen seisomaan ja laskeuduin polvilleni ja laitoin pääni hameen alle. Huomasin että marianne oli jo kiihottunut, koska hänen stringinsä olivat jo märät. Otin ne hiljaa vetäen pois ja alta paljastuikin posliiniksi ajeltu mirri. Kiusasin aluksi häntä nuollen ensiksi hänen sisäreisiään ja häpykumpuaan. Sitten päätin lopettaa kiusaamisen ja siirtyä asiaan: noulin hänen klitoristaan ja välillä häpyhuulia. Marianne voihki ja ilmeisesti saikin heti jo orgasmin.
Marianne otti pääni pois hameen alta ja sanoin ”mun vuoro”. Hän tönäisi minut sohvalle niin että pääni osui takana olleeseen seinään, mutta siitä minä vaan innostuin lisää.
Hän avasi vyöni ja napit ja otti kullini esille vähän hämmästelle. Marianne imi ja runkkasi sitä ja olin jo saada orgasmin joten pyysin häntä hidastamaan. Hän lopetti suihinottamisen ja nousi seisovilleen, nosti lyhyttä hamettaan ja tuli syliini. Kullini ei meinannut kunnolla mennä Mariannen neitseelliseen pilluun, mutta hivutin sen hitaasti etten satuttaisi vahingossa Mariannea. Hän vähän äänähteli kun painoin sen ihan pohjaan asti, mutta samalla hymyili ja selvästi halusi sitä. Aloitimme aluksi rauhalliseen tahtiin, mutta nopeutimme pikkuhiljaa Marianne päällä pomppien ja minä alla pidelleen hänestä kiinni. Sitten ajattelin antaa Mariannen levätä vähän aikaa, koska olihan hän jo siinä päällä ollut parikymmentä minuuttia. Otin häntä hänen muodokkaasta perseestä kiinni ja nostin hänet. Hän ei painanut varmaan paljoakaan, koska niin kevyesti hän nousi.
Asetin hänet seinää vasten ja hän kietoi jalkansa ympärilleni ettei tippuisi. Välillä ei meinannut happea saada, koska sen verran lujasti hän välillä jaloillansa puristeli.
Tulimme molemmat yhtä aikaa ja olimme aivan hikisiä ja väsyneitä 40 minuuttia kestäneen session jälkeen.
Puimme vaatteet päälle ja Marianne antoi suukon poskelle ja hymyili kävellessään pois

9

7991

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • WSOY

      Sponsor by WSOY.
      Mä korjasin virheet ja toimin tuomarina, mutta tollakaverilla on sana hallussa

      • Taberman

        En mä osaa kirjottaa silleen niiku mä ajattelen. Ja siel on kyl viel aika paljon kirjotusvirheitä, mut suurimmat on karsittu... koittakaa kestää


    • Kaveri

      Hyvin kirjoitettu, sujuva tarina. Kirjoitusvirheistä pieni miinus ;)
      Jään odottamaan vain mitä ensilukukaudella tapahtuu :P

    • Kaveri

      Alku oli hyvä, mutta loppu oli liian hätäisesti tehty. PANOsta siis seuraavassa novellissa, loppuun ja kokonaisuuteen.
      (tää kuuluis kyllä myös tonne seksinovelleihin, otsikkokin sen kertoo :P , mutta ihan OK)

    • Pakko kommentoida

      HUONO!! Ai miksi vai? No tuo oli ihan täys KOPIO Mr.mustikan tarninata! Ainoo vaan että olet muuttanu noita juttuja ja teemaa sun muuta mut muuten ihan samaa juttua matkia! Tässä on pari esimerkkii:

      "Nostin mariannen seisomaan ja laskeuduin polvilleni ja laitoin pääni hameen alle. Huomasin että marianne oli jo kiihottunut, koska hänen stringinsä olivat jo märät. Otin ne hiljaa vetäen pois ja alta paljastuikin posliiniksi ajeltu mirri"

      "Hän vähän äänähteli kun painoin sen ihan pohjaan asti"

      "Otin häntä hänen muodokkaasta perseestä kiinni ja nostin hänet. Hän ei painanut varmaan paljoakaan, koska niin kevyesti hän nousi.
      Asetin hänet seinää vasten ja hän kietoi jalkansa ympärilleni ettei tippuisi. Välillä ei meinannut happea saada, koska sen verran lujasti hän välillä jaloillansa puristeli."

      KOPIOJA!!! Siis oot kyllä aika säälittävä paska ku tollee kopioii toisilta!!!

      BÖÖÖÖÖ!!!!

      et vertailkaa vaa kaikki tätä stoorii tohon mr mustikan omaa nii näätte että tää on ihan repästy mustikalta! On vaan vähän muuteltu!

      • Kaveri

        No missä mr.mustikan tarina o???


    • aurinkoinen

      ei pistäny syttymään, ootsä oikeesti jätkä?
      Et ollu kyllä tunteella kirjottanu.

    • joku

      ihan paska,aika paljo kirjotus virheit en kyl väitä ettei niit mullakaa olis

      • Uujea

        Menevä, ihan hyvä. Kirjoitusvirheistä miinusta. ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe