Huolto Tampereella

uusi vokkaristi

Auto on ostettu Laakkoselta, mutta Tampereelta löytyy toinenkin huolto, LMS service. Kumpaan kannattaa auto viedä määräaikaishuoltoon? (veikkaisin tuota LMS:aa, mutta kumpi parempi?)

30

9466

  Vastaukset

  • Laakkosesta jo vuosien kokemus. LMS:stä kerta kokemus.
   Leekkosella kaikki sujunut jo pitkään hyvin kun tunnen suurimman osan asentajista ja osaan pyytää osaavan asentajan tekemään homman. Alussa oli ongelmia saada haluamansa työt tehdyksi.

   LMS:llä viimeksi jäi etupäästä vaihtamatta muut kuluneet osat. Vaihtoivat vain ja ainoastaan sen osan minkä tiesin olevan rikki, mutta ei niitä muita jo lähes lopussa olevia osia, vaikka mainitsin, että vaihtakaa muutkin mahdollisesti kuluneet osat - katsastuksessa sitten mainitsivat, että ne kuluneet osat pitää vaihtaa...
   No toki sitä voi nuo muut osat vaihtaa toisella kerralla, mutta kun erikseen pyysin varaamaan pidemmän ajan jotta riittäisi muidenkin kuluneiden osien vaihtoon - toki LMS saa siitä lisää rahaa kun saavat taas minun piikkiin purkaa etupään uudelleen. Rahakaan ei ole niin se mikä itseä ärsyttää tässä vaan se, että auto pitää viedä toistamiseen huoltoon. Eli sama meininki tuolla tuntuu olevan kuin Laakkosella ennen kuin osasin vaatia oikeat asentajat ;)

   • Jos palvelu on yhtä huonoa, niin kumpi on sitten halvempi?


   • ... kirjoitti:

    Jos palvelu on yhtä huonoa, niin kumpi on sitten halvempi?

    Samoissa tuntuivat olevan. Eli kun kysyin hintaa toisesta ja sanoin, että tuolta sai halvemmalla niin hinta putosi samaan siellä toisessakin.


   • Jos vieraampi ihminen vie Laakkoselle huoltoon, niin hänen autoaan räpelöi siis suurella todennäköisyydellä joku tumpelo. Saako se olla näin, että palvelu pelaa vain jos sattuu tuntemaan oikeita ihmisiä?


  • En ole Tampereelta mutta yllämainittu paikka ....stä. Muka Vw merkkiliike !??!! Suomi on täynnä tumpeloita ympäri maata :)

  • Laakkoselta kannattaa hakea joitakin varaosia vanhempiin VW ja Audi-tuotteisiin, jotkut alkuperäisosat on edukkaita. Muuten en suosittele Laakkosta ollenkaan, ja ei missään tapauksessa jos ajoneuvo on yrityksen nimissä. Meillä 2002 1.6 Golfissa ei ikinä, missään huollossa vaihdettu keskimmäisiä tulppia ja kun VW LT35 kuorma-auto paku oli hoidossa niin viikossa ei oltu saatu mitään ongelmaa hoidetua mutta öljyn vaihto ja suodattimet kyllä oli vaihdettu, lasku oli kolmen päivän työstä! Tämän jälkeen huolto-kaksikko Sarankulmassa sai asiakkaan...

   • Ostinpa käytetyn volkkarin, huoltokirja ok. Kaikki huollot tehty Laakkosella. Huoltokirjan viimeisellä sivulla merkintä: vaihdettu uusi moottori, ajokilometrit 118000. Että se näistä "merkkihuolloista".


   • eka kerta kirjoitti:

    Ostinpa käytetyn volkkarin, huoltokirja ok. Kaikki huollot tehty Laakkosella. Huoltokirjan viimeisellä sivulla merkintä: vaihdettu uusi moottori, ajokilometrit 118000. Että se näistä "merkkihuolloista".

    Ihan hauskaa, mutta merkkihuollot eivät merkitse mitään moottorin vaihtoja tai muita korjauksia huoltokirjaan. Ne näkyy ainoastaan huollon omassa tietojärjestelmässä huoltoneuvojan tietokoneella.


  • Autokorjaamo VW-Korjaamo Voke Ky
   Kortteentie 8
   33800 TAMPERE

   Onko kenelläkään kokemuksia?

   • Aikamoinen pikkupaja, ennemmin suosittelisin vaikka Huolto :aa, takuut ainakin pelaa paremmin ja hinnat on huomattavasti merkkihuoltoja halvemmat.


   • MikkoBeetle kirjoitti:

    Aikamoinen pikkupaja, ennemmin suosittelisin vaikka Huolto :aa, takuut ainakin pelaa paremmin ja hinnat on huomattavasti merkkihuoltoja halvemmat.

    Huoltaako tuo Huolto myös VAG merkkiset autot, Golf, Passat, yms.?


   • Olen käyttänyt volkkareita ja muita autojani kaikissa mainituissa huoltoliikkeissä. Jos et tiedä mikä on volkkarissasi vikana. Vie Vokeen niin vika löytyy heti. Laakkosella diagnoosia ei osattu tehdä. Vein Vokeen niin löysi vian minuutissa. Jos ei tupakansavu sekä epäsiisteys haittaa ja osaaminen ratkaisee ota yhteys Vokeen.


  • Osoite on tuossa jos joku sitä kaipaa

   LMS Service - TampereLMS Service - Tampere
   Paasikiventie 16 C
   33230 TAMPERE

  • Vokesta kysyttiin. En mielelläni mainosta henkilöä. Koska isoin ongelma taitaa olla kyseisen pienemmän korjaamon kiireet. Asiakkaita tahtoo olla niin paljon, että joutuu odottamaan viikkojakin korjausta. Itse työ tapahtuu nopeasti, omasta kokemuksesta en voi muuta kuin todeta, Voken jälkeen on turvallista viedä auto katsastukseen. Ainakin pari vuotta sitten oli Tampereen halvimmat hinnat.

  • HLS -Auto Oy
   Vehnämyllynkatu 23
   33560 TAMPERE

   Tekevät myös VW ja Audio huoltoja.

   • Hls- auto ei ollut kiinnostunut vaihtamaan virtalukon pohjaa, aika olis ollut joskus kahden viikon päästä eikä se vika edes välttämättä ole se.... Vein auton Valkeakoskella autosähköliikkeeseen seuraavana päivänä ja tunti töitä ja vialllinen virtalukon pohja vaihdettu.


   • AA kirjoitti:

    Hls- auto ei ollut kiinnostunut vaihtamaan virtalukon pohjaa, aika olis ollut joskus kahden viikon päästä eikä se vika edes välttämättä ole se.... Vein auton Valkeakoskella autosähköliikkeeseen seuraavana päivänä ja tunti töitä ja vialllinen virtalukon pohja vaihdettu.

    Tekevät kai määräaikaishuoltoja, ei niinkään "erikoistöitä". Kysellä toki kannattaa aina.


  • Nostelempa tätä keskustelua esiin uudelleen, kun pitäisi oma Beetle viedä korjaukseen... Mikäs on tänpäivän tilanne, mihin kannattaa viedä? Laakkonen kallein? Mutta onko myös paras VW tietous? Suositelkaas muita.

   • Ja siis Tampere ja sen eteläpuoli lähinnä alueina....


  • Täällä kans pitäisi viedä Beetleä hoitoon. Laakkoselle en vie enää yhtää autoa ikinä. LMS varmaankin kutsuu.. Tampereella siis.

  • Kuten tuossa on todettu niin LMS:stä on yhtä huonoja kokemuksia kuin Laakkosesta, joten aivan sama kumpaan vie autonsa, siis jos merkkihuolto pitää olla.
   Samat sotkut saa molemmista.

  • Ajoin ensimmäiseen katsastukseen asti Laakkosen jäljiltä huonojarruisella autolla. Vika tuli puolen vuoden jälkeen ostosta ja jokaisessa huollossa asiasta mainitsin. Ongelma saattoi olla ylimielinen huoltoneuvoja tai sitten ei vain haluttu vaihtaa takuuseen alipainepumppua ja jarrrutehostinta. Tuossa vaiheessa siirryin LMS Servicen asiakkaaksi enkä osta Laakkoselta edes seuraavaa uutta autoa. Olen ollut tyytyväinen LMS Serviceen tähän asti.

  • Jos Tampereen Laakkosesta on noin paljon valituksia, niin olisi jo syytä soittaa tai
   lähettää moitekirjelmä johtajalle, Juha Pelkoselle, niin alkaa kyllä tapahtua!

  • VW huollot Tampereella?

   Itsellä Laakkosesta hyvää ja huonoa kokemusta, ihan niin kuin olisivat viime aikoina tietoisesti yrittäneet parantaa sekä palvelua että huoltoa. Aioin jo lopettaa heidän käyttämisensä, mutta en ole enää varma. Hintava tietysti, mutta...
   LMS. Ei kokemusta.
   HLS-Auto esiintynyt VW asiantuntijana. Olen käyttänyt kerran ja piti hakea auto pois kun eivät saaneet valmiiksi.
   Voke, vanhemmille autoille edullinen ja hyvä paikka, pienessä pajassa vaan järjettömät jonotusajat.
   Ritariauto uusi nimi, ei vielä kokemusta. Onko jollain?

  • LMS:stä en ole koskaan kuullutkaan, mutta eri paikkakuntien Laakkosilla olen käynyt yhden kerran liikaa. Siksi mikään Laakkosen toimipiste ei enää koske minun autooni!

   Nykyisin huollatan autoni Helsingissä Alppilan Autotalossa, on sinne melkein 100km pidempi matka kun lähimpään Laakkoseen, mutta parempi näin.

  • Korjaamoo sää enemmän tarttet kun huoltamoo. Näin se on vissi. Otan osaa.

  • Eiköhän Laakkosen pomot ole tietoisia tilanteesta sillä rikosilmoitustakin heistä/heidän toiminnastaan käsittääkseni on tehty... Laakkoselle en myöskään autoa enää vie.. LMS-huolto oli erittäin hyvä vaikkakin aikaa sai jonottaa eikä hinta myöskään ollut Laakkosta halvempi..

  • Mä käytin kerran vw.n lempäälässä KONETYÖ HAKALASSA, missä sanottiin että tietävät kaiken vw.stä, mutta eipä se homma sielläkään ihan putkeen mennyt...
   Jos haluaa oikeesti autonsa kuntoon ja takuun työlle niin vien Laakkoselle autoni. Hyvällä säkällä saan viell' auton sieltä lainaan huollon ajaksi.

   • Onko Voke sama paikka, missä oli T.Rassa volkkarikorjaamo aikoinaan? Tuli käytettyä Rassaa paljonkin aikoinaan , kun mulla oli Kuplia useempi peräkkäin.


  • Laakkosella onkin ruuhkaa korjaamon puolella. Huomattu on.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin tehohoidon maksimi on ylittymässä

   huomisesta lähtien aletaan Ruotsissa tekemään valintoja keille annetaan tehohoitoa ja keille ei. 6,078 koronatapausta ja 333 kuollutta. Norjassa 5,29
   Maailman menoa
   239
   8555
  2. Mansikka- ja marjasato voidaan uhrata

   niillä ei ole mitään merkitystä elintarvikehuollon kannalta,ne voidaan uhrata.Elintarvikehuollon kannalta tärkeitä ovat vilja-ja perunasato ymv. mutta
   Maailman menoa
   294
   4607
  3. Kiuruvesi 11 koronatartuntaa!

   Onko kyseessä jokin hoitokoti tms? https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006463371.html
   Kiuruvesi
   106
   2128
  4. Kuinka heikoksi maan taloustilanne

   menee, ennenkuin tilalle astuvat taas Suomea kuntoon laittaneet PS, Kokoomus ja Keskusta?
   Maailman menoa
   124
   1558
  5. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   19
   1080