Monsanton Rikokset Maailmalla

Hullua..

Esimerkiksi Intiassa jo yli 125 000 maajussia on tehnyt itsarin koska Monsanto huijasi heidät todella julmalla tavalla. Nyt tämä predatorinen firma on ottanut myös Intialaisten maajussien rahoituksen harteilleen. Mikä sen mukavampaa, jos, tai oikeastaan kun, maajussi ei enää kykene maksamaan velkaansa, siirtyy maa automaattisesti Monsantolle velan panttina. Näin he saavat seuraavat hehtaarinsa GMO-kokeiluja varten. Tästä sitten leviää patentoitu GMO-lajikkeen geeni, ja seuraava oikeuskäyntien vyyhti voi alkaa, jossa maajussit saavat yhtäkkiä tietää että he viljelevät patentoitua geeniä luvatta. Suosittelen ko. firman tarjousten välttämistä kuin ruttoa. Tieteelliset tutkimukset osoittavat kiistatta että heidän tarjoamansa tuotteet joisskain tapauksissa tuhoavat maan viljelykelpoisuuden jopa kymmenessä vuodessa: http://www.i-sis.org.uk/BtCottonKillsSoilandFarmers.php He kylläkin saavat suomalaisetkin pakkopaitaan heti kun heidän tuotteensa hedelmöityvät ristiin muiden lajikkeiden kanssa. Tätä tapahtuu yhä enemmän ympäri maailman. Sitten tulevat Monsanton lakimiehet jättikorvauksia vaatien, koska yhtäkkiä viljelijä saa tietää että viljeleekin luvatta Monsanton patentoimaa geeniä sisältävää lajiketta. Ostamalla Monsanton tuotteita tuet suoraan suurinta tähän mennessä tapahtunutta rikosta ihmiskuntaa ja luontoa vastaan. Tästä on vedenpitävät todisteet, pieni esimerkki: http://cincinnatilocavore.blogspot.com/2008/04/monsanto-vs-farmers.html PS. EU:n uusi terrorismin vastainen laki voi jopa laittaa Monsanton terroristien listalle, koska he tieten tahtoen palkkaavat väkeä suorittamaan terrorismiksi katsottavaa toimintaa: http://p10.hostingprod.com/@spyblog.org.uk/blog/2007/11/eu-commission-counterterrorism-package-where-is-the-threatened-censorship.html#more

9

1270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vastaan??

      Tuossa linkissä oli lopussa se fasistinen totuus. 400 000 oikeuskuluja, ja silti Monsanto omistaa saastuneen siemenesi ikuisesti. Vaikka Monsanto itse on aiheuttanut saastumisen, tahallaan. Miten joku intialainen, tai edes suomalainen, Monsantolle velkaantunut maajussi, löytäisi edes pienen murto-osan tarvittavista oikeus-kuluista? Roistofirma voittaa a priori, kävi oikeudessakin miten tahansa: "Percy Schmeiser, in the meantime, is happy with his win but estimates his legal bills top $400,000 Canadian. And even if he could get his destroyed seeds back, they'd still contain the Roundup Ready gene and be the property of Monsanto." Tuossa mainittiin myös että Monsanto on juuri vallannut omaksi erään kasvihuonevihannes-siemeniä markkinoivan yrityksen, ja omistavat jo toisen, jonka listoilla on hedelmä- ja vihannes-siemeniä.

    • Lahdessa..

      ...kaikki olisi muuttunut. Kun ajat kaupunkiin, ei liiku yksikään auto, ei valoja missään. Sitten katsot uutislehteäsi edellisestä kaupungista. Lehdessä lukisi: "Kaikki Lahden 125 000 ihmistä tekivät itsarin, koska muutama lahtelainen suur-rikollinen firmassa Ponzi-Mato OYj oli levittänyt miljoonia piraattimusiikkikappaleita iTunesiin. Vahingot olivat kymmeniä miljardeja Euroja, koska nuo musiikkikappaleet sisälsivät Troija-koodin joka levitti soundeja näistä kappaleista kaikkiin muihin myytävänä oleviin musiikkikappaleisiin, tuhoten niiden kauneuden ja alkuperäisyyden. Koska nuo muutama rikollista ei voi maksaa tuollaisia korvauksia, langetettiin kaikille musiikin kuulijoille Media-Vero, 1000 Euroa per henkilö ja vuosi, loppuiäksi. Lahtelaiset olivat niin häpeissään että eivät kestäneet elää enää..."

    • mmm ratkaisee

      Maa- ja metsätalousministeriö tuntuu nyökyttelevän gmo-maataloudelle. Suomessahan on jo kokeiltu gm-perunaa (Sataseutu 2004) ja GMO-rapsia (http://www.taloussanomat.fi/ymparisto/2008/05/02/geenipellot-tutkimatta-suomessa/200810937/12?offset=0). Samanaikaisesti enemmistö viljelijöistä ja kuluttajista vastustaa GMO:ta. EU:sta Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Bulgariassa ja Hollannissa on jo GMO-maataloutta. Koska rinnakkaiselolaki on valmisteilla, se tarkoittaa, että valtio ei välitä, vaikka suomalaisille maatiloille kävisi kuin intialaisille.

    • onjo kiire

      no nyt puhut asiaa
      NYT viimeistään Jäätteenmäen Vanhasen ja kumppaneiden pitäisi laittaa stoppi
      suomalaisen viljelijän myymiselle.Ei siihen viljelijä yksin pysty.Mutta kertaakaan en ole näiden kuullut edes mainitsevan Monsantoa ja sen toimintaa maailmalla.
      Aivan hirveää terrorismia.Lakia en tunne mutta onko esim kansalaisryhmän
      mahdollista laittaa alulle tutkimus onko kyse terrorismista,ainakin tällainen
      keskustelu herättäisi ehkä joukon kansalaisia ennenkuin on liian myöhäistä.
      Köyhissä maissa se on jo myöhäistä,mutta ehkä sielläkin saataisiin viljelykset
      takaisin terrorismilain nojalla.Jos edes yksikin valtio, pienikin ,julistaisi
      tämän joukon ryöstäjiksi ja murhaajiksi(100 miljoonaa kertaa pahempia kuin mikään
      Capita-yritys)niin maailma olisi hitusen parempi paikka.Nälkäisille ruokaa on niin naurettava geenimanipuloinnin puolustus ettei voi ajatella muuta kuin niitä rahavirtoja joita tutkijoille syydetään ja sitten heitä käytetään asiantuntijoina.
      Harvoin kiroilen mutta tässäkohtaa sille on paikka.

      • Näivettyvä viljelijä

        Kannattaisi pikkuisen heräillä sielläkin päässä,jos kepulaisia huutelet apuun maatalouden pelastamiseen.Kepulit ovat taitonsa siinä hommassa näyttäneet ja joutavat mennä.Maarlouden asiat eivät kiinnosta ketään.


      • bulimia
        Näivettyvä viljelijä kirjoitti:

        Kannattaisi pikkuisen heräillä sielläkin päässä,jos kepulaisia huutelet apuun maatalouden pelastamiseen.Kepulit ovat taitonsa siinä hommassa näyttäneet ja joutavat mennä.Maarlouden asiat eivät kiinnosta ketään.

        tällähetkellä kepu ainoa ketä suomessa voi mitään,mutta vaihdetaan Vanhaset
        ja Jäätteenmäet äänestämällä pois.Se on ainoa keino ,ihan sama mikä puolue.


      • &¤¤&&¤
        bulimia kirjoitti:

        tällähetkellä kepu ainoa ketä suomessa voi mitään,mutta vaihdetaan Vanhaset
        ja Jäätteenmäet äänestämällä pois.Se on ainoa keino ,ihan sama mikä puolue.

        Ohjelma oli kyllä harrastelijoiden puuhastelua ja agitointia.Siis miksi todellakaan kun ruualla ei ole Suomessa muuta arvoa kuin hinta,voisi tuottavuutta hyvällä omallatunnolla nostaa tuottoisilla lajikkeilla.Luomua on kyllä mukava ostaa jos tuttava on vieressä kun halutaan tehdään vaikutusta,mutta kyllä muuten hypistelyn asteelle jää.


      • tantta?

      • jabamannn
        bulimia kirjoitti:

        tällähetkellä kepu ainoa ketä suomessa voi mitään,mutta vaihdetaan Vanhaset
        ja Jäätteenmäet äänestämällä pois.Se on ainoa keino ,ihan sama mikä puolue.

        Illuminati tekee kaiken sen estääkseen... Niinistönkin oli päätetty voittavan. KILLUMINATI.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1932
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1403
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1280
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1275
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1191
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1111
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1065
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1034
    10. 17
      1025
    Aihe