Parhaat ostospaikat?

ostoksille lähdössä

heips, Olen lähdössä pekingiin ja kyselisin mitkä ovat parhaimmat ostoskujat nykyisin? Eli mistä saa piraattia vaatetta lapsille? Asuin siellä n. 10 v sitten ja silloin oli Sannitul, venäläinen kauppapaikka ja silkkikuja...vieläkö hengissä? Toisinaa löysin sieltä ihan aitoakin kamaa...vieläkö löytyy edullisesti vai saako jenkeistä edullisemmin? nimimerkillä tyhjälläkö matkalaukulla matkaan?

4

1652

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Piija

      Ainakin n.vuosi sitten Sanlitun ja Silkkimarket toimivat molemmat...Asuttiin viellä Sanlitunia vastapäätä City Hotellissa, josta oli hyvä matka shoppailee :)

      • Balicasag

        Yashow on paikka Sanlitunin vieressa ja sinne raahataan paaasiassa kaikki kynnelle kykenevat turistit. Hong Qiao, eli Pearl Market on Keha kakkosen lounaiskulmassa ja samaa tavaraa em. paikassa, mutta siella on myos suht iso lelukauppa ja hyva valikoima helmi - ja muita koruja ylakerroksessa. Silkkimarkkinat on tosiaan Yashow tyyppinen paikka ja sama tavaravalikoima, sijainti siina Jian Guo Men varrella.

        Jos haluaa vahan enemman paikallisille suunnattuihin paikkoihin, niin kannattaa suunnata Nuren Jie (Ladies Market) tai Xi Dan vaatemarkettiin. Noissa turistirysissa tinkaaminen on a ja o, eli pyyntihinnat on luokkaa 5-10 x oikea hinta. Laatu on monen kirjavaa ja tuote kannattaa katsoa kunnolla ennen ostopaatoksen tekoa, tuotteissa on ns. peravalotakuu.

        Em. paikossa on siis ainoastaan ja vain kopiotavaraa. Oikeita tuotteita loytyy monestakin tavaratalosta, mutta samaan jintaan kuin Suomesta. Tosin valikoima on parempi ja joskus hyvalla tuurilla saattaa tehda loytoja.

        Elektroniikkaan vinksahtaneille loytyy paratiisi Pekingin Luoteiskulmasta, keha nelosen varrelta. Paikan nimi on Hai Long ja siella on muutamassa eri rakennuksessa noin 5 hehtaaria elektroniikkaa. Tuotevalikoima on kirjava ja yleensa edullisempi kuin Suomessa. Tanne ei yleensa turisti eksy.

        Pienempia rattimarkkinoita on LiDo alueella ja Keha kolmosen kupeessa Hotelli Kun Lun vastapaata. Hintataso suunnilleen sama joka paikassa ja tinkaaminen elintarkea taito.

        Taksilla paasee parhaiten ja Kaikkiin em. paikkoihin taksilla maksaa suomalaisten suosimista hotelleista alle 70RMB.


    • shoppailua

      Silkkikujaa ei enää ole sellaisena kuin 10 v. sitten, kortteli purettiin n. viisi vuotta sitten ja tilalle rakennettiin nykyaikainen 5-kerroksinen feikki-marketti. Ei ehkä ihan vanhan silkkimarketin tunnelmaa, mutta saa ne vaateostokset kuitenkin sielläkin tehtyä. Hongqiao market rempattiin olympialaisiksi ja viereen pykättiin uusi silkkimarket tyylinen pytinki. Ainakin viime syksynä tuossa uudessa marketissa oli tosi hiljaista, mikä helpotti kaupankäyntiä huomattavasti. Kannattaa käydä tsekkaamassa.

    • alejhkusdy

      eläintarhaa vastapäätä on sellanen monikerroksinen tukkutori..sielt saa tinkimällä pilkkahintaan vaatteita ja kenkiä..ja kannattaa sielläkin tinkiä niin paljon että hinnat on ihan tarpeeks halvat..hinnat siis on alemmat ku silkkimarketista yms tinkimällä..suosittelen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      304
      2755
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      105
      2148
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      81
      1631
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      183
      1502
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1318
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1215
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1086
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1084
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1030
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      911
    Aihe