lasiliike

oljenkorsi

Onko muilla negatiivista kokemusta porvoon lasista?

16

6078

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .....

      itse asiassa kyllä..menin sinne vaihdattaa autooni uuden tuulilasin kun korjauksessa meni kaikki vituiks! oli tarkotus saada kärry takasin samana päivänä kun sen olin sinne vienyt mutta toisin kävi..nämä tyypit olivat onnistuneet tilaamaan väärän lasin vaikka puhelimessa varmistettiin että mikä malli ja merkki ja blaa blaa..huolimatonta touhua etten sanoisi.

    • suosittelen...

      erittäin lämpöisesti Tarmolan Lasia... Ovat hoitaneet hommansa tosi hienosti! Auton tuulilaseja ei taida vaihtaa, mutta kotona tehtävät lasihommat onnistuu taatusti! :)

    • lasinvaihto

      Porvoon lasista, mutta Lasikolmikko (Varikkotie 4), todella hyvä, nopea, osaava ja ystävällinen palvelu.Kahteen autoon lasi vaihdettu kyseisessä firmassa. Suosittelen.

      • llasi

        porvoon lasi,mestarintie kakskasi.....Siitä on oikeesti väsynny mainos.


    • Porvoolainen

      Kyllähän näitä riittää, ei siitä puljusta ole mitään positiivista sanottavaa. Vaimon auton tuulilasin vaihdon jälkeen alkoi autossa jatkuva suhina yli 40 km nopeuksissa. Kun asiasta reklamoin sanoivat että kannattaa tarkistaa ettei oo ikkunoita jäänyt auki!!! Oman kuorma-auton tuulilasin vaihdon luulin menneen hyvin, mutta hiljalleen alkoi aurinkolipasta ruuveja lennellä. Lippa kun oli pysynyt hyvin paikoillaan edelliset 3 vuotta...

      Asiakaspalvelu surkeaa, omista mokista ei haluta ottaa vastuuta, luvataan soittaa ja hoitaa asiat mutta pelkkää **setusta kaikki.

    • vierailija12

      Eksyin sinne kerran kun etsi Lasikolmikkoa. Tiskin takana oli ruotsinkielinen tympeän oloinen nainen. Yritin kysellä että onkohan tämä nyt oikea paikka, niin töykeänä vaan jankkasi että tämä on Porvoon Lasi, vaikka varmasti tiesi että etsin toista lasiliikettä, mutta eipä vahingossakaan neuvonut, että Lasikolmikko on aivan nurkan takana.
      Lasikolmikossa on aivan loistava, YSTÄVÄLLINEN ja nopea palvelu. Sinne voisi muutaman muunkin porvoolaisliikkeen myyjän pistää asiakaspalvelu oppitunnille.
      Porvoon Lasilla sattuu olemaan hiukan parempi sijainti aivan "päätien"
      varrella näkyvällä paikalla.... siksi moni varmaan päätyy sinne ensin, mutta ei toista kertaa....

    • Uusiaikakausi

      Taitaa nämä kommentit koskea Porvoon lasia niiden vanhojen omistajien osalta. Ainakin nykyään erittäin asiallinen ja hyvän asiakaspalvelun omaava firma. Terveisin tyytyväinen asiakas :).

    • Simoniz

      Todella ammattitaitoinen ja kehittämisintoinen, uutta luova yritys, jossa asiakas on numero 1. Myös hintataso on kohdallaan.

    • Ensuosittele

      On. Tältä vuodelta. Asensivat lasin, jonka liimaus ei pitänyt. Uusittiin heidän ohjeillaan. Ei pitänyt. Syyttivät kaikkea mahdollista muuta, mukaanlukien järeiden rakenteiden pettämistä, mutta vastuuta ja ammattilaisen asiallista käytöstä ei löydy edes suurennulasilla.

    • Börtsi

      Erittäin epäasallista ja ammattitaidotonta palvelua ainakin auton tuulilasin asennuksessa.

    • maanmiet

      Olisin teettänyt henkilöautoon sivupeilin lasin. Mukanani valmis sabluuna. Hinta Porvoon lasissa 50 euroa, jolla rahalla saa tarvikeliikkeestä koko sähkötoimisen sivupeilin pohjamaalattuna. Menin Lasikolmikkoon jossa homma hoitui 15 eurolla. Hoitivat vielä liimauksen peiliin samalla reissulla samaan rahaan. Erittäin ystävällisiä ja asiakaspalveluhenkisiä ihmisiä. Eipä jatkossa tarvitse miettiä missä asioi: Lasikolmikossa!!

    • Kertariittiminulle

      On valitettavasti kokemusta. Olin kuullut jo aiemmin negatiiviseen sävyyn Porvoon Lasista, mutta tulipa vietyä sinne kun vakuutusyhtiö sinne lähetti kun niillä varmaan joku sopimus.. Voin vain sanoa että joku toinen paikka kannattaa valita, jos asiakaspalvelua etsii ja haluaa varman ja hyvän lopputuloksen.

    • Onnistui

      Hyviä kokemuksia. Tilasin pöydän päälle lasin. Kuljetuksessa lasi oli rikkoutunut kulmasta. Ilmoitus liikkeeseen ja tekivät uuden. Asiakaspalvelu hyvä. Ei mitään ongelmia.

    • gb23hv

      Tarmolan lasi.....Ihan paska. Lupasivat antaa tarjouksen 3 päivässä...Nyt on mennyt 2 viikkoa eikä vieläkään näkynyt. Olisivat voinut sanoa ettei kiinnostaa

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6679
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4320
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2740
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2070
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1613
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1427
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1104
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1061
    Aihe