lomaromanssi

cosworth

Tämä tarina on tosi:
Olin nuorena miehenä ensi kertaa ulkomailla ja matka suuntautui Isreaeliin. Eihän se kuulosta miltään peruslomakohteelta, mutta veljeni palveli silloin Golanilla YK-joukoissa ja hän oli lupautunut oppaaksi meille nuorille kölväreille.
Veljen isolla 635 CSI BMW:llä olikin mukava heittää reissua ja tuohon karun kauniiseen maahan tulikin tutustuttua perinpohjin aina Netanyasta Eilatiin. Maassa, jossa tuontiautoja verotetaan todella raskaalla kädellä ja liki kaikki ajavat lisenssillä valmistetuilla Subaruilla, BMW oli kuin hunaja kärpäsille. Missä liikuimmekin, herätimme uteliaisuutta kuin suuretkin starat konsanaan, eikä ihmekään, sillä veljen auton hinta olisi sikäläisessä liikkeessä ollut liki 800000 silloista markkaa, eli ei ihme, että käänsimme katseita, missä liikuimmekin. Eikä pohjoinen vaaleus tietenkään olllut haitaksi. Autolla sai myös mukavasti kontaktia paikallisiin, varsin pidättyväisiksi tiedettyihin, tyttöihin. Takapenkille ei todellakaan ollut vaikeata löytää innokasta kyytiläistä. Paikalliset naiset ovat todella upeita pakkauksia, kuin Välimeren alueen parhaat piirteet olisivat leimaantuneet heihin. Mutta juutalaisuudessa on se huono puoli, että heitä ei saanut houkuteltua sen pidemmälle ilman lupausta ikuisesta rakkaudesta ja sellaiseenhan nuorella, viriilillä miehellä ei ole varaa. Tytöt olivat kauniita katsella, mutta kaverillani ja minulla oli muita suunnitelmia kuin pelkkä suutelu, käytimme siis veljeni jo aiemmin hankkimaa paikallistuntemusta hyväksemme ja aloitimme kierroksen Natanian (Netanya) yöelämään tutustumalla. Paikalliset ilotytöt olivat karmeita, eivätkä juurikaan innostaneet, ei varsinkaan yleisenä vitsinä tunnettu "como", läskiperse, paikallinen "julkkishuora" eikä toiminta muutenkaan ollut innostavaa. Suunnaksi siis Tel Aviv ja Sunset beach.
Miljoonakaupungissa touhu olikin jo toisenlaista, kansainvälisempää. Varsinkin kaupungin pitkällä hiekkarannalla saimme ihailla toinen toistaan upeampia naisvartaloita. Jäimme kaverini Karin kanssa kahden, koska veljeni katosi kaupungille "faitteri" kavereidensa kanssa.
Charmimme tehosikin varsin mukavasti ja bongasimme seuraksemme kolme etelä-amerikkalaista neitosta.
Kaksi heistä, sisarukset Ella ja Adriana, olivat Kolumbiasta ja Nadja Brasiliasta. Kari innostui sisaruksista, joten minulle jäi Nadja. Nadja oli iloinen pakkaus seksikkyyttä ja eksotiikkaa. Olivathan siskokset Ella ja Adriana siistin näköisiä, joskin lyhyitä ja leveälanteisia, mutta Nadja oli tyrmäävä, pitkät, hoikat sääret, pyöreät lanteet, pienet, mutta hyvänmalliset rinnat, kauniit, tummat silmät ja upea hymy.
Pikkiriikkiset bikinit peittivät vain oleellisimman, mutta se ei meitä häirinnyt.
Päivä kului kuin siivillä, eikä itse asiassa lomaakaan ollut enää kuin neljä päivää jäljellä, toista viikkoa oli kulunut paikkoja pyöriessä ja vasta nyt tuntui tärppäävän. Jälleen kerran tuli todettua että merta edemmäs ei kannata kalaan mennä. Pienet puutteet kielitaidossa eivät juurikaan haitanneet kommunikointia, itse asiassa kielitaito tuli illan edetessä keskeiseen rooliin, kun vaihdoimme kielareita Nadjan kanssa baarissa. Kari häsäsi siskosten kanssa tahollaan, näin heidät silloin tällöin vilaukselta ihmisvilinässä. Nadja kertoi olevansa "house-keeper" ja puolen vuoden työluvalla Israelissa töissä. Hänellä oli majapaikka Tel Avivin laitamilla olevassa hienostohuvilassa, jonka taloutta hän hoiti. Vieraita siellä ei suvaittaisi. Tulkitsin tämän hienovaraiseksi kutsuksi ja rohkenin kuiskata hänen korvaansa, että jos hän haluaisi, hän voisi yöpyä meidän huoneessamme hotellissa, joka oli varsin lähellä klubia. Tietämättä, että Kari oli onnistunut houkuttelemaan sisarukset myös messiin, lähdimme käsi kädessä Nadjan kanssa hotellille. Lyhyeen matkaan kului yllättävän paljon aikaa, koska pysähdyimme tuon tuosta halaamaan tai suutelemaan.
Portieri haastatteli pitkään kaunista seuralaistani, sillä hotelli suhtautui kielteisesti prostituoituihin. Minusta kohtelu tuntui oudolta, sillä Suomessa moinen ei olisi mahdollista,eihän Nadja itseään kaupitellut; no maassa maan tavalla. Pääsimme vihdoinkin huoneeseen vain todetaksemme että Kari ja siskokset olivat jo täydessä touhussa ja olivat vielä yhdistäneet molemmat sängyt saadakseen tilaa leikeilleen. Kari oli alla, Ella istui Karin kasvoilla hajareisin ja Adrian hieroi Karin kalua. Eipä katolilaisuus näkynyt näiden tyttöjen touhuissa. Nadja hymyili ja sanoi, ettei meille ole tilaa sängyssä, mennään kylpyhuoneeseen. Nadja alkoi riisuutua selvästi kiihottuneena näkemästään, hän riisui toppinsa näppärällä liikkeellä ja kietaisuhame tipahti toisella.
Yllään vain jo rannalla näkemäni narubikinit hän liukui kylpyhuoneeseen lanteitaan keinuttaen. Ah noita etelän tyttöjä. En voinut olla katsomatta taakseni, mitä sängyllä tapahtui. Kari oli siirtynyt Adrianen taakse ja painoi tätä rauhallisin työnnöin, Adrian hieroi sisarensa häpyä sormillaan, Ella voihki nautinnosta ja koukisti sormeaan kutsuvasti haluten minut mukaan. Nadja odotti kuitenkin jo kylpyhuoneen ovella nännit törröttäen ja huulet kutsuvasti raollaan. Jessus mikä tilaisuus, kahtaalla himokas nainen, kaunis ja kauniimpi. Valitsin kauniimman.
Nadja riisui bikininsä ja polvistui eteeni avaamaan farkkujeni nappeja. Housut putosivat nilkkoihin ja potkin ne kylpyhuoneen nurkkaan. Avasin suihkun, mutta eihän sieltä tullut kuin kylmää vettä, joten tyydyimme kietoutumaan
toisiimme. Käteni hakeutui Nadjan jalkoväliin, jossa vähäkarvainen ja jo kostunut pillu odotti toimintaa. Nadjan huulet liikkuivat kaulaltani alaspäin aina vatsalle. Samalla hän kääntyi siten, että kostea mätäs oli suoraan kasvojeni edessä. Nuolaisin varovaisesti hänen jalkoväliään. Nadja huokaisi ja imaisi kaluni suuhunsa. 69 asennossa nautimme toisistamme huomaamatta, että ilman munaa jäänyt Ella oli saapunut kylpyhuoneeseen. Estottomasti hän ryhtyi nuolemaan kaluani yhdessä Nadjan kanssa, tämä oli minulle liikaa ja tulin voimalla, siemeneni lensi tyttöjen kasvoille ja tahrasi heidän hiuksensa. Pieni pettymys kuvastui Ellan kasvoilta, koska hän jäisi nyt ilman miestä.
Tilanne oli kuitenkin niin kiihottava, että kalu ei kutistunutkaan, kuten yleensä tuppasi käymään. Tuuppasin sen
Nadjan pilluun ja aloitin hitaan nainnin. Ella istui vieressä hajareisin hieroen vuoroin itseään, vuoroin Nadjan rintoja. Nadja huohotti ja vikisi ja sai orgasmin, joka oli kuin kouristus, hän irroittautui minusta. Ella käytti tilanteen hyväkseen ja istui päälleni upottaen kovana jököttävän kaluni märkään ja jestas miten tiukkaan pilluunsa. Ella aloitti raivokkaan ratsastuksen päälläni, huusi jotain espanjaksi ja sai, enkä itsekään kyennyt pidättelemään toista lastia, jonka lennätin Ellan sisälle. Siirryimme kaikki sängylle toipumaan kokemuksestamme. Kari ja Adrian vielä hyväilivät toisiaan tyytyväisen näköisinä. Varsinainen gang-bang.
Aamu saapui liian pian ja tytöt poistuivat töihinsä luvattuaan toki palata illalla luoksemme. Viimeiset päivämme kuluivatkin liian nopeasti ja jouduimme jättämään haikeat jäähyväiset. Olihan sittenkin kaikkien lomien äiti.

1

7025

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • T.Gila

      Joo'o, kyllä nuo Iippolan faitteri lomat tiedetään ;) ihan hyvä juttu, mutta jätä tuo käivärä sanasto muualle kun seksinovelliin... siitä on omat kokoelmat hölkkärissä...ei vaan, aika kiihottavat tapahtumat!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      415
      4574
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      247
      2274
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1700
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      161
      1452
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      304
      1380
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1147
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      138
      1117
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      79
      1103
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1085
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      119
      977
    Aihe