Luokkaretkellä laivalla 2

nainen

...jatkoa luokkaretkellä laivalla...

Olin kauhusta kankea kun ajattelinkin Joukon suurta kullia anuksessani. Yritin väittää vastaan, mutta Jouko
käski minun olemaan hiljaa ja läimäytti avokädellä pakaralleni. Jouko yritti hakea liukastetta anukseen pillustani, muttei onnistunut enää koska en ollut enää märkä vaan pelon valtaama. Jouko kirosi ja lähti hakemaan vessasta jotain. Yritin vääntäytyä irti käsiraudoista joilla olin kiinni sohvan päädyssä, mutta turhaan. Joukon tullessa yritin vielä päästä irti ja Jouko hymyili ilkeää hymyään.

- Ei se nyt niin kauheaa ole... ota rennosti niin se ei satu.

Jouko neuvoi, avasi vessasta tuomansa purkin ja levitti liukastetta pepulleni ja kyrvälleen. Sitten hän laittoi sitä sormeensa ja asettui taakseni. Otti toisella kädellä pakarastani kiinni ja levitti pakaroita ja yritti työntää sormeaan anukseeni. Puristin pakaroitani yhteen eikä Jouko saanut sormeaan sisälleni. Jouko hymähti.

- Miten me nyt saataisi sut totteleman.

Jouko mietti ääneen. Hänen ilmeensä oli vihainen. Jouko ilmeisesti keksi pian miten minut saa tottelemaan ja hymyili huvittuneena. Jouko otti farkkunsa ja poisti siitä vyön. Pyysin Joukoa lopettamaan pelottelun ja lupasin tehdä niin kuin hän pyytäisi.

- Liian myöhäistä rakkaani... laske iskut!

Hengitin kiivaasti ja odotin miten kovaa Jouko minua tohtisi lyödä. Yhtäkkiä tunsin kipua pakarallani ja ulvahdin. Jouko käski minua uudestaan laskemaan. Sanoin yksi. Toinen lyönti oli kovempi muttei saanut minua huutamaan. Kolmas oli huomattavasti kovempi kuin aiemmat ja parahdin kivusta. Laskin lyöntejä kahdeksaan asti kunnes Jouko lopetti. Pakarani olivat hellinä ja varmasti tulipunaiset. Jouko meni taakseni ja hieroi hiljaa pakaroitani. Se tuntui rauhoittavalta ja rentouduin. Jouko lisäsi liukastetta anukseeni ja sanoi rauhallisemmin ettei se satu paljon. Jouko voiteli myös oman kyrpänsä ja asetti sen anukselleni.

Odotin hengittämättä Joukon seuraavaa siirtoa. Jouko otti toisella kädellä kovan otteen pepustani ja rupesi työntämään kulliaan anukseeni. Tuntui kuin olisin haljennut ja uikutin voimakkaalla äänellä Joukon alla. Kun kullin pää oli mennyt sisääni loput tulivat helposti perässä. Kun kulli oli pohjassa Jouko odotteli lihasteni rentoutumista. Jouko ujutti kätensä alleni ja rupesi hieromaan klitoristani. Se tuntui hyvältä ja voihkin hyvän olon tunteesta. Kaikki tuntui taivaalliselta, kunnes Joukon kulli rupesi vetäytymään anuksessani. Kipu oli kohtalaisen pieni verrattuna kun hän työnsi kullinsa anukseeni. Yhä hieroessaan klitoristani Jouko rupesi naimaan minua hiljaisella tahdilla.

Voihkin ja uikutin Joukon työnnelleessään suurta kyrpäänsä anukseeni. Pian Jouko kovensi tahtia ja kipu tuntui pieneltä nautintooni verrattuna. Jouko halusi minun saavan orgasmin ja hieroi kovempaa klittaani. Tunsin kuinka orgasmi läheni ja vihdoinkin saavutti minut. Se vavisutti koko kehoani ja olin kuin taivaassa. Tänä aikana Jouko oli koventanut tahtia todella paljon ja voihkin ääneen hänen käsittelyssään. Kun Joukolta lopulta tuli lasti anukseeni hän lysähti uupuneena päälleni.

- Kiitos rakkaani... sä tunnuit hyvältä.

Jouko kuiskasi minulle käheästi. Olin itsekin nauttinut joten minulla ei enää ollut valittamista. Hetken siinä maakasimme kunnes Jouko nousi ylös ja ujutti veltostuneen kullinsa anuksestani. Se tuntui todella hyvältä Ja huoahdin. Jouko suuteli kaulaani ja kiitti minua vielä kerran. Hän irrotti käsirautani ja kantoi minut suihkuun. Jouko Laittoi minut lattialle seinää vasten istumaan. Hänkin huohotti vielä ja katsoi minua. Hän otti suihkun käteensä ja laittoi lämmintä vettä valumaan. Sitten Jouko kumartui puoleeni ja istui viereeni.

Jouko pesi minua lämpimällä vedellä koko ajan puhellessaan kuinka kaunis olen. Hän pesi alapääni joka oli aika herkkä. Jouko käski minut ympäri ja menin kontilleni. Hän pesi huolellisesti anukseni ja selkäni. Joukon hellät kädet tuntuivat hyviltä ja hengitin raskaasti samoin kuin Jouko. Jouko kysyi jaksaisinko vielä ja käänsi minut selälleni alleen makaamaan. Nyökkäsin hymyillen.

Jouko suuteli ja imi nännejäni. Vaikersin ja huohotin hänen allaan. Jouko hieroi kädellään pilluani ja työnsi yhden sormen sisääni. Pistin silmäni kiinni ja huohotin ääneen Joukon osaavien sormien käsittelyssä. Pian Jouko laittoi sisääni toisenkin sormen ja alkoi naimaan minua sormillaan. Samalla Jouko rupesi suutelemaan ja imemään kaulaani. Toisella kädellä hän puristeli rintojani. Jouko käänsi meidät ympäri ja minä olin päällä. Tajusin mitä Jouko halusi ja laskeuduin alaspäin. Pyysin Joukoa neuvomaan minua koska en ollut ennen ottanut suihin. Nuolin kullin vartta ja pyöritin kieltäni sen ympärillä. Lopulta otin kullin kokonaan suuhuni ja Jouko murahteli tyytyväisenä ja piti kuin varmistaen olkapäästäni kiinni.

Lopeta tai multa tulee...

Jouko sanoi ääni käheänä. Jouko selätti minut ja koitti vielä olenko tarpeeksi märkä. Jouko asetti kyrpänsä pillulleni ja työnsi sen nopeasti pohjaan asti. Ulvahdin yllätyksestä ja Jouko kysyi sattuiko minua, vastasin ettei sattunut. Jouko alkoi naimaan minua ja tällä kertaa kovensi tahtiaan nopeammin. Samalla imiessään kaulaani ja puristellessaan rintojani. sain ihanan orgasmin ja toisenkin heti perään. Jouko kovensi tahtiaan ja nai minua kuin viimeistä päivää. Jouko sanoi että siltä tulee ja pyysin saada imeä hänen kyrpäänsä. Jouko yllättyi pyynnöstäni, mutta suostui siihen.

Olin kuullut että miehet tykkäävät kun nainen nielee spermat. Se näytti kuulemma niin rivolta. Jouko meni seinää vasten seisomaan ja minä kontalleni. Otin kyrvästä kiinni ja runkkasin sitä käsin. Kun Joukolta tuli annoin hänen katsoa kuinka lasti lensi naamalleni ja suuhuni. Nielin ja otin spermaa käsilläni kasvoiltani ja nielin nekin. Koko ajan Jouko seurasi tekemisiäni katseellaan. Pesimme vielä nopeasti itsemme.

Menimme Joukon sänkyyn uupuneina makaamaan ja Jouko suukotteli minua poskille ja huulilleni. Nukuin yön Joukon hytissä ja heräsin aamulla kun Jouko vielä nukkui ja menin omaan hyttiini. Koimme vielä monia kertoja ihania hetkiä Joukon kanssa, mutta niistä joskus toiste.....





Minulla on vielä yksi osa tätä kirjoitettuna jos ketään kiinnostaa...

3

6167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mä vaan

      Laita nyt äkkiä lisää..mmm...aivan upea stoory...grrrr

    • Vastailija

      ompas berbeeristä koko tarina :D

    • Natalie

      Kiinnostaa...!!! Todellakin!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe