Seksikaupassa

Cosworth

Tulin siihen ikään, että kaikki alapäähän eloa saavat asiat alkoivat kiinnostaa. Naiset ja melkeinpä naistenpyörän satulakin aikaan saivat mojovan "stondiksen" mutta paineiden purkamiseen ei tilaisuuksia kosolti ollut. Yleensä pikainen käteenveto tuli suoritettua hätäisesti peiton alla villien kuvitelmien avittamana. Silloin pornolehtiä ei ollut joka hyllyssä ja elämä muutenkin säädyllisempää. Kotikorttelin erään talon kivijalassa oli "tupakkakauppa" josta kaverit puhuivat usein välitunneilla ja koulun jälkeen. Siellä kuulemma oli kuvia alastomista naisista ja miehistä olemassa silleen. Jutut siitä paksuuntuivat ja edettiin vedonlyönnin asteelle. Lopputuloksena minä olin eräänä päivänä väijymässä liikkeen nurkilla. Tiskin takana ei ollutkaan omistaja, lihava mies, vaan joku nuorempi, muodokas, mutta ei suinkaan lihava, nainen. Vahvasti meikattu neitokainen istui kassatiskin takana ja luki päivälehteä, kun mieleni rohkaistuani astuin sisään liikkeeseen. Katselin hetken ympärilleni tupakkatuotteiden täyttämien hyllyjen välissä näkemättä kuitenkaan mitään paljaaseen pintaan viittaavaa, ennenkuin missukka huomasi "asiakkaan" . Tuimana hän kysyi: mitäs poika haluaa. Vastasin tytölle kuin aikamies konsanaan, jotta pillua, lehahdin samointein punaiseksi ja juoksin ulos liikkeestä.
En kehdannut viikkoon liikkua niillä nurkilla, mutta eräänä päivänä olin pakotettu kulkemaan kaupan editse. Samainen tyttö oli taas tuuraamassa. Hän näki minut ilmeisesti ikkunasta, koska oli ovella odottamassa. Poika, tules tänne, se huusi, pysähdyin ja katsoin ovelle, siellä tyttö oli punaisessa minihameessa ja huiskutti.
Vaikka hävetti niin ylitin kadun ja menin juttusille. Sinähän se halusit pillua viime viikolla, tuu sisään kauppaan niin mä näytän sulle. En olisi kuunaan uskonut naisen suusta moista kuulevani, mutta vietit vetivät sisälle myymälään. Tyttö lukitsi oven perässäni ja laittoi lapun ikkunaan. Seurasin häntä takaseinustalle, jossa oli aiemmin huomaamatta jäänyt oviaukko. Tyttö avasi lukitun oven ja vinkkasi seuraamaan. Siellä oli punatapettinen huone, jonka seiniä kiersivät lehtiä täynnä olevat hyllyt ja huoneen keskellä oli reilun metrin leveä puusänky. Tyttö otti eräästä hyllystä nipun lehtiä ja heitti ne sängylle: siinä, katso miltä se pillu näyttää. Lehdet olivat ulkomaalaisia ja niissä tosiaan oli monenlaisia naisia monenlaisissa asennoissa ja kaikki alasti. Tyttö kaivoi toisenlaisia lehtiä ja istuutui viereeni. Katsopa tätä, hän sanoi. Siinä oli mies ja kaksi naista panopuuhissa. Haluutsä nähdä oikeen pillun, tyttö kysyi yllättäen. Juuh, puhisin kuin mielipuoli, muna törrötti pystyssä housujen puristuksissa ja hiki norosi niskassa. Minihame heilahti lanteille ja tyttö levitti jalkansa. Alushousut peittivät näkyvyyden, vain hieman karvoitusta pilkisti lahkeen saumasta. Tytön käsi hakeutui jalkoväliin ja hieroi häpyä housujen päältä. Näyttääkö kivalta? En vieläkään saanut sanottua mitään järkevää, mutta tyttö vaikutti innostuneelta. Hän nousi ylös ja tempaisi housut pois ja istuutui uudelleen sängylle ja levitti jalkansa. Tuuhea karvoitus ei peittänyt vakoa, joka kiilsi kosteudesta. Tyttö työnsi sormensa vakoon, hieroi pari kertaa sormellaan edestakaisin ja lipoi huuliaan. Haluutsä kokeilla se sanoi ja tarttui käteeni ohjaten sen kostealle kummulle. Kun en muuta osannut, tein kuten tyttö äsken, laitoin sormen vakoon ja liikutin sitä edestakaisin. Tyttö sulki silmänsä ja alkoi ynisemään, jatkoin sormen liikuttelua, kunnes tytön ääni koveni, hänen selkänsä jännittyi kaarelle ja hän kiljaisi. Pelästyneenä vedin käteni pois. Älä hätäile, se kuului asiaan, tyttö evästi minua riisuessaan housujani. Muitta mutkitta hän nappasi kovan, valuvan kaluni suuhunsa ja aloitti
imemisen, tuntuiko paremmalta kuin käteen veto, en osannut muuta kuin huohottaa ja ruiskaista spermat tytön suuhun. Olin varma, että tyttö oksentaisi, mutta sehän nieleksi koko lastin ja vielä nuolaisi terskan puhtaaksi. Mitäs tykkäsit se kysyi. Olko tuo naimista, kysyin, tyttö, Hannele nimeltään, sanoi, että se oli esileikkiä, naimista on se, että muna työnnetään pilluun sisälle, haluutsä naida ihan oikeesti. Kalu nousi noista sanoista uuteen juhlakuntoon, mutta ennenkuin sain työntyä sisälle pilluun, tyttö kaivoi jostain muovipakkauksen jonka repäisi auki, otti esille kumin, jonka rullasi kalun päälle. Nyt, se sanoi ja pyllisti. Yritin ensin vahingossa pyllyyn, mutta Hannele tarttui kaluun ja ohjasi sen oikeaan aukkoon. Sinne se upposikin kuin veitsi voihin. Tekipä eetvarttia, kunhan muut kuulisivat....
Vain muutaman työnnön jälkeen sain taas siemensyöksyn. Hannele vaikutti hieman pettyneeltä pyyhkiessään jalkoväliään paperipyyhkeellä. Nyt oot saanut pilluu, se sanoi. Haluutkos vielä uudestaan. Mut jos haluut niin, sit saat maksaa satasen mulle.
No se oli minun ekakertani ja Hannelen kanssa viimeinen, mistäs koulupoika satasen olisi saanut, edes tarpeeseen...

2

6446

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Byzantine

      Kyllä saturaisen tempaisee vaikka hihasta, jos on huutava tarve...

      Mielestäni ok tarina, plussaa fiksusta naisesta joka tajusi laittaa korstun pojulle.

    • Saku

      Uulalaa...

      kuulosti hyvältä... vedä stoori siitä miten maksoit sille 100 yms.. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe