Nopein koira

Satu

Sanovat että greyhound on kaikista koiraroduista nopein. En oikeen usko tota, koska oon nähny ku saksanpaimen koira juoksi sen kiinni. Et onks sittenki saksanpaimen koira nopein? Kuka sen mittaa muka? Kyllä sen näkee luonnossa kun laskee koirat irti.

13

3725

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herra x
    • sopii kokeilla

      Niin siittä nopeudesta... jos grey juoksee 480 alle 30 sek. lähtö paikaltaan kopista.... keskituntinopeus on 60km/h nooh... suoralla lujempaa ja mutkissa hitaaanpaa...´muistini mukaan ei ole olemassa kuin yksi nisäkäslaji joka on nopeampi... mut se asustelee tuolla afrikassa...mutta grey onkin nopea luhyillä matkoilla ( alle kilsa)

      • italian_grey

        ohoh...aika outoa, että sakemaani on ssanu greyn kiini....Meidän italiaanoa on jahdannunt iso saksanpaimenkoira, eikä kyllä todellakaan saanu kiinni pientä, 30-senttistä italianvinttikoiraa!! että silleen....;)


    • race

      Just, kerrohan missä ne juoksivat, vapaana pellolla leikkiessä? Meidän greyt ainakin leikkiessä odottelevat muita koiria, jos niillä ei ole tarpeeksi vauhtia muuten. Luulen, että grey on vain leikkinyt eikä edes yrittänyt todellista vauhtia.
      Greyhän juoksee täysiä vasta, kun sillä on saalis (viehe) edessä, eli se on metsästäjä ja sprintteri. Muulloin sekin osaa leikkiä ja tahdittaa nopeutensa muiden vauhtiin. Eri asia sitten, kun kaksi greytä päästetään samaan aikaan vapaaksi, silloin voivat pelkästä juoksuhurmasta vetää hetken täysiä.
      Sakuhan jaksaa jolkottaa samaa vauhtia vaikka kuinka, grey sprintterinä juoksee vain hetken täysiä.

    • West Samoyed

      on kyllä se nopein. Saksanpaimenkoira ei kyllä ole edes muita vinttikoiria nopeampi (en loukkaa nyt saksanpaimenkoiria, pidän itsekin ko rodusta).
      Tuttavan eng.vinttikoira juoksee ainakin todella kovaa! Suurin vauhti kestää kuitenkin vain parikymmentä sekuntia, eihän greyt muuten niitä supervauhteja jaksaisi pinkoa! =)

    • _XVC_.

      Muistelisin että jossain olisi sanottu että grey olisi nopein maanpinnalla paikaltaan lähtevä eläin.

      Ihan hauskana pointtina tuli mieleen kun kerran laitettiin meidä (rata) grey ja eräs toisen rotuinen vinttari samaan aikaan maastojuoksuradalle. Molemmat lähti yhtä aikaa ja tulivat maaliin yhtä aikaa mutta grey varmaan juoksi puolta pidemmän matkan kun ei pystynyt siinä vauhdissaan tekemään riittävän nopeita käännöksiä.

    • *bööö*

      must sil ei oo mitää välii mikä koira on toisii parempi tai nopeempi juokseee.... eix koirat oo kummiski ihan samallaisii.. tai siis yhtä ihannii kaikkki???

    • whitewolf

      riippuu koirasta.Esim miten sitä on treenattu, ja liikutettu.Ja siitä juoksiko Greyhound sakemannin kanssa tosissaan, vaiko leikki juoksua, jossa toisen on tarkoituskin saada kiinni.Lisäksi se riippuu tietysti myös koiran perimästä.Ei joka koirasta tule huippujuoksijaa.Sanoisin kyllä, että Greyhound on nopeampi.

    • JOOJOO

      Nopea saksanpaimenkoira... Tais olla huono vitsi.

    • Ratagrey

      Greyhound on maailman nopein koirarotu. Nekin on jakautunut kahteen versioon eli ratagreihin ja näyttelysellaisiin. Näyttelyversiot on hitaita. Rataversio päihittää näyttelylinjaisen mennen tullen.

      Jos ovat pitkää matkaa juosseet niin sitten mahdollista, koska grey on sprintteri. Muutoin sakemanni jää auttamatta hitaammaksi.

      Nopeuden saa mitattua vinttikoiraradalla. Siellä haluaisin nähdä tuon aikaeron greyn ja sakemannin välillä. Saku jää ihan tasan varmasti jälkeen ja paljon.

    • eisullekuulu

      vittu te ootte säälittäviä. oks vinttikoira nopeinkoira jos sil roikkuu läskii joka puolelta. se riippuu kunnosta saatanan vähä älyset!

    • Australian kelpie

      Australian kelpie on tosi nopea koira minun mielestä maailman nopein

    • Faktatietoakinon

      Greyhound on maailman nopein koirarotu. Greyhound on gepardin ja hanka-antiloopin jälkeen kolmanneksi nopein maaeläin ja kilpakunnossa voi saavuttaa jopa 80km/h nopeuden.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe