*X*

Saunatuvalla

Meitä oli kokoontunut useita sukulaisia maatilalle juhannuksen viettoon, kaiken ikäisiä ihmisiä perheineen. Päivät meni enemmän tai vähemmän töitä tehden ja iltaisin syötiin ja juotiin kesästä nauttien.
Eräs ilta sitten oli kunnon pirskeet ja päädyin lopulta nukkumaan rantasaunan yhteydessä olevaan mukavaa makuutupaan. Poikamies kun olen, eronnut sellainen. Öisin oli kuumaa ja nukuinkin yleensä ovi auki, vain hyttysverho oviaukon suojana.

Yöllä heräsin jostakin syystä ja vaistosin jotakin, olin kai kuulluut ääniä. Yritin nukahtaa uudelleen, kunnes näin silmäluomieni välistä tytön hahmon ikkunasta. Olin nukkuvinani edelleen ja mietin jotta mitä hän siellä tekee, yksi vieraiden tytöistä. Kunnes tajusin makavani alasti sängyllä, miehekkään kokoisen kaluni levätessä reidelläni. Sekö häntä kiinnosti? Ajattelin ja päätin jatkaa kuorsaustani.
Pian hyttysverkko raottuikin ja tyttö hivuttautui hiljaa sisään. Olin kuorsaavinani äänekkäästi ja tyttö rohkaistuikin tulemaan lähemmäs. Tuo upea tyttö, lapsen kasvot naisen vartalossa. Ikää kai noin 18-19 vuotta. Valkoinen t-paita ja pienen pieni punainen kietaisuhame(?) päällään. Tyttö hiipi yhä lähemmäs ja kumartui katsomaan nivuisani. Yritin ajatella muuta etten saisi erektiota tuosta kaunottaresta. Onneksi hän pian hiipikin pois.
Huokaisin helpotuksesta ja hymyilin itsekseni, päätin jatkaa nukkumistani.

Pian kuittenkin taas vaistosin jotakin ja näin silmäluomieni raosta tytön tulevan uudestaan sisään. Pelokkaana ja uteliaana. Minä kuorsasin minkä jaksoin. Luuli varmaan että olen sammunut. En edes uskaltanut raottaa silmiäni koska tyttö oli niin lähellä. Sitten tunsinkin penikselläni epävarmat ja varovaiset sormet. Tunsin miten kaluni nostettin ylös ja tyttö jäi jähmettyi siihen odottamaan. Kuorsasin ja tunsin hoikkien sormien otteen pitelevän varovasti kaluani, kunnes laski sen taas reidelleni. Siten sormi kulki hitaasti kaluni vartta pitkin hitaasti edestakaisin tunnustellen. Käyden välillä silittämässä karvaisia pallejani. En voinut mitään että tunsin kaluni alkavan kovettumaan. Tunsin miten tyttö vetäisi kätensä pois. Kuorsasin edelleen ja vedin muka unissani toisen jalkani hieman koukkuun, niin että kaluni oli paremin esillä tuolle uteliaale kaunottarelle. Hän luuli varmaan että nukun tukkihumalassa.
Tunsin kuinka kaluni oli jo puolikova ja nuokkui reittäni vasten. Saatoin kuvitella miltä se nuoresta tytöstä näytti, se kun herättää huomiota aikuisten miestenkin keskuudessa.
Jälleen hentojen sormien kosketus ja tunsin miten veri pakkautui kaluuni. Silloin tyttö kai säikähti ja hiipi pois.
Jäin odottamaan eikä aikaakaan kun uteliasiuus voitti ja tyttö palasi. Ensin hän katseli ikkunasta mutta rohkeni taas sisälle kun kuorsasin miehekkäästi. Kaluni oli jo täydessä komeudessaan, saatoin kuvitella sen suonikkaan varren ja jyhkeän terskan pitkän varren päässä. Siinä tytöllä ihmettelemistä. Tyttö tuntui vain katselevan ja katselevan, istuen polvillaan nilkkojensa päällä lattialla. Aivan sängyn vieressä. Suorastaan tunsin hänen tuijotuksensa nivusissani.
Sitten taas hellien sormien kosketus. Pehmeät sormenpäät hyväilemässä vartta pitkin. Kosketus terskan päässä, sivelyä..... sitten sormet kietoutuivat kaluni ympärille ja tunsin kevyen puristuksen... Kuulin hänen henkäyksensä. Sitten tunsin käden kiveksilläni, aivan kuin hän olisi nostanut niitä hieman, punniten niiden raskautta.
Oloni alkoi olla todella tukala. Vielä hetken tyttö kosketteli seisovaa kaluani ja hiipi sitten pois.

Mietin jotta mitä nyt, vieläkö hän palaa. Kun aikaa alkoi kulua eikä mitään kuulunut nousin ylös. Pallejani kiristi ja kaluni heilahteli puolikovana reisiäni vasten. Päätin kurkata saunan puolelle ja jostakin syystä olin hyvin hiljaa. Yö oli aika valoisa ja vain sieltä täältä kuului kaukaisen linnun ääntä.
Kurkistin viereisestä saunan oven ikkunasta ja siellähän tyttö istui. Ja AH, miten kaunis näky! Hän istui pukuhuoneen penkillä lyhyt hame vyötäröllä, kumartuneena katsomaan upeiden reisiensä väliin, missä myös hänen kätensä olivat. Toisen käden pitäessä pikkupöksyjen haarapalaa sivussa, toisen käden työskennellessä jokainen tietää mitä. Vaalea paksu polkkatukka heilui hiljaa liikkeiden tahdissa.
Huh! Ajattelin ja vetäydyin hetkeksi. Kun taas kurkkasin uudestaan niin tyttö riisui pikkupöksyjänsä. Asettui sitten penkille selälleen, toinen käsi rinnoilla ja toisen sukeltaessa noiden vaaleiden reisien väliin. Olin kuin kauniissa seksielokuvassa, autiopaikalla.
Hetken päästä tyttö nousi hitaasti istumaan ja katseli ympärilleen. Kun hän nousi seisomaan, olin jo livahtaa karkuun, mutta sitten näinkin hänen kurkottavan hyllylle ja ottavan sieltä kyntilän. Sinisen, ohuen ja pitkän. Hetken hän pyöritteli sitä käsissään ja asettui taas selälleen penkille, avaten reitensä. Katselin lumoutuneena kun käsi vei kynttilän reisien väliin. Toinen pitkästä säärestä koukistui, lantio nousi hieman ja sininen kynttilä alkoi upota.....

Ihailin hetken tuota näkyä, tytön kiemurrellessa penkillä hame vyötäröllä, kynttilän liikkuessa hitaasti edestakaisin. Sitten palasin makaamaan sängylleni, yrittäen unohtaa serkkutyttökaunottaren.
Kunnes jälleen kuulin narahduksen ja olin hetkessä taas nukkuvinani, äänekkäästi kuorsaten. Ihmettelin etteikö tyttö ihmetellyt nukkuvan jatkuvaa erektiota, kun hän jälleen hiipi viereeni lattialle. Niin nuori ei kai voi tietää, ajattelin.
Sormet koskettelivat kaluni vartta jälleen ja tunsin kuinka pisara jo valui peniksestäni. Sormi kosketti terskan päätäni ja rohkenin raottaa silmäluomiani kuorsauksen lomassa, nähdäkseni hämärästi kuinka tyttö vei sormenpäänsä huulilleen. Toinen käsi katosi jännekin hänen reisien väliinsä. Kuulin hänen raskaan hengityksensä kuorsaukseni läpi. Nyt tämä on jo liikaa, ajattelin, ei tätä mies kestä..
Avasin silmäni ja tartuin tytön ranteeseen, mikä oli taas ojentumassa kaluani kohti.

Tytön silmät revähtivät ammolleen ja kaunis suu avautui säikähtäneeseen huudahdukseen.
Nostin sormeni huulilleni merkiksi olla hiljaa. Vaikka kukapa meitä olisi kuullut, rantasauna oli kaukana päärakennuksesta ja vierasaitoista. Tyttö yritti vetää kätensä pois, mutta en päästänyt irti. En vielä silloinkaan kun hän nousi ja yritti postua. Hän vain horjahti rimpuillessaan ja huomasikin makaavansa vieressäni sängyllä. Lukitsin tuon rimpuilevan villikissan otteeseeni ja annoin toisen käteni hakeutua hänen reisiensä väliin. Juuri ennenkuin hän ehti puristaa reitensä yhteen sormeni livahti hänen liukkaaseen pilluunsa. Ja kun reidet puristuivat yhteen, sormeni oli jo tytön sisällä ja kutitteli herkkiä paikkoja.
-päästä minut. Tyttö kuiskasi hengästyneenä.
Kerroin olleeni hereillä koko ajan ja ettei hänen tarvitsisi nolostua. Kerroin kuinka kaunis hän on ja kuinka olen itsekin sekaisin, en vain humalasta vaan halusta myös.
Tyttö alkoi rauhoittua ja tunsin kuinka reisien puristus keveni ja käteni sai lisää liikkumatilaa. Tyttö oli tiukka mutta niin liukas omista leikeistään, että olin varma että hän olisi valmista tavaraa jopa minun muhkelle kyrvälleni.

Pyysin häntä riisumaan paitansa ja otin samalla riskin että tyttö katoaa. Mutta enhän mikää raiskaaja ole joten otin riskin. Tyttö nousi istumaan arkaillen riisui t-paitansa. Sen alla ei ollut muuta, vain täydellisen pyöreät ja kiinteät rinnat heilahtivat vapauteen. Tartuin kevyesti noihin upeisiin rintoihin ja hyväilin niitä. Puristelin. Otin ruskeat nännit sormieni väliin ja hetkessä ne kovettuivat. Ahmaisin toisen nännin suuhuni ja imin sitä, välillä nuolin nännin ympäristöä.
Kaadoin tytön sänkyyn ja nostin lyhyen hameen vyötärölle, pikkuhousut hän olikin näköjään jättänyt saunan puolelle. Tyttö hengitti raskaasti kun silittelin hänen pehmeää mirriään. Työnsin sormeni sisään liukkaaseen pilluun ja liikuttelin sitä hetken, sitten kokeilin samaa kahdella sormella. Tyttö makasi posket punaisina ja silmät kiinni kun räpelöin hänen piukkaa pillua.
Siirryin tytön jalkojen väliin ja nostin hänen reitensä käsivarsilleni sekä asetin himosta kipeän juhkeän kaluni tytön pillulle ja työnnyin vaivalloisesti ahtaaseen rakoon. Tyttö tuijotti silmät suurin kaluani kun aloin uppoamaan sisään.
-oh...yymmmmm... aaaiii... Tyttö vaikersi kun patukkani upposi hitaasti valmiiksi liukkaaseen pilluun.
Olin hetken liikkumatta ennenkuin aloin naimaan varovaisen hitaasti. Puristus kaluni ympärillä oli taivaallisen tiukka! Tyttö haukkoi henkeä, huokaili ja ynisi allani, reisien nytkähdellessä käsivarsilleni levitettynä. Eikä kauaakaan kun tunsin miten kivekseni kiristyivät ja karjahtaen sain orgasmin.

Makasimme hiljaa hetken ja pyyhin kaluni pussilakanaan. Sitten otin tytön käden ja vein sen kalulleni.
-no nyt saa tutkia ja kokeilla sitä luvan kanssa. Sanoin naurahtaen.
Arkaillen tyttö tunnusteli kaluani ja käänsi varovasti katseensa nivusiini. Suljin silmäni ja nautiskelin tytön käden kosketuksesta. Välillä murahdin tyytväisenä kun tyttö liikutti esinahkaa edestakaisin tai kun kosketteli raskaita pussejani.
Pian kaluni oli taas juhlakunnossa, tytön puristellessa sen paksua vartta.

Tartuin taas tuohon seksipakkaukseen ja käänsin hänet vatsalleen ja vedin siitä edelleen nelinkontin. Kaunis takapuoli oli aivan edessäni enkä malttanut olla hetken leipomatta noita upeita pakaroita. Sitten taruin kaluuni ja ohjasin sen takaapäin sisälle tyttöön.
-oh..oh......oooooo Tyttö voihki kun seivästin hänet takaapäin. Nyt en ollut enää niin varovainen vaan hetken herkuttelun jälkeen lisäsin vauhtia. Huone raikui läiskähdyksistä kun annoin mennä oikein isän kädestä, pitäen tukevasti tyttöä vyötäröstä kiinni.
Hetken päästä tuo kaunotar tipahti kyynärpäilleen ja lopulta vajosi kasvoilleen tyynyä vasten, orgasmista nytkyen. Minä pidin tytön herkkupersettä ylhäällä ja jatkoin naimista kunnes taas tunsin orgasmin kutittelevan pallejani. Märän moiskahduksen saattelemana kaluni vapautui tiukan pillun puristuksesta ja mällini levisi pyöreille pakaroille.
Ähkäisten vaivuin huilaamaan tyttösen viereen ja annoimme hengitysten tasaantua.
Pyyhin spermat työn pakaroilta ja reisiltä paitaani, mihin myös pyyhin oman kaluni mikä oli tuon unelmatytön hunajasta märkä.

Nousin ylös ja lähdin pesulle saunaan. Kuistilla minua odotti säikähdyttävä yllätys. Yksi vanhapiikavieras seisoi kuistilla ja katseli hymyillen minua.
-täällä sitä paneskellaan nuoria tyttöjä kesäyössä. Kiitä onneasi etten minä tykkää miehistä, muutoin tuo sinun pamppusi saisi lisää kyytiä. Nainen sanoi ja osoitti puolikovana roikkuvaa kaluani. -satun kuitekin tykkäämään naisista minäkin, ja etenkin tuollaisista nuorikoista. Nainen jatkoi ja viittasi peukalollaan sisälle.
-nyt sinun on parempi totella etten levitä sanaa... pysy ulkopuolella niin kauan kun minä anna sinulle luvan tulla sisäpuolelle. Selvä?
En voinut kuin hämmästyneenä nyökätä myöntymisen merkiksi ja jatkoin suihkuun. Siellä mietin millaisen puhuttelun nainen mahtaisi tyttöparalle pitää. Kunnes tajusin hänen sanansa että hänkin pitää tytöistä! Kiedoin äkkiä pyyhkeen lanteilleni ja astelin hiljaa kuistin ikkunalle.

Nainen näytti puhuvan säikähtäneen näköiselle tytölle samalla kun itse riisui mekkonsa alta pikkuhousut. Istui sitten lepotuoliin mekko vyötäröllä, pillu paljaan. Vastahakoisen näköisesti tyttö nousi sängystä ja asettui naisen jalkojen väliin. Kun tyttö näytti epäröivän niin nainen kuului puhuvan ankarampaan äänensävyyn, ilmeisesti pientä kiristystä arvelin.
Pian tytön pää painui naisen reisien väliin ja alkoi liikkumaan. Nainen laski kätensä tytön hiuksille ja nautinnollinen ilme levisi hänen kasvoilleen. Ja tätä jatkui siihen saakka kunnes nainen voihki orgasmin kynsissä, tytön hiuksiin tarkertuen.
Tyttö nousi hamusi paitaansa lattialta sängyn vierestä ja pyyhki kasvojansa. Tyytyväisenä hymyillen nainen nousi ja sanoi jotain tytölle. Tyttö astui epäröiden pöydän ääreen jolloin nainen astui hänen taakseen ja painoi hänet vatsalleen pöydälle. Sitten hän riisui vielä tytön hameen paljastaen tytön kauniin takapuolen ja reisien välistä pilkistävän häpykumpareen. Nainen vetäisi tuolin alleen ja istui tytön taakse.
Kädet hyväilivät ja puristelivat upeita pakaroita ja alkoivat nuolla tyttöä takaapäin. Välillä sormi katosi tytön pilluun. Näin kuinka tytön pää nousi ja laski kiusaamisesta, käsien puristaessa pöytää.

Aikansa nuoltuaan ja runkatuaan tyttöä nainen nousi ja sitoi huivin tytön silmille, ihmettelin jotta mitäs kummaa nyt. Sitten hän talutti tytön saunaan, viitaen minua mukaan ja olemaan hiljaa. Tyttö nojasi suihkusyvennyksen seinään ja otti tukea sivuseinistä kun nainen jatkoi taas tuon herkupillun nuolemista. Sitten hän otti suihkusaippuan ja valutti sitä reilusti käsilleen, sekä hieroi sitä tytön pilluun. Katselin silmät pyöreinä kun nainen otti seuraavaksi suihkun käteensä sivelin sen täysin liukkaan saippuan peittoon. Suihkusuutin ei ollut suuri, vaan pää oli kuitenkin aika pieni, mutta silti ajatus sai silmäni pyöristymään tuijottaessani suihkusuuttimen lähestyessä kaunista häpykumpua. Toisilla sormilla hän levitti punaisia häpyhuulia ja toinen käsi alkoi ahtaa suutinta sisään, saippuan tihkuessa ja valuessa vaaleita reisiä pitkin.
-mitä... ei... yymmmmm... tyttö kiemurteli työnsi käsillään sivuseiniä, niihin tukeutuen. Naisen jutellessa koko ajan tytölle mukavia ja rauhoittavia.
Ja sinne se alkoi kadota. Ensin suuttimen pää ja pian puolet valkoisesta varresta oli enää näkyvissä! Kromisen letkun roikkuessa työtn reisienvälistä. Näky oli niin irstas että kaluni seisoi taas täydessä asennossa.
Nainen alkoi hitaasti liikutella suutinta, tytön vohkiessa hiljaa.
Nainen kurotti kätensä ja avasi suihkun. Ensin ei tapahtunut mitään ja sitten tyttö haukkoi henkeä kuin hukkumaisillaan ja lämmin vesi alkoi purskahdella tytön tiukasta pillusta. Ryöpsähdellen reisille ja valuen letkua pitkin. Tyttö vikisi ja reiset värähtelivät, käsien otteiden lipsuessa seinillä. Nainen hinkkasi tytön klitorista ja pian tytön jalat alkoivat pettää, orgasmin tärisyttäessä hänen kroppaansa. Nainen auttoi tytön polvilleen ja suutin pulpahti lattialle.
Nainen otti huivin pois tytön silmiltä.
-tässä yksi naisten nautinto, ihan tiedoksi vastaisuuden varalle. Nainen jutteli ja suihkutteli saipuaa pois tyttösen reisiltä.

-tulehan lähemmäs sieltä! Nainen komensi minua.
Astuin lähemmäs kalu pystyssä.
-tuolle varmaan täytyy tehdä jotakin. Nainen sanoi ja osoitti nivusissani.
-hoidappa sinä tyttö tuo, mies kaipaa selvästi apua. Nainen sanoi. -maistahan setän tikkaria. Nainen jatkoi, tytön katsellessa väsyneenä vuoroin minua ja vuoroin naista.
Sitten nainen tarttui kaluuni ja sanoi tytölle:
-olehan nyt kiltti niin päästään nukkumaan ennenkuin kaikki muut heräävät.
Tyttö avasi suunsa otti kömpelösti paksun kaluni pään suuhunsa.
-tsot tsot tyttö, eipä ahmita. Nainen sanoi ja lakoi opastaa tyttöä kädestä pitäen. Pian kaunottaren huulet ja kieli liukuivat pitkin kaluni vartta edes takaisin, ahmaisten välillä paisuneen punaisen terskan lämpimään suuhunsa. Naisen ohjeiden mukaan tytön sirot kädet välillä runkkasivat jyhkeää kaluani ja välillä puristelivat raskaita kivespussejani.
Välillä suljin silmäni nautinnosta ja välillä katselin lumoutuneena kuinka osa kaluani katosi tytön työn ammoisen auki olevaan suuhun, pehmeiden huulien puristuessa kaluni ympärille.
Nainen taisi aavistella että milloin minulta oli tulossa koska juuri kun orgasmi saapui, nainen piti tyttöä takaraivosta niin ettei tyttö olisi päässyt vetäytymään. Tyttösen silmät rävähtivät ammolleen kun hän tunsi tahmean mällini pursuavan suuhunsa. Mutta se oli jos kolmas mälli tänään, joten tyttö sai nieltyä sen yskimättä.
Naisen kuivunutta spermaa poskellaan ja minun tuore sperma huulilla kiillellen tyttö vetäytyi hieman hengästyneenä irti minusta ja kaikkensa antaneesta patukastani.
-no niin, eiköhän jokainen ole nyt saanut jotakin. Minä ainakin lähden nukkumaan vielä pariksi tunniksi, tehkää te mitä haluatte. Nainen tokaisi, suuteli vielä tyttöä poskelle. -kiitos kulta. Lisäsi vielä hymyillen tytölle

Hieman hiljaisina, ilmeisen väsyneinä keräilimme kamppeita lattialta tytön kanssa. Kun hän alkoi astella ovea kohti, tartuin häntä vielä kädestä ja kysyin onko hän ok ja kaikki hyvin. Mihin tyttö vastasi nyökkäämällä. Rohkenin vielä lisätä jotta saa käydä toistekin kylässä. Jolloin tyttö vilkaisi hellää kaluani sekä punastuen minua, poistuen sitten paikalta.

1

6963

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seisokki

      Hulppeeta mennoo!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1779
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1575
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      47
      1529
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe