Ulkosaunassa TOSITARINA

Will

Perustuu tosi tapahtumiin.

Vietimme uutta-vuotta perheen kesken ja tyttöystäväni Jenni oli kutsuttu myös. Ulkosauna oli lämmitetty ja kaikki muut olivat jo siellä käynnet kun minä ja tyttöystäväni päätimme mekin mennä saunaan.

Tulimme saunalle ja riisuimme toisemme, ihan vain kiusataksemme. Juuri kun olin ottamassa häneltä pikku-housuja pois, hän otti kädestäni kiinni ja sanoi: "Ihan tavallinen sauna-ilta! Sopiiko?" Vastasin "Katsotaan jos pystyn...".

Tulimme saunaan joka oli jo valmiiksi 80-asteinen. Heitimme löylyä ja juttelimme vähän. Sitten menin lähemmäs ja laitoin käteni hänen polvelleen. Laskin kättäni hänen reitensä sisäpintaa pitkin kohti emätintä. Kun oli aivan lähellä, hän otti taas kädestäni kiinni ja sanoi "Tavallinen sauna-ilta. Muistatko?". Hän ei itsekkään uskonut tuohon sillä hän oli erittäin märkä. Laitoin sormensa hänen vakoonsa ja pyörittelin sitä. Jenni pitää siitä erityisesti. Hän huohotti ja alkoi täristä. Sitten hän otti käteni pois sieltä. Heitin taas vähän löylyä ja kerroin kuinka setäni sauna oli palanut joulu-aattona.

Taas kun oli heittänyt vähän löylyä Jenni nousi ja meni eteiseen vilvoittelemaan. Menin vähän ajan päästä perässä. Hän istui siellä sohvalla pyyhe ympärillään. Kävelin pöydän ääreen ja hän katseli hymyillen minua. Kaadoin kahteen kertakäyttö-mukiin kokista ja annoin toisen hänelle. Istun tuolille lähellä sohvaa ja katselin häntä. Hänellä oli pyyhe ympärillään. Otin pyyhkeen tuolin selkänojalta ja laitoin sen sukukalleuksieni eteen niin että ne juuri ja juuri peittyivät. Jenni naurahti. Istuin hänen viereensä sohvalle ja aloin suutelemaan häntä. Aluksi suulle, sitten kaulalle, ja siitä alaspäin aina mahaan asti. Katsahdin Jenniä ja hän sanoi "Paskat sauna illasta!" Työnsin taas sormeni sisään ja pyöritin sitä siellä. Nyt vasta otin pyyhkeen kokonaan hänen päältään. Jatkoin pyöritystä vähän aikaa kunnes Jenni sanoi "Lopeta vähäks aikaa!" Otin sormen pois ja menin takaisin löylyyn.

Heitin taas pari kertaa ja makasin vähän aikaa lauteilla. Kuulin kuinka Jenni käveli eteisessä ja kävi hakemassa lisää kokista. Menin takaisin hänen luokseen ja siellä hän istui alasti sohvalla. Hän katsoi minua kiihottavasti. Hän viittoi minut luokseen ja käveli hänen viereensä. Hän suuteli minua ja työnsi kielensä syvälle suuhuni. Samalla hän otti kiinni kalustani ja runkkasi hitaasti. Sitten hän katsoi minua kauniilla silmillään ja sanoi "Mul on ajatus. Tehdään se tässä ja nyt." Naurahdin ja hain itselleni kokista. Istuin taas hänen viereensä ja taas hän otti kiinni kalustani. Katsoin häntä ihmeissäni ja sanoin "Ai se ei ollukkaa vitsi?" Jenni pudisti päätään. "Mut meil ei oo kortsuu." Sanoin. "Mihin me sitä tarvitaan?" hän vastasi. Muistutin häntä viimekerrasta kun yritimme ilman ja silloin kiinike-jänteeni oli revennyt. Sanoin että tarvitsisimme jotain liukastetta ja kävin pesuhuoneessa ja laitoin siellä saippuaa.

Tulin taas eteiseen ja siellä Jenni makasi selällään sohvalla. Menin hänen päälleen ja suutelin häntä. "Pistä se sisäl nyt jo!" Jenni sanoi. Työnsin sen sisään ja samassa jenni veti syvään henkeä. Aluksi työntelin varovaisesti ja vähän väliä työnsin kunnolla sisään. Jenni huohotti ja vääntelehti. "Anna mennä täysilä, kulta!" Hän sai sanotuksi. Punnersin itsenä ylemmäs ja aloin työntelemään nopeammin. Nain häntä niin kovin kuin jaksoin niin kauan kunnes hän tuli.

Jenni makasi sohvalla, hengitti raskaasti ja nopeasti hampaitten välistä ja puristi kovin takapuoltani. Sitten otin kaluni ulos hänen pillustaan ja aloin runkata kunnes laukesin ja pistin lastin hänen mahalleen. Makasimme vähän aikaa vierekkäin molemmat huohottaen väsyneinä. Sitten nousin ja annoin hänelle pyykhkeen johon hän pyyhki siemen nesteeni. Nousimme seisomaan ja suutelimme. Sanoimme toisillemme "Mä rakastan sua" ja menimme takaisin löylyyn.

3

19653

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....kkk....

      nii...loistavaa jos oisit kirjottanu paljo paremmi :P

      • Nixat

        ... on ollut mieleenjäävä muisto :]
        Vähän samanlainen kokemus on ollut mullakin...


    • ööö?

      mikä ihme on ulkosauna?! minä olen aina saunonut sisällä... katsoin kyl sattumalta joskus kai vuosi tai pari sitten karpolla on asiaa -ohjlemasta kun siinä oli "ulko-savusauna" mut se johtu vain siitä, että kyseisestä saunasta oli seinät ja katto palanu pois ympäriltä...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      58
      4377
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      24
      1402
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1205
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe