Parin haave2

Seksi&Pari

Olimme tulossa uudenvuodenaaton juhlista Sarin ja Karin kanssa yöllä ja nousimme kerrostalon rappusia ylös

Karin yhtäkikkiä muistaen hei Pekka ja Sanna tehän olet aina halunneet toteuttaa haaveenne rakastelusta talonne rappukäytävässä. Me voitais olla Sarinkanssa vahtina jos joku tulis sattumalta.
Tosin tämä rappu taitaa olla ilmeisesti lopettanut juhlimisen ja nukkumassa, joten ei mitään vaaraa pitäisi olla, ja eikö siinä vähän pitäiski olla kiinni jäämisen makua.

Eikä meitä paljon tarvinnut yllyttää kun oltiin valmiit ja oltiin illan mittaan nautittu vähän juomista niin estotkin oli hävinnyt.
Lisäksi Sannan minihameen alta näkyi sopivasti stringit, ja stayupit lisäs vielä seksikään näyn tuomaa halua.
Sannan otti stringit ja antoi ne Karille, jolloin alta paljastu siisti kolmiomainen häpykarvoitus häpyhuulten yläpuolella. Sanna olikin jo sopivankostea, jännitys oli ilmeisesti tehnyt tehtävän, Sanna ottikin ja kääntyi selin Pekkaan koska oli aina nauttinut sitä kun mies ottaa hänet takaapäin ja vielä rajusti.
Samalla Sari avasi Pekan vyön ja veti molemmat housut alas.
Penis oli jo niin kovan että siitä huomas minne sen piti upottaa työntämällä sen suoraan takaapäin Sannan kosteaan vakoon. Peniksen työntyessä rajusti sisään Sanna päästi pienen äännähdyksen.
Liikuta sitä vedä pois, nussi, nussi anna minulle, haluun kovaa kalua, on Sannan toivomus.
Samalla Kari riisuu Sannalta jakun pois, rintaliivien tippuessa alta paljastui rinnat jotka oli suoraan Karin kasvojen edessä.
Kari otti rinnoista kiinni ja hyväili niitä käsillä ja nänninpäitä lipoen kielellä.
Samalla Sanna veti Karin housut jalasta pyytäen Karia siirtymään ylemmäs haluan imeä kovettunutta kaluasi, anna penis suuhun haluun imee sitä. Eikä siinä ollut kuin hetki niin Sanna halus lisää sanoen ottakaa minut minä saan kohta, syvemmälle, syvemmälle!!!!!.
Salamavalon välähtessä "kuvaaja on onneksi Sari"
Hetken hiljaisuuden jälkeen Snna ottaa Sarin syleilyyn ja alkaa vetää toppia pois Pekka ja Kari riisuu sarin niin ettei jää kun stayupit, vaikka Sari yrittää varoittaa tänne voi joku tulla.
Mutta Sanna suutelee Saria suulle hivuttaen pikkuhiljaa kätensä häpyhuulien päälle alkaen hiroa sormilla klitorista.
Sari alkoikin jo äänähdellä pikku hiljaa ja tunuti ettei hänellä ollut pelkoa enää kiinni jäämisestä.
Sanna haluaa Sarille saman käsittelyn kun hänkin sai ja onhan Pekka ja Kari vielä saamatta joten Sanna ohjaa Sarin Karin päälle.
Sannan ottaessa laukustaan liukastetta jolla voitelee Sarin peräaukon työntäen sormin liukastetta syvälle peräaukkoon. Myös ottaa pekan kovan peniksen käteen ja sivellen peniksen vartta liukasteella.
Sari upottaa Karin peniksen märkään rakoonsa kun Kari ottaa toisen nännin ja suuhunsa näykkien nännin nipukkaa sopivasti hampailla.
Sari päästää hyvänolon ääniä kun Pekan penis uppoa hitaasti
sarinanaaliin. Sarin halutessa enemmän miesten penistä sisään ,antakaa olen uneksinut tästä molempiin reikiin yhtäaika ja haluun molempien laukeavan sinne, on sannan sanat. Miesten lihakset alkaa jännittyä kunnes molemmat puristaa Saria ja työntää peniksen pohjaan asti. Samalla välähtää salamavalo rapussa. Kameran takana on Sanna joka on Löytänyt Sarin kameran lattialta.

Taas aamulla istutaan aamu pala pöytään ja katsotaan kahta kuvaa joista jää muisto kahesta parista joilla on yksi muisto lisää.

1

6000

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jarnus

      Waude, johan oli menoa ja meininkiä. Taannoin vaimoni heitti ilmaan fantasiastaan pimeissä rappusissa jossa juuri silloin kuljimme, himokkaasti hetken häntä suudeltuani kokeilin alapäätä ja ai kuinka nuoltavan märkänä hän olikaan. Kevyesti runkkasin häntä ja nuolaisimme sormeni kuivaksi jatkaaksemme nousuamme tuttavillemme. Jos aikaa olisi ollut enemmän sattuma olisi voinut luoda puitteet edellisen tarinasi osittaiselle toteuttamiselle. Hyvä juttu joskin paikoin hieman sekava.
      Kiitti sulle,
      Jarnus

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe