Parin haave2

Seksi&Pari

Olimme tulossa uudenvuodenaaton juhlista Sarin ja Karin kanssa yöllä ja nousimme kerrostalon rappusia ylös

Karin yhtäkikkiä muistaen hei Pekka ja Sanna tehän olet aina halunneet toteuttaa haaveenne rakastelusta talonne rappukäytävässä. Me voitais olla Sarinkanssa vahtina jos joku tulis sattumalta.
Tosin tämä rappu taitaa olla ilmeisesti lopettanut juhlimisen ja nukkumassa, joten ei mitään vaaraa pitäisi olla, ja eikö siinä vähän pitäiski olla kiinni jäämisen makua.

Eikä meitä paljon tarvinnut yllyttää kun oltiin valmiit ja oltiin illan mittaan nautittu vähän juomista niin estotkin oli hävinnyt.
Lisäksi Sannan minihameen alta näkyi sopivasti stringit, ja stayupit lisäs vielä seksikään näyn tuomaa halua.
Sannan otti stringit ja antoi ne Karille, jolloin alta paljastu siisti kolmiomainen häpykarvoitus häpyhuulten yläpuolella. Sanna olikin jo sopivankostea, jännitys oli ilmeisesti tehnyt tehtävän, Sanna ottikin ja kääntyi selin Pekkaan koska oli aina nauttinut sitä kun mies ottaa hänet takaapäin ja vielä rajusti.
Samalla Sari avasi Pekan vyön ja veti molemmat housut alas.
Penis oli jo niin kovan että siitä huomas minne sen piti upottaa työntämällä sen suoraan takaapäin Sannan kosteaan vakoon. Peniksen työntyessä rajusti sisään Sanna päästi pienen äännähdyksen.
Liikuta sitä vedä pois, nussi, nussi anna minulle, haluun kovaa kalua, on Sannan toivomus.
Samalla Kari riisuu Sannalta jakun pois, rintaliivien tippuessa alta paljastui rinnat jotka oli suoraan Karin kasvojen edessä.
Kari otti rinnoista kiinni ja hyväili niitä käsillä ja nänninpäitä lipoen kielellä.
Samalla Sanna veti Karin housut jalasta pyytäen Karia siirtymään ylemmäs haluan imeä kovettunutta kaluasi, anna penis suuhun haluun imee sitä. Eikä siinä ollut kuin hetki niin Sanna halus lisää sanoen ottakaa minut minä saan kohta, syvemmälle, syvemmälle!!!!!.
Salamavalon välähtessä "kuvaaja on onneksi Sari"
Hetken hiljaisuuden jälkeen Snna ottaa Sarin syleilyyn ja alkaa vetää toppia pois Pekka ja Kari riisuu sarin niin ettei jää kun stayupit, vaikka Sari yrittää varoittaa tänne voi joku tulla.
Mutta Sanna suutelee Saria suulle hivuttaen pikkuhiljaa kätensä häpyhuulien päälle alkaen hiroa sormilla klitorista.
Sari alkoikin jo äänähdellä pikku hiljaa ja tunuti ettei hänellä ollut pelkoa enää kiinni jäämisestä.
Sanna haluaa Sarille saman käsittelyn kun hänkin sai ja onhan Pekka ja Kari vielä saamatta joten Sanna ohjaa Sarin Karin päälle.
Sannan ottaessa laukustaan liukastetta jolla voitelee Sarin peräaukon työntäen sormin liukastetta syvälle peräaukkoon. Myös ottaa pekan kovan peniksen käteen ja sivellen peniksen vartta liukasteella.
Sari upottaa Karin peniksen märkään rakoonsa kun Kari ottaa toisen nännin ja suuhunsa näykkien nännin nipukkaa sopivasti hampailla.
Sari päästää hyvänolon ääniä kun Pekan penis uppoa hitaasti
sarinanaaliin. Sarin halutessa enemmän miesten penistä sisään ,antakaa olen uneksinut tästä molempiin reikiin yhtäaika ja haluun molempien laukeavan sinne, on sannan sanat. Miesten lihakset alkaa jännittyä kunnes molemmat puristaa Saria ja työntää peniksen pohjaan asti. Samalla välähtää salamavalo rapussa. Kameran takana on Sanna joka on Löytänyt Sarin kameran lattialta.

Taas aamulla istutaan aamu pala pöytään ja katsotaan kahta kuvaa joista jää muisto kahesta parista joilla on yksi muisto lisää.

1

6085

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jarnus

   Waude, johan oli menoa ja meininkiä. Taannoin vaimoni heitti ilmaan fantasiastaan pimeissä rappusissa jossa juuri silloin kuljimme, himokkaasti hetken häntä suudeltuani kokeilin alapäätä ja ai kuinka nuoltavan märkänä hän olikaan. Kevyesti runkkasin häntä ja nuolaisimme sormeni kuivaksi jatkaaksemme nousuamme tuttavillemme. Jos aikaa olisi ollut enemmän sattuma olisi voinut luoda puitteet edellisen tarinasi osittaiselle toteuttamiselle. Hyvä juttu joskin paikoin hieman sekava.
   Kiitti sulle,
   Jarnus

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1831
  2. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   10
   1118
  3. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   49
   920
  4. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   58
   867
  5. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   10
   860
  6. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   811
  7. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   52
   792
  8. Captain suuttui ja mustaksi muuttui

   Nyt on sitten laadittu oikein tiedote. Viimeksi oli siirtämässä laivojaan kun hävisi oikeudessa Savonlinnan kaupunkia va
   Savonlinna
   38
   738
  9. Kolme parasta piirrettä sinussa

   1 Huumorintaju 2 Turvallisuus 3 Sait minun parhaat puolet esiin Miehelle
   Ikävä
   17
   724
  10. Minua nainen vaivaa vähän yksi asia.

   No se vaan kun pidät minua epäilyttävänä ja jotenkin minulla on sellainen olo että kiinnität tekemisiini huomiota vähän
   Ikävä
   25
   713
  Aihe