Lauantaisauna

Taitava

Olemme saunassa, rentoutumassa raskaan päivän jälkeen. Nojaat taaksepäin, reitesi ovat hieman auki. Ihailen niiden sileää ihoa, joka suorastaan huutaa minua koskettamaan. Alankin hitaasti silitellen hyväillä reisiäsi käsilläni, testaten millainen vaikutus kosketuksellani on sinuun. Huomaan heti reaktiostasi, että juuri tätä haluat: ihosi värähtelee sormieni alla, se menee paikoitellen kananlihalle odottaessaan seuraavaa hipaisua. Ujutan toisen käteni vaollesi, ja tunnen että olet kostea, kuuma ja halukas.

Lantiosi nytkähtää kun painan yhden sormen sisällesi, tuntemaan ihanan pehmeyden, sen joka tekee naisesta niin vastustamattoman suloisen. Hieron edelleen reisiäsi toisella kädelläni, toisen käteni painautuessa hävyllesi. Otan koko häpysi kämmenelleni, keskisormeni edelleen leikkiessä sinussa, ja kumarrun suutelemaan hikipisaran otsaltasi. Nuolaiset huuliasi, huokaat ääneen samalla kun painat lantiotasi kättäni vasten. Hierot itseäsi minuun, haet parasta mahdollista kontaktia käteeni, jolloin tuntuu, että yrität saada minutkin villiintymään.

Kätesi siirtyy niskaani, vedät huuleni omillesi ja työnnät kielesi suuhuni. Suutelemme, annamme yhteisen kiihkon maistua ja tuntua kielarissamme. Toinen kätesi hakee minun kovettuneen kaluni tiukkaan otteeseensa, puristelee ja hyväilee sitä juuri kuten vain sinä osaat: ei liian lujaa, mutta kuitenkin tarpeeksi voimakkaasti, että tunnen puristuksessasi kaiken halusi. Irrottaudut suudelmastani, hymyilet ja koukistat jalkasi, otat nilkoistasi kiinni ja tarjoat minulle uskomattoman ihanan näkymän märkänä kiiltelevään pilluusi. Kauniisti erillään olevat häpyhuulet, niiden välissä kostea ja kimalteleva punainen pehmeys, joka pyytää minua maistamaan mehujasi, terhakkaana töröttävä klitoriksesi kuin pisteenä i:n päällä, vaatimassa pientä imaisua huuliltani.

En voisi mitenkään vastustaa moista kutsua, vaan hautaan pääni reisiesi väliin, jossa huuleni ja kieleni aloittavat välittömästi nautiskelun. Aktiviteettini eivät jätä sinua kylmäksi, kuulen sen niistä huokauksista ja voihkauksista joita päästelet. Ei tarvita kauaa tällaista, ennenkuin alat uikuttaa orgasmisi lähestyessä, ja tieto siitä, että saat pian antaa lisää intoa kielelleni, joka pyörii nyt villinä klitoriksesi ympärillä, yrittäen kohottaa sinut mahdollisimman korkealle ennen laukeamistasi. Saadessasi huudahdat ääneen, puristat pääni reisiesi väliin ja painat käsilläsi minua niskasta, pitäen minut paikoillani ja suuni edelleen vasten häpyäsi. Nuoleskelen sinua, samalla kun nautit jälkiorgastisista supistuksista, jotka tunnen suullani, ja joiden rytmin mukaan ajoitan omat hellittelyni.

Siirymme yhdessä vilvoittelemaan pesuhuoneen puolelle, muttemme malta olla koskettelematta toisiamme: halumme tuottaa toiselle mahdollisimman paljon nautintoa ja hyvää oloa korostuu juuri näissä tilanteissa, saa meidät haluamaan vielä enemmän. Kuiskaat "sinun vuorosi" ja laskeudut polvillesi eteeni. Hyväilet kaluani käsilläsi, katselet sitä ja annat sille pieniä suukkosia. Kielesi liukuu pitkin vartta, kutittelee sitä ja saa kaluni värähtelemään nautinnosta. Lopulta annat huuliesi ottaa kaluni hyväilyynsä, toinen kätesi puristaa kaluani ja toinen silittelee pallejani. Otan käsilläni kiinni päästäsi ja alan hitaasti naida suutasi, en liian syvälle mutta kuitenkin osoittaen, että juuri tästä pidän. Ja tiedän, että sinäkin nautit tuottaessasi minulle suunnatonta mielihyvää ja nautintoa. Kiihoittumisasteeni on niin korkea, etten kauaa kestä huultesi imua. Koko kehoni alkaa vapista, juuri ennen kuin laukean suuhusi. Imet ja nieleskelet kaiken mitä minulta tulee, nuoleskelet huuliasi kuin tyytyväinen kissa, ja sanot hymyillen "nam". Palaamme löylyihin lepäämään hetkeksi, ja antamaan kostean lämmön tuoda kehoihimme uutta virtaa, jota kumpikin tiedämme vielä illan aikana tarvitsevamme.

3

15249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hih

      Tarvitsetko selänpesijää?

      • Taitava

        Tulisihan siinä hetkeksi puhtoinen olo, minkä jälkeen pääsisi taas innolla sottaamaan :-)


      • hih
        Taitava kirjoitti:

        Tulisihan siinä hetkeksi puhtoinen olo, minkä jälkeen pääsisi taas innolla sottaamaan :-)

        tänäänkö?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1787
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      76
      1637
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      765
    6. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      759
    7. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    8. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      747
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe