Mukava peli-ilta

maybe

-Niina hei, tulisitteks te meille Maken kanssa illemmalla? Jonna kysyi blondilta, ja todella kauniilta Niinalta.
-Suostuttelen Maken, Niina vastasi, ja riensi maksamaan ostoksensa. Kello oli jo 18.00, tytöt olivat vaateostoksilla. Jonna riensi kotiinsa, poikaystävänsä Antin luo, ja kertoi tälle että Make ja Niina tulisivat. Antti töllötti vain tv:tä, ja nyökkäsi. Niina meni kylpyhuoneeseen. Kun hän kääntyi, hänen pillunsa litistyi jalkojen väliin, ja se tuntui hyvältä. Hän nipisteli ja kosketteli nännejään, leikitellen ajatuksella, että Niina koskisi niihin. Hän puki ylleen kylvyn jälkeen ihanan mustan vartaloon sulautuvan korsetin, tiukat farkut, ja college-paidan. Hän marssi olohuoneeseen, missä pelilauta oli jo valmiina. Hän istuutui Maken ja Antin keskelle, ja pyysi Makea nostamaan ensimmäisen kortin.
-"Suutele kielari valitsemasi henkilön kanssa." No tietysti Niina. Make ja Niina suutelivat pitkään, heitä täytyi toppuutella. Molemmat pariskunnat olivat kiihottuneita toisistaan, Jonna keskeytti hiljaisuuden.
-Meil ois nyt saunavuoro. Saunomaan, eikös? Kait me voidaan toistemme seurassa olla alasti, Jonna heitti leppoisasti. Kaikki keräsivät kamansa, ja tallustelivat saunalle. Make oli ensimmäisenä saunassa, sitten Jonna, Niina ja Antti. Jonna näki, kuinka Maken kalu kohosi pystyyn, ja kuinka Make nolona yritti salata sen. Make lähti jäähylle, niin lähti kyllä Jonnakin. Jonna kietaisi pyyhkeen päälleen, ja nappasi siiderin ja istuutui penkille. Make istahti hänen viereensä, ja hän näki, kuinka Maken kalu tykytti pystyssä. Häntä alkoi panettaa, ja hän kuin ihmeenkaupalla heitti pyyhkeensä pois, samoin Make.
-Aaaaaaaaaaaaaah, olen halunnut panna sua jo pitkään, uikutti Make. Jonna suuteli vain Makea kiihkeämmin, ja tunsi jo kostuvansa. Hän heittäyty polvilleen tuolille, naama ja rinnat seinää vasten. Make työntyi ensin hitaasti ja syvälle sisään, ja alkoi leikitellä Jonnan pillulla.
-Aaaah, mä en kestä, Jonna huudahti hiljaa. Make alkoi työnnellä nopeammin, ja alkoi itsekkin huohottaa. Kesken kaiken Antti tuli punaisena saunasta Niina kannoillaan, ja kun he huomasivat Maken ja Jonnan, he suuttuivat, mutta toisaalta kiihottuivat. Antti otti Niinan lanteilta kiinni, ja paiskasi tämän minun viereeni seinää vasten, survaisi itsensä Niinan sisään. Niina parkaisi lujaa, ja Make ja Antti nyökyttelivät toisilleen. He työntyivät sisäämme, ja panivat välillä erilailla. Minä aloin hiplata Niinaa. Niina voihkaisi, kun työnsin sormeni sen pilluun. Näin kuinka Make runkkasi Antin kalua, ja Antti meinasi laueta, samalla kun runkkasi Maken kalua. Sitten se tapahtui. Antti ja Make vetäisivät meidät altaaseen, ja olimme kimpassa altaassa.
Make nousi istumaan altaan reunalle, minä aloin imeä tämän kalua, ja leikitellä sillä. Antti työntyi takaa sisääni, samalla kun Niina voihki, sitä, miten Antti hiplasi tämän nännejä. Lähes kaikki laukesimme samaan aikaan, vain Niina tyydyttyi viimeisenä. Hipsimme suihkuun, ja vietimme mukavan yön...

1

8454

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      ..Aika ankee..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1837
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe