Miele?

Pesukarhu

Miksi tällä palstalla kaikki hehkuttavat Mielen koneita? Onko Miele Suomi24:n sponsori??

80

48151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sopuli

      ne on niin hyviä mutta kalliita

      Olisin itsekkein ottanut kaikki kodinkoneet mieleltä mutta lompsa ratkaisi...
      no tuli sentään astianpesukone mieleltä se 3 taso kone...


      Tässä muutama esimerkki...



      Miele testivoittaja Työtehoseuran Pesutornien vertailututkimuksessa, 9/2002

      Miten testi tehtiin?

      - Testissä oli 10 pesukonetta ja vastaavan merkkistä kuivausrumpua sekä yksi kuivaava pesukone.
      - Tuotemerkit olivat: AEG, Bosch, Cylinda, Electrolux, Miele, Rosenlew, Siemens, Upo, Whirlpool ja Zanussi.
      - Pesukoneet linkousominaisuuksiltaan toisiaan vastaavia, 1200-1400 kierr./min. Vertailukoneina mukana myös muutamia saman tuotemerkin pesukoneita, joissa kierrokset 1600 tai 1800. (Mieleltä varsinaisena testikoneena W 864 ja vertailukoneena W 487 WPS).
      - Tavoitteena oli verrata käytännön tasolla linkouskierrosten merkitystä sekä kuivausaikaan että energiankulutukseen. Siten vertailutuloksista selviää, paljonko aikaa ja energiaa säästyy, jos valitsee tehokkaammin linkoavan pesukoneen kuivausrummun pariksi.
      - Pyykit, joita pestiin ja kuivattiin, olivat puuvillapyykki (sama, jota käytetään energiamer-kin mittauksissa; energiamerkin pesuohjelma puuvilla, mutta lämpötilassa 40°C) ja siliävä, polyesteripuuvillapyykki (miesten paitoja, pesuohjelma siliävät tekstiilit 40°).
      - Pesukoneet täytettiin valmistajan ilmoittamalla enimmäispyykkimäärällä/ohjelma ja sen lisäksi puoliksi täyteen puuvillaohjelmalla.
      - Pesuohjelmista mitattiin pesulämpötila, ohjelman kesto, vedenkulutus ja sähkönkulutus sekä linkoustulos pyykin jäännöskosteutena.
      - Pesuohjelman jälkeen pyykki vastaavan merkkiseen kuivausrumpuun, kuivaus kuivaksi ohjelmalla kaappikuiva puuvilla ja kaappikuiva siliävä pyykki.
      - Kuivausrummusta mitattiin ohjelman kesto, loppujäännöskosteus, energiankulutus.
      - Sitten pesukonetta ja vastaavanmerkkistä kuivausrumpua verrattiin tuotekokonaisuutena siten, että pesun ja kuivauksen kulutusluvut laskettiin yhteen ja kolmen pesukoneen kahden eri konemallin linkoustuloksen perusteella. (Miele, Cylinda ja Upo)
      - Yhteisominaisuuksien arvosteluasteikko oli 1-5 (huono – erittäin hyvä); sitä varten kehitettiin pesu- ja kuivausohjelmakohtaiset arvosteluperusteet.
      - Käsiteltävyyteen kuuluvina tekijöinä pidettiin rakenteellisia käyttö- ja hoito-ominaisuuksia sekä käyttöinformaatiota. Tulosten arvosteluasteikko 1-5 (huono – erittäin hyvä); menetelmät ja arvosteluperusteet samat kuin TTS:n aiemmissa pesukone- ja kuivausrumpututkimuksissa.

      Lähde: Työtehoseuran kotitaloustiedote 9/2002 (579) Pesutornien vertailututkimus 10 pesukonetta ja vastaavanmerkkistä kuivausrumpua sekä yksi kuivaava pesukone.

      Kotitaloustiedotteen 9/2002 tilaukset: Työtehoseura, PL 28, 00211 HELSINKI, puh. (09) 2904 1411, fax (09) 692 2084. sähköposti: [email protected]

      Hinta 8 € posti- ja käsittelykulut 2,50 €.




      Miele KF 7562 S-1 on kolminkertainen testivoittaja

      Miten vertailu tehtiin?

      Työtehoseuran tekemässä vertailussa oli mukana 11 jääkaappi-pakastinta.
      Laitteista mitattiin suorituskyky ja arvosteltiin käyttö- ja turvallisuusominaisuudet.
      Suorituskykymittauksiin kuuluivat laitteen säilytyslämpötilat ja sähkönkulutus, pakastuskyky, lämmönnousuaika, äärisäädöillä mitatut sisälämpötilat ja sähkönkulutukset sekä säilytyslämpötilojen tasaisuus. Mittaukset teh-tiin 25°C testiolosuhteissa kansainvälisen kylmälaitestandardin EN 153:1995 mukaisesti.
      Käyttöominaisuuksiin kuuluvina tekijöinä arvosteltiin ohjaus- ja valvontalaitteiden ergonomiset ominaisuudet, sisävarustus, rakenteelliset käyttö- ja hoito-ominaisuudet, puhdistettavuus, sulatus sekä käyttöinformaatio (Kulutustavaroiden käyttöohjeet-opas, Suomen Standisoimisliitto 1998).
      Käyttöturvallisuusominaisuudet arvosteltiin riskianalyysimenetelmällä, johon sisältyivät sekä laitteen käyttöturvallisuus että käyttöohjeen informaatio. Analyysiin sisältyivät myös ne suorituskykymittausten tulokset, jotka vaikuttavat laitteen käyttöturvallisuuteen; mm. sijoitus, lämpötilojen ohjauksen hallinta, laitteen käyttö, puhdistus ja kunnossapito.
      Testissä päädyttiin painottamaan jokaista osatekijää yhtä paljon, koska ominaisuudet ovat laitteen käyttäjän kannalta keskenään tasavertaisia.

      Vertailun laitearvostelu KF 7562 S-1:

      Miele on korkealuokkainen ja tehokas jääkaappi-pakastin. Käyttöohjeet ovat hyvät ja laite on helppo asentaa, sillä takana on tilaa jalkalistalle, jota kautta myös liitosjohdon saa ohjattua pois laitteen takaa, eikä se jää puristuksiin laitteen ja seinän väliin. Yläpuolelle on kuitenkin jätettävä erikseen ilmankiertotilaa.
      Sekä jääkaapin että pakastimen varustelu on hyvä. Jääkaapissa on helposti puhtaana pidettävät lasihyllyt ja kaapin hyötytilaa lisääviä puolihyllyjä. Pakastimessa on matala pakastustarjotin ja vakiovarusteena kylmävaraajat. Muovilaatikoiden etureunassa on sisällön järjestystä helpottavat muistikiekot.
      Mielessä on tarkka elektroninen lämpötilan säätö ja selkeät lämpötilannäytöt, joskin ohjaustaulun merkinnöissä on tulkinnanvaraisuutta.
      Laitteessa on kaksi kompressoria ja kaikin puolin hyvä suorituskyky. Pakastuskyky on suuri ja lämmönnousuaika pitkä. Toimintoihin kuuluu pakastusautomatiikka, lämpötilamuisti ja hälytysääni.
      Kaapin sisätilat on helppo pitää puhtaana. Laitteen alaosan ritilän voi irrottaa, mutta matalan tilan vuoksi imurointi ei onnistu. Taustan ja alustan puhdistusta varten painava kaappi on siirrettävä paikoiltaan, mikä on raskasta ja vaikeaa, sillä pyörät puuttuvat.

      HYVÄÄ:
      Suorituskyky
      Tarkka ja helppo lämpötilan säätö
      Varustelu
      Käyttöohjeet

      HUONOA:
      - Hankala taustan puhdistus
      - Pyörät puuttuvat

      Muita poimintoja artikkelista:

      Teknisesti tarkin elektroniikka oli Mielessä, jossa säädöt vastasivat hyvin todellisia sisälämpötiloja koko säätöalueella.
      Mielen elektronisia valitsimia on helppo käyttää ja ohjaustaulun lämpötilan näyttöruudut ovat selkeät ja näyttävät lämpötilan suoraan asteina. Lämpötilojen ohjelmointikin on kohtalaisen helppoa, kunhan siihen malttaa perehtyä.
      Parhaat käyttöohjeet oli Mielessä.
      Suurin pakastuskyky (17,5 kg) oli Mielessä….
      Pakastimista kylmin oli Miele, josta mitattiin maksimisäädöllä -28°lämpötiloja.

      Lähteenä käytetyssä artikkelissa mainitaan, ettei laitteessa ole pyöriä. Laitteen takareunassa on siirtämistä helpottavat pyörät.

      Lähde: TM Rakennusmaailma, 1/2003. Hyviä ja huonoja ominaisuuksia. Marjomaa Tarja ja Purhonen Antti.

      Aiemmat testivoitot:

      Kuluttaja-lehden vertailussa 4/2002 testin parhaat pisteet suorituskyvystä, helppokäyttöisyy-destä ja selkeästä lämpötilan valvonnasta, käyttöturvallisuudesta ja erittäin hyvästä käyttöohjeesta.

      TM 7E/2000 Asu ja elä-liitteen vertailussa ainoana 4 tähteä




      KULUTTAJA 3/2003: MIELEN IMURIT JÄLLEEN TESTIMENESTYJIÄ

      Miten testi tehtiin?

      - Testissä oli kaikkiaan 17 Suomen markkinoilla olevaa pölynimuria, hinnat noin 90-600 €.
      - Laitteet testattiin kansainvälisenä yhteistyönä Saksassa.
      - Testissä selvitettiin mm. miten hyvin imurit imevät pölyä matolta, puulattialta, nurkista ja seinien vierestä sekä lemmikkieläinten karvoja.
      - Poistoilman puhtautta testattiin eri kokoisilla hiukkasilla.
      - Lisäksi arvostelussa otettiin huomioon käyttömukavuus (kokoaminen ja osien irrottaminen, imurointi portaissa, käytön helppous imuroinnin aikana, huonekalujen imurointi, verhojen imurointi, pölypussin ja suodattimien vaihto sekä suuttimien ja tarvikkeiden puhdistus), melutaso ja energiankulutus.
      - Painotukset: Pölynimukyky ja poistoilman puhtaus 55 %, käyttömukavuus 33 %, melu ja energiankulutus 12 %.

      ”Ensimmäisen sijan jakavat Siemens VS08G2040/01 Dynapower ja Miele S 571. Siemensin tämä malli on testin toiseksi kallein ja maksaa 430 €, Miele on 200 € halvempi. Seuraavat kolme imuria: Electrolux Oxygen Z 5631 A, Siemens VS08G1830/01 Dynapower ja Miele S 718, häviävät vain hiuksenhienosti kärkikaksikolle.”

      Kaikki eivät puhdista mattoa

      - Parhaimmat laitteet saivat testin tästä osasta hyvän arvosanan, mutta peräti neljä laitetta sai vain välttävän arvosanan matolta imuroimisesta.
      - Puulattia ei tuottanut yhdellekään laitteelle ongelmia; parhaat olivat jopa erittäin hyviä.
      - Lemmikin karvojen imuroinnissa oli huimia eroja.

      - Testissä saaduista tuloksista voi päätellä, että imuri imee pölyä huonommin, kun pölypussi alkaa täyttyä. Jos imurissa on pieni pölypussi, se pitää vaihtaa useammin uuteen, jotta imuri imisi pölyä tarpeeksi tehokkaasti. Pölypussien tilavuudet suurimmillaan nelisen litraa ja pienimmillään noin kaksi litraa.

      Poistoilman puhtaus

      - Imurin poistoilman puhtaus on tärkeää etenkin allergisille ja astmasta kärsiville; yhtä lukuun ottamatta kaikki saivat tässä testissä hyvän tai kiitettävän arvosanan.
      - Pienten hiukkasten imurointikokeessa imureiden väliset erot olivat suuret. Parhaimmat saivat kiitettävän arvosanan.

      Käyttömukavuudessa eroja

      - Käyttömukavuudessa ei ole huimia eroja, mutta pienenkin hankaluuden todettiin olevan imuroitaessa iso kiusa.
      - Pituudeltaan helposti säädettävä teleskooppiputki on verraton etenkin ahtaissa paikoissa imuroitaessa. Kaikissa testatuissa ei ollut teleskooppiputkea.
      - Testissä mitattiin imureiden toimintasäde sähköjohto ulos vedettynä. Toimintasäteet olivat 8-13 metriä.


      YHTEENVETO: Mielen testitulokset

      Malli S 571

      Hinta 230 €

      OMINAISUUDET
      Liitäntäteho ilmoitettu / mitattu:1700/1537 W
      Imuteho, mitattu: 325 W
      Paino: 7,8 kg
      Teleskooppiputki: On
      Toimintasäde: 9 m
      Hepa-suodatin: Ei
      Äänitaso: 77 dB (A)

      TESTITULOKSET
      Pölynimukyky matolta: 4
      Pölynimukyky puulattialta: 5
      Pölynimukyky nurkista ja seinän vierestä: 4
      Eläinten karvojen imurointi: 4
      Poistoilman puhtaus: 5
      Poistoilman puhtaus (pienimmät hiukkaset): 5
      Käyttömukavuus: 4
      Melu ja energiankulutus: 3

      KOKONAISARVOSANA 4,5

      Malli S 718

      Hinta 260 €

      OMINAISUUDET
      Liitäntäteho ilmoitettu / mitattu: 1800/1537 W
      Imuteho, mitattu: 295 W
      Paino: 8,0 kg
      Teleskooppiputki: On
      Toimintasäde: 9,9 m
      Hepa-suodatin: On
      Äänitaso 76,0 dB (A)

      TESTITULOKSET
      Pölynimukyky matolta: 3
      Pölynimukyky puulattialta: 5
      Pölynimukyky nurkista ja seinän vierestä: 4
      Eläinten karvojen imurointi:4
      Poistoilman puhtaus: 5
      Poistoilman puhtaus (pienimmät hiukkaset): 5
      Käyttömukavuus: 4
      Melu ja energiankulutus: 3

      KOKONAISARVOSANA 4

      Malli Cat & Dog S 700 (S 716)

      Hinta 300 €

      OMINAISUUDET
      Liitäntäteho ilmoitettu / mitattu: 1800/1505 W
      Imuteho, mitattu: 295 W
      Paino: 8,0 kg
      Teleskooppiputki: On
      Toimintasäde: 9,7 m
      Hepa-suodatin: Ei
      Äänitaso 75,5 dB (A)

      TESTITULOKSET
      Pölynimukyky matolta: 3
      Pölynimukyky puulattialta: 5
      Pölynimukyky nurkista ja seinän vierestä: 4
      Eläinten karvojen imurointi:4
      Poistoilman puhtaus: 4
      Poistoilman puhtaus (pienimmät hiukkaset): 2
      Käyttömukavuus: 4
      Melu ja energiankulutus: 3

      KOKONAISARVOSANA 4

      Lähde: Kuluttaja 3/2003. Maton ja karvojen imuroinnissa eniten ongelmia.

      Lisätietoja Miele-pölynimureista: http://www.miele.fi/imurit_ekasivu.html

      Miele-pölynimureiden esite:
      http://www.miele.fi/pdft_kodinkoneet.html

    • Tasainen laatu

      Työtehoseuran testejä voi pitää parhaina kotimaisina testeinä. (Itse asiassa olisin kiinostunut hyvistä ulkolaisista testisaiteista, en ole itse vielä löytänyt.) Seurasin aikaisemmin testejä tarkasti (äiti kotitalousopettaja, jolle tulee Teho lehti), mutta huomasin, että Miele on aina kärkiporukassa. Merkki ei päästä markkinoille huonoja laitteita, joten valitsemalla Mielen tiedän aina saavani kohtuullisen laitteen.

      • sisäpiiriläinen

        Työtehoseuran testiporukkakin on lahjottavissa...Soittakaapa vaikka Reisb... ja kysykää paljonko on maksanut kodinkoneistaan?


    • xx28

      Mulla on Mielen koneista pelkästään hyviä kokemuksia ja saatuja tietoja, joten en muita edes harkinnut, kun ostin pesukoneen ja rummun.

      Miele suunnitellaan kestämään 20 vuoden käyttö (vanhempien apk toimi moitteetta 17 vuotta).

      Miele tekee koneensa sinnikkäästi Saksassa, vaikka kiinalaiset tekisi halvemmalla. Kyllä sitä laadusta maksaa mielellään. Ja onhan se sellainen statussymbolikin ihan kuin saksalainen laatuautokin (enkä tarkoita nyt volkkaria).

      • Kodinkoneiden ostaja

        Pyyknpeseukoneiden vertailun vaikeus ja luulot!? Esim. väärä luulot on, että Miele-kodinkoneet ovat saksalaisia, todellisuudessa ne ovat tsekkiläisiä

        Cylinda Finland www.cylinda.fi valmistus:Ranska

        Oy Electrolux Kotitalouskoneet Ab www.electrolux.fi valmistusmaa: Ranska

        Helkama Forste Oy www.helfo.fi valmistusmaa: Ranska

        Miele Oy www.miele.fi valmistuusmaa: Tsekki

        AM Kodinkoneet Oy www.upo.fi valmistusmaa: Suomi

        Whirlpool Nordic Oy www.whirlpool.fi valmistusmaa: Slovakkia


      • kapeakatseista
        Kodinkoneiden ostaja kirjoitti:

        Pyyknpeseukoneiden vertailun vaikeus ja luulot!? Esim. väärä luulot on, että Miele-kodinkoneet ovat saksalaisia, todellisuudessa ne ovat tsekkiläisiä

        Cylinda Finland www.cylinda.fi valmistus:Ranska

        Oy Electrolux Kotitalouskoneet Ab www.electrolux.fi valmistusmaa: Ranska

        Helkama Forste Oy www.helfo.fi valmistusmaa: Ranska

        Miele Oy www.miele.fi valmistuusmaa: Tsekki

        AM Kodinkoneet Oy www.upo.fi valmistusmaa: Suomi

        Whirlpool Nordic Oy www.whirlpool.fi valmistusmaa: Slovakkia

        No olet kyllä jumittunut pelkästään päältä täytettäviin niissä Helsingin Energian lappusissa. Katsomalla myös edestä täytettäviä valmistusmaat näyttävät aivan erilaisilta.

        Electrolux tulee myös Puolasta ja Italiasta.

        Miele Saksasta.

        Upo pääsääntöisesti Italiasta.

        Whirlpool myös Italiasta.


      • Kodinkoneiden ostaja
        kapeakatseista kirjoitti:

        No olet kyllä jumittunut pelkästään päältä täytettäviin niissä Helsingin Energian lappusissa. Katsomalla myös edestä täytettäviä valmistusmaat näyttävät aivan erilaisilta.

        Electrolux tulee myös Puolasta ja Italiasta.

        Miele Saksasta.

        Upo pääsääntöisesti Italiasta.

        Whirlpool myös Italiasta.

        En ole jumittunut ja enkä tiedä mitään helsingin energiasta, mitä se kodinkoneisiin vaikuttaa, kuin sähköenergian myyjänä. olen kierrellyt eri kodinkoneita myyvissä liikkeissä ja katsonut koneiden taakse missä lukee k.o koneen valmistusmaa. aikaisempi kone minulla oli philips, joka kesti, siis palveli perhettämme 20 vuotta ja toimii vieläkin, mutta jokin lämpövastus rikkoutui kuukausi sitten, joten ei lämmitä vettä, kuitenkin pesi vielä hyvin kylmälläkin vedellä ja linkosi hyvin, siis aika pitkä käyttöikä pesukoneelle, jota on käytetty vuoden jokaisena päivänä 20 vuotta, pesty niin koko 3 henkisen perheen pyykit, vuodevaatteet, verhot, peitot, tyynyt ja 2-3m pitkät räsymatotkin. Kuukauden pesin vanhalla koneella kylmällä vedellä ennen kuin sain hankituksi uuden koneen. Toivottavasti tämä uusi kone palvelee meitä yhtä pitkän aikaa kuin se entinen Philips, tuli puhdasta pyykkiä ja linkosi hyvin!!!


    • Pera

      Opiskeluaikoinani asuntolakerrostalon alakerrassa oli Miele-pyykinpesukone, teräksen värinen sellainen sivusta täytettävä. Oli oppilaskunta hommannut sen kuulemma 90-luvun alussa. 2002 jäi se Miele sinne pyykkituvalle edelleen rouskuttamaan kun koulusta valmistuin. Kone oli lähes aamusta iltaan käytössä. Ei kuulemma ollut kertaakaan korjattu mistään viasta. Outo vekotin tuo tapaus kyllä oli.

    • nojo

      nojo jos mile maksaa vaikka 8000mk ja toinen 4000mk niin sen täytykin kestä kysymys kuulu onko järkeä maksa 2x toisen hinta koska markinoilta löytty myös saman laatuisia koneitta ehkä 6000mk

      ps suurin osa kaikkien kodein koneiden osista valmistetaan italjass merkistä riipumatta!

      • Pesukarhu

        ...ovat MIELEstäni aikas kalliit. Pyykinpesukoneet maksavat 1000 euroa, paperilla samat ominaisuudet saa puolta halvemmalla.


      • MYÖS KOKEMUSTA
        Pesukarhu kirjoitti:

        ...ovat MIELEstäni aikas kalliit. Pyykinpesukoneet maksavat 1000 euroa, paperilla samat ominaisuudet saa puolta halvemmalla.

        MIELET TEHTY KESTÄMÄÄN 20 VUOTTA


      • vain mieleä kiitos
        Pesukarhu kirjoitti:

        ...ovat MIELEstäni aikas kalliit. Pyykinpesukoneet maksavat 1000 euroa, paperilla samat ominaisuudet saa puolta halvemmalla.

        ..samat ominaisuudet voi todellakin saada _paperilla_ ja halvemmalla, koneiden kestävyys onkin sitten eri luokkaa. Meille ei enää muunmerkkisiä koneita tule niin kauan kun vaan Miele tekee koneensa Saksassa, eli laatu on taattu. Mä maksan ennemmin laadusta vähän enemmän, ja tiedän et laite kestää ja sitä kannattaa korjatakin mahdollisesti sen 10-20 vuoden aikana (säästää luontoa) eikä mun tarvitse ostaa 5 vuoden välein uutta laitetta (tulee kalliimmaksi ja kuormittaa huomattavasti enemmän luontoa, sekä valmistus että sitten niiden romujen "hävittäminen"). Siksi Miele


      • sk
        vain mieleä kiitos kirjoitti:

        ..samat ominaisuudet voi todellakin saada _paperilla_ ja halvemmalla, koneiden kestävyys onkin sitten eri luokkaa. Meille ei enää muunmerkkisiä koneita tule niin kauan kun vaan Miele tekee koneensa Saksassa, eli laatu on taattu. Mä maksan ennemmin laadusta vähän enemmän, ja tiedän et laite kestää ja sitä kannattaa korjatakin mahdollisesti sen 10-20 vuoden aikana (säästää luontoa) eikä mun tarvitse ostaa 5 vuoden välein uutta laitetta (tulee kalliimmaksi ja kuormittaa huomattavasti enemmän luontoa, sekä valmistus että sitten niiden romujen "hävittäminen"). Siksi Miele

        Vanhemmillani oli Mielen pesukone. Se ostettiin noin vuonna 1990. Laskujen mukaan sen pitäisi olla edelleen käytössä, mutta se oli jo kymmenen ensimmäisen vuoden sisällä korjattavana eikä senkään jälkeen ole aina toiminut moitteettomasti (en tiedä onko vielä toimintakunnossa). Itse sain avopuolisoni kanssa lahjoituksena vanhan Siemens Siwamat pyykinpesukoneen. Me olimme ainankin kolmas perhe, joka konetta käytti. Kone toimi moitteettomasti. Kolmen kotitalouden jälkeen se hylättiin, koska saranat murtuivat ja luukku ei pysynyt kiinni kuin kiristysliinalla sitomalla. Epäkäytännöllistä, mutta koneen toiminnassa moottorin tai muiden osalta ei tullut mitään ongelmia vastaan.
        Nyt olemme ostamassa uutta konetta. Edelleen kauppias hehkuttaa, miten Miele kestää. Vaikka se teoriassa laskettuna kestäisikin 20 vuotta, ei käytännössä kukaan kuitenkaan mitään korvaa, vaikka se menisi aiemmin hajalle. Myyjät luovat iluusion, että Miele todellisuudessa kestää 20 vuotta. Tiedä häntä. Ylistäessäni vahnaa pesukonettamme myyjä puolustautui sillä, että parikymmentä vuotta sitten pesukoneet kestivätkin hyvin vuosikymmeniä, mutta nyt pesukoneiden käyttöiäksi myyjät kertovat asiakkaille 6 - 8 vuotta. Vaikka luulisi maailmassa kehityksen menevän eteenpäin, niin ei kyllä siltä tunnu, jos ennen osattiin tehdä kestäviä pesukoneita ja enää ei.


      • Ger-miele
        sk kirjoitti:

        Vanhemmillani oli Mielen pesukone. Se ostettiin noin vuonna 1990. Laskujen mukaan sen pitäisi olla edelleen käytössä, mutta se oli jo kymmenen ensimmäisen vuoden sisällä korjattavana eikä senkään jälkeen ole aina toiminut moitteettomasti (en tiedä onko vielä toimintakunnossa). Itse sain avopuolisoni kanssa lahjoituksena vanhan Siemens Siwamat pyykinpesukoneen. Me olimme ainankin kolmas perhe, joka konetta käytti. Kone toimi moitteettomasti. Kolmen kotitalouden jälkeen se hylättiin, koska saranat murtuivat ja luukku ei pysynyt kiinni kuin kiristysliinalla sitomalla. Epäkäytännöllistä, mutta koneen toiminnassa moottorin tai muiden osalta ei tullut mitään ongelmia vastaan.
        Nyt olemme ostamassa uutta konetta. Edelleen kauppias hehkuttaa, miten Miele kestää. Vaikka se teoriassa laskettuna kestäisikin 20 vuotta, ei käytännössä kukaan kuitenkaan mitään korvaa, vaikka se menisi aiemmin hajalle. Myyjät luovat iluusion, että Miele todellisuudessa kestää 20 vuotta. Tiedä häntä. Ylistäessäni vahnaa pesukonettamme myyjä puolustautui sillä, että parikymmentä vuotta sitten pesukoneet kestivätkin hyvin vuosikymmeniä, mutta nyt pesukoneiden käyttöiäksi myyjät kertovat asiakkaille 6 - 8 vuotta. Vaikka luulisi maailmassa kehityksen menevän eteenpäin, niin ei kyllä siltä tunnu, jos ennen osattiin tehdä kestäviä pesukoneita ja enää ei.

        Ennen tehtiin kestäviä pesukoneita, nykyisin ainoastaan MIELE tekee kestäviä pesukoneita, muihin ei voi luottaa, Miele jatkaa laadukkaalla linjallaan ja Saksassa tehdään edelleen.


      • Mieletön2.
        Ger-miele kirjoitti:

        Ennen tehtiin kestäviä pesukoneita, nykyisin ainoastaan MIELE tekee kestäviä pesukoneita, muihin ei voi luottaa, Miele jatkaa laadukkaalla linjallaan ja Saksassa tehdään edelleen.

        Tämä on siis kuultu juttu,. Jokainen suhtautuu, kuten haluaa.

        Miele pesukone, ikä alle 10v.
        Vika: rumpu ei pyöri.
        Merkkihuollon korjausarvio (maksoi satasen ! ) : moottori uusittava, loppusumma yli 800,-

        Aika mieletön juttu.

        Väite: Osta kallis, niin säästät pitkällä aikavälillä, ei pidä paikkaansa.


      • Tosi Käytössä
        Mieletön2. kirjoitti:

        Tämä on siis kuultu juttu,. Jokainen suhtautuu, kuten haluaa.

        Miele pesukone, ikä alle 10v.
        Vika: rumpu ei pyöri.
        Merkkihuollon korjausarvio (maksoi satasen ! ) : moottori uusittava, loppusumma yli 800,-

        Aika mieletön juttu.

        Väite: Osta kallis, niin säästät pitkällä aikavälillä, ei pidä paikkaansa.

        Ainahan noita"kaverin kertomia juttuja riittää! tosiasiat vain kertovat sen, että Mielen tehtaalla testataan pesukoneet 20 vuoden käyttöä vastaavissa olosuhteissa, mikää muu merkki ei pysty samaan, kun katsoo koneen rakennetta eron muihin kyllä huomaa.
        Kaikki Mielen edestätäytettävät pesukoneet tehdään Saksassa omalla tehtaalla ja päältätäytettävien osat tehdään Saksassa ja ne kootaan Tsekeissä-.
        Miele on paras niin pesutulokseltaan, kuin kestävyydeltään, itsellä toinen Miele menossa, edellinen pesi 20 vuotta, toimii edelleen, mutta vaihdoin 3 vuotta sitten uuteen Mieleen kun enemmän ominaisuuksia ja on hiljainen, hyvä kone.


      • vain miele kelpaa
        Tosi Käytössä kirjoitti:

        Ainahan noita"kaverin kertomia juttuja riittää! tosiasiat vain kertovat sen, että Mielen tehtaalla testataan pesukoneet 20 vuoden käyttöä vastaavissa olosuhteissa, mikää muu merkki ei pysty samaan, kun katsoo koneen rakennetta eron muihin kyllä huomaa.
        Kaikki Mielen edestätäytettävät pesukoneet tehdään Saksassa omalla tehtaalla ja päältätäytettävien osat tehdään Saksassa ja ne kootaan Tsekeissä-.
        Miele on paras niin pesutulokseltaan, kuin kestävyydeltään, itsellä toinen Miele menossa, edellinen pesi 20 vuotta, toimii edelleen, mutta vaihdoin 3 vuotta sitten uuteen Mieleen kun enemmän ominaisuuksia ja on hiljainen, hyvä kone.

        kenellä on kokemusta miele kodinkoneista .niitä on pakko kehua parhaiksi.


      • on kun ei
        vain miele kelpaa kirjoitti:

        kenellä on kokemusta miele kodinkoneista .niitä on pakko kehua parhaiksi.

        kehtaa sanoa. että tulipahan tullut kusetetuksi!


      • Pesureiska
        on kun ei kirjoitti:

        kehtaa sanoa. että tulipahan tullut kusetetuksi!

        meillä olevat Mielet (APK, liesitaso, uuni ja liesituuletin) ovat kyllä pelanneet yli 10 vuotta hyvin. Pesukone meillä on 19 v vanha edestä täytettävä UPO siniviiri, johon on vaihdettu itse tärinänvaimentimet ja magneettiventtiili (38€). Ja kone toimii edellen ja linkokin (1400 kierrosta) siinä on parempi, kuin monissa uusissa koneissa. Joten mikä on pesukoneissa kehittynyt 19 vuodessa?


      • parhaat koneet
        Pesureiska kirjoitti:

        meillä olevat Mielet (APK, liesitaso, uuni ja liesituuletin) ovat kyllä pelanneet yli 10 vuotta hyvin. Pesukone meillä on 19 v vanha edestä täytettävä UPO siniviiri, johon on vaihdettu itse tärinänvaimentimet ja magneettiventtiili (38€). Ja kone toimii edellen ja linkokin (1400 kierrosta) siinä on parempi, kuin monissa uusissa koneissa. Joten mikä on pesukoneissa kehittynyt 19 vuodessa?

        joka lähdössä miele on selvä ykkönen.


      • holmolainen

        Miele tekee komponentit ITSE.


      • tee itse kaikkia
        holmolainen kirjoitti:

        Miele tekee komponentit ITSE.

        osia. Samat pumput, moottorit, kompressorit jne. Monesti on tullut vaihdettua, muttei mielen varaosien hinnalla. Piirikortit ovat ongelmallisia, kun niitä ei voi ns. konfata ilman sisäpiiritietoa. Ylihinnoiteltua laatua


      • Kuiza2010
        tee itse kaikkia kirjoitti:

        osia. Samat pumput, moottorit, kompressorit jne. Monesti on tullut vaihdettua, muttei mielen varaosien hinnalla. Piirikortit ovat ongelmallisia, kun niitä ei voi ns. konfata ilman sisäpiiritietoa. Ylihinnoiteltua laatua

        kuin 300 euron Hooverissakin-kaveri kertoi. Hinnat vaan katossa


      • Asiat tarkistanut
        Kuiza2010 kirjoitti:

        kuin 300 euron Hooverissakin-kaveri kertoi. Hinnat vaan katossa

        hah hah Miele tekee osansa itse omalla tehtaallaan , turha puhua asioista, joita ei tiedä, kun katsoo koneen rakenetta niin näkeee eron, Miele on terästä muut pääosoin muovia, Mielessä järeät laakerit ja iskarit, koko rakenne ja osta tehty kestämään, meneppäs käymään Mielen tehtaalla, niin näet laadunvalmistuksen ja käyttötestit, älä puhu täällä mistään Hooverista!


      • siviniiri
        Pesureiska kirjoitti:

        meillä olevat Mielet (APK, liesitaso, uuni ja liesituuletin) ovat kyllä pelanneet yli 10 vuotta hyvin. Pesukone meillä on 19 v vanha edestä täytettävä UPO siniviiri, johon on vaihdettu itse tärinänvaimentimet ja magneettiventtiili (38€). Ja kone toimii edellen ja linkokin (1400 kierrosta) siinä on parempi, kuin monissa uusissa koneissa. Joten mikä on pesukoneissa kehittynyt 19 vuodessa?

        Siniviiri tunnetaan nyt nimellä Upo Quattro. Rakenne on edelleen sama kuin 19 vuotta sitten, mutta on vieläkin kestävämpi. Sen sijaan ohjelmisto on elektroninen, siis asiakkaitten vaatimusten mukaisesti. Kestää.


      • -koditon-
        Asiat tarkistanut kirjoitti:

        hah hah Miele tekee osansa itse omalla tehtaallaan , turha puhua asioista, joita ei tiedä, kun katsoo koneen rakenetta niin näkeee eron, Miele on terästä muut pääosoin muovia, Mielessä järeät laakerit ja iskarit, koko rakenne ja osta tehty kestämään, meneppäs käymään Mielen tehtaalla, niin näet laadunvalmistuksen ja käyttötestit, älä puhu täällä mistään Hooverista!

        Candy-Hoover-Helkama on tosiaan ihan paskaa miileen verrattuna. Ja pätee kaikkeen, niin pesukoneisiin kuin kylmälaitteisiinkin.

        Candy maksaa 299, Miele 1299. Toki Mielen hinnalla saa pesukoneen per lärvi koko perheeseen... Tai sitten kerran kolmeen vuoteen voi ostaa uuden. Ihan sama...


      • Hyvin pesee
        -koditon- kirjoitti:

        Candy-Hoover-Helkama on tosiaan ihan paskaa miileen verrattuna. Ja pätee kaikkeen, niin pesukoneisiin kuin kylmälaitteisiinkin.

        Candy maksaa 299, Miele 1299. Toki Mielen hinnalla saa pesukoneen per lärvi koko perheeseen... Tai sitten kerran kolmeen vuoteen voi ostaa uuden. Ihan sama...

        Mieleä on myyty halvimmillaan Gigantissa 649- ja expertillä 699 kyse oli mallista W-1613 ja siinä oli pesuajan näyttö ja Mielen monipuoliset ohjelmat ja kestävä rakenne(saksassa tehty) .Kennorummulla varustettu 7.kilon Miele maksaa yli tonnin, mutta halvempikin on huippukone, aivan eri kuin muut merkit.


      • ostin expertiltä
        Hyvin pesee kirjoitti:

        Mieleä on myyty halvimmillaan Gigantissa 649- ja expertillä 699 kyse oli mallista W-1613 ja siinä oli pesuajan näyttö ja Mielen monipuoliset ohjelmat ja kestävä rakenne(saksassa tehty) .Kennorummulla varustettu 7.kilon Miele maksaa yli tonnin, mutta halvempikin on huippukone, aivan eri kuin muut merkit.

        miele on huippu kone .kuitenkin pieni korjaus.gigantti myi mallia w-1612 (vanha malli heikompi linko 1200r/min ) expert asa mallia w-1613(parempi linko 1300r/min)


      • SeppisenT
        ostin expertiltä kirjoitti:

        miele on huippu kone .kuitenkin pieni korjaus.gigantti myi mallia w-1612 (vanha malli heikompi linko 1200r/min ) expert asa mallia w-1613(parempi linko 1300r/min)

        w1612 ei ole sen vanhempi malli. Samaa sarjaa ovat.


      • ariel57
        Mieletön2. kirjoitti:

        Tämä on siis kuultu juttu,. Jokainen suhtautuu, kuten haluaa.

        Miele pesukone, ikä alle 10v.
        Vika: rumpu ei pyöri.
        Merkkihuollon korjausarvio (maksoi satasen ! ) : moottori uusittava, loppusumma yli 800,-

        Aika mieletön juttu.

        Väite: Osta kallis, niin säästät pitkällä aikavälillä, ei pidä paikkaansa.

        Ikä 3v. Kompura hajosi, korjaus olisi maksanut 450 e. Selvisin 69 € korjausarviolla. Meni mielestä MIELE.


      • kalle
        Ger-miele kirjoitti:

        Ennen tehtiin kestäviä pesukoneita, nykyisin ainoastaan MIELE tekee kestäviä pesukoneita, muihin ei voi luottaa, Miele jatkaa laadukkaalla linjallaan ja Saksassa tehdään edelleen.

        kyllä näin on miele on saksalainen laatu tuote


    • Jäi pörsiin

      99 eur maksava imuri oli siis kiinalainen. Selvitin asian kauppiaalta.

      • Miele-Fan

        Imuri on eri juttu,Mielen kaikki edestä täytettävät pesukoneet tehdään saksassa omista komponenteista alkaen, parasta laatua mitä voi saada!


      • säästöä sen on
        Miele-Fan kirjoitti:

        Imuri on eri juttu,Mielen kaikki edestä täytettävät pesukoneet tehdään saksassa omista komponenteista alkaen, parasta laatua mitä voi saada!

        http://mainonta.suomi24.fi/hinnat/hinnasto/

        kun ei näitä voi maksaa.


    • mainostamassa

      Jollakin myyjällä on rutosti aikaa hehkuttaa koneitaan. Ei taida oikein kauppa käydä.

      • mielenpuolesta

        osta vaan sinäkin miele .rauhoittuu mielesi ja muija.ei tarvii täällä olla nuija.


      • Minä vain

        Tai paremminkin joku on (ehkäpä vielä vekselillä) mennyt ostamaan Mielen ja yrittää pönkittää omaa pienen pientä egoaan hehkutuksen avulla.

        Aivan samat jepet/friidut jo kouluaikoina vaatetti itsensä niillä merkkivaatteilla ja vain ne oli jotain, muut oli "syvältä" vanhanaikaisia, kestämättömiä jne jne. Vaikka ei merkkivaatteessa ollut mitään muuta eroa vastaaviin muihin kuin se nimi siinä persauksessa, rinnassa tai lapussa kauluksessa sekä hintakuitissa näkyi isommat numerot. Ja jos joku vaatettikin itsensä liki samanlaisilla, mutta väärän merkkisillä vaatteilla, niin koulukiusaaminen alkoi ja jatkuu ehkä tietynlaisena täälläkin, jos Mielen sijaan joku muun merkin valitseekin...

        Osalla kun se oma minä on niin vaatimaton, että pakko yrittää pönkittää sitä aina jollain merkillä tms. Ja toitottaa sitä myös meille muille mantran tavoin. Voi olla, että vaikuttaa nukkumiseen jne, eli saa paremmat unet merkkikehujen jälkeen, jos niin onhan jotain hyötyä sitten saanut itselleen edes.

        Näin sen näin.


      • 6+18
        Minä vain kirjoitti:

        Tai paremminkin joku on (ehkäpä vielä vekselillä) mennyt ostamaan Mielen ja yrittää pönkittää omaa pienen pientä egoaan hehkutuksen avulla.

        Aivan samat jepet/friidut jo kouluaikoina vaatetti itsensä niillä merkkivaatteilla ja vain ne oli jotain, muut oli "syvältä" vanhanaikaisia, kestämättömiä jne jne. Vaikka ei merkkivaatteessa ollut mitään muuta eroa vastaaviin muihin kuin se nimi siinä persauksessa, rinnassa tai lapussa kauluksessa sekä hintakuitissa näkyi isommat numerot. Ja jos joku vaatettikin itsensä liki samanlaisilla, mutta väärän merkkisillä vaatteilla, niin koulukiusaaminen alkoi ja jatkuu ehkä tietynlaisena täälläkin, jos Mielen sijaan joku muun merkin valitseekin...

        Osalla kun se oma minä on niin vaatimaton, että pakko yrittää pönkittää sitä aina jollain merkillä tms. Ja toitottaa sitä myös meille muille mantran tavoin. Voi olla, että vaikuttaa nukkumiseen jne, eli saa paremmat unet merkkikehujen jälkeen, jos niin onhan jotain hyötyä sitten saanut itselleen edes.

        Näin sen näin.

        Juuri näin!

        Asiallisia Miele-kommenttejakin on, mutta pari spämmääjää hokee ja hokee sita samaa värssyä uusiin ja vanhoihin viesteihin ja itse aloittaa uusia milloin milläkin tyylillä, että pääsee pätemään.


      • Anonyymi
        Minä vain kirjoitti:

        Tai paremminkin joku on (ehkäpä vielä vekselillä) mennyt ostamaan Mielen ja yrittää pönkittää omaa pienen pientä egoaan hehkutuksen avulla.

        Aivan samat jepet/friidut jo kouluaikoina vaatetti itsensä niillä merkkivaatteilla ja vain ne oli jotain, muut oli "syvältä" vanhanaikaisia, kestämättömiä jne jne. Vaikka ei merkkivaatteessa ollut mitään muuta eroa vastaaviin muihin kuin se nimi siinä persauksessa, rinnassa tai lapussa kauluksessa sekä hintakuitissa näkyi isommat numerot. Ja jos joku vaatettikin itsensä liki samanlaisilla, mutta väärän merkkisillä vaatteilla, niin koulukiusaaminen alkoi ja jatkuu ehkä tietynlaisena täälläkin, jos Mielen sijaan joku muun merkin valitseekin...

        Osalla kun se oma minä on niin vaatimaton, että pakko yrittää pönkittää sitä aina jollain merkillä tms. Ja toitottaa sitä myös meille muille mantran tavoin. Voi olla, että vaikuttaa nukkumiseen jne, eli saa paremmat unet merkkikehujen jälkeen, jos niin onhan jotain hyötyä sitten saanut itselleen edes.

        Näin sen näin.

        "Aivan samat jepet/friidut jo kouluaikoina vaatetti itsensä niillä merkkivaatteilla ja vain ne oli jotain"

        Itse EN KUULU noihin merkkivaatteilla fanittajiin.

        Mutta Míele oli valintani, kun edellinen Whirlpool -tiskikone hajosi 18 v 5kk käytön jälkeen.

        Miksi?

        Koska oli tullut tietooni, että moni tuotemerkki tekee koneet niin, että ne hajoavat pian sen jälkeen, kun takuuaika on päättynyt.

        Míelen koneen naamataulussa on tarra, jonka mukaan "Testattu kestämään kotitalouskäytössä jopa 20 vuotta".

        Tuo oli hyvä syy valita Míele, niin voi odottaa saavansa koneen, joka myös kestää pitkään, eli vähintään sen 10-15 vuotta, hyvällä onnella voi toki kestää jopa 20 vuotta.

        Pyykkikoneissa ongelmana on vain EU:n järjettömät säästönormit: Pesukoneen tehtävä on ensin pestä pyykit puhtaaksi ja sitten huuhdella pesuainejäämät pois, EI säästää vettä !

        Mutta nykykoneet huuhtelevat liian pienellä vesimäärällä, ja siksi jättävät pesuainejäämiä pyykkiin - jos EU -normit pyrkivät tähän pakottamaan, olisi syytä keksiä samantapainen ratkaisu kuin DVD -soittimien aluekoodeihin.

        Niissähän "DVD Licensing" pakottaa valmistajat tekemään laitteita, joissa toistuvat vain tietyn aluekoodin levyt. Mutta monen soittimen merkin ja mallin hakukoneeseen syöttämällä löytyy ohjeita, joilla vieraan aluekoodin levyt saa toistettua.
        Mikseivät pesukonevalmistajat tee samoin, eli piilokoodilla EU -vedensäästösysteemi pois päältä, niin pyykit huuhtoutuvat kunnolla ; vedenkulutus hieman nousee, mutta Suomessa ei ole pula puhtaasta vedestä.


    • voi luottaa

      Mielen tuotteet ovat korkealaatuisia saksalaisia tuotteita, paitsi halvin imureista kootaan jossain halpamaissa. Sinun nimimerkkisi "pesukarhu" on tyypillinen esimerkki siitä, mitenkä meitä hämätään. Ennen niin luotettava Upon valmistama pesukarhu oli suomalaista laatutuotetta, nyt tuotetta myydään samalla nimellä, mutta tuote on italialaista halpatuotetta, joka minulla hajosi kolmantena vuotena.

      • jätä jäbä rauhaan

      • minut rauhaan

      • Raxamanza

        pesukarhu ei kyllä ollut luotettava koskaan-paitsi korjaajan tilipussille


      • Annijuuli
        Raxamanza kirjoitti:

        pesukarhu ei kyllä ollut luotettava koskaan-paitsi korjaajan tilipussille

        Mulla on käytössä alle 5 vuotta vanha Mielen kuivausrumpu, joka maksoi 800 euroa, nykyään jo vähän kalliimpi. Ostimme nimenomaan Mielen jotta siinä olisi konetta pitkäksi aikaa. vaan sattui maanantaikappale meille;kone hajosi juuri. Korjaaja kävi tutkimassa asiaa ja korjaus tulisi maksamaan 500-600euroa; ei kannata korjauttaa. Seuraavaksi ostan halvemman merkin.


      • minä vaan
        Annijuuli kirjoitti:

        Mulla on käytössä alle 5 vuotta vanha Mielen kuivausrumpu, joka maksoi 800 euroa, nykyään jo vähän kalliimpi. Ostimme nimenomaan Mielen jotta siinä olisi konetta pitkäksi aikaa. vaan sattui maanantaikappale meille;kone hajosi juuri. Korjaaja kävi tutkimassa asiaa ja korjaus tulisi maksamaan 500-600euroa; ei kannata korjauttaa. Seuraavaksi ostan halvemman merkin.

        Viime marraskuussa ostettu mielen yli 1000 e:n pesukone (W5000 Xl) haisee paskalle. Kaikki jipot on tehty, on käynyt merkkihuolto sitä katsomassa jne. Mieleltä saa tosi huonoa asiakaspalvelua. Heidän koneessahan ei voi olla mitän vikaa, vaan vika on minussa ja pyykinpesutavoissani... Ja kaiki heidän ohjeiden mukaan on tosiaan tehty ja haju ei poistu... Haisee nimenomaan täysillä koneellisilla. Jos pesen pari vaatetta niin sitten ei haise. Kuuelmma OMINAISUUS kun on niin taloudellinen ja säästäväinen kone tuossa veden käytössä!

        Kone menee vaihtoon ja otamme luultavasti tilalle Upo Quattron. Uutta Mieleä en ota, kerta asiakaspalvelu on tuollaista.


      • Janne5555
        minä vaan kirjoitti:

        Viime marraskuussa ostettu mielen yli 1000 e:n pesukone (W5000 Xl) haisee paskalle. Kaikki jipot on tehty, on käynyt merkkihuolto sitä katsomassa jne. Mieleltä saa tosi huonoa asiakaspalvelua. Heidän koneessahan ei voi olla mitän vikaa, vaan vika on minussa ja pyykinpesutavoissani... Ja kaiki heidän ohjeiden mukaan on tosiaan tehty ja haju ei poistu... Haisee nimenomaan täysillä koneellisilla. Jos pesen pari vaatetta niin sitten ei haise. Kuuelmma OMINAISUUS kun on niin taloudellinen ja säästäväinen kone tuossa veden käytössä!

        Kone menee vaihtoon ja otamme luultavasti tilalle Upo Quattron. Uutta Mieleä en ota, kerta asiakaspalvelu on tuollaista.

        Miele pyykinpesukone W143 olia hankinnat alla. Pitäisi olla ihan toimiva peli, toivotaan ettei tule samanlaista kokemusta kuin kahdella edellisellä...


      • Mie tykkään
        Janne5555 kirjoitti:

        Miele pyykinpesukone W143 olia hankinnat alla. Pitäisi olla ihan toimiva peli, toivotaan ettei tule samanlaista kokemusta kuin kahdella edellisellä...

        kaikki Mielen edestätäytettävät pesukoneet tehdään saksassa omalla tehtaalla, aivan ehdoton laatu ja kova testaus, ainutlaatuinen, sama koskee pölynimureita, saksassa tehdyt Mielen imurit ovat ainutlaatuisen vahvoja ja hyvän imutuloksen sekä puhtaan poistoilman tuottajia.
        Mie olen tyytyväinen Mieleen ja paljonkin.


    • MIELEtön miele

      Ei tällä palstalla ole kuin 1 kpl hulluja liikkeelle, hänen MIELEnvikaisuutensa näkyy MIELEttomänä Mielen kehuskeluna ja tehtaan erinomaisuuden kehumisena - kyseessähän on vanha itä-sakasalainen lentokonehalli, jossa turkkilaiset ja muut maahanmuuttajat kokoavat MIELEttömän huonoista kiinalaisista osista MIELEttömän laadukkaita Miele koneita.

      Kuuleman mukaan tällä MIELEttömällä Mielefanilla on mm. Mieletön munavatkain ja anusaukon MIELEtön vitkutin. Miele on hänellä joka yö sängyssä....

      • Aito Miele

        Kuule hei Tampio, Mielen osat tehdään omalla saksan tehtaalla ja jos sinä olet sairas, niin mene lääkäriin, taitaa jotakin tampiota ottaa päähän kun Miele tekee hyviä saksalaisia koneita ja Tampiolla ei niihin varaa.


      • MIELEnvikainenko?
        Aito Miele kirjoitti:

        Kuule hei Tampio, Mielen osat tehdään omalla saksan tehtaalla ja jos sinä olet sairas, niin mene lääkäriin, taitaa jotakin tampiota ottaa päähän kun Miele tekee hyviä saksalaisia koneita ja Tampiolla ei niihin varaa.

        Jep, tämä kaveri häiriköi palstaa MIELEttömillä jutuillaan. M.O.T.


      • meillä on
        MIELEnvikainenko? kirjoitti:

        Jep, tämä kaveri häiriköi palstaa MIELEttömillä jutuillaan. M.O.T.

        osta (myydään myös osamaksulla)itsellesi ensimmäinen miele.tiedät sinäkin miksi mieleä kehutaan.


      • iwuhiufh
        meillä on kirjoitti:

        osta (myydään myös osamaksulla)itsellesi ensimmäinen miele.tiedät sinäkin miksi mieleä kehutaan.

        Katselinpa tätä viestiketjua... Siihen on noin kolme eri henkilöä kirjoitellut mainoslauseita Mielestä. Eivät viitsi tunnustaa, että Miele on ylihinnoiteltu, kohta entinen saksalainen kone, jonka tuotanto sirtyy halpismaaahan ensi vuoden aikana. Hyviä koneita on markkinoilla puolta halvemmalla. Itse en osta ikinä Mieleä, ylimääräisen rahan voi tuhlata viisaamminkin.


      • åoefhj
        iwuhiufh kirjoitti:

        Katselinpa tätä viestiketjua... Siihen on noin kolme eri henkilöä kirjoitellut mainoslauseita Mielestä. Eivät viitsi tunnustaa, että Miele on ylihinnoiteltu, kohta entinen saksalainen kone, jonka tuotanto sirtyy halpismaaahan ensi vuoden aikana. Hyviä koneita on markkinoilla puolta halvemmalla. Itse en osta ikinä Mieleä, ylimääräisen rahan voi tuhlata viisaamminkin.

        Listään sen verran että suuriN osa näistä keskustelupalstojen viesteistä on pelkkää sontaa, ihmisten mielipiteitä ja mielikuvia, ei asian koko totuus.


      • halpiskonita
        åoefhj kirjoitti:

        Listään sen verran että suuriN osa näistä keskustelupalstojen viesteistä on pelkkää sontaa, ihmisten mielipiteitä ja mielikuvia, ei asian koko totuus.

        minä en koskaan osta muuta kuin miele kodinkoneita .turha haaskata vähät rahat noihin "halpiskoneisiin".


      • sopii hyvin
        halpiskonita kirjoitti:

        minä en koskaan osta muuta kuin miele kodinkoneita .turha haaskata vähät rahat noihin "halpiskoneisiin".

        meidän "asiantuntijalle".


      • ja Vaimolle uus kone
        sopii hyvin kirjoitti:

        meidän "asiantuntijalle".

        kaivattaisiin. Sisko ollut aina kanssa "Miele on paras", ajattelija mutta minun mielestä jos joutuu kahden vuoden välein ostamaan 400 euron piirikortteja niin kyllä minua pelottaa ostaa noin laadukasta merkkiä noin halvoilla kuluilla. Oikeasti nyt pyydänkin ja toivon, että olisi asiallista ja kokemukseen perustuvaa palautetta edestä täytettäviin yli 6kg:n koneisiin.
        Esim. Siemens WM16S sarjan koneet kiinnostaa kun kosteusprosentit linkouksen jälkeen aikas hyvät ja hinta kuitenkin aivan eri kuin tuo täällä ryvitetty Miele. Ei varmana ole huono kone Mielekään mutta ihan faktakokemus kyllä pistää miettimään. Ja noi hinnat. AEG:n suhteen ei kanssa ole muuta kokemusta kuin anopin uuni joka ei kuulema kypsennä tasaisesti :)

        Pesutulos ei kyllä minun käsittääkseni voi olla huono kenelläkään jos on A luokan pesutulos.
        Enemmän niissäkin asioissa vaikuttaa jo kaikki, veden laadusta lähtien. Kovan veden alueilla ei tahdo pyykki niin helpolla peseytyä.

        Halpiskoneista... mikä on sitten halpiskone jos puhutaan kuitenkin yli 600 euroa maksavista 6kilosen laitteista.

        Ai niin, ja onko oikeasti kuivausrumpu kätevä? vai sähkön kuluttaja / maailman tuhoaja? :)

        Hmm. Tämä spekulointi rupeaa kuulostamaan oletukselta, jos kaksi hullua tapaa toisensa ja kumpikin väittää toisen olevan hullu, niin kuka lopulta päättää kuka on hullu :) Se kuka tulee kolmanneksi tilanteeseen mukaan ja molemmat hullut toteavatkin kolmannen olevan se hullu....... :)


      • Jämä.
        ja Vaimolle uus kone kirjoitti:

        kaivattaisiin. Sisko ollut aina kanssa "Miele on paras", ajattelija mutta minun mielestä jos joutuu kahden vuoden välein ostamaan 400 euron piirikortteja niin kyllä minua pelottaa ostaa noin laadukasta merkkiä noin halvoilla kuluilla. Oikeasti nyt pyydänkin ja toivon, että olisi asiallista ja kokemukseen perustuvaa palautetta edestä täytettäviin yli 6kg:n koneisiin.
        Esim. Siemens WM16S sarjan koneet kiinnostaa kun kosteusprosentit linkouksen jälkeen aikas hyvät ja hinta kuitenkin aivan eri kuin tuo täällä ryvitetty Miele. Ei varmana ole huono kone Mielekään mutta ihan faktakokemus kyllä pistää miettimään. Ja noi hinnat. AEG:n suhteen ei kanssa ole muuta kokemusta kuin anopin uuni joka ei kuulema kypsennä tasaisesti :)

        Pesutulos ei kyllä minun käsittääkseni voi olla huono kenelläkään jos on A luokan pesutulos.
        Enemmän niissäkin asioissa vaikuttaa jo kaikki, veden laadusta lähtien. Kovan veden alueilla ei tahdo pyykki niin helpolla peseytyä.

        Halpiskoneista... mikä on sitten halpiskone jos puhutaan kuitenkin yli 600 euroa maksavista 6kilosen laitteista.

        Ai niin, ja onko oikeasti kuivausrumpu kätevä? vai sähkön kuluttaja / maailman tuhoaja? :)

        Hmm. Tämä spekulointi rupeaa kuulostamaan oletukselta, jos kaksi hullua tapaa toisensa ja kumpikin väittää toisen olevan hullu, niin kuka lopulta päättää kuka on hullu :) Se kuka tulee kolmanneksi tilanteeseen mukaan ja molemmat hullut toteavatkin kolmannen olevan se hullu....... :)

        Ostaa:
        Katso lehti 3/2010
        Kuluttaja-lehdessä 3/2010 julkaistiin kansainvälisenä yhteistyönä tehty pesukonetesti. Testattujen koneiden täyttömäärät vaihtelivat viidestä seitsemään kiloon. Testissä testattiin laitteiden pesukykyä, huuhtelua, pesuohjelmien kestoa, linkoustulosta, käyttömukavuutta ja melua sekä annettiin ympäristöarvosana, jossa huomioitiin sähkön- ja vedenkulutus sekä linkoustulos.
        Testissä mukana ollut Miele W 1613 voitti testin kokonaisarvosanalla 3,6. Miele oli käyttömukavuudeltaan testin paras ja sai käyttöohjeistaan täydet 5 pistettä.
        Lue lisää testistä Kuluttaja-lehdestä:
        http://www.kuluttaja.fi 
        W 1613 tuotetiedot

        AEG L64640L
        Bosch WAA28162SN
        Gorenje WA72145BK
        Indesit IWD 6125
        Miele W 1613
        Siemens WM12A162DN
        Upo Pesukarhu 5440
        Whirlpool AWOE 9650
        Ei näy kaikkia tuloksia jos ei osta testiä. Osta testi 4,25 € »

        Ps.Itsellä on ollut päältä täytettävä Asea Scandia joka oli hyvä kone 20 vuotta. Nyt Miele edestä täytettävä, ostettu 1999 ei vielä mitään vikoja.


      • hyihyi
        Jämä. kirjoitti:

        Ostaa:
        Katso lehti 3/2010
        Kuluttaja-lehdessä 3/2010 julkaistiin kansainvälisenä yhteistyönä tehty pesukonetesti. Testattujen koneiden täyttömäärät vaihtelivat viidestä seitsemään kiloon. Testissä testattiin laitteiden pesukykyä, huuhtelua, pesuohjelmien kestoa, linkoustulosta, käyttömukavuutta ja melua sekä annettiin ympäristöarvosana, jossa huomioitiin sähkön- ja vedenkulutus sekä linkoustulos.
        Testissä mukana ollut Miele W 1613 voitti testin kokonaisarvosanalla 3,6. Miele oli käyttömukavuudeltaan testin paras ja sai käyttöohjeistaan täydet 5 pistettä.
        Lue lisää testistä Kuluttaja-lehdestä:
        http://www.kuluttaja.fi 
        W 1613 tuotetiedot

        AEG L64640L
        Bosch WAA28162SN
        Gorenje WA72145BK
        Indesit IWD 6125
        Miele W 1613
        Siemens WM12A162DN
        Upo Pesukarhu 5440
        Whirlpool AWOE 9650
        Ei näy kaikkia tuloksia jos ei osta testiä. Osta testi 4,25 € »

        Ps.Itsellä on ollut päältä täytettävä Asea Scandia joka oli hyvä kone 20 vuotta. Nyt Miele edestä täytettävä, ostettu 1999 ei vielä mitään vikoja.

        silverin per.....nuol.. sanon minä!!


      • provikkapalkka
        hyihyi kirjoitti:

        silverin per.....nuol.. sanon minä!!

        Nyt äkkiä Mielepuolelta ylihinnoiteltuja koneita ostaaman!

        Provikkapalkkaisella ressukalla jää muutoin lahjat ostamatta!


    • Mielemyyjä

      Mulla on provikkapalkka ja jos ette osta, niin spämmään lisää.

      Tarttee saada rahhhaa joululahjoihin ja parhaitenhan sitä saa ylihintaista roinaa myymällä.



























      .

    • analog

      Ilman muuta kannataa hankkia joku muu kuin Miele.
      halvemmalakin saa itsellleen vaikeuksia ja aikki kodinkoneet laukeaa/vikaantuu joskus.
      Mielen kanssa olet sidottu vain Mielen tarjoamiin korjauspalveluihin (kallis / hidas) kun taas Boschia, LG:tä, Whirlpoolia korjaa useampi kodinkonehuolto ainakin PK seudulla.
      Tämä tieto saatu yhdeltä kodinkonekorjausliikkeeltä 25.5.2011.
      Ostaisiko joku "hyvän" eli pakastimena toimivan Miele 8852SD jääkaapin? Alkoi ajoittain toimia pakastimena jo takuuaikana mutta yhteydenotto Mieleen ei ole koskaan tuottanut tulosta , no OK, lähettivät kyllä varaosan mutta kuka sen asentaisi? Itse en jaksa tuon rakkineen kanssa alkaa tappelemaan katsottuani kerran laitteen sisuksiin.

      • Miele W 3246

        Miele pakottaa varaosien hinnoilla heittämään laadukasta tavaraa roskikseen! (se siitä ympäristöystävällisyydestä) Esimerkkinä Pesukoneen Miele W3246 ohjelmakortti 410 euroa asennukset päälle. Ei muuta kuin kauppaan ostamaan toista merkkiä samalla rahalla!


    • Pesu-ukko

      Meillä Mielen kuivausrumpu vetelee viimeisiään. On yli 10v vanha ja on pyöräyttänyt ohjelman yli 11000 (!) kertaa läpi ilman ongelmia. Näyttää laakeri hajoavan ensimmäisenä, kannattaisikohan tuota yrittää vaihtaa?

    • soosilaasi

      Mielen 6v vanha jääpakastinkaappi sippasi. Ei tullut Miele tilalle.

    • karikivi

      dyson imuri siemens keittiökoneet; hinta ja laatu kohillaan..

    • miele varmaa laatuak

      ihan nytten rehellisyyden nimissä miele ei sen kummempi kuin muutkaan....meillä satsattiin 2004-2005 muka laatuun ja ostettiin mielen torni....nytten ei edes kuivausrupu reppana enään lämpiä paljonkohan remotti maksaa vai kannattaisiko ostaa uusi joku muu merkki....taas kuluttajaa kustu silmään useammalla tonnilla LAATU VEHKEITÄ SAKSASTA jossa turkkilainen asentaja rakentanut sen....se vaan on nykyään niin että aivan sama paska eri merkkinä ja aivan sama missä se on tehty....laatu vehkeitä!!!!!!!!!!

    • oseb

      Kuivurissa ei välttämättä isokaan vika. Jos pölyä kertynyt väärään paikkaan, niin saattaa olla esim. ylilämpösuoja lauennut.

      Itse korjailen näitä vehkeitä työkseni ja vähän huvittaa tämä Miele vastaan muut kädenvääntö.
      On näissä koneissa kuitenkin tuo metallipitoisuus eri luokkaa kuin muissa vehkeissä. Se tietenkin turhauttaa, kun joku luulee saavansa samanlaisen koneen hintaan 299 "se on kuitenkin tehty samassa tehtaassa" -periaatteella.

      Pitää ymmärtää, että nämä "hinnat alkaen" -mallit on oma luku sinänsä...

      Ihan turha yleistää jotain yksittäistapausta koskemaan koko tuoteryhmää, jos et ole enemmänkin näiden kanssa tekemisissä...

    • 12-233

      Meillä ei ainakaan ole varaa muuhun kuin laatuun.
      Siksi miele.

    • köyhämieskoyha

      Sama vika ratilaisella, köyhällä ei ole varaa paskaan. Siksi meillä on mielen koneet ja sonyn telkkari/hifit.

    • Mieletön aina!

      Tällä palstalla on yksi taikka kaksi eri henkilöä jotka tuikkaavat miele-maniansa jokaiseen ketjuun. Seuratkaapa vaikka!

    • Nicke72

      Vanha AEG pesukone hajosi 14 vuoden ikäisenä. Ostin tänään Expertistä Mielen W 1613-mallin hintaan 600 euroa. Toivottavasti toimii yhtä kauan kuin entinen AEG.

    • Mielegrand

      Ostit hyvän ellei parhaan pesukoneen, onnittelen.

    • järkevin ostaa

      lgn varaosat vain murto-osan muiden merkkien hinnoista osia saa helposti ja voi korjata itse jos ei itse osaa aina löytyy joku tuttava joka osaa.

    • Kaalebbb

      Mielen astianpesukone saapui maanantaina. Muutama koneellinen ollaan pesty ja tyytyväisiä ollaan.

      Ennestään pyykinpesukone ja kuivain Mieleltä plus imuri.

      Pyykinpesukoneeseen ja kuivaimeen ollaan oltu tosi tyytyväisiä, mutta imuriin hiukan vähemmän tyytyväisiä.

    • m&m

      Täällä Miele, työkalupalstalla Makita. Muita merkkejä ei Suomi24-forumin mukaan edes tarvitse tietää.

    • EHa

      Tyhmiä on helppo höynäyttää

      Ehkä joskus Mielen tuotteet ovat olleet laadukkaita, mutta nyt kyllä ratsastetaan vanhalla maineella.

      Useita laitteita on hajonnut alle viiden vuoden.

      Kun asian kyseenalaistaa Mielelle, ei saa ensin vastausta ja sen jälkeen tarjotaan hyvitykseksi muutaman kympin varusteita.

      Tyhmyydestä sakotetaan

    • KokemuksestaKerron

      Mielen astianpesukone on täysi paska.
      Kahden vuoden aikana korjattu lähes kuukauden välein.
      Vikaantuvia kohtia useita.
      Nyt viimein suostuivat vaihtamaan takuuna koko rakkineen.

    • sattuu.kaikillemerkeille

      Ostin vuonna 2007 Miele-pakastimen 20 vuotta hyvin toimineen Rosenlewin tilalle, koska pelkäsin Rosenlewin hajoavan joskus reissussa ollessani. Miele toimikin hyvin kahdeksan vuotta. Sitten se vain ilman ennakkovaroituksia lakkasi pakastamasta.

      Lähetin asiasta sähköpostia Mielen asiakaspalveluun. En tosin esittänyt mitään vaatimuksia. Ilmoitin asian ihan vain tiedoksi. Vastaus: "Sellaista sattuu."

    • Anonyymi

      Pesukone miele twindos wkg130. 4 vuotta ja näytössä lukee, että soita huoltoon. Google haun mukaan tyyppivika. Ei olisi kannattanut maksaa Miele-lisää.

    • Anonyymi

      miele ei ole nykyään hintansa arvoinen. twindos toimi pesukoneessa 4vuotta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe