>NAAPURIN TYTTÖ

-Sandra-

Hello...tässä tarinassa saattaa olla liian vähän kappalejakoja tai ne on väärässä paikassa, joten ne joita se haittaa, ÄLKÄÄ vaivautuko lukemaan!! ANTAKAA MYÖS PAALJON PALAUTETTA!!

Kävelin sinä päivänä kotiin tavallista nopeammin. Minun piti olla valmiina tasan kello 8. Olin menossa vahtimaan naapurin lapsia. Ajatuksena oli, että menen sinne ja nukun siellä yötä, sillä vanhemmat olivat lähdössä juhlimaan. Poikaystävänikin oli tulossa luvallisesti mukaani. Enhän olisi kestänyt koko iltaa ilman Joonasta. Laitoin farkut, topin ja pitkähihaisen paidan päälle ja juoksin pihan poikki naapureille heti kun kello oli 8.
- Melissa ja Miro on syöny jo, kaapissa on iltapalaa kaikille, voitte mennä saunaan, lasten äiti Katariina hössötti ennen lähtöä.
- Joo, mä oon ollu täällä aiemminki, sanoin ja lähdin kävelemään kohti lastenhuonetta.
- Okei, te osaatte olla nyt nätisti ja me tullaan takasin joskus yhden-kahden aikoihin. Laita lapset nukkumaan 10.
- Jeps, vastasin ja samalla kuului oven pamahdus.

Kello kävi ja minä odottelin Joonasta. Melissa esitteli minulle uutta nukkeaan ja Miro oli uppoutunut värittämään värityskirjaansa Pokemon –kuvaa. Minun ei siis tarvinnut kuin olla kuuntelevinani penskojen höpötystä ja katsoa, etteivät he rikkoneet paikkoja. Äkkiä ovikello soi. Juoksin ovelle ja siellä Joonas odotteli ja katsoi epäilevästi ympärilleen.
- Löysin oikeen paikan, hän sanoi ja suuteli minua hellästi huulille.
Annoin Joonakselle ”ison halin” ja opastin hänet eteiseen. Hän riisui vaatteensa ja aloin esittelemään ystävieni taloa. He olivat hyvin rikkaita ja siksi talo oli todella suuri ja kaunis. Me menimme hiljaiseen alakertaan, kun lapset oleilivat yläkerrassa. Alakerrassa oli sauna, kylpyhuone sekä biljardipöytä. Istahdin sohvalle ja vetäisin Jonin viereeni.
- No, mitäs pidät? kysäisin ohimennen.
- Ihan kiva pleissi tää on, Joonas sanoi tylsästi, mutta tarttui samalla kiinni rintoihini ja alkoi suutelemaan minua hyvin kiihkeästi.
Hän kaatoi minut selälleen.
- Hei...lopeta, me ollaan tsiigaamas noit muksui, sain hädin tuskin sanotuksi.
Tönäisin Joonaksen kauemmaksi.
- Sori, mun vaa oli pakko.
- Juuh, mut älä enää, sanoin ja lähdin kävelemään kohti yläkertaa.

Menimme takaisin lasten luo. Laitoimme videon pyörimään, joten saimme hetken olla kahdestaan. Molemmat skidit istuivat television ääressä ääneti ja me istuimme heidän takanaan liimautuneina toisiimme. Joonas suuteli minua taas, mutta tälläkertaa varoen ja hitaasti. Yritin estellä, mutta halusin silti. Me suutelimme suoraan lasten takana. Yritinkin koko ajan katsoa sivusilmällä, etteivät penskat huomaisi. He näyttivät olevan niin uppoutuneita videoon, etteivät kuulleet eivätkä nähneet mitään muuta. Suustani alkoi kuulumaan vaimeaa huokailuam, sillä kiihotuin. Voi miten ihanaa olisi olla nyt kotona ja saada Joonaksen paksu muna sisääni, ajattelin. Video loppui, joten meidänkin kivamme loppui.

Menimme kaikki neljä keittiöön. Laitoin Melissalle sekä Mirolle muroja.
- Miks toi poika on meillä? Miro kysyi suu täynnä muroja.
- Sen nimi on Joonas. Se on mun kaveri ja mä pyysin sen, vastasin.
Pian Melissan sekä Miron silmät olivatkin jo puolitangossa ja he nukahtivat heti mentyään sänkyyn. Suljin lastenhuoneen oven ja hipsin alakertaan takkahuoneeseen. Yllätin Joonaksen katsomasta televisiota.
- Mä käyn laittaa saunan päälle niin me voidaan mennä sinne, sanoin ja kävelin saunaan.
Tullessani sieltä, istuin Joonaksen syliin hajareisin ja pusuttelin kasvoja jokapuolelle. Äkkiä televisiosta kuului tuttu biisi. Sehän oli B2K – Badaboom. Se oli mielestäni hyvä tanssibiisi ja minä tietysti rupesin heti keinuttamaan lantiota. Koko kroppa liikkui edestakaisin. Joonas hymyili minulle, mutta hymy hyytyi, kun tein leikilläni sekstailuliiketta hänen kyrpäänsä vasten farkkujen läpi. Tarkoituksena ei ollut saada sitä nousemaan, mutta niin kävi. Nousin seisomaan välinpitämättömästi ja istahdin Joonaksen viereen. Olimme hetken hiljaa. Viimein uskaltauduin kysymään:
- Tota, pitäskö sun tehä tolle jotain?
- E-en mä tiiä, hän sai sanottua ja punasteli.
- No jos mä tota meen vaikka saunaan venaamaan.
Olin nousemassa seisomaan, mutta Joonas tarttui käteeni kiinni. Hän veti minua hitaasti itseään kohti. Lopulta istuin taas Joonaksen sylissä. Aloimme suutelemaan. Alapäässäni kihelmöi ja kuumotti. Hänen kätensä puristuivat rinnoilleni ja hän avasi vetoketjun pitkähihaisesta paidastani.
- Hei, ei me voida täällä, joku voi tulla, sopersin.
- Ei tänne kukaan tuu, lapset nukkuu.
Hymähdin jotain ja jatkoin. Oli aika outoa harrastaa seksiä sohvalla, saati sitten naapureilla. Olin aika kokematon seksiasioissa. Minulla oli silmät kiinni ja nautin tilanteesta, vaikka pelkäsin koko ajan. En ollut harrastanut seksiä Joonaksen kanssa pitkään aikaan enkä muutenkaan kuin kaksi kertaa. (Aiemmin olin sekstaillut yhden pojan kanssa muutaman kerran).

Suutelimme koko ajan sekä riisuimme toisiamme. Hieroin kiusallani Joonaksen farkkujen etumusta. Se oli selkeästi pullistunut. Otin puristusotteen hänen peniksestään ja hieroin kiihtyvällä tahdilla. Hän huohotti hiljaa. Joonas valutti toppini mytyksi lanteilleni. Hän avasi rintaliivini ja heitti ne huoneen nurkkaan. Terhakkaat ja söpöt b-kupin rintani hän otti käsiinsä taas ja hieroi niitä. Välillä hän hieroi selkääni ja suukotti kaulaa. Työnsin Joonaksen selälleen ja istuin hajareisin hänen päällään. Aloin avaamaan Joonaksen vyötä ja vetoketjua. Sillävälin hän sormeili pientä lantiotani. Minulle tuli vilunväristyksiä, vaikka mieltäni lämmitti seksi poikaystävän kanssa. Sain viimein auki housut, nousin seisomaan ja vedin ne pois Joonaksen päältä. Valkoisissa kalsareissa pullisteli komea siitin. Joonas katsoi minua ja sitten munaansa. Päätin riisuutua, joten aloin hitaasti avaamaan farkkujeni nappia ja vetoketjua. Keinutin lantiotani sivulta sivulle ja laskin hitaasti farkut nilkkoihin. Otin myös topin pois ja heitin sen lattialle. Päälläni oli enää musta-pinkit pitsistringit, joista näkyi läpi. Annoin käsieni vaeltaa kropallani ja esittelin Joonakselle tissejäni ja peppua. Pimpsaani pidin hieman käsien peitossa. Joonas oli tietysti päässyt kalsareistaan ja vispasi kaluaan melkoisella tahdilla. Astelin istumaan Joonaksen toisen jalan päälle. Hieroin pimpsaani jalkaa vasten. Alushousujen pitsi oli ihan kostea. Joonas huohotti ja oli lopettanut runkkaamisen. Hän vain seurasi tapahtumia. Nuolin hänen kiinteitä vatsalihaksiaan ja muutaman kerran kyrvän päätä. Annoin hänen nussia minun rintojani ja puristi niitä yhteen. Nousin kiusallani taas saisomaan lattialle. Menin kyykkyyn samalla laskien stringit pois päältäni. Kun nousin ylös, Joonaksen silmät suurenivat. Edessä näkyi tiukka posliinipimpsa.
- Miks sä teet tän mulle, hän kysyi tuskastuneena.
En vastannut kysymykseen, vaan hymyilin ivallisesti. Joonaksen toinen jalka oli lattialla ja keksin nostaa sitä hieman ylös. Levitin haarani ja työnsin Joonaksen isovarpaan sisään vakooni. Joonas selviytyi siitä omin avuin eteenpäin ja liikutteli varvastaan. Hieroin samalla klittaani kun Joonas nussi minua varpaallaan. Huohotin ja huohotin. Tämä tuntui todella hyvältä. Sitten yhtäkkiä Joonas laukesi. Spermat lensivät kaaressa lattialle. Olin hieman pettynyt, sillä olisin halunnut saada orgasmin. Enhän ollut saanut niitä liian montaa. Joonas pumppasi viimeisiä tippoja pois peniksestään kun minä lysähdin sohvalle. Hän huomasi pettymykseni ja sanoi tuottavansa minulle mielihyvää seuraavaksi. Hymyilin ja levitin haarojani. Mielessäni oli suuseksi, joten levitin haarojani hieman. Joonas nousi seisomaan, mutta vetäisikin minut mukaani. Hän suuntasi kohti saunaa. Se oli jo lämmennyt. Joonas laittoi lämpimän suihkun päälle. Hän suuteli minua kaulalle ja jokapuolelle samalla kun lämmin vesi valui kropallani. Olin kiihottunut tilanteesta. Joonas laskeutui pikkuhiljaa alaspäin, kunnes huomasin olevani seinää vasten perse pystyssä. Hän sormitti minua samanaikaisesti kun nuoli klitorista. Yksi ihana sormi olisi voinut tuottaa minulle suurimman orgasmin koskaan. Ja niin se teki. Värähdin ja huusin. Pillun lihakset supistelivat. Huohotin ja hieroin nänniäni. Joonas jatkoi nussimista sormellaan edelleen. Polvet pakottivat minua laskeutumaan lattialle, mutta yririn kuitenkin kestää. Joonas lopetti. Viimein istahdin kylmälle lattialle. Levitin haarani ja katsoin pilluani. Se oli ihan märkä. Työnsin sormen sisälle ja sen jälkeen suuhuni. Hyvan olon saaneena kaaduin lattialle makaamaan ja suljin silmät.

Hetken levähdettyäni nousin ylös. Joonas tuli ihan eteeni ja huomasin, kuinka jokin painoi pimpsaani. Eikä ollut eipäilystäkään mikä se oli. Joonaksen upea punainen kyrpä pyrki sisääni kuin raketti. Nousin seisomaan ja vedin Joonaksen mukanani saunaan. Istuimme ylimmälle lauteelle. Nojasin seinään rennosti. Joonaksella oli hiukan tukalat oltavat. Hän istui tuskissaan vieressäni. Esittelin taas vartaloani. Hieroin lantiollani käsiäni ja vein sormen häpykummulle. Posliiniksi ajeltu pillu oli taas kihelmöivä. Heitin löylyä ja nousin kontalleen lauteelle. Laskeuduin kohti kovaa ja suonikasta penistä. Otin sen suuhuni. Joonaksen suusta pääsi syvä huokaus ja aloin imemään ahnaasti. Liikutin päätäni ylös-alas nopeaan tahtiin. Välillä lutkutin niin, että posket olivat lommollaan. Joonaksen lämmin hengitys tuntui niskassa.
- Multa tulee ihan just, kulta.
Joonas oli todella herkässä ja siksi lopetin. Päätin saada kyrpää nyt. Työnsin Joonaksen selälleen lauteelle. Hän hymyili minulle vinosti. Istuin jalat haarallaan Joonaksen päälle. Sauva upposi sisääni kuin unelma. Pilluni oli hyvin tiukka kokemattomuutensa vuoksi ja siksi juuri se tuntuikin niin hyvältä. Inahdin. Joonas alkoi nostelemaan pientä kehoani ensin hitaasti ja sitten nopeammin. Tunsin kuinka joka kerralla kivekset osuivat pimpsaani. Rintani pomppivat korkealle. Hieroin toisella kädellä klitoristani ja välillä Joonaksen kyrpää. Minulla oli silmät kiinni. Huokailin melko kovaa, joten Joonas joutui sulkemaan suuni.
- Aaaaah, älä lopeta! Älä!, huusin.
Äkkiä huomasin ettei meillä ollut käytössä kumia.
- Sit ku sä tuut, ni ilmota aikasemmin.
- Joo, joo, Joonas sopersi.
Ratsastin kovaa vauhtia ja tuntui kuin pimpsani alkoi olla jo puhki. Toivoin vain orgasmia. Aloin olla jo huipussani, kun äkkiä saunan ovi aukeni. Pelästyin ja meinasin pudota lauteelta. Korjasin asentoni nopeasti ja yritin nähdä kuka tuli. Näin alakropan ja sen omisti joku ”poika”. Hiukan karvoittuneet jalat ja ylemmäs mentäessä näin peniksen. Se ei ollut kovinkaan suuri. Saunan ovi aukeni kokonaan ja oven suulla seisoi 14 vuotias poika.
- Voi vittu, sain sanotuksi, kun tajusin sen olevan perheen kolmas lapsi Mikael. Nolostuin, sillä olihan hänellä jo käyttökelpoiset sukukalleudet ja minä istuin saunan lauteella alasti ja kiihottuneena. Alapäässä tykytti.
- A-anteeks-mä-meen...., kuului Mikaelin suusta.
Hän oli nolostunut ja niin mekin. Joonas oli punainen ja tukalassa olotilassa. Ajattelin, että oli parasta lähteä pois saunasta ja mennä nukkumaan. Melkein nousin seisomaan, mutta Joonas pyysi minua jäämään ja hoitamaan homman loppuun. Olihan Mikael jo selvillä mitä oli tekeillä. Olin hieman epävarma, mutta menin mukaan. Työnsin Joonaksen takaisin makuulleen ja nousin hänen päälleen. Hieroin kullin vartta alavatsallani ja vaginan suulla. Viimein upotin sen sisääni. Ynähdin nautinnosta ja aloitin suoraan melko kovan ratsastamisen. Joonas auttoi minua edelleen. Ajatuksiani kuitenkin vaivasi teini-ikäinen poika kylpyhuoneessa. Mitähän sekin siellä teki. Jatkoin rajua nussimista. Hieroin tissejäni ja nännejäni kiihkoissani.
- Mä tuun kohta kulta, mä tuun, Joonas ähisi altani. Halusin jatkaa, sillä en vieläkään ollut saanut orgasmia. Nousin kuitenkin seisomaan ja siinä samassa Joonas tykitti spermansa navalleni. Hieroin sitä reisilleni. Joonas rojahti nojaamaan lauteelle.
- Etsä saanu vielkää? Joonas kysyi väsyneenä.
Mumisin jotain kieltävää vastaukseksi, sillä olin juuri saanut idean. Nousin seisomaan ja vedin Joonasta kädestä mukaani. Tulimme ulos saunasta. Mikael istui kyykyssä seinää vasten suihkun alla. Hänen silmänsä olivat suuret. Astelin kohti Mikaelia ja vedin hänet pystyyn.
- Hei mitä sä nyt aiot, Joonas yritti mutta turhaan.
Hän oli huomannut aikomukseni. Mikael seisoi edessäni pelokkaana heppi pystyssä. Hän yritti peitellä sitä kovin. Astuin muutaman askeleen taaksepäin. Esittelin vartaloani molemmille jätkille. Menin kyykkyyn haarat levällään ja takaisin. Välillä hieroin keskisormellani klitoristani ja laitoin sormen suuhuni. Mikael melkein vapisi. Ajatella, että sellainen ”kova jätkä” oli kuin aaveen nähnyt tosipaikan tullen. Mikael seisoi edelleen selkä tiukasti kiinni seinässä ja näytti siltä kuin hän olisi yrittänyt päästä pakoon. Työnsin Joonaksen seinää vasten Mikaelin viereen. Nostin toisen jalkani hieman ylemmäs, joten vakoni osui Joonaksen jalkaan. Tein pientä ylös-alas liikettä ja suutelin Joonasta samalla intohimoisesti. Joonaksen käsi oli etsiytynyt pilluuni. Se teki kiemurtelevaa liikettä sisälläni. Vilkaisin Mikaeliin päin ja hän oli hieman rentoutunut. Joonaksen siitin koveni ja nousi pikkuhiljaa. Laskeuduin siis alas ja otin sen koko komeudeltaan suuhuni. Runkkasin penistä samanaikaisesti ja nuoleskelin terskan päätä. Imin sitä kuin karkkia lipsutellen. Annoin myös suukkoja sille. Joonas näytti nauttivan tilanteesta, mutta myös kärsivän. Se tuntui ilmeisesti ”pistävän” hyvältä. Äkkiä nousin seisomaan. Tulin Mikaelin eteen ja laskin hänet lantiosta alas taas lattialle. Hän meni polvilleen. Mikael jännitti paljon ja siksi halasin häntä. Rintani litistyivän väliimme.
- Hei jos sä et haluu tehdä mitään ni meiän ei tarvii. Sanot vaan jos et haluu, kuiskasin Mikaelin korvaan odottaen myöntävää vastausta.
Hän nyökkäsi melkeinpä väkisin. Laskeuduin itsekin polvilleni. Otin kiinni Mikaelin kädestä ja laskin sen hitaasti kohti häpyäni. Seurasin hänen ilmettään koko ajan ja silmät suurenivat suurenemistaan. Viimein sormi kosketti märkää klitoristani. Pästin irti Mikaelin ködestä ja hän osikin jatkaa siitä itse. Hän hieroi klittaani hieman epävarmasti, eikä tiennyt varmasti missä se oli, mutta yritti kuitenkin. Äkkiä hän vetäisi kätensä pois ja katsoi penistään. Tiesin mistä oli kyse. Laskeuduin alas. Otin tukevan otteen patukasta ja ja imaisin sen suuhuni kerralla. Vilkaisin Joonakseen päin ja nostin peppuani hieman ylemmäs. Hän tajusi heti vihjeen ja tuli taakseni kyykkyyn. Tunsin jonkin liikkuvan vaon suulla. Se oli Joonaksen kyrpä. Hän työntyi minuun takaa päin. Liikutin perääni Joonakseen päin ja hän teki samoin. Hän aloitti melko nopean nussimisen. Ynisin nautinnosta. Samaan aikaan suussani oli Mikaelin penis. Imin sitä varoen, sillä hän oli nuori ja hyvin herkässä tilassa. Mikael alkoi äkkiä puistattelemaan päätään ja hän huusi. Spermalasti syöksyi naamalleni. Nuoleskelin huuliani tyytyväisenä. Irrottauduin Joonaksesta. Peruutin seinää vasten ja Joonas tuli perässä. Hän nosti minut syliinsä ja hän alkoi nussimaan minua seinää vasten. Hän nosti minua rajusti ylös ja painovoima laski minut alas. Puristin Joonaksen hartioista kovaa ja purin huulta. Yht’äkkiä alapääni alkoi turtua ja koko kehoni lamaantui. Hyvän olon tunne oli päätä huimaava enkä hetkeen edes tajunnut todellisuutta. Itse huusin niin kovaa kuin suusta lähti.
- AAAAAHH!!
Joonas laukesi hetken myöhempään sisääni. Hän pumppasi kaiken sisääni. Me molemmat rojahdimme lattialle. Joonas makasi selällään ja minä hänen osittain hänen päällään. Suutelin häntä muutaman kerran vatsalle.
-Hei, missä Mikael on? kysyin, mutta en välittänyt.
Hengitykseni oli vielä melko tiheä ja suljin silmäni. Pillustani valui spermaa. Olin niin väsynyt, että nukahdin siihen.

Heräsimme sauraavana aamuna pyyhe päällä lattialta. Selkään koski. Olimme alasti molemmat.
- Voi paska, kiuskasin.
- Me nukahdettii tänne kylppäriin.
Joonas panikoi myös.
- Entä jos ne näki meiät? kysäisin ja laitoin suihkun päälle.
Joonas puistatti päätään ja pesi itseään. Me molemmat peseydyimme ja minun piti ”siivota” alakerta, joka yltäpäältä spermassa. Onneksi e-pillerit olivat olemassa. Puimme nopeasti ja lähdimme yläkertaan. Kello oli 10. Lapset söivät aamupalaa mukaanlukien Mikael. Yritin seurata Katariinan katsetta, josko hän oli huomannut. Hän vain hymyili minulle, tervehti Joonasta ja kysyi:
- Mitäs te teitte eilen? Olitte ilmeisesti saunassa. Me ei viitsitty käydä herättää teitä äsken.
JESH!! Se oli pelastukseni. Hän ei tiennyt mitään sillä muuten hän olisi kertonut äidilleni. Istuimme molemmt pöytään. Mikael istui minua vastapäätä. Hän vinkkasi minulle silmää ja hymyili. En reagoinut siihen muuten kuin pienellä kulmakarvojen nostamisella. Minä olin viettänyt elämäni parhaan yön kahden pojan kanssa.

16

37299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      Se oli iha ok.. :)

      • Nimetön

        ..se oli hyvä!


    • Kriitikko

      Täällä on uusi hyvä novellien kirjoittaja. jatka samaan malliin ja voisitko jatkaa myös tuota sarjaa..?

      • -Sandra-

        Kiitos ja katsotaan jatkanko sarjaa...!! =)


      • -Sandra-

        vielä semmonen juttu että mitä sarjaa haluat että jatkan kriitikko?! :P


    • Villapaita

      Hieno tarina!
      "Jatka samaan malliin"!

    • ean

      Lähinnä tavattoman lapsellinen ja naurettava.

      • -Sandra-

        :P...


    • joku likka

      oli kiva lukee mut ainaku veli halus koneelle ni mult jäi kesken ni en päässy oikeee jyvälle mut hyvä

    • Tuuliah...

      Iha kiwa ku munki jätkän nimi on joonas ja silläki on aivan ihana sixpäkki...;) Heheh novelli oli kyl hyvä...

    • jani

      kylhän toi oli hyvä,,,voisin ton etumuksen pullistuman antaa sun käyttöön:) meinaa saisit 23w kundilta hyvät kyydt,,*wirn*

    • Arvostelija nro.69

      Oli yllättävän hyvä. Toisin sanoen pitkästä aikaa hyvä kirjotus tänne palstalle. Muutamat sanavalinnat vain hieman ihmetytti, mutta eipä siinä mitää. Oli kyllä tosiaan pitkästä aikaa hyvä

      • man

        joo jatkahan tätä tarinaa on nimittäin paras minkä oon lukenu tält palstalt


    • MiraMe

      toi todellakin oli ihan jumalattoman hyvä tarina!!! :)
      mä olin koko jutun ajan ihan kosteena..!
      kirjota tänne lisää kaikkee yhtä hyvää!!!
      eikä kukaan niistä astevaihteluista välitä!!! mä ainakaan!! ;)
      lisää vaan!!

    • mie

      no johan oli tarina.. aika outoo et se mikael ihan niin vaan tuli mukaan siihin,mut no jaa.. ihan kiva tarina..;))

    • Cayl

      Tätä oli mukava lukea, kiihottava ja "realistinen" tarina, ja tarpeeksi pitkäkin. Ärsyttää tarinat joissa henkilöt saavat yhden yhtäaikaisen orgasmin ja se päättyy siihen. Mikaelin osuus lyhyen kimpan kolmantena, kokemattomana osapuolena oli myös hyvä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2779
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      370
      2645
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2200
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1866
    5. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      71
      1818
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1783
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1774
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      142
      1687
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1593
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1462
    Aihe