Parit ja Haave

Pari&Seksi

Matkalla Ylläkselle hiihtelemään.
Haaveena on ollut matka Sannan ja Karin kanssa. Koska matka kestää niin olemme ajatellee matkan ajankuluksi jotain mistä on kiva rakentaa yhteisä hetkiä.
Eli ajeltais sinisellä autolla pitkin nelostietä pohjoseen ja Sari istuis mun kanssa takapenkillä, ja miehet etupenkillä. Tietenkin aurinko paistais ja naisilla olis lyhyet ruutuhameet vaikka , korkeakorkoiset saappaat vois pistää jalkaan, stay-up sukat vois vaikka lämmittää sopivast, stringit olis mustat koska ne miellyttää Pekkaa ja tietenkin villapusero ilman rintsikoita, Sari rinnat olis varmasti kivan pyöreät tiukan puseron alla puhumattakaan kohoavista nännin nipukoista .
Ja onhan napa rengas sopivan seksikäs kun villapusero nousee ylemmäs. Olemmehan aina halunneet antaa seksin tulla esiin, kun haluumme parien yhteisen intohimon näkyä.

Olemme Viitasaaren eteläpuolella ja keksittiin ensimmäinen ajankulu Kari haluais katsoa mitä Sannan käsilaukku sisältää.
Eikä kauvaakaa kun käsissä oli vaaleanpunainen 40mm halkaisialta, 19cmpitkä sauva. Kari piteli sitä ja otaksui sen olevan kivan näköinen vaikka takapenkin Sannan posliiniseksi ajetussa vaossa .
Oikeastaan annana stringien lentää takaikkunalle.
Olen aina ollut pikkasen kiihottunut siitä kun
tiedän jonku katselevan kun olen ilman vaatteita.
Olemmehan nauttineet pienestä kiinni jäämisen pelosta.
Hameen helmaa Sari alkaakin hivuttaa hieman ylemmäs koska haluu Karille hienon näkymän, levitän jalat hieman leveämmälle jotta saisin näkymän häpyhuulistani .
Sari sais ottaa sauvan käteen ja aloittaa Karin haluaman käsittelyn.
Kari ja Pekka on aina halunnut katsoa kuinka naiset haluu toistansa
Olemmehan mekin Sarin kanssa aina tykänneeet naisen käsittelystä, onhan siinä sitä bi henkistä seksiä mistä saa seksin tuomaa jännitystä.
Sari työntää villapaitani ylemmäs halutessaan rintani näkyviin.
Sari on innoissaan rintojen nännien nipukoitten
näkemisestä ja haluaa takana ajavalle rekkakuskille jotain päivän pidistystä, sillä kuulemma näitä rintoja voi ihan hyvin näyttää muillekkin.
Sari alkaa puristella rintojani ja lypsää nänneistä
vetämällä haluun hänen myös suutelevan niitä ja pyörittävän kieltä nännien ympärillä. Sillä se tuntuu tosi hyvältä kun Pekka tekee sen olen jopa saanut orgasmin kun Pekka on imenyt ja lypsänyt rintojani.

Kari ottaa laukusta K-Y gel liukasteen ja antaa sen Sarille joka ottaa sauvan käteensä ja voitelee sauvaa niinku alkais käsin tyydyttää Karia.
Nyt Sari levittää sormillansa häpyhuulia ja alkaa liikuttaa häpyhuulten välistä sauva niin että sauva koskee klitorista.
Ja samalla otta rintojeni nänneist kiinni ja puristelee niitä alan tosiaan olemaan halukas tekemään mitä vain.
Sari työntää sauvan rajusti Sannan sisään niin että Sanna inahtaa ja työntää itseään sauvaa vasten ja alkaa liikuttaa itseään, Sari suutelee Sannaa ja katsoo silmiin himoittavasti ja alkaa imee rintoja samalla käynnistää sauvan ja liikuttaa sitä kovempaa ja kovempaa .
Minä haluun sauvaa työnnettävän rajusti sisääni ja otettavan kokonaan ulos.
Olen aina tykännyt kun mies ottaa minut rajust ja tosissaan vtää kovan kalunsa pois kosteasta raostani ja taas sisään syvälle, kostun siitä valtavasti.
Sannan orgasmin saamista on kiva katsella, hän osaa pyörittää itseään, ottaa käsillä auton takapenkin selkänojasta kiinni ja taivuttaa itsensä kaadelle antaa sauvan upota syvemmälle ja tulla sen pois ja lopuksi näyttää nautintos huipun tulevan.
Loppu huipennus tapahtuu kun Pekka hiljentaa nopeutta että takana tuleva auto pääse samaan aikaan ohi, Tämä on Sannan haluama jännitys.
Kari on kiitollinen siitä että laukku avattiin ja saatiin matkalle jotain mistä tulee kipinä sauna iltaan perillä.
Ylitorinion kohassa pysytetään ja mennään paikallisen huoltoaseman kahvioon, tosin rekkakuskin katse ei vain meinaa irrota meistä. Liekkö syynä naisten hameet joitenka helman alta näkyy stay-up sukkien raja, vai olisko hän sittenkin nähnyt sen mistä Sanna nauttii.
Tämä on matka josta on tullut meille haave ja uskomme sen joskus totetuvan.

0

5618

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

        Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
        Ikävä
        57
        3849
      2. Mikä sai sut ihastumaan

        Mitä tapahtui?
        Ikävä
        167
        2377
      3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

        https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
        Sinkut
        211
        2120
      4. Mitä tehdä asialle?

        Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
        Sinkut
        142
        2043
      5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

        Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
        Maailman menoa
        421
        1453
      6. 79
        1241
      7. Ethän syytä itseäsi

        siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
        Ikävä
        139
        1214
      8. Hyvää heinäkuuta

        Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
        Ikävä
        235
        1145
      9. Olet mies varmasti peto

        Makkarin puolella. 🤤
        Ikävä
        84
        1099
      10. Olen pahoillani mies

        Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
        Ikävä
        55
        1080
      Aihe