Parit ja Haave

Pari&Seksi

Matkalla Ylläkselle hiihtelemään.
Haaveena on ollut matka Sannan ja Karin kanssa. Koska matka kestää niin olemme ajatellee matkan ajankuluksi jotain mistä on kiva rakentaa yhteisä hetkiä.
Eli ajeltais sinisellä autolla pitkin nelostietä pohjoseen ja Sari istuis mun kanssa takapenkillä, ja miehet etupenkillä. Tietenkin aurinko paistais ja naisilla olis lyhyet ruutuhameet vaikka , korkeakorkoiset saappaat vois pistää jalkaan, stay-up sukat vois vaikka lämmittää sopivast, stringit olis mustat koska ne miellyttää Pekkaa ja tietenkin villapusero ilman rintsikoita, Sari rinnat olis varmasti kivan pyöreät tiukan puseron alla puhumattakaan kohoavista nännin nipukoista .
Ja onhan napa rengas sopivan seksikäs kun villapusero nousee ylemmäs. Olemmehan aina halunneet antaa seksin tulla esiin, kun haluumme parien yhteisen intohimon näkyä.

Olemme Viitasaaren eteläpuolella ja keksittiin ensimmäinen ajankulu Kari haluais katsoa mitä Sannan käsilaukku sisältää.
Eikä kauvaakaa kun käsissä oli vaaleanpunainen 40mm halkaisialta, 19cmpitkä sauva. Kari piteli sitä ja otaksui sen olevan kivan näköinen vaikka takapenkin Sannan posliiniseksi ajetussa vaossa .
Oikeastaan annana stringien lentää takaikkunalle.
Olen aina ollut pikkasen kiihottunut siitä kun
tiedän jonku katselevan kun olen ilman vaatteita.
Olemmehan nauttineet pienestä kiinni jäämisen pelosta.
Hameen helmaa Sari alkaakin hivuttaa hieman ylemmäs koska haluu Karille hienon näkymän, levitän jalat hieman leveämmälle jotta saisin näkymän häpyhuulistani .
Sari sais ottaa sauvan käteen ja aloittaa Karin haluaman käsittelyn.
Kari ja Pekka on aina halunnut katsoa kuinka naiset haluu toistansa
Olemmehan mekin Sarin kanssa aina tykänneeet naisen käsittelystä, onhan siinä sitä bi henkistä seksiä mistä saa seksin tuomaa jännitystä.
Sari työntää villapaitani ylemmäs halutessaan rintani näkyviin.
Sari on innoissaan rintojen nännien nipukoitten
näkemisestä ja haluaa takana ajavalle rekkakuskille jotain päivän pidistystä, sillä kuulemma näitä rintoja voi ihan hyvin näyttää muillekkin.
Sari alkaa puristella rintojani ja lypsää nänneistä
vetämällä haluun hänen myös suutelevan niitä ja pyörittävän kieltä nännien ympärillä. Sillä se tuntuu tosi hyvältä kun Pekka tekee sen olen jopa saanut orgasmin kun Pekka on imenyt ja lypsänyt rintojani.

Kari ottaa laukusta K-Y gel liukasteen ja antaa sen Sarille joka ottaa sauvan käteensä ja voitelee sauvaa niinku alkais käsin tyydyttää Karia.
Nyt Sari levittää sormillansa häpyhuulia ja alkaa liikuttaa häpyhuulten välistä sauva niin että sauva koskee klitorista.
Ja samalla otta rintojeni nänneist kiinni ja puristelee niitä alan tosiaan olemaan halukas tekemään mitä vain.
Sari työntää sauvan rajusti Sannan sisään niin että Sanna inahtaa ja työntää itseään sauvaa vasten ja alkaa liikuttaa itseään, Sari suutelee Sannaa ja katsoo silmiin himoittavasti ja alkaa imee rintoja samalla käynnistää sauvan ja liikuttaa sitä kovempaa ja kovempaa .
Minä haluun sauvaa työnnettävän rajusti sisääni ja otettavan kokonaan ulos.
Olen aina tykännyt kun mies ottaa minut rajust ja tosissaan vtää kovan kalunsa pois kosteasta raostani ja taas sisään syvälle, kostun siitä valtavasti.
Sannan orgasmin saamista on kiva katsella, hän osaa pyörittää itseään, ottaa käsillä auton takapenkin selkänojasta kiinni ja taivuttaa itsensä kaadelle antaa sauvan upota syvemmälle ja tulla sen pois ja lopuksi näyttää nautintos huipun tulevan.
Loppu huipennus tapahtuu kun Pekka hiljentaa nopeutta että takana tuleva auto pääse samaan aikaan ohi, Tämä on Sannan haluama jännitys.
Kari on kiitollinen siitä että laukku avattiin ja saatiin matkalle jotain mistä tulee kipinä sauna iltaan perillä.
Ylitorinion kohassa pysytetään ja mennään paikallisen huoltoaseman kahvioon, tosin rekkakuskin katse ei vain meinaa irrota meistä. Liekkö syynä naisten hameet joitenka helman alta näkyy stay-up sukkien raja, vai olisko hän sittenkin nähnyt sen mistä Sanna nauttii.
Tämä on matka josta on tullut meille haave ja uskomme sen joskus totetuvan.

0

5523

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

        Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
        Tv-sarjat
        130
        4955
      2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

        Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
        Ikävä
        31
        3134
      3. Haluan jutella kanssasi Nainen

        Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
        Ikävä
        16
        1807
      4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

        Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
        Seinäjoki
        22
        1760
      5. Onko mies niin,

        että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
        Tunteet
        19
        1625
      6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

        Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
        Ikävä
        71
        1491
      7. Miksi näin?

        Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
        Maailman menoa
        19
        1247
      8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

        Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        10
        1243
      9. Haluisin suudella ja huokailla

        ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
        Ikävä
        16
        1217
      10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

        Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
        Maailman menoa
        17
        1207
      Aihe