kaikkea voi sattua....

Cosworth

Joskus elämää suurempia asioita voi sattua vaikkapa nakkikioskilla, jollaisella minäkin usein asioin. Lähikuppiloiden purkaessa asiakasmassat ulos, ovat nakkikioskit niitä vihoviimeisiä paikkoja, joissa ihmiset jonottavat toisiaan tuuppien ja kyräillen nakinkyrsää suolaisennälkäänsä tukahduttaakseen. Tälläiseen jonoon satuin minäkin erään ravintolaillan jälkimainingeissa. Edessäni oli pariskunta ja yksinäinen vanhempi nainen ja takanani jonotti neljä nuorta, epäsiistin näköistä miestä. Eräs heistä tönäisi olkaani ja murisi, "heitä röökii, kyyppari" Vastasin tarpeettoman epämiellyttävään sävyyn kaverille, etten polta ja vaikka polttaisinkin niin tuollaiselle mulkulle en tarjoaisi; kaikkea laskuhumala teettääkin jopa ihan järkeville ihmisille. Moinen lausuma johti siihen, että mies tarrasi takinkaulukseeni kiinni kaksin käsin. Löin kaveria kämmenpohjalla käsienvälistä ylöspäin leukaan niin että pää heilahti ja mies lensi perseelleen maahan. Porukan muut jäsenet lähestyivät uhkaavasti, joten pysäytin lähimmän napakalla kengänkärkipotkulla sääriluuhun ja tämä kaatuikin maahan ja jäi pyörimään tuskissaan, yritin tavoitella kolmannen päätä takakiertopotkulla, mutta juopuneen tasapaino petti ja osuin kioskin ikkunalasiin niin, että pirstaleet lensivät metrien päähän. Tajuamatta saamaani vakavaa vammaa löin vielä kämmensyrjällä neljättä miestä etuolkaan solisluun tienoille. Tajusin miesten poistuvan paikalta, ennenkuin päässäni alkoi sumeta; sisäreiden valtimo oli leikkaantunut auki ja verta vuosi kohtalaisesti haavasta, jota en edes huomannut saaneeni. Kuulin hätääntynyttä kirkunaa ja vielä epämääräisesti sireenien äänen, ennenkuin silmissäni pimeni ja kaaduin alati laajenevaan verilammikkoon.
Palasin tajuihini sairaalassa kuitenkaan ymmärtämättä täysin missä olin ja mitä oli tapahtunut. Yritin voimattomasti nousta pystyyn letkujen keskeltä, mutta heikko ponnistukseni oli jo ennalta tuomittu epäonnistumaan. Sievääkin sievempi hoitaja kiirehti tukemaan minua, koska olin jo tipahtamaisillani lattialle. Hymyillen ihana enkeli laski pääni takaisin pielukselle ja nukahdin tuon enkelin kasvot mielessäni. Ankea aamu toi mukanaan kivut ja säryn, tuntui kuin olisin jäänyt jyrän alle. Jalkani oli kuin tulessa ja kättäkin kivisti, ikäänkuin jotain olisi murtunut, pahinta oli päänsärky; olin lyönyt pääni pahasti kaatuessani. Pääsin liikkumaan vain pyörätuolilla ja WC:ssa käynti sujui hoitajan avustamana. Ilta toi mukanaan enkelin. Sanna oli saapunut taas yövuoroon. Nyt kun olin taas tolkuissani, näin Sannan olevan aivan tavallisen hoitsun, eikä suinkaan enkelin, vaikka hänellä olikin enkelin kasvot, kauneimmat mitä koskaan olin nähnyt. Hymyillen hän tervehti minua nähdessään minut jo "pystyssä" pyörätuolissani. Katselin hetken TV:ta päänsärystä huolimatta ennen levolle menoa. Sanna jakoi lääkkeitä ja katselin hänen työntekoaan ja hoitajan asun peittämää vartaloa, pyöreitä lanteita, hoikkaa uumaa. Sannan ulkomuoto oli todella silmää miellyttävä, eikä hän pistänyt pahakseen miesten katseita vaan otti ne vastaan ammattimaisella tyyneydellä.
Jouduin vielä pistäytymään WC:ssa ja kukas muukaan minua tuli auttamaan kuin Sanna. Kuinka noloa olikaan minun, koko ikäni urheilleen, vahvan miehen joutua turvautumaan hennon tytön auttavaan käteen. Sanna tarttui olkavarteeni tukeakseen minua, jotta pääsisin pytylle ja auttoi housut alas. En voinut olla huomaamatta kuinka Sannan katse kääntyi jalkoväliini ja tämä aikaansai ,niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin olosuhteisiin nähden, erektion. Liki parikymmensenttinen (18cm tarkalleen) kaluni nousi juhlakuntoon, eikä virtsaamisesta tietenkään tullut mitään. Ihana hoitsu ymmärsi tilanteen ja tarttui kalun varteen ja aloitti hitaan käteenvedon, aluksi rauhallisesti lisäten hissukseen tempoa. Ei mennyt kuin hetki ja ruiskutin spermat sairaalapyyhkeelle, jota Sanna piti terskan alla. Kiitollisena katsoin hoitajaani, joka piti etusormea pystyssä huulillaan ja sihahti, "tämä kuuluu hoitoon."
Paineen laskettua sainkin virtsattua normaalisti ja pääsin lepäämään. Uni olikin rentoa ja rauhallista.

0

10023

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Kyllä suoraan

        Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
        Ikävä
        70
        2022
      2. Voisitko nainen kertoa mulle

        Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
        Suhteet
        164
        1559
      3. Perustele miksi hän ei

        Ole sopiva sinulle
        Ikävä
        146
        1475
      4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

        Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
        Ikävä
        90
        1328
      5. Miehelle naiselta

        Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
        Ikävä
        49
        1260
      6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

        Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
        Maailman menoa
        274
        1090
      7. Mikä oli nainen

        Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
        Ikävä
        75
        1002
      8. Olen syvästi masentunut

        En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
        Tunteet
        126
        997
      9. Miksi sinulla, nainen

        On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
        Ikävä
        111
        976
      10. Nainen, millainen tilanne oli

        kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
        Ikävä
        51
        812
      Aihe