Perjantaina mökillä

Himokasatte

Vaikka ehkä tuntuukin ihmeelliseltä, niin minun, Petteri Hulmeen, kolme parasta kaveria on naisia. En ole homo, tai bi. Olen täysin hetero. Olemme puhuneet monta kertaa seksistä, ja olemme vannoneet, että me emme sitä harrasta. Eräänä perjantai-iltana, lupauksemme kuitenkin petti.

Jonna oli kutsunut meidät hänen mökilleen, järven rannalle. Mökki oli pieni, ja tiesimme että meille tulisi ahdas nukkua. Jonnalla oli pienehköt, mutta seksikkäät rinnat. Liisalla, jota kutsuttiin Lissuksi, oli aika normaalinkokoiset, sellaiset joita näkee yleensä kadulla. Lissulla näkee useimmiten nännien töröttävän paidan läpi, sillä hän ei käytä rintaliivejä jonkun ihmeen protestin takia, josta en ikinä ole saanut selvää. Annikalla taas joukon suurimmat rinnat, mutta eivät mitkään povipommin rinnat. Annika on saanut lapsen jota hän vielä imettää. Hän ei ole naimisissa, ja lapsi oli vahinko, mutta Annika ole omasta pikku Johannasta oikein ylpeä. Imetyksen takia olinkin nähnyt jo muutaman kerran Annikan rinnan, ja hänen suuret nänninsä. Kukaan heistä ei ole täydellinen ulkoisesti, mutta heidän kanssaan on ilo jutella.

Oli jo perjantai-ilta ja päätimme mennä saunaan. Tytöt menivät ensin ja minä jäin Johannan kanssa. "Olet kyllä äitiis tullu. Ihan yhtä kauniit kasvot" sanoin pikkuiselle, joka oli unessa. Minulla ei ollut mitään tekemistä, joten päätin avata television. Yllätyksekseni Lissu tuli takaisin mökkiin. Ilman paitaa ja hänhän ei rintaliivejä pitänyt. "Oi anteeksi" Lissu sanoi ja koetti peitellä rintojaan. Nousin ja lähestyin Lissua. "Ei se mitään... Ne on kauniit." Nostin Lissun kädet pois hänen rintojensa edestä ja katselin niitä. Ne olivat kauniit. Huomasin kuinka Lissun nännit kovettuivat. "Kiitos..." Lissu sai soperrettua ihmetyksestä. Sillä hetkellä minun ei erityisesti mitenkään tehny mieli harrastaa seksiä. Silti kuitenkin otin Lissun toisen rinnan hellästi käteeni. Lissu ihmetteli elettäni, mutta ei estänytkään sitä. "Saanko..?" kysyin. Lissu nyökkäsi joten otin hellästi hänen nänninsä hampaitteni väliin, ja pyörittelin kielen päälläni sitä. Lopulta päätin kokeilla, kuinka paljon hänen tissistään oikein mahtuu suuhuni. Kyllä sitä yllättävän paljon mahtui. Ylhäältä kuului pieni voihkaisu. Ohjasin Lissun sohvalle. Hänellä oli pyyhe alaosassa niinkuin miehillä. Otin pyyhkeen pois ja wow mikä näky. Lissu ei ollut posliini, vaan hänellä oli vähän karvoja suloisen vittunsa päällä. Työnsin hellästi etusormeni hänen sisäänsä ja availin hänen pilluaan. "Ootko neitsyt" kysyin vaikka tiesin vastauksen. Lissu ei vastannut. En enään kestänyt pelkkää sormetusta, vaan tiputin housuni nilkkoihin ja aloin työntymään hiljalleen Lissun sisään. Ai että se oli ihana reikä. Lämmin ja kostea. "uuh...aah...Mitenkäs...aah...tuo...uuh...kondomi aahaahaa" Lissu kysyi. "Ei tarvitse, mut on steriloitu" Lissy nyökkäsi ja alkoi hymyilemään. Lissu voihki yhä enemmän, ja tiesin että en kestäisi enään kauaa. Lopulta Lissu sai niin mahtavan orgasmin huudon kera, että Johanna heräsi. Sen jälkeen minä tulin. Se oli mahtavaa. "Tota...minkäs takia sä tänne tulit?" kysyin ja vetäydyin pois Lissusta. "Tulin hakeen juotavaa" Sitten minä ja Lissu ruvettiin nauramaan ja Lissu lähti takaisin saunalle.

En kestänyt kiusausta kuulla mitä tytöt juttelevat saunassa, joten lähdin saunalle. Hiivin hiljaa sisään ja kuuntelin oven takaa. "Ette ikinä arvaa mikä mulla kesti." Lissu kysyi. "No ei arvata" Jonna ja Annika vastasivat. "Me rakasteltiin Samin kanssa" Hetken oli hiljaista kunnes taas jatkui "Mutta...mutta meillä oli sovinto" Jonna änkytti hiljaa. "Mutta se oli kyllä sen arvosta, että rikoin sen. Oli meinaan mahtavaa." Löyly sihisi saunassa. "Voi eih..." kuului Annikan ääni. "Maitoa tulee." "No niinpäs tuleekin" Jonna totesi aivan kuin se olisi joka päiväistä. "Pitää mennä pyyhkimään" Annika sanoi ja kuului kuinka hän nousi ja oli tulossa saunan ovelle. Minuun iski pakokauhun valta. Nyt piti liikkua nopeasti ja hiljaa pois. "Odota, mulla on parempi idea." Jonna sanoi. "Turhaan vaan menee hukkaan." Hetken aikaa saunassa oli hiljaista. Sitten kuului pientä imeskelyn ääntä. "Mitä...mitäs te nyt" Lissu kysyi. "No kai mekin sit saadaan rakastella kun säkin teit niin. Ja sitä paitsi mulla on jano" Jonna vastasi. Nyt minun on pakko nähdä, ajattelin. Saunan toisella puolella ulkona on pieni ikkuna. Menin hiljaa sinne ja katselin sieltä. Jonna imi Annikan rinnasta maidot, kunnes Annika meni makaamaan selälleen saunan laudalle ja Jonna laittoi päänsä sinne. Jonna nuoli Annikaa. Uskomatonta. Hetken ajan päästä Lissukin liittyi joukkoon, ja alkoi tunkea sormiaan takaapäin Jonnaan. Kolme parasta kaveria harrastaa seksiä. Uskomaton tilanne tottatosiaan. Osat vaihtuivat tiuhaan tahtiin, ja saunominen unohtui. Nyt Lissu makasi lauteilla, Jonna hänen naaman päällään ja Annikan pää hänen jalkovälissään. "Mmm...Sun pillus on tosi hyvää...suoraan panon jäljiltä" Annika sanoi ja jatkoi. Saunasta kuului hyvän tovin voihkimista, kiljumista, kikattamista ja muita orgasmiiin liittyviä ääniä. Lopulta kaikki olivat saaneet tyydytyksensä. Lähdin takaisin taloon.

Tytöt tulevat saunasta. "Mikä teillä kesti" kysyin. "Sama ku Lissulla täällä" Jonna kuittasi nopeasti. "Tytöt muuten...mulla on yllätys" Jonna jatkoi, ja lähti kävelemään kaapille. Hän otti sieltä jonkunlaisen laatikon ja toi sen pöydälle. "Kuka avaa." Lissu meni avaamaan. Ja yllätys oli melkoinen. Laatikko oli täynnä erilaisia dildoja. Oli mustaa, oli valkosta. Isoa, pientä, kakspäistä, tärisevää. Hetken aikaa kaikki olivat hiljaa. "Nyt kun tässä on jo sopimus rikottu..." Jonna jatkoi ja alkoi ottamaan vaatteitaan pois. Hetken päästä hän oli ilkosen alasti. "No...käykää kiinni" hän sanoi, ja otti ison mustan itselleen ja alkoi tunkea sitä itseensä. "Hhh...ei mm...tunnu missään" Jonna vaikeroi ja otti pienen ja alkoi tunkemaan sitä anaaliinsa. Oli todella kiihottavaa katsella sitä. Hetken päästä Annika kävi kiinni kakspäiseen. "Käykö..." Annika kysyi Lissulta, joka otti hetkessä housut pois. He alkavat työntymään kakspäiseen, ja kummatkin ähkivät. "Sami...ahh...tuu...uhh...tänne" Lissu pyysi. Menin ja otin housut pois. Kaluni oli kivikova. Menin Lissun eteen, joka alkoi ottamaan minulta suihin. Se tuntui taivaalliselta. Sain hetkessä orgasmin. Jonna ja Annika ihmettelivät, kun minulta ei lentänyt lastia. Selitin heille tilanteen ja lopulta sainkin naida kaikkia kolmea vuorotellen koko yön.

3

9178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -VENUZZ-

      Ihan ok. tarina vaan jännä juttu oli kyllä se kun Petteri vaihtui Samiksi ja ne unohti sen Annikan lapsen, Johannan jonnekin...:P eipä mulla muuta...

      • Himokasatte

        Anteeksi virheeni. Sanotaan nyt sitten vaikka puolustuksesksi että kyseinen henkilö oli Petterin toinen nimi oli Sami ja tytöt sanoivat Petteriä Samiksi :). Ja sitten Johanna nukkui kiltisti :)


      • OlenNainen
        Himokasatte kirjoitti:

        Anteeksi virheeni. Sanotaan nyt sitten vaikka puolustuksesksi että kyseinen henkilö oli Petterin toinen nimi oli Sami ja tytöt sanoivat Petteriä Samiksi :). Ja sitten Johanna nukkui kiltisti :)

        Tarinan lopussa tytöt ihmettelevät että miksei kyseiseltä herralta lennä lasti. Herra selittää tytöille tilanteen.... Tarkoittaako tämä, että herra selittää, ettei lasti lennä koska hänet on steriloitu?

        Hyvä kirjailija selvittää aina faktat. Ja steriloidulta mieheltä lentää kyllä lastit, sieltä vain puuttuvat ne pienet vekulit siimahännät.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe