Miehen kaverin kans

Amalia

Ollaan jo jonkun aikaa puhuttu asiasta: Sä haluisit katella kun joku sun kaveri nai mua. Ollaan mietitty, miten se vois tapahtua ja kuka se vois olla. Halutaan olla varovaisia, koska tiedetään, miten niin moni ihminen asiaan suhtautuu.
Teemu on ollu sun kaveri jo vuosia. Hällä on ollu muutama tyttöystävä, mutta ei mitään vakavampaa. Kesästä lähtien Teemu on ollu sinkku.

Teemu käy meillä aika usein, ja me ollaan päätetty, että tänään voitais kokeilla kepillä jäätä. Sä olet varma, että homma menee putkeen. Mä yritän hiukan rauhotella sua, sillä eihän sitä ikinä tiedä.

Teemu tulee meille illansuussa. Te katselette lätkämatsia telkkarista. Mä häärään keittiössä, laitan jotain pientä purtavaa. Tuon teille oluet. Meidän on tarkotus olla vaan meillä, ei suunnitelmia lähteä baariin. Pelin loputtua mäkin siirryn olkkarin puolelle. Sä istut Teemun kanssa sohvalla, ja mä istahdan nojatuoliin teitä vastapäätä. Mulla on päällä minihame ja spagetti olkaiminen toppi. Istun rennosti jalat ristikkäin, niin että hame nousee hieman ylemmäs. Rintiskoita mulla ei ole, ja nännit näkyy valkosen topin läpi. Takka loimuaa vieressä, joten tarkenen vähän kevyemmissäkin.
Jutellaan niitä näitä. Yritetään rentouttaa tunnelmaa. Sä katot mua ja isket silmää. Siis nyt? Nytkö olis hyvä hetki? Mä alan kyseleen Teemun naisasioista. Se vastailee lyhyesti, ei mitään viime aikoina. Mä jatkan kuitenkin rupattelua, enkä anna aiheen muuttua. Säkin kyselet jotain väliin. Lähinnä haluat tietää, eikö jo alkais tekeen mieli. Teemu hymähtää ja sanoo: "arvaa vaan kuinka paljon..."
Sä nouset ja meet hakeen teille oluet keittiöstä. Kun tuut takas, tökit mua pois ja sanot haluavas
nojatuoliin. Mä nousen, vedän minihamettani hieman ylikorostaen alaspäin. Meen Teemun viereen. Kysyn: "Millon sä oot viimeks saanu?" Toinen hörähtää vaan. Otan Teemua leuasta kiinni ja kysyn "eiku ihan oikeesti?" Teemu katsahtaa mua ja sanoo siitä olevan liian kauan aikaa. Mä nojaudun hieman eteenpäin ja kysyn hiljaa "voinks mä mitenkään auttaa?" Teemu katsahtaa hätääntyneenä sua. Sä oot hiljaa ja hymyilet. "Voinko?" kysyn uudestaan. Teemu ihmettelee, että mitä mä nyt meinaan. Nuolasen huuliani, sipasen Teemun poskea ja sanon olevani tosissani. Teemu on vähän hämillään ja sanoo, ettei oikein tiedä. "Enks mä kelpaa vai?" kysyn kummastuneena. "Ei, en mä sitä..." Teemu sopertaa äkkiä. Mä annan kevyen suukon Teemun poskelle ja suulle. Suutelen uudestaan ja uudestaan. Parin kerran jälkeen se vastaa varovasti mun suudelmaan. Sit se katsahtaa kuin pelästyen sua. Sä nojaudut nojatuolissas taaksepäin ja kattelet rentona.

Mä nousen sohvan käsinojalle istumaan, jalat Teemuun päin, hieman erillään toisistaan tietty. Hame on sen verran lyhyt, ettei tarvi edes kumartua nähdäkseen vilauksen mun stringeistä. Kumarrun Teemuun päin ja suutelen sitä. Tällä kertaa annan pitkän suudelman. Huomaan kuinka se rentouttaa kaveria. Otan myös kielen mukaan, liikutan sitä Teemun suussa ja huomaan Teemun vastaavan mun kielisuudelmaan. Hei, kaveri alkaa olla mukana jutussa!
Mä vien käteni Teemun rinnalle, alan aukoa paidan nappeja yks kerrallaan. Otan Teemun kädestä kiinni ja vien sen mun vasemmalle rinnalle. Teemu puristaa automaattisesti. Sit se taas hätkähtäen vilkasee sua. Sä vaan istut ja nautit näystä. Nyökkäät kevyesti Teemulle, joka ymmärtää vinkin "Jatka vaan...." Teemu puristaa, puristaa toisellakin kädellä. Ilman rintsikoita tunnen sen kosketuksen tosi hyvin. Teemu puristelee mun rintoja, vetää paitaa vähän alemmas ja nuolee mun nännejä. Sit se ottaa rinnat suuhunsa kokonaan ja imee niitä, vuorotellen. Mä huokailen ja hyrisen. Oon olevinani vähän liiankin innoissani, haluan tän jutun toimivan. Teemu on saatava tosissaan innostumaan.

Mä revin Teemun paidan pois sen päältä, kiskasen omanikin pois ja levitän jalkojani vähän lisää. Teemu tajuaa vinkin. Se vie kätensä mun hameen alle, löytää jalkovälin oitis ja huomaa, että siellä ollaan jo ihan kosteina.... Teemu siirtää sormillaan huosuja vähän sivuun, alkaa liikutella sormiaan mun märässä vaossa ja lopulta työntää pari sormea sisään. "Mä haluan, että sä nuolet mua" kuiskaan Teemulle. Se nousee ja mä kiepsahdan sohvan käsinojalla toisin päin, jalat lattialle päin. Teemu vetäsee mun hameen pois, ja oranssit stringit myös. Teemu menee polvilleen mun eteen. Sit se taas muistaa sut. Katsahtaa, mitä talon isäntä mahtaa tuumia moisesta. Sä puolestas oot uppoutunu nojatuoliis, sun toinen käsi on haaruksilla ja suu on kevyesti raollaan, silmät on puoliummessa ja hengitys on raskas. Teemu nielasee, kattoo mua ja mun anovaa katsetta. Mä levitän hiukan lisää jalkojani - ja muuta ei tarvitakaan. Teemu alkaa nuolla mua. Ensin se vetelee pitkiä vetoja aina alhaalta ihan klitoriksen yläreunaan asti. Uuh, se tuntuu ihananalta. Teemu nuolee mua. Kielen vedot lyhenee koko ajan, ja ne on entistä enemmän keskittyny klitorikseen. Välillä se työntää kielensä mun kuumaan reikään ja sit se taas nuolee klitorista. Mä painaudun Teemun naamaa vasten ja huohotan. Aaah, mä rakastan kun mua nuollaan ja imetään. Pidän käsillä tukea sohvasta, vapisen ja anon lisää.

Ei liian kauan yhtä asentoa, eikä liian pitkää naimista muutenkaan. Sun sanat kaikuu mun korvissa. Mä tuon ajatukseni takasin, kiskasen Teemulta sen housut alas. Otan sen suorana pystyssä sojottavasta kullista kiinni, hieron sitä käsissäni määrätietoisesti ja puristelen palleja. "Mä haluun sua, mä haluun sua" Teemu anelee. Mä olisin halunnu imeä sen kullia, mutta en uskalla tehdä muuta kun mitä Teemu haluaa. Se on varmin keino saada mies suostumaan toistekin. Siispä käännyn ympäri, nojaan käsilläni sohvan reunaan ja nostan pyllyni pystyyn. Teemu tarttuu mua lanteista ja saman tien se jo työntääkin kovan kalunsa mun sisään. Ei varota, ei mieti. Tulee vaan sisään, suoraan sisään. Teemu vetää kullinsa lähestulkoon ulos, ja taakas sisään. Se alkaa naimaan mua aika vauhdilla sisään ulos sisään ulos. Mä yritän hidastaa vähän, mutta tätä poikaa ei tunnu pidättelevän enää mikään.

Katson sua. Sä hierot kullias housujen läpi ja sun katse melkein porautuu mun ja Teemun yhtymäkohtaan. Siitä nojatuolilta sä näet tosi tarkkaan, kuinka Teemun suonikas kyrpä uppoutuu mun litimärkään pilluun yhä uudestaan ja uudestaan. Sä näytät nauttivan tilanteesta yhtä paljon kun minäkin. Niinpä jätän sut omaan hurmioos ja keskityn omaani. Tunnen kuinka iso mahtava kulli velloo mun sisällä. Se jyskyttää menemään kerta toisensa jälkeen. Mun tissit vaan heiluu samaan tahtiin kun Teemu nai mua takaapäin. Se tuntuu panevan niin kun ei aikoihin. Mä heiluttelen lantiotani edes takasin. Vastaan Teemun työntöihin. Panen välillä vastaan. Ja annan sit taas tulla. Oon aivan haltioissani Teemun naimisesta. Kiihkoni keskeltä huomaan, että nyt vieraamme h-hetki lähestyy. Tempaudun väkisin irti Teemun otteesta. Se raukka tietty pelästyy, että mitä hemmettiä nyt. Mutta rauhottuu saman tien, kun polvistun Teemun eteen ja otan sen kyrvän suuhuni. Puristan pakaroista, pitelen kiveksiä sormieni välissä ja imen sen sojottavaa kyrpää. Hyvä kun ehdin saada kalun suuhun, kun jo tunnen sen jäykistyvän entisestään. Teemu ottaa seinästä tukea, mouruaa ja sillon maistan ekan pisaran suussani. Saman tien sitä alkaa tulla. Teemun paineet purkautuu mun suuhun. Mä annan niiden valua suupieliäni pitkin rinnoille ja siitä lattialle. Teemu ottaa mua päästä kiinni ja työntää vielä pari kertaa hitaasti syvemmälle suuhun.

Päästän otteeni Teemun kalusta ja nousen ylös. Teemu huokasee nautinnollisesti ja katsahtaa äkkiä sivulle. Sä et enää istu siinä. Mä nään helpotuksen sekasen ilmeen Teemun kasvoilla. Pyyhkäsen omat suupieleni, annan suukon Teemulle ja totean "Kiitos!"
Veskiin hävitessäni heitän Teemulle pyyhkeen siistiytymistä varten.

Vessassa näen, että säkin oot just saanu tyydytykses. Oot hoitanu ittes loppuun. Katsot mua: "Se oli taivaallista! Oon ihan varma, että Teemu suostuu vielä uudestaankin........."

1

11840

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • P ja S

      hyvä !!
      Luimme sen yhessä ja se oli jotenki kiva.
      On meilläkin mielessä saman suuntainen juttu.
      Ollaan myös ajateltu miten olis kun tavallaan
      asia olis toisin päin, meillä on vain kiinnostusta niinkin päin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1785
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1174
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1161
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe