Työterveydenhoitajalla!

lurkki

Taas tuli kutsu vuosittaiselle käynnille työterveystarkastukseen. Vitutti hiukan keskeyttää työpäivä mokoman takia. Odottelin siis kutsua terveyskeskuksen aulassa, kunnes nimeni huudettiin ja aloin valua otille.
Piristyin hiukan huomatessani terkkarin olevan n. nelikymppinen, hoikka, hyvännäköinen nainen. Juteltiin ensin niitä näitä terkkarin kysellessä kaikkea terveyteen liittyvää. Olin huomaavinani jo tässä vaiheessa lievää eroottista väreilyä terkkarin katseessa.
Hänen katseessaan oli jotain maagista, joka sai minut hiukan pois tolaltani ja jotenkin hämillään tuntui hänkin olevan.
Verenpainetta mitatessaan hän työnsi "puolivahingossa" toisen rintansa kiinni käsivarteeni, mikä sai aikaan lievän punan hänen kauniissa kasvoissaan. Jo tässä vaiheessa tunsin siittimeni hikan värähtävän, ja suoraansanoen pelotti tilanne hiukan.
Tämän jälkeen oli kuulon tarkistuksen vuoro, ja siirryimme viereiseen asiaan tarkoitettuun pieneen huoneeseen. Hänen selittäessään huoneessa toimenpidettä katsoen samalla syvälle silmiini, kuin huumaantuneena, otin häntä kädestä ja vedin häntä syliini. Pulssini löi varmaan tuhatta pelätessäni hänen reaktioaan.
Näennäisesti ensin hiukan vastusteltuaan, hän alkoi huohottaa kiihkeästi korvaani, jonka jälkeen antauduimme kiihkeään suudelmaan. Hoitsu nousi sylistäni äkkiä sulkeakseen oven. Alapäätäni pakotti kuin tulessa ja pyörrytti. Ainoastaan unelmissa voi käydä näin, ajattelin.
Sanaakaan ei puhuttu. Ovelta tullessaan hän kävi kiihkeästi kiinni sepalukseeni, vapauttaen kivikovana sykkivän kaluni. Olin melkein pyörtyä onnen tunteesta. Hellästi silittäen, hitaasti hän liikutti esinahkaani edestakaisin.
Puhumatta sanaakaan, kuin yhteisestä käskystä, riisuuduimme nopeasti. Hänen vartalonsa, ottaen huomioon hänen ikäsä oli suorastaan jumalainen. Kiinteät suuret rinnat, kapea vyötärö ja ihanan pyöreä pieni peppu. Karvat hän oli ajellut ihanasti, jättäen vain pienen tupsun häpykummulleen.
Hän polvistui eteeni, ottaen halkeamaisillaan olevan miehuuteni syvälle suuhunsa. Tässä hommassa hän ei selvästikään ollut mikään amatööri, sillä ensimmäistä kertaa minulta kukaan ottaa suihin kaksikymmentäsenttistä munaani juurta myöden.
Minun oli pakko tempautua hänestä irti, sillä halusin pitkittää nautintoa mahdollisimman pitkään. Ohjasin unelmieni täyttymyksen istumaan tuolille ja levitin hänen hunajaiset säärensä sivulle olkapäitteni päälle, ollessani polvillani hänen edessään.
Nuolaisin ensin kielenkärjellä kevyesti naisen, lemmennesteitä pulppuavaa, ihanasti tuoksuvaa vulvaa. Hoitsu alkoi kiemurrella ja valittaa ääneenkuuluvasti työntäessäni hänen sisään ensin yhden sormen ja sitten toisen, samalla näykkiessäni ja nuollen hänen klitoristaan, joka oli jo turvonnut pienen terskan kokoiseksi.
Tyttö vispasi alapäätään, hokien jotain käsittämättömyyksiä, ollen täysin muissa maailmoissa. Tämä riitti minulle. Käänsin hänet nelinkontin eteeni ja työnsin lemmenvaltikkani kertatyönnöllä pohjaan ja aloin työstää ihanusta, kuin viimeistä päivää. Hoitsu oli täysin poissa tolaltaan, kun aloin kiihdyttää tahtia loppua kohden.
Juuri kun tunsin lastin olevan irtoamassa, alkoi nainen huutaa suoraa huutoa. Upotin kynteni naisen kupeisiin ja korahtelin kuin tulessa. Tyttö meni aivan hervottomaksi ja lysähti eteeni, sperman roiskutessa hänen sisäänsä.
Toivuttuani, pelästyin hiukan hänen maatessaan liikkumattomana edessäni. Tönäisin häntä hiukan ja huomasin hänen aukaisevan silmänsä. Kysyin, että mikä sinulle tuli? Nainen vastasi olleensa jo niinkauan ilman seksiä avioeronsa johdosta, että yksinkertaisesti pyörtyi nautinnosta.
Tämä toteamus kohotti mukavasti miehistä itsetuntoani.

Ps. Terveyteni todettiin olevan mainio "kaikinpuolin". Onneksi huone oli äänieristetty.
Arvatkaa muuten oliko "tarina faktaa vai fiktiota".

6

16336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jeejee

      ...oli

    • paskaa

      Voi v. mitä skeidaa.

    • millaista

      Paskaa, nimittäin täyttä paskaa !!!!

    • heh

      Taidat käydä saman terkkarin vastaanotolla ku meikäkin.

      • Mahe

        Kerro ihmeessä oliko se totta!!! Uskaltaisinko minäkin joskus käydä kiinni hoitsuun? Entä jos saan raiskausssyytteen?


    • pöh

      untako näit ja laskit housuihis?? 20cm...heh.. olenko oikeassa et 12cm on lähempänä? Ja huom! ei oikein tunnu viisaalta toi pyörtymishomma...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5484
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      21
      2440
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      50
      1674
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1297
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe