Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tarjan vapautus 3-4

JJz

Tarjan vapautus

J

1. ILMOITUS
2. MATKA
3. KOHTAAMINEN
4. KÄSITTELY
5. NAINEN PIMEÄSSÄ
6. PÄIVÄKAHVI
7. KOULUTUS
8. KIELLETTY NAUTINTO


-------------------------------------------------

3. KOHTAAMINEN

Tarja seisoi paikoillaan side silmillään. Hän ei uskaltanut riisua sidettä enää sen laitettuaan, eikä hän osannut pimeässä tehdä muutakaan kuin odottaa. Vähän ajan kuluttua häntä alkoi harmittaa ettei hän ollut katsellut vähän ympärilleen ennen silmiensä sitomista. Hän olisi voinut etsiä tuolin ja käydä istumaan sen sijaan että jäi seisomaan hölmösti keskelle lattiaa. Hän pohti, miten kauan hänen pitäisi vielä odottaa, kun hän kuuli oven aukeavan viereisestä huoneesta. Tarjan ruumis jännittyi ja hän jäi seisomaan aivan liikkumatta hengitystään pidättäen, yrittäen kuulla mitä oli tapahtumassa.

Lautalattia narahteli heikosti lähestyvien askelten alla. Tarja pystyi aistimaan jonkun seisovan aivan lähellä. Miehen kehon lämpösäteily tuntui hänen kasvoillaan aavistuksenomaisena lämpimänä häivähdyksenä, ja äkkiä hän tunsi myös hengityksen lämpimän ilmavirtauksen poskessaan. Tarja seisoi aivan liikkumatta, kuin kaniini verenhimoisen koiran kierrellessä sen ympärillä. Adrenaliinia virtasi suoniin ja hänen tunsi jokaisen sydämen lyönnin koko kehossaan. Hän oli kauhuissaan, mutta ei varsinaisesti peloissaan. Kauhun lisäksi toinenkin tunne valtasi tilaa hänen mielessään. Se oli eroottinen jännitys. Hän näki itsensä ylhäältä päin seisomassa alastomana keskellä huonetta, avuttomana silmät sidottuna, kun mies jonka armoille hän oli juuri alistumassa kierteli hänen ympärillään, suunnitellen mitä lie jota hän kohta joutuisi kokemaan.

Äkkiä Tarja tunsi kevyen sipaisun huulillaan. Mies oli suudellut hänen huuliaan niin nopeasti ja kevyesti että hän ei ennättänyt reagoida siihen mitenkään. Kosketus sai koko hänen alastoman ihonsa kananlihalle. Samassa hän tunsi kuinka kädet tarttuivat hänen ranteisiinsa ja väänsivät käsivarret taakse. Lukon kilahdus kertoi hänelle että mies oli kiinnittänyt käsikahleet yhteen selän takana. Seuraavaksi hän tunsi sormet kaulallaan. Mies pujotti jotakin kaulapannassa olevaan renkaaseen. Kaulapannassa tuntui kevyt nykäys kun mies päästi esineestä irti ja se jäi roikkumaan kaulapannan varaan. Tarja tunsi kuinka kylmä metallinen tanko heilahti ja pysähtyi lepäämään hänen rintojensa väliin ja vatsaansa vasten. Ennen kuin hän ennätti ajatella mitä oikein oli tapahtumassa, mies oli taas hänen takanaan ja otti tällä kertaa kiinni hänen kyynärpäistään. Mies väänsi kyynärpäät toisiinsa kiinni ja lukitsi ne yhteen. Käsivarsien painaminen yhteen selän takana pakotti hänet taivuttamaan selkäänsä hartioista taaksepäin, mikä yhdessä käsivarsista tulevan vedon kanssa sai hänen rintansa pingottumaan ja työntymään eteenpäin. Nännit osoittivat terhakkaasti etuviistoon ylöspäin ja rinnat olivat kuin tarjolle asetettuina. Asento toi mieleen prostituoidun, joka yrittää esitellä rintojaan mahdollisimman huokuttelevasti, ja helakka puna levisi taas hänen kasvoilleen ja kaulalleen. Hän oli ollut koko ajan epävarma, pitäisikö hänen ajatella itseään prostituoituna vaiko epätavalliseen seksisuhteeseen lähtevänä viattomana tyttösenä, ja nyt hän tunsi itsensä tissejään esitteleväksi huoraksi.

Miehen ääni sai hänet säpsähtämään. - Tervetuloa Enkelini, sinä näytät todella hyvältä. Tarja aikoi sanoa jotakin kun mies painoi sormensa kevysti hänen huulilleen ja muistutti että hän saisi puhua vain kun siihen oli annettu lupa. Jos hänellä on jotakin tärkeätä asiaa hänen pitää ensin kysyä lupa puhutella. Tarja nyökkäsi kuuliaisesti.. - No niin Enkeli, nyt taitaa olla jo nukkumaanmenoaika, huomenna on paljon tekemistä.

Tarja tunsi miehen nostavan kaulapannassa olevan tangon käteensä ja vetävän kevyesti. Silmät sidottuina hän ei voinut nähdä mihin hän astui ja seurasi siksi tankoa lyhyin hiipivin askelin. Hänhän taluttaa minua kuin koiraa, Tarja protestoi mielessään ja viivytteli hieman askeltaan. Metallitangon tasainen voimakas veto sai hänet kuitenkin horjahtamaan ja ottamaan pitemmän askelen tasapainon säilyttämiseksi. Silloin hänen sisällään piilotellut hieromasauva antoi jälleen merkin itsestään kun remmi hänen haarojensa välissä veti hieromasauvan päätä voimakkaasti eteenpäin painaen sauvaa vaginan etuseinää vasten. Löysätäkseen remmiä Tarja nykäisi selkänsä äkkiä mahdollisimman suoraksi ja tunsi samalla erityisen vahvasti käsivarsiaan sitovien hihnojen kiristyksen. Samalla hän näki mielessään itsensä silmät peitettyinä, kädet selän taakse sidottuna, hieromasauva sisällään nahkaremmin pitelemänä, hoippumassa kaulapantaan sidotun metallitangon vetämänä, ja tiedosti kuinka kerrassaan avuttomassa tilassa hän oli. Kaikkien remmien aiheuttama tukeva puristus yhdistyneenä avuttomuuden tunteeseen ja hieromasauvan tuottamaan stimulaatioon sai hänet yhtäkkiä kiihottumaan suunnattomasti. Hän tunsi itsensä valtavan seksikkääksi, vähän samoin kuin häntä kiihotti esiintyminen minihameessa, mutta nyt tunne oli monta kertaa voimakkaampi. Hän olisi halunnut pysähtyä ja jäädä kuulostelemaan oman kehonsa reaktioita tarkemmin mutta kaulapanta pakotti hänet vääjäämättömästi seuraamaan.

Pitkältä tuntuva matka päättyi lopulta toiseen huoneeseen, kun paine kaulapannassa hellitti ja tanko heilahti jälleen Tarjan vatsaa vasten. Mies ohjasi hänet istumaan sängylle ja työnsi sitten selälleen makaamaan niin että jalat ulottuivat juuri ja juuri lattiaan. Selän taakse sidotut kädet jäivät koko hänen painonsa alle mutta pehmeä patja antoi periksi sen verran että käsivarsiin ei sattunut. Peukalot jäivät kuitenkin painamaan ikävästi pakaroita ja vartaloaan kiemurtamalla hän sai käännettyä kämmenet sivuttain, litteiksi takapuolen alle.

Seuraavaksi Tarja tunsi miten mies työnsi hänen reitensä levälleen. Hän ei tehnyt elettäkään vastustellakseen vaikka hänen sisällään kuohui. Tuntematon mies, jota hän ei edes ollut nähnyt, oli tunkeutumassa hänen yksityisimpiiin paikkoihinsa. Jotakin tällaista Tarja oli tietysti tehtävältään odottanut ja siksi hyväksyi sen, mutta nyt kun se oli oikeasti tapahtumassa, hän oli aivan sekaisin epävarmuudesta. Mies otti lattialta sängyn viereltä noin 70 senttiä pitkän puutangon ja työnsi sen Tarjan polvitaipeiden alle. Sitten hän kiinnitti polvissa olevat hihnat tangon päissä oleviin renkaisiin. Nyt reidet pysyisivät sopivasti levällään.

Kun Tarja huomasi mitä oli tapahtunut hän yritti epätoivoisesti painaa reisiään yhteen mutta ainoa tulos oli hihnojen kiristyminen polvitaipeissa. Seuraavaksi mies löysäsi soljen haarojen välissä olevasta nahkaremmistä, vapauttaen hävyn ja peräaukon pitkään jatkuneesta puristuksesta. Mies pujotti sormensa remmin alle pakaroiden väliin ja veti remmin ulos vaosta. Sitten hän veti remmistä niin että sen vapaa pää liukui häpyhuulten välistä ja hieromasauvan päässä olevan lenkin läpi. Liikkuva remmi kutitti hirveästi häpyhuulia ja perävakoa ja lisäksi remmi veti hieromasauvaa niin että se painoi vaginan takaseinään jokaisella vedolla. Yleensä Tarja kutisi helposti eikä voinut olla nauramatta jos häntä kutitettiin, mutta nyt kutiaminen ei edes yrittänyt purkautua nauruna, vaan yksinomaan kiihottumisena. Sauva oli ollut jo niin pitkään hänen sisällään ja tuottanut koko ajan pientä väristystä, että pieni lisäys stimulaatiossa aiheutti paljon normaalia voimakkaamman reaktion. Kun remmi oli kokonaan vedetty pois, Tarja tunsi miehen sormien siirtyvän hieromasauvan tyven sivuille, tunkevan puolen sentin verran emättimen ja sauvan väliin ja piirtävän sormenpäillä ympyrän sauvan tyven ympäri. Sormien kevyt kosketus pieniin häpyhuuliin ja hellävarainen venytys emättimen suulla sai hänet voihkaisemaan vaimeasti. Vaistomaisesti, ajattelematta mitään muuta, hän ponnisti lantiotaan ylöspäin, painaakseen miehen sormia voimakkaammin itseään vasten. Samassa sormet kuitenkin vetäytyivät pois ja hän laski lantionsa alas pettyneenä ja hieman nolona, kun oli niin selvästi osoittanut miehelle kiihottumistaan.

Hetken päästä sormet tuntuivat taas hieromasauvan tyvellä. Tällä kertaa ne tarttuivat sauvaan ja kevyesti edestakaisin pyöritellen vetivät sen puoliksi ulos. Tarja huokaisi syvään ja tunsi kuuman aallon leviävän lantiosta muualle kehoon. Mies veti sauvan kokonaan ulos ja työnsi sen heti takaisin. Sauvan pään tunkeutuminen emättimen sisään sai Tarjan painamaan takaraivonsa syvälle patjaan. Hänen hengityksensä muuttui lyhyeksi huohotukseksi joka kävi yhä kiihkeämmäksi miehen jatkaessa sauvalla kiusaamista. Äkkiä sauva työntyi kokonaan sisälle ja alkoi kiemurrella miehen käännettyä sen päälle. Tarja tunsi nousevansa kohti kliimaksia, hän jännitti vartalonsa kaarelle ja painoi jalkojaan kaikin voimin polvia erillään pitävää tankoa vasten. Juuri kun hän oli saamassa orgasmin hieromasauva vetäistiin ulos hänen sisältään ja stimulaatio lakkasi. Hän päästi pettyneen ähkäisyn, mikään ei voisi olla turhauttavampaa kuin jäädä näin lähelle tulemista. Hän yritti vaistomaisesti vetää kätensä esiin jatkaakseen stimulaatiota itse mutta kädet pysyivät tiukasti selän taakse sidottuina. Hänellä ei ollut mitään mahdollisuutta kiihoittaa itseään, mutta hän halusi saada orgasminsa.

Asiallisella äänellä mies kysyi: - Enkelini, haluatko alistaa itsesi minun seksiorjakseni? - Joo, Tarja sai sanottua miettimättä sen enempää. - Sano, haluan alistua seksiorjaksesi, herra, mies vaati. Tarjasta tuntui kuin hän olisi ollut keskellä omaa seksuaalifantasiaansa ja ajatus oman alistumisen ääneen tunnustamisesta vain kiihotti häntä lisää. - Haluan alistua seksiorjaksi, herra, Tarja toisti liioitellun alentuvalla, puputyttöäänellä. - Haluatko tulla, Enkelini?, mies tiedusteli seuraavaksi. - Haluan, Tarja vastasi ja yritti kuulostaa vaativalta. Hän todella halusi. Mies jatkoi puhumista ja Tarja alkoi jo turhautua, paras kiihottuminen oli jo vähenemässä. - Mutta enpä tiedä, ehkä sinulle olisi parempi käydä nyt nukkumaan. Epätoivoisella äänellä Tarja huudahti: ei, kun minä haluan... Mies keskeytti heti: Enkeli, luuletko että orjat voivat vaatia jotakin. Ja hän kääntyi lähteäkseen, ja Tarja kirosi mielessään, voi itku ei voi olla totta. Mutta ei kai sitten, olisi vaan tuntunut nyt niin hyvältä mutta tällaista tämä nyt kai sitten on... Samassa hän tunsi kuinka sauva tunkeutui syvälle hänen sisäänsä ja kiihottuminen palasi hetkessä ja ilma purkautui ulos keuhkoista mutta sitten sauva veätytyi taas ulos.

- Mutta katsotaanpa mitä minä haluan, mies sanoi ja kaivoi kätensä Tarjan vyötärön alle ja nosti hänet keskelle sänkyä. Sitten hän painoi polvitaipeiden alle sidotun tangon eteenpäin vatsaa vasten niin että Tarjan reidet taipuivat hänen sivuilleen. Hän oli tiukassa paketissa, kädet selän takana kyynärpäät yhteen sidottuina ja jalat kaksikerroin vartalon sivuilla. Asento ei tuntunut lainkaan huonolta, puristuksessa oleminen toi turvallisuuden tunnetta, kuin voimakas halaus ja rutistus. Hän tunsi kosketuksen häpyhuulissaan ja samassa mies tunkeutui yhdellä voimakkaalla työnnöllä hänen liukkaaseen vaginaansa. Voihkaisu karkasi Tarjan huulilta ja hän yritti vastata miehen työntöön painamalla lantiotaan ylöspäin, mutta huomasi että ei voinut liikuttaa lantiotaan juuri lainkaan. Pitkään hän ei kerinnyt olematonta liikkumatilaansa murehtimaan kun miehen voimakkaat työnnöt ajoivat häntä kiihtyvällä vauhdilla kohti kliimaksia. Vähän ennen kuin Tarja tunsi orgasmin lähestyvän aiemmat kerrat aivan kynnyksellä käynnistä tulivat hanen mieleensä ja hän alkoi odottaa taas samaa kohtaloa. Se aiheutti pientä viilenemistä kiihottumisessa ja hidasti kynnyksen saavuttamista. Hitaampana kiihottuminen pääsi lisääntymään aiempaa vahvemmaksi kun laukeamisen kynnys tuli yhä lähemmäksi kiihtyvällä nopeudella ja lopulta orgasmi tempaisi koko hänen vartalonsa valtaviin kouristuksiin. Mies laski Tarjan jalat sängylle lepäämään ja hän makasi paikallaan monta minuuttia ruumis aivan rentona, täysin tyydyttyneenä, nauttien olostaan.

Tarjan mieli oli rauhallinen, aiemmat epäilyt olivat kaikki haihtuneet orgasmin mukana. Tarjasta tuntui että tämä tuntematon mies jotenkin välitti hänestä, ei aikonut tehdä hänestä pelkkää nöyryytettyä palvelijaa vaan roolileikkiin perustuvan seksikumppanin. Ainakin tähän mennessä hän oli vielä saavalla puolella, Tarja ajatteli raukeana. Hän oli saanut tänään jo kaksi orgasmia, yhden edes miestä tapaamatta, ja mies oli nyt vetäytynyt hänestä ulos heti Tarjan tulemisen jälkeen. Harvoin miehen puolelta voi kokea näin pyyteetöntä seksiä, Tarja ihmetteli, sillä hänhän tässä oli alistumassa miehen tarpeiden valtaan.

Tarja tunsi miehen käsien kurottuvan reiden ja käsivarren ympärille ja samassa mies pyöräytti hänet mahalleen sängylle. Sitten mies irrotti kyynärpäitä yhdessä pitävän hihnan ja nahkaisten rannekahleiden välisen lukon vapauttaen kädet kokonaan. Seuraavaksi hän irrotti polvitaipeissa olevan tangon vapauttaen hänet viimeisestäkin kahleesta. Sitten hän nosti Tarjan lattialle seisomaan ja ohjasi hänet olkapäistä kiinni pitäen kylpyhuoneeseen. - No niin enkeli, voit suorittaa täällä iltatoimesi ennen nukkumaanmenoa. Löydät hammasharjan ja muuta tarvittavaa peilikaapista. Voit ottaa silmäsuojuksen pois eikä sinun tarvitse laittaa sitä silmillesi kun tulet takaisin.

Mies sulki oven ja Tarja otti saman tien silmälaput pois silmiltään. Kylpyhuoneen kirkas loisteputkivalo tuntui sokaisevalta hänen silmissään, jotka olivat jo tottuneet täysin pimeään. Silmiään siristellen hän kävi suihkussa ja suoritti muut ilta-askareensa. Sitten hän sammutti kylpyhuoneen valon ja avasi oven yrittäen arvata, olisiko tuntematon vielä huoneessa niin että hän voisi nähdä miltä tämä näyttää. Huone oli hyvin hämärä mutta Tarja erotti suuren sängyn jonka nurkissa oli kattoon ulottuvat tolpat ja suuren nojatuolin keskellä huonetta. Hän lähestyi nojatuolia ja erotti siinä istuvan miehen ääriviivat. Samassa kattolamppuun syttyi valo joka valaisi kirkkaasti koko huoneen ja sai hänet taas siristämään silmiään. Tuolissa istui siistiin harmaaseen pukuun pukeutunut arviolta vähän yli 40 vuotias mies. Äkkiä Tarja huomasi olevansa itse aivan alastomana ja vaistomaisesti vei toisen käden hävyn suojaksi ja toisen rintojen eteen. Tietysti mies oli jo nähnyt hänet alastomana ja nainutkin häntä, mutta nyt kontrasti hyvin pukeutuneen miehen ja hänen alastomuutensa välillä oli niin tyrmäävä että Tarjasta tuntui alastomammalta kuin kertaakaan aikaisemmin.

- Pikku Enkeli, mies sanoi ystävällisellä äänellä katsoen Tarjaa suoraan silmiin ja tumma puna levisi tämän poskille ja kaulalle. - Nyt voit käydä nukkumaan, meillä on kiireinen päivä huomenna. Tarjan teki mieli pyytää lupa puhumiseen ja kysyä kaikenlaista, mutta hän ei keksinyt mitään selvää kysyttävää, ja sääntöjen mukaan tarpeettomia ei saanut puhua. Miten täsmällisiä säännöt mahtavat olla, mikä lasketaan tarpeettomaksi, sitä hän ei tiennyt, mutta hän ei aikonut ottaa riskiä. Toisaalta häntä vähän kiinnosti, millainen rangaistus mahtaisi olla.

Tarja seisoi hetken miehen edessä sanomatta mitään, mutta päätti sitten mennä kehotuksen mukaan nukkumaan. Mies ei tehnyt elettäkään noustakseen tuolista. Hieman vaivautuneena Tarja meni vuoteen luokse ja ryömi lakanoiden alle. Vieläkään mies ei tehnyt muuta kuin katseli häntä. Hetken kuluttua valo sammui ja huoneeseen tuli aivan pimeää. Tarja makasi hiirenhiljaa sängyssä ja yritti kuunnella mutta ääntäkään ei kuulunut. Outo pelko sai hänet taas valtaansa, hän tiesi että mies oli samassa huoneessa mutta mitä hän aikoi? Vaani häntä pimeässä käydäkseen kimppuun ehkä sitten kun hän nukahtaa. Äkkiä hän älysi kuinka älytön tuo pelko oli. Jos mies halusi hänelle jotakin pahaa, hän olisi voinut tehdä sen jo monta kertaa, ja sitä paitsi Tarja ei ollut nyt mitenkään kahleissa, hän voisi juosta karkuun tai tapella vastaan. Ja tarkemmin ajatellen hän ei halunnut paeta, hän halusi ehdottomasti nähdä mitä mies oli hänelle viikonlopuksi suunnitellut. Tarja nukahti nopeasti hymy kasvoillaan muistellen linja-autossa saamaansa orgasmia.


4. KÄSITTELY

Tarja havahtui kun joku kosketti hänen poskeaan. Hän avasi silmänsä ja näki kauniin tummatukkaisen naisen kumartuneena sängyn päälle. Ensimmäiseksi Tarjan huomio kohdistui naisen suuhun, jossa oli punainen pallo. Ehkä neljän sentin kokoisen pallon läpi meni hihna, joka oli kiristetty naisen niskan ympäri niin että pallo oli tiukasti naisen suussa etuhampaiden takana ja pakotti hänet pitämään suunsa auki. Tarja oli juuri huudahtamassa Mitä ihm... kun nainen painoi sormensa Tarjan huulille muistuttaen että puhuminen oli kielletty. Naisella oli päällään reiden puoliväliin ulottuva sairaanhoitajan takki jossa oli nimikyltti "Diana". Tarja nousi istumaan sängylle ja Diana viittilöi häntä tulemaan perässään. Hän katseli ympärilleen löytääkseen jotakin päällepantavaa, mutta mitään vaatteita ei näkynyt joten hän seurasi alasti Dianan perässä käytävään. Ketään muita ei näkynyt. He tulivat huoneeseen joka näytti kuntosalilta, erilaisia penkkejä ja laitteita joissa oli vaijereita ja niistä riippuvia tankoja. Diana johdatti Tarjan huoneen läpi pienempään huoneeseen joka muistutti kauneussalonkia, kampaus- ja pesupöytineen. Diana osoitti lappua seinällä:


   Orjilla häpykarvat on kielletty


Tarja luki lapun mutta ei heti ymmärtänyt sitä. Eikö orjiksi valita jos on häpykarvoja? Olihan hänelläkin. Kun Diana osoitti sormellaan huoneessa olevaa gynekologin pöytää hän ymmärsi mitä lappu tarkoitti. Diana otti pöydältä vaahtopullon ja höylän, ja jonkun purkin ja tarjosi niitä hänelle. Tarja tunsi sisällään alkavia paniikin oireita, hän ei missään tapauksessa suostuisi siihen että hänen häpykarvansa ajellaan. Hän oli aina pitänyt posliinipimppiä yrityksenä esiintyä alaikäisenä neitsyenä, jonka tarkoitus on kiihottaa pedofiilisiä lapsenraiskaajia. Tarja halusi näyttää naiselta, ei lapselta, ja oli ylpeä tuuheasta karvoituksestaan. Bikinejä varten hän ajeli karvoituksen yläreunan vähän alemmaksi, ja joskus hän leikkasi karvoitusta tasaisemmaksi mutta ei sen enempää. Susanna oli kerran ehdottanut että he molemmat ajelisivat karvat, mutta Tarja oli tyrmännyt ehdotuksen jyrkästi ja se oli jäänyt siihen. Ei kai, hän ajatteli, ei kai Susanna ole keksinyt tätä. Silloin kun Susanna ja mies tapasivat ravintolassa hän on tietysti kertonut että Tarja ei suostu ajamaan karvojaan. Jos on, niin väännän siltä niskat nurin.

Diana työnsi käsissään olevia tavaroita Tarjan nenän alle, ja hän näki että purkissa luki Full Body Hair Removal ja Brazilian Wax ja jotakin. Paniikissa Tarja tyrkkäsi Dianan kauemmaksi ja katseli ympärilleen kuin etsien mihin suuntaan hän pakenisi. Hän lähti harppomaan kohti ovea josta he olivat tulleet, ja hän kuuli kun Diana yritti huutaa hänelle jotakin mutta suukapulan takaa kuului vain käsittämätöntä yninää. Tarja pysähtyi ovella ja yritti miettiä rauhallisemmin. Voi vittu mitä mä teen, lopetan koko touhun, mun karvoja ei ajeta. Yhtäkkiä hän älysi että eihän häntä kukaan ole pakottamassa mihinkään, hän voisi milloin tahansa huutaa että painukaa kaikki helvettiin ja matkustaa ensimmäisellä linja-autolla kotiin. Se ettei hän puhunut oli hänen oma valintansa, hän noudatti kieltoa koska halusi esiintyä orjana. Ja nyt hänen piti yksinkertaisesti valita, joko lopettaa tähän tai suostua karvanpoistoon. Mutta jotenkin tämä tuntui henkilökohtaisemmalta nöyryytykseltä kuin aiemmat, mukaan lukien käsky masturboida linja-autossa matkalla.

Tarja yritti koota ajatuksiaan mutta ei pystynyt tekemään päätöstä kumpaankaan suuntaan, toisaalta hän ei missään tapauksessa suostuisi karvojen poistoon, mutta toisaalta eilisen päivän perusteella hän ei mistään hinnasta haluaisi vielä lopettaa. Diana näytti ymmärtävän mikä hänellä oli hätänä, ja ehkä näyttääkseen että kaikilla orjilla on samanlainen kohtalo, hän avasi takkinsa napit ja antoi takin avautua. Dianan vartalo oli jäntevä, suorastaan lihaksikas. Vatsalihakset erottuivat selvästi ruskettuneen ihon alta, ja voimakkaat reisilihakset saivat reidet näyttämään melkein paksuilta. Dianalla ei ollut alushousuja mutta ruskettuneella iholla erottui vaaleana veen muotoinen alue, hän oli ottanut aurinkoa hävyttömän pienessä string-alaosassa. Tarja näki heti että Dianan alapää oli aivan karvaton. Posliinisen sileä hävyn iho näytti vähän lapsenomaiselta, mutta Diana oli niin naisellisen muotoinen, että yleisvaikutelma ei ollut pikkutyttömäinen niinkuin Tarja oli pelännyt. Dianan vartalo oli kieltämättä hyvän näköinen, seksikäs ja jotenkin tahallisen provosoivan näköinen, voimakas, uhmakas, kapinallinen.

Tarja rauhoittui hiukan, ja hän alkoi melkein kallistua sille älyttömältä tuntuvalle kannalle että ehkä hän sittenkin suostuisi karvojen poistoon. Vastahakoisesti hän käveli gynekologin pöytää kohti, Diana edellään, kun Dianan takin helma heilahti ja paljasti pakarat. Tarjalta pääsi kiljahdus jota hän ei ehtinyt tukahduttaa. Dianan pakaroissa oli ristissä useita punaisia juovia. Hän säikähti toden teolla. Hänen kanssaan oli sovittu että ei kipua, niin hän ainakin oli ymmärtänyt. - O-o-onko sinua piiskattu, Tarja kysyi osoittaen kauhuissaan jälkiä pakaroissa. Diana säpsähti ja yritti molemmin käsin viittoa Tarjaa olemaan hiljaa. Sitten hän nyökkäsi ja osoitti myös suussaan olevaa palloa. Hän on tehnyt jotakin kiellettyä josta hänet on piiskattu ja pantu suukapula, Tarja ajatteli silmät järkytyksestä ammollaan. Hän perui välittömästi alustavan päätöksen suostua karvojen ajamiseen, ja päätti lopettaa leikin heti ennen kuin hänetkin piiskattaisiin. Todellisen hallitsemattoman väkivallan uhka sai Tarjan alkukantaisen pelon valtaan. Entä jos häntä ei päästetäkään ulos talosta, vaan pakotetaan piiskaamalla tekemään mitä tahansa. Jospa hänestä onkin tehty oikea seksiorja eikä tämä olekaan leikkiä jonka voi lopettaa. - Mää lopetan nyt tämän tähän, en halua että mua piiskataan, Tarja huusi. Diana yritti turhaan viittoilla häntä olemaan hiljaa, ja otti nopeasti pöytälaatikosta pienen paperilehtiön ja kynän. Tarja rauhoittui vähän ja jäi odottamaan mitä Diana kirjoitti.


Ei sinua piiskata, ellet ole suostunut siihen!!!!!


Hölmistyneenä Tarja tuijotti lappua. Suostunut piiskaamiseen. Diana on piiskattu koska on itse suostunut siihen. Hän tiesi että sadomasokisteja on olemassa, mutta hän ei ollut koskaan tavannut sellaisia eikä ollut koskaan miettinyt kuka siinä on suostunut mihinkin ja miksi. Tarja otti lapun ja kynän ja kirjoitti vapisevin kirjaimin


Miksi sinä?


Diana näytti vähän vaivautuneelta ja piirsi paperiin vain yhden merkin


O


Sen Tarja ymmärsi, iso O, siis iso orgasmi. Diana saa orgasmin piiskaamisesta, ei voi olla totta. Mutta hitaasti hän alkoi pohtia tilannetta vähän rauhallisemmin ja keksi että tietysti masokistien täytyy saada seksuaalista tyydytystä siitä mitä heille tehdään, mitä se sitten onkin. Ja Diana jotenkin nauttii tuosta roolista. Ja vakuutti että Tarjaa ei piiskata. Pikkuhiljaa hän huomasi että tähän mennessä kaikki shokeeraavatkin asiat ovat menneet etukäteen sovittujen sääntöjen mukaan. Äkeinen pelko että hän onkin oikeasti vankina eikä voi lopettaa vaikka haluaisi, näytti nyt aika turhalta.

Hurjan pelon ja säikähdyksen laantuminen tuotti Tarjalle rennon hyvänolon tunteen, kun suonissa virtaava adrenaliini vaihtui endorfiineiksi. Hän uskoi että koko tilanne oli taas hänen omassa kontrollissaan, ja päätti että ei hän ihan heti ole lopettamassa. Tarja otti Dianan kädestä kiinni ja johdatti hänet gynekologin pöydän ääreen. Hän kiipesi pöydälle ja asetti jalkansa jalkatukiin. Diana kumartui Tarjan vasemman jalan viereen, otti pöydän alta laatikosta nahkaremmin ja sitoi jalan kiinni jalkatukeen nilkan kohdalta. Tarja katsoi ihmeissään, eikä kerennyt tehdä mitään ennen kuin toinenkin jalka oli sidottu. Hän yritti liikuttaa jalkojaan mutta jalkatukien kourut estivät kaikki sivuttaiset liikkeet ja kun nilkat olivat kiinni, jalat eivät liikkuneet juuri yhtään. Diana siirtyi vyötäron kohdalle, otti leveän hihnan pöydän alta ja veti sen Tarjan ja pöydän ympäri niin että kädet jäivät hihnan alle. Hihna oli melko kireällä mutta Tarjasta tuntui että hän voisi saada kätensä vedettyä sen alta tarvittaessa. Seuraavaksi Diana sitoi molemmat ranteet pöytään kiinni niin että hänellä ei ollut mitään mahdollisuutta paeta tai liikuttaa muuta kuin päätään. Sitten Diana poistui huoneesta.


Tarjan ajatukset harhailivat sekaisina, edellisen päivän pelkojen ja nautintojen ja äskeisen säikähdyksen välillä. Ja nyt hän oli suostunut karvojen poiston vaikka ei olisi halunnutkaan, pitäisiköhän kuitenkin peruuttaa koko juttu.... Jonkun ajan kuluttua Diana tuli takaisin perässään Tarjan illalla tapaama mies. Tämä oli pukeutunut virallisen näköisesti tummaan liivipukuun, joka näytti auttamatta vanhanaikaiselta. Mies katseli Tarjaa hetken ja kysyi hyvin vakavalla äänellä: Enkeli, oletko syyllistynyt sääntöjen rikkomiseen? - En! Tarja huudahti mutta yhtäkkiä kauhun väreet kulkivat hänen selässään ja hän änkytti: eikun tuota, ... öö... minä sanoin jotakin Dianalle,... mutta vain pari sanaa, ihan vahingossa. - Enkeli, tiedät kyllä, mitä seuraa jos rikkoo sääntöjä. Tarja sai vaivoin sanan suustaan: rangaistus. - Niinpä, mies totesi ja kumartui tarkistamaan että siteet olivat tiukalla. Tarjaa huimasi, hän ei ollut tarkoittanut rikkoa sääntöjä ja nyt häntä kidutettaisiin sen takia. Adrenaliinia virtasi taas Tarjan suoniin ja hänen sydämensä jyskytti niin että hän kuuli sen jokaisen lyönnin korvissaan.


Mies jatkoi: enkeli, sinulla näyttää olevan vaikeuksia päättää, totellako käskyjä vai ei. Itse asiassa tuollaista ongelmaa orjalla ei ole, hän tottelee kaikkia käskyjä ilman muuta. Jos sääntö sanoo että orja ei puhu, orja ei puhu. Jos sääntö sanoo että karvat on kielletty, orja hankkiutuu niistä eroon. Eikä mieti pitäisikö totella, vaan tottelee. Diana tässä on hyvä esimerkki, Diana, totteletko empimättä mitä tahansa käskyäni? Diana katsoi alas ja nyökkäsi kuuliaisen näköisenä.


- Mutta sinä, enkeli, rikoit puhumiskieltoa ja näytti siltä ettet aio totella karvat kieltävää käskyäkään. Mitä omasta mielestäsi ansaitset siitä? Tarjan ajatukset olivat sekaisin, hän olisi halunnut väittää vastaan, mutta toisaalta hänen oli tarkoitus totella käskyjä. Hän ei jaksanut miettiä sen enempää, vaan antoi periksi ja sanoi alistuneesti: ansaitsen kai rangaistuksen. - Oikein, niin ansaitset. Tarjaa pelotti, eri tavalla kuin illalla seisoessaan alasti silmät sidottuina. Silloin häntä enemmänkin jännitti ja jotenkin kiihotti, mutta nyt hän vain pelkäsi. Vähän kuin koulussa rehtorin puhuttelussa kun on jäänyt kiinni tupakan poltosta välitunnilla. Nyt pelkoon ei liittynyt mitään eroottista jännitystä, hän olisi vain mieluummin halunnut pois koko tilanteesta, mutta siinä hän nyt oli. Koko ajan mielessä pyöri ajatus sanoa turvasana ja lopettaa koko touhu.


- Mutta toisaalta, enkeli, et oikeastaan ole valmis seksiorja vielä, olethan vasta aloittamassa. Tässä tilanteessa on ymmärrettävää, joskaan ei hyväksyttävää, että olet vielä epävarma siitä, oletko orja vai et. Ja siksi mietit pitäisikö totella vai ei. Kunhan pääset selville itsestäsi, uskon että sinusta tulee kuitenkin oikein hyvä orja, vaikka se vaatii vielä paljon koulutusta. Mies käveli ovelle ja sanoi: jätän teidät hoitamaan karvojen poiston. Sen aikana orjat saavat puhua. Ja enkeli, karvojen poistoon on kaksi tapaa, saat valita kumman tahansa, ja se olkoon rangaistuksesi. Mies poistui.


- Saanko minä nyt puhua, Tarja kysyi epävarmasti ja Diana nyökkäsi. - Huh, no jo on aikakin. Mitä hän tarkoitti sillä että saan valita ja se on rangaistus? Diana ynisi punaisen pallon läpi. - Saatko sinäkin puhua, Tarja kysyi ja Diana nyökkäsi taas. - No ota tuo pallo pois. Diana pudisti päätään. - Etkö saa ottaa sitä pois? Nyökkäys. - No saanko minä ottaa sen pois? Taas nyökkäys. Tarja longotti oikeaa kättään niin ylös kuin mahdollista ja Diana kyykistyi pöydän vierelle yrittäen viedä niskansa Tarjan käden lähelle. Mutta käsi oli sidottu kämmen alaspäin pöytään, ja pöydän reuna ja Tarjan lantio estivät Dianaa saamasta niskaansa niin lähelle että hän pääsisi solkeen käsiksi. - Ei onnistu, Tarja ähkäisi. -Saisikohan sen hampailla? Diana kiipesi pöydän reunalle niin että hän makasi selällään puoliksi Tarjan päällä, ja asetteli niskansa Tarjan suun lähelle. Dianan hiukset oli tiukalla poninhännällä, joka valui Tarjan naamalle ja kaulalle. Dianan läheisyys ja hiusten kutittava kosketus tuntuivat mukavalta, mutta hänellä oli kiire yrittää saada punainen pallo pois Dianan suusta, hänellä oli valtava määrä asioita joita hän halusi kysyä pitempään seksiorjana olleelta. Hän kurotti päätään ylemmäs ja tunsi huulillaan nahkahihnan ja soljen Dianan niskassa. Hän avasi suunsa ja sovitti hampaansa soljen molemmin puolin ja yritti purra tukevan otteen hihnasta. Dianan pää heilahti hieman ja Tarja puraisi Dianaa niskaan niin että nahka nipistyi solkea vasten. Sori, Tarja mumisi, mutta Diana huokaisi sen kuuloisesti että puraisu ei tuntunut lainkaan ikävältä. Tarja jatkoi yrittämistä ja usean puremisen jälkeen hänen onnistui saada hihna hampaidensa väliin ja vetää siihen pieni löysä lenkki. Sen jälkeen hihnan irtonaisen pään vetäminen ulos soljesta onnistui nopeasti. Sitten Hän otti hihnan pään hampaiden väliin ja veti kovaa jotta saisi soljen kielen ulos hihnan reiästä. Hihna ei kuitenkaan liikkunut, se oli niin tiukalle kiristetty että Tarja ei saanut siihen tarpeeksi löysää. Hän veti uudestaan niin kovaa kuin jaksoi ja näki kuinka hihna kiristyi entisestään vetäen pallon syvemmälle Dianan suuhun ja venyttäen suupieliä taaksepäin, ja lopulta remmi liikkui sen verran että soljen kieli luiskahti pois reiästä. Tarja päästi hihnan irti ja pallo löystyi Dianan suussa. Dianan yritti työntää pallon kielellään ulos suusta mutta pallo ei mahtunut hampaiden välistä. Tarja otti hihnan pään suuhunsa ja Diana veti pallon ulos suustaan. Autss, Diana voihki hieroen leukaniveliään ja liikutellen vaivalloisen näköisesti suutaan auki ja kiinni.


- Sattuuko tuo, Tarja kysyi. - Ei ensin, mutta vähän ajan päästä leukaan alkaa sattua ja nyt sattuu, auuh, kun sen ottaa pois, Diana valitti. - Onko Diana sun oikea nimi? - Ei tietenkään, ei täällä olla oikeilla nimillä.. Ja isäntä kertoi että sä oot Enkeli. Tarjaa nolostutti niin typerä nimi: niin, se.... mä vastasin sellaisella nimimerkillä, en tarkoittanut että se olis mun nimi. -Ei nimestä kannata nolostua, se on vaan nimi ja nyt sä oot täällä Enkeli. - Oletko sä ollut kauan ...öö... Tarja empi hetken ennen kuin sai sanan ulos, orjana? - Pari vuotta. Tarja huokasi syvään. Tuntui suunnattoman helpottavalta että joku muu on ruvennut orjaksi paljon aikaisemmin ja jatkanut sitä niin pitkään, se todisti että ainakin joku viihtyy siinä tehtävässä.


- Ja sinä tottelet tuota miestä, öö, isäntää, aina ja ehdottomasti, niinkö? Diana laski katseensa maahan ja nyökkäsi, mutta mutisi hiljaa -Niin...aina..... Äkkiä Tarja muisti tilanteen, jossa hän itse oli juuri rikkonut puhumissääntöä. - Mutta äsken sinä sanoit että sinut on piiskattu rangaistukseksi, olitko rikkonut jotakin sääntöjä kuitenkin? Diana selitti hiljaisella äänellä: minä tottelen aina, mutta joskus en tottele ja isäntä on vihainen ja rankaisee minua. - Mitä sinä sitten teit? - Tiedäthän että orjilla itsetyydytys on kielletty. Illalla varastin välinevarastosta dildon ja hankin sillä kunnon orkun yöllä ja sit vielä kiljuin vähän liian kovaa. Jäin tietysti kiinni ja sain siitä piiskaa ja suukapulan. - Miten sä et voinu olla hiljaa vaikka tiesit että se on kiellettyä, eihän sitä ole niin pakko kiljua, voihan sen est..... Tarja ei sanonut lausetta loppuun, kun hän älysi että Diana oli hankkinut rangaistuksen tahallaan. - Ai, joo, nyt mä ymmärsin, Tarja hymyili ja Diana hymyili vienosti takaisin.


- Mutta meidän pitäisi saada sinulta karvat pois, Diana vaihtoi puheenaihetta. - Kumman valitset? Diana esitteli höylää ja Wax-purkkia. - Mitä tuo vaha on? - Se on brasilialainen vaha, sillä lähtee kaikki karvat tosi tehokkaasti. Tarja oli kuullut brasilialaisesta vahauksesta, mutta ei tiennyt siitä sen enempää: - Siitä kerrottiin jossakin lehdessä. Siinä sanottiin että se on kivulias. Sattuuko se? Diana nyökkäsi. - Jep, ei ihan niin paljon kuin voisi kuvitella kun karvat liimataan vahaan ja repäistään kaikki kerralla veks, mutta kyllä se tuntuu. - Onko sinulle tehty sillä? Diana naurahti. - On, mä meen ihan märäksi kun tästä repästään ne karvat, ja hän osoitti etukolmion aluetta, ja sit me melkein tuun kun häpyhuulesta vedetään ne irti. - Ai niin kun sä oot semmonen, Tarja sanoi ajattelematta ja pyyteli heti anteeksi, sori en tarkoittanu mitään, mutta kun... - Älä turhia, mä oon semmonen. Mutta entäs sinä, kummalla otetaan?


Tarja muisti isännän sanoneen viimeiseksi, että hänen pitää valita siitä rangaistus. - Pitääkö minun valita tuo vaha rangaistuksesi siitä puhumisesta? - Isäntä sanoi että saat valita kumman tahansa, niin sitten saat, Diana selitti. - No mikä rangaistus se sitten on jos valitsen höylän, Tarja ihmetteli. - Hyvä kysymys, mutta aika usein orjan pitää valita itselleen sopiva rangaistus jos tekee jotakin väärää. Voi olla että jos valitsee rankemman niin sitten saa jotakin parempaa myöhemmin, en tiedä. Sinun pitää nyt valita joko miellyyttäksesi isäntää tai sen mukaan mikä tuntuu sopivalta sinulle siitä mitä teit. - Äääh, Tarja ähisi, isäntä kai haluaisi että valitsen vahan, eikös. Ja mistä minä tiedän mikä olisi tuosta sopiva rangaistus. Sattuukohan se vaha kovasti? Diana selitti kärsivällisesti: ajattele näin: monet kosmetologit tekee sitä ja ne naiset haluaa vain karvoista eroon, ne ei ole masokisteja, ainakaan jotkut. Ja se pitää toistaa muutaman viikon välein, sit kun ne karvat on puolisenttisiä, niin että ei se ihan kauheata voi olla niillekään jotka ei nauti pienestä kivusta. Ja mä laitan sulle sellaista puuduttavaa geeliä, ei se kokonaan puuduta mutta vähän.


Epätoivoisella äänellä Tarja sanoi: en kai minä voi olla ihan raukkis tähän hommaan, että on kai sitten valittava se vaha. - Selvä, Diana sanoi ja laittoi vahan mikroaaltouuniin ja käänsi sen päälle 30 sekunniksi. Diana kokeili vahaa, joka näytti kuin löysältä muovailuvahalta tai liian sakealta kastikkeelta. Sitten Diana otti tuubin josta hän otti vihertävää, hammaslääkärin vastaanotolta tuoksuvaa ainetta käteensä. Diana siirtyi Tarjan jalkojen väliin ja alkoi levittää ainetta karvoituksen alueelle. Tarja tunsi miellyttävän viileän kirpaisun kun aine alkoi imeytyä ihoon. Diana otti lisää geeliä ja hieroi sitä alavatsan ihoon karvoituksen alle, ja sitten häpyhuulten alueelle. Tarja yritti nostaa ylävartaloaan nähdäkseen mitä Diana teki, mutta pääsi vain vaivoin kymmenen senttiä ylös kun vyötäröllä oleva remmi esti enemmän liikkumisen. Samalla hän tuli tietoiseksi siteistä jotka pitivät jalat levällään. Häpyhuulten hieronta aiheutti kiihottumista, jota jännittävä viileä tuntemus vahvisti. Diana hieroi geeliä tarkasti karvaisen ihon alueelle, välttäen häpyhuulten limakalvoa. Äkkiä Tarja kiljahti kun Dianan geelinen sormi osui häpyhuulten väliin ja aiheutti voimakasta kirvelyä. Auts, Tarja valitti ja kiemurteli tutkimuspöydällä. - Sori, se saattaa kirvellä vähän jos menee limakalvolle, Diana tokaisi, ja jatkoi geelin levittämistä. Varmaan teit sen tahallasi, Tarja ajatteli, mutta ei kehdannut sanoa syytöstä ääneen. - Selvä, annetaan vaikuttaa muutama minuutti, Diana sanoi, tämä puuduttaa ihoa vähän ja pehmentää karvatuppeja.

Viiden minuutin kuluttua Diana pesi geelin huolellisesti pois ja kuivasi Tarjan alapään. - Nyt sitten vahaus, se ei kestä kauan, Diana sanoi huolettomasti. Hän otti parin sentin levyisen lastan ja levitti miellyttävän lämpöistä vahaa kolmion muotoiselle karvoitukselle. Samalla Diana puhui rauhoittaakseen Tarjaa: - Tämä on paras ottaa kaikki kerralla. Voisi ottaa myös ensin toinen puoli ja sit toinen mutta näin se kirpasee vain kerran. Usein tähän eteen jätetään tällainen kapea kaistale karvoja, sitä sanotaan playboy-vahaukseksi. Nyt tehdään täysi brasilialainen.

Kun koko etukolmio oli vahattu, Diana otti puuvillakankaan jonka hän painoi tiukasti vahaan kiinni. - Kunhan vaha kovettuu kaksi minuuttia, se on valmis. Tarja kauhistui ajatusta että hetken päästä karvat repäistään irti, se varmaan sattuu hirveästi, mutta nyt ei taida enää voida perääntyä. Diana huomasi Tarjan levottomuuden: - Niin, nyt ei oikein enää ole paluuta. Kun vaha kovettuu, sitä ei voi poistaa ilman että karvat lähtee mukaan. Nyt voit siis rauhoittua, se vaan nyt tapahtuu. Vielä minuutti. Tarjan hengitys oli lyhyttä huohotusta vaikka hän yritti rentoutua. Ainoa ajatus oli paniikinomainen "apua, miksi mä jouduin tähän". - Puoli minuuttia. - Vielä viisitoista sekuntia. Tarja makasi ruumis aivan jäykkänä jokainen lihas pingottuneena. - Parasta olisi olla rentona, mutta jos ei onnistu, niin toiseksi paras on jännittää itsesi tuollalailla ihan tiukaksi. No niin nyt lähtee. Tarja sulki silmänsä kun Diana otti tukevan otteen kankaasta ja toisella kädellä hän venytti vahatun ihon kireälle. Sitten hän repäisi kankaan irti. - AAAUUuuuu, Tarja kiljaisi ja sätki jaloilla ja käsillä ja päällä joka suuntaan sen minkä siteet antoivat periksi. - No sattuiko se, Diana kysyi. - Voi vittu, ihan saatanasti, Tarja huusi. - Entäs nyt, sattuuko vielä? Tarja yritti rauhoittaa huohottavaa hengitystään. Enää se ei tuntunut juuri ollenkaan. Pientä kutinaa tai kirvelyä tuntui paljaalla iholla, joka punotti kevyesti. - Huuh, ei se enää tunnu, mutta olipas kauhea, onneksi en tiennyt että se sattuu noin kovasti, Tarja puuskutti.

Diana otti lastalla lisää vahaa purkista ja naurahti: - Heh, onneksi et tiennyt. Mutta nyt pitää vielä käsitellä häpyhuulet ja se alue on kyllä aika paljon herkempi kuin tuo etupuoli. Haluatko että otetaan molemmilta puolilta samalla lapulla vai erikseen? Erikseen on silleen parempi että ensimmäinen herkistää toisenkin puolen ihoa ja se tuntuu sitten vähän enemmän. Ei voi olla totta, Tarja ajatteli. Ajatuskin siitä että samanlainen repäisy, joka sattui kuin salamanisku alavatsassa, tulisi vielä paljon herkemmälle alueelle, tuntui mahdottomalta kestää. - Ei, minä en kestä sitä, se sattuu liikaa, Tarja valitti, mutta Diana oli jo levittämässä vahaa hänen jalkoväliinsä. - Siis yhtä aikaa molemmat. Teen sen niin ettet huomaa mitään. Tai siis ettet arvaa etukäteen kun nykäisen. Vaha oli nyt levitetty ja Diana paineli kankaan kiinni vahaan Tarjan raon molemmin puolin. - Sitten odotellaan. Laitoin geeliä tänne enemmän, voi olla että se ei satu paljon yhtään. Tarja tiesi että kahden minuutin päästä repäisy tulee. Sydän alkoi lyödä nopeammin ja nopeammin. Hän sulki silmänsä ja odotti että millä hetkellä tahansa raastava kipu iskee. Ikuisuudelta tuntuvan ajan kuluttua Diana painoi kädellä äsken ajeltua ihoa ylöspäin vetäen ihon vahan alla kireälle. Tarja tiesi että kohta se tulee ja pidätti hengitystään, sekunnin, toisen. Yllättäen Diana päästikin ihon löystymään ja alkoi selittää: - Tämä pitää tehdä tarkemmin kuin etupuoli. Tarja alkoi jälleen hengittää ja kuunteli. - Tästä pitää venyttää niin että iho pysyy tiukkana molemmilla puolilla.... ja Diana kiristi taas ihoa ja kesken lauseen juuri kun Tarja oli aloittamassa uloshengitystä Diana repäisi. - Aiiiiaiiiiii, Tarja kiljui ja sätkytti sidottuja jäseniään. - Kusipää, sää sanoit ettei se satu niin paljon, auuuuu. - No no, minä sanoin kyllä että se sattuu, ja että tämä alue on herkempi, mutta nyt se on ohi. Tai siis melkein. - Miten niin melkein? Mitä vielä? - Jotku karvat eivät tartu vahaan tai katkeavat, ne pitää nyppiä pinseteillä. - Voi ei, Tarja huusi kuulostaen epätoivoiselta.

Diana otti pinsetit ja kumartui tarkastelemaan Tarjan alapäätä. - Täällä on vain muutama karva, muuten on jo ihan puhdas. Pidemmittä puheitta Diana nappasi pinseteillä kiinni nivustaipeessa olevasta karvasta ja nyppäsi sen pois. Aih, Tarja voihkaisi mutta tajusi itsekin että ei se oikeastaan sattunut, nipisti vain. Häpyhuulien reunalla oli muutamia karvoja jotka saivat hänet vingahtamaan vähän kovemmin, mutta nopeasti kaikki jäljellejääneet karvat oli poissa. Diana levitti paljastuneelle, punoittavalle iholle viilentävää voidetta ja irrotti siteet.

Tarja nousi seisomaan ja katsoi häpyään. Se näytti niin alastomalta, isot häpyhuulet olivat kokonaan näkyvissä ja niiden välistä pilkisti klitoriksen huppu ja sen alapuolella pilkottivat pienten häpyhuulten kurttuiset reunat. Yleensä ne olivat karvoituksen suojassa. Tarja oli tietysti nähnyt kuvissa ja joskus kuntosalin pukuhuoneessa naisia joiden karvat oli ajeltu, mutta hän ei ollut arvannut että se tuntuisi niin alastomalta. Eikä Tarja tiennyt että pienet häpyhuuulet olisivat ollenkaan n miten hän vielä tässä tilanteessa voi tuntea itsensä niin noloksi, kaiken tapahtuneen jälkeen. Mutta joka tapauksessa hän halusi peittää alastomuutensa ja oli viemässä kättään hävyn suojaksi. Diana tarttui hänen käteensä: - Hei, eikö sinulle ole vielä kerrottu että orja ei saa kosketella sukuelimiään ilman lupaa. Ei kai, eilenhän sinä vasta tulit ja sitä ei ole siinä kirjeessä. Muista siis, ei masturbointia, tai mitään sen tapaista.

Ovi aukesi ja isäntä astui sisään. - Diana, huoneeseesi. Diana kumarsi nöyrästi, otti takkinsa lattialta ja meni ulos. Isäntä kumartui Tarjan eteen ja hyväili kevyesti karvatonta häpyä. Sormien liikkuminen sileällä iholla aiheutti väristyksen. Karvoituksen suojaama iho ei ollut tottunut suoraan kosketukseen ja kun sormet liukuivat häpyhuulten yli Tarja ei voinut enää seisoa paikoillaan, vaan painoi reisiään tiukemmin yhteen ja käänsi lantiotaan pois käden ulottuvilta. Isäntä katsoi häntä silmiin ja kurtisti kulmiaan arvostelevasti. Tarja ymmärsi, että isännän kosketusta ei saanut estellä ja kääntyi epävarmasti takaisin ja palasi seisomaan reidet hieman erillään. Isäntä taputti Tarjan häpykukkulaa kevyesti. - Enkeli, olet todella lupaava orja, aivan loistava. Meillä on vielä pitkä ja kiintoisa suhde edessä.

Isännän sanat tuntuivat oudon tyydyttäviltä, aivan kuin hyvän arvosanan saaminen kokeista, tai lääkärin kehut nopeasti tehdyn intuboinnin jälkeen poliklinikkaharjoittelussa. Isäntä ojensi Tarjalle samanlaisen hoitajan takin kuin Dianalla, ja hän puki sen päälleen. - Nyt mennään aamupalalle, tai oikeastaan lounaalle, kellohan on jo aika paljon. Tarja huomasi olevansa nälkäinen, hän ei ollut syönyt vielä mitään koko aamuna. Isäntä johdatti hänet keittiöön jossa oli brunssi katettuna ja jätti hänet syömään.

3

5070

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ööh, mä en löydä tältä palstalta näitä aiempia osia. Oon lukenu kyllä Kaupassa ja Terassilla.

      • Anonyymi

        Vittu mitä paskaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vittu mitä paskaa

        Joo lue sinä vaan Aku Ankkojasi. Ne sopivat sinulle.


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1337
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      69
      1216
    Aihe