Saunaosaston haltijatar

Haaveilija

Olin viettämässä firmamme vuosijuhlaa nyt vuodenvaihteessa kun sain tulevalle vuodelle todellisen lähtölaukauksen. Ja homma tapahtui kutakuinkin näin...

Firmamme väki alkoi olla pikkuhiljaa baarikunnossa ja siirtyivät alaaulaan taksia odottamaan. Itse päätin ottaa tilaisuudesta vaarin ja menin yläkertaan saunaosastolle nauttimaan uudesta höyrykiukaasta ja löylyistä tulikin ikimuistoiset. Riisuiduin ja menin suihkunkautta saunaan olutpullo kädessäni ja ajattelin että kerrankin rauhassa saunassa.
Löin kirpeät löylyt ja toisetkin, kun ovi aukesi yllättäen. Ja vielä yllättyneempi olin kun näin kuka saunaan tuli. Se oli toimitusjohtajamme, tuo uhkea 40-kymppinen tumma kaunotar jota näin todella harvoin työpaikallamme. Tiesin vähän hänen taustoistaan ja perheestään jne... mutta muuten hän oli kuin vieras. Hän näki minut saunassa ja kysyi että sopiiko tälläisen vanhan akan tulla saunaan nuoren soturin kanssa. Hieman naurahdin pomon kommenttia ja pyysin hänet tietenkin saunaan. Hän istui suoraan minua vastapäätä, iso sauna kun oli. Ja nosti jalat lauteille ja paljasti suoraan haarojenvälinsä minuun päin. Tiesin että hän teki sen tahallaan ja katsoi vaikutusta ja onnistuikin siinä. Minulla alkoi seisomaan välittömästi ja yritin peitellä sitä, mutta pomo näki ja sanoi. Taisin häiritä pikkuveljeäsi. Olin miltein sanaton ja sain suustani vain ähinää. En tiedä minne puhelahjani sillä hetkellä hukkasin. Pomo nousi ylös, tuli kohti ja otti kyrpäni suuhun. Olin todella ihmeissäni, miksi tuo rouvashenkilö tekee näin lähes tuntemattomalle ihmiselle. En todellakaan tiedä mikä minuun meni, mutta nautin leikistä enkä todellakaan jättänyt sitä kesken.

Tosiaan, hän imi kyrpääni, hitain, pitkin vedoin, kutitellen samalla kyrpäni päätä kielenkärjellä ja näykkimällä terskani päätä.
Tuntui taivaalliselta... hän imi ja liikutti kättä runkatakseen tekien samalla kiertoliikettä ja sai minut todelliseen kiimaan. Nautin ensimmäistä kertaa suihinotosta vuosiin.. Hän meni ihan pyytämättä selälleen ja tiesin hänen odottavan että nuolisin hänen pilluaan. Työnsin kielen häpyhuulien väliin ja sain tuntea kuinka kuumat mahlat valuivat suuhuni hänen pillustaan. Klitoris oli kielikäsittelyä vailla ja sitä annoin....hän voihki ja liikutti lantiotaan ja voihki ja nautti todella. Hän piti päätäni paikoillaan ja huusi että nuole, nuole....

Nuolin ja työntelin sormea hänen pilluunsa kunnes hän aneli että nussisin häntä takaapäin.
Hän nousi polvilleen ylälauteille ja notkisti selkänsä ja pyysi että nussisin häntä takaapäin. Seisoin keskilauteella ja työnsin kyrpäni hänen pilluunsa ja hän päästi valtavan voihkaisun...aloin panna häntä takaapäin ja persposket hyllyivät ja lätisivät ja sain muijan kerrankin orgasmin partaalle.. vauhditin hänen saantiaan ja menin lähelle häntä ja rapsutin samalla häntä kun panin takaapäin häntä hitain liikkein. Ei mennyt todellakaan pitkään kun hän sai orgasmin..hän huusi ja inisi ja nautti niinkuin ei olisi koskaan saanut. Hän kääntyi ja sanoi että nyt pane mua perseeseen ja olin täysin yllättynyt hänen sanoistaan, se oli myös ekakertani minulle...minä työnsin kyrpäni hiljalleen hänen perseeseen ja kuulin ininää pomon suusta. En tiennyt tuliko ininä tuskasta vai nautinnosta, mutta hän huusi koko ajan että nussi, nussi mua kovasti. Minä panin häntä ja nautin koko ajan kuinka hänen perseensä supisteli jälkiorgasmistaan. Kohta minulla alkoi tulla ja oli tulemassa kun pomo irtaantui panemisesta ja otti löylyvettä, huuhteli kaluni ja otti kyrpäni suuhunsa. Hän imi ja puristeli pallejani kunnes laukesin hänen suuhunsa. Hän nieli kaiken meni suihkuun ja lähti pois.. Lähti pois sanaakaan sanomatta.. Olin todella äimänä mitä tapahtui. Maanantaina kun menin töihin, pomo tuli aamupalaveriin missä hän ei yleensä käy ja sanoi ilmoittavansa tärkeän asian. Sydämeni tykytti ainakin kahtasataa kunnes hän sanoi sen. Hän ilmoitti että minusta tehtiin osastonjohtaja hänen kerrokseensa. Sain ylennyksen ja tiedänkin nyt millä ansioilla.

4

13568

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enemmän!

      Eli omistatko sinä tuon saunaosaston (=olet sen haltija) vai oletko hyvä haltiatar kuten esim saduissa on? (haltia = taruolento)

      • tsot, tsot

        Eiks sull oo parempaa tekemist kuin vahdata kielioppisääntöjä.


      • kieliopin puolesta
        tsot, tsot kirjoitti:

        Eiks sull oo parempaa tekemist kuin vahdata kielioppisääntöjä.

        pilaa hyvänkin tarinan (tämä toisin kaukana siitä). On kuin saisi saavillisen jääkylmää vettä niskaansa, ärsyttää lukea äidinkielellisesti huonoa tekstiä , jossa saa arvailla, mitäköhän kirjoittaja on tarkoittanut.


      • haaveilija
        kieliopin puolesta kirjoitti:

        pilaa hyvänkin tarinan (tämä toisin kaukana siitä). On kuin saisi saavillisen jääkylmää vettä niskaansa, ärsyttää lukea äidinkielellisesti huonoa tekstiä , jossa saa arvailla, mitäköhän kirjoittaja on tarkoittanut.

        Taidat olla pilkunviilaaja. Joka asiassa ei voi olla hyvä. Minulle riittää jos sen ymmärtää muut.

        PS. Tämä oli eka tarinani joten oppia voi yhä. Toiseksi, tämä ei ollut tarina vaan ihan tosi juttu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1787
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      76
      1637
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      765
    6. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      759
    7. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    8. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      747
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe