ambomaalla4

emmanuel

Kerttu käveli vähän aikaa jalat levällään kuin paikkoja arastellen, mutta oli entisellään pian. Miina kuiskutti hänen kanssaan kaksin niin pian kuin vain sai tilaisuuden, tahtoi varmaan tietää miltä käsittely oli tuntunut. He kihersivät kaksistaan aina kun silmä vältti. Aune oli kuin kuumeessa koko ajan, päivän tapahtumat olivat saaneet hänet outoon tunnelmaan, kuin vuosien patoutuneet, sisällä salatut halut ja toiveet olisivat kerralla pulpahtaneet pintaan. Viileä iltailma sai hänen nänninsä seisomaan kivikovina, niitä melkein kivisti. Hän oli kostea, jalkojen välissä tykytti koko ajan, reidet tärisivät jännityksestä tahtomattaan, hän puristeli takapuolenposkiaan yhteen jännittäen...

Miehet kävivät illan pimetessä hakemassa joelta sangoilla vettä ja täyttivät suuren pesuammeen kuistilla. Vettä lämmitettiin jotta kaikki voisivat peseytyä kunnolla päivän hikisten puuhien jälkeen. Kerttu ja Miina saippuoivat toisensa nauraen ja leikkien. Aune makasi lämpimässä vedessä pitkän tovin, kuin mietteissään. Kylvyn jälkeen naiset laittoivat ruokaa, vieläkin alasti kaikkien silmien edessä.

Kyösti kulki kuin unissakävelijä ympäri, auttoi parhaansa mukaan pikkuaskareissa, mutta ei paljon puhua pukahtanut.

Rosvojoukko antoi auliaasti palvella itseään, osoitti suosiotaan äänekkäästi kun ruoka tuli pöytään, tilasi uutta viiniä varastosta rellestäen ja nauraen. Naiset aukaisivat säilykkeitä varastosta, kuorivat perunoita ja pesivät vihanneksia, miehet kynivät teurastamansa kanan.

Aune tarjoili päivällistä koko joukolle, Kyösti laski päänsä ruokarukoukseen, rosvot seurasivat mukana toisiinsa katsottuaan hetken päästä, sanoivat vieläpä ”Amen!”, hänen lopetettuaan. He olivat siis kristittyjä, ehkä vieläpä kouluja käyneitä…Ruoka maittoi kaikille hyvin, rosvot saivat jopa tyrkytettyä vähän viiniä naisille.

Ruokailun jälkeen naiset laskeutuivat sängylle ruokalevolle, rosvot istuivat päät yhdessä pöydän ääressä, öljylamput oli sytytetty, ne valaisivat huoneen keltaisella valollaan. Miehet nauraa rämähtivät silloin tällöin, katselivat sängyllä loikoilevia alastomia naisia. Aune kääntyi selälleen heitä katsellen, nosti polvensa ylös ja antoi heidän katsella itseään. Hän nautti rivosta tunteesta, olosta huomion keskipisteenä. Hän avasi jalkansa enmmän, katsoi rosvoja pöydän ääressä ja antoi kätensä hyväillä reisiensä sisäpintaa. Kerttu ja Miina vieressä kääntyivät kyynärpäittensä varaan ja katselivat mitä tuleman piti. Aunen käsi oli hävyllä, sormet levittivät vaalean karvan ohuelti peittämää häpyä, vaaleanpunaiset häpyhuulet olivat turvonneet, kosteankiiltävät. Sormi lipui niiden väliin, levitti kosteutta ylhäältä alas. Aune hyväili toisella kädellään pystyssä törröttävää nänniä, puristi kovaa…

Hänen lantionsa keinuivat jo tahdosta riippumatta, nousivat ja laskivat aaltoillen. Kerttu tarttui hänen polveensa ja veti sen taakse, ylös, Miina seurasi hymyillen esimerkkiä omalta puoleltaan. Aune oli nyt aivan avoinna miesten katseille, hänen sykkivä häpynsä ja valkoinen takapuolensa tarjolla heidän rivoille katseilleen. Hän ujutti sormen sisäänsä, kostean äänen saattamana, sormi liukui ulos, se oli kiiltävä hänen nesteistään. Aune huohotti kiihottuneesti, liutti sormea sisään ja ulos yhä nopeampaan tahtiin, litinä hänen sormistaan kuului kovana, rytmikkäänä. Hän nautti nähdessään kuinka miesten mustat kalut seisoivat heiluen ja nytkähdellen vahvojen reisien välissä, he kiihottuivat näkemästään, he kiihottuivat hänestä…

Hän yritti levittää jalkojaan enemmän,näyttää nautintonsa, kuinka avoin ja märkä hän oli. Miehet nousivat seisomaan, kalut käsissään tykyttäen. Kyösti heidän takanaan katseli näytöstä, myös hänellä seisoi.

Kerttu levitti käsillään Aunen pyllynposkia ja katsoi miehiin, kuin kysyen. Nämä taputtivat nauraen käsiään, yllyttivät Kerttua. Tämä asettui Aunen avoimien reisien väliin ja työnsi kielensä syvälle kosteaan häpyyn, nuoli pitkin limaista vakoa. Aune huusi kiimaisesti ja nytki lantio aaltoillen, painoi häpyään vasten Kertun huulia kerta kerran jälkeen. Miina laski päänsä Aunen rinnalle ja imaisi kivikovana törröttävän nännin suuhunsa, pyöritteli sitä kostean kielensä ympäri. Aune tarrasi kiinni Miinan päähän ja veti tätä kovaa puoleensa. Toinen käsi oli Kertun niskalla ja painoi innokkaasti lutkuttavaa kieltä syvemmälle.

Miina nousi ylös ja asettui haarat levällään Aunen kasvoille, avaten vaaleanpunaiset häpyhuulensa sormillaan
avoimiksi. Aune hyökkäsi kielellään sisään kosteaan vakoon, lirputti ja nuoli innokkaasti. Miina painoi Aunen päätä syvemmälle sormet tämän hiuksissa tiukasti kiinni. Huohottava, kiemurteleva kolmikko sängyllä oli huomion keskipisteenä, miehet nousivat seisomaan ja asettuivat sängyn ympärille, kookkaat mustat kalut seisokissa. Kyösti istui sängyllä nurkassa, käsi tiukasti kovana seisovan kalunsa ympärillä.

Tytöt huomasivat yleisön ympärillään, irrottautuivat Aunesta ja päästivät miehet sängylle. Aune ojensi kätensä, teki kutsuvan eleen ja levitti sekä jalkansa ja kätensä, ilmoittaen täten olevansa kaikkien käytettävissä. Miehet nauroivat ja nousivat kontilleen seisomaan Aunen ympärille, kolme mustaa sykkivää paalua ojentui häntä kohti. Aune tarttui kahteen käsillään, imaisi ahnaasti keskimmäisen suuhunsa ja imi, nuoli ja lutkutti kielellään kuin viimeistä päivää. Hän yritti saada kaksi kalua suuhunsa yhtä aikaa, mutta epäonnistui surkeasti, tyytyi sitten nuolemaan kumpaakin innokkaasti. Rosvopäällikkö asettui selälleen makaamaan sängylle, Aune nostettiin hänen päälleen. Kiiltävä paalu upposi lurpsahtaen hänen häpyynsä, Aune ratsasti sillä silmät kiinni, sormet valkoisina miehen olkapäillä. Toinen miehistä asettui hänen eteensä, Aune imaisi tämän kalun suuhunsa, yrittäen pysyä samassa tahdissa työntöjen kanssa, hengittäen nenän kautta,puuskuttaen. Kolmas miehistä kostutti sormiaan hänen ylösalas pumpaavassa hävyssään, hieroi seisovan kalunsa kiiltäväksi ja painoi kalunsa pään supistelevalle,odottavalle peräaukolle.

Mies painui sisään, Aune yritti sanoa jotakin mutta yritys tukahtui kun musta kalu täytti hänen suunsa jälleen. Hän taivutti takapuoltaan ulospäin, pyllisti niin paljon kuin vain pystyi ja tunsi kuinka kuuma musta paalu työtyi sisään täyttäen hänet lopullisesti täysin. Hän oli kolmen mustan suuren kalun lävistämä. Miehet etsivät tovin rytmiä ja painuivat sitten tahtia kiihdyttäen kerta kerran jälkeen sisään häneen, nautinnon ravistellessa Aunen kehoa.

Tytöt katsoivat näytelmää sivusta, sormet painellen rytmikkäästi jalkojen välissä. He katsahtivat toisella sängyllä istuvaa Kyöstiä, istuutuivat hänen viereensä ja siirsivät hänen innokkaasti työskentelevän kätensä pois kalpeanvalkoiselta kalulta. Kerttu tarttui siihen sormillaan ja veti esinahan taakse, nuolaisi sitä kielellään ja imaisi sen suuhunsa. Kyösti kiemurteli nautinnosta, Kerttu otti nytkähtelevän kalun suustaaan ja ojensi sen Miinalle. Tämä nuoli sen varren mitan ja kutitti kielellään melkein siniseksi turvonnutta päätä kunnes valkoinen sperma ruiskusi kaaressa tyttöjen kasvoille.

Aune vääntelehti miesten käsittelyssä, selkä painui kaarelle kerta kerran jälkeen, hän imi posket lommolla. Mies hänen edessään jäykistyi, heivasi lanteillaan muutaman kerran ja Aunen posket täyttyivät pullistuen. Hän nieleskeli innokkaasti, nyt oli vain kaksi miestä syvällä hänessä, rosvopäällikkö hänen allaan nosti itseään häntä vasten, musta liisteinen kalu upposi hänen litisevään häpyynsä syvälle joka työnnöllä ja mies hänen takapuolessaan takoi mustaa pylvästä vakoon, kourat kiinni hänen valkoisissa pyllynposkissaan .

Rosvo Aunen päällä kouristeli ja painui syvälle häneen viimeisen kerran, tyhjensi itsensä nytkähdellen, yhä kova kalu liukui ulos mässähten. Rosvopäällikkö Aunen alla tarttui kiinni tämän lanteista ja runttasi naisen ylös alas pitkin kookasta paaluaan. Aune huohotti silmät kiinni, suu auki. Hän nyökki edestaas,kouristeli nautinnon huipulla. Mies käänsi hänet alleen pyörähtäen ympäri ja takoi itseään sisään kuin pajavasara, Aune nosti kätensä ylös tämän niskaan ja suuteli miestä intohimoisesti. Pari sängyllä oli kaikkien huomion kohteena, Aune kaartui selkänsä nostaen nytkien ja huutaen nautinnosta, mies syöksyi viimeisiä kertoja sisään pohjaan asti, täyttäen kuuman hävyn siemenellään.

11

13064

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Pete

   Musta mies isomuna, valkoinen mies pienimuna?
   Juoskaa hölmöt Mombasaan!

   • Ei tarvitse. Kyllä ne isot musta munat tulee tänne.


  • lisää

   Lisää l8isää

  • Koukkuun jäänyt

   Moi Emmanuelle

   Kirjoitat tosi hienoja seksinovelleja.

   Voisitko kirjoittaa jatkoa Ambomaalla tarinaan.
   Mahdollisesti myös Kyösti mukaan orgioihin.

   Pieni toivomus.

   Odottelen jatkoa.

   T. Rafael

   • Hyvin sanottu. Kyllä Kyöstinkin pitää saada osansa.


  • Anonyymi

   Upeaa tekstiä, jatkoa lisää

   • Anonyymi

    Spede taas lukenut isojen poikien lehtiä buaahaa


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Hei
   Nimeltä mainitaan nuo neljä. Onko Aune ja Kyösti ja Kerttu ja Miina lähetystyöntekijöitä vai mikä heidän suhde on?

   • Anonyymi

    Ne on niuvanniemen suljetulta tietysti


  • Anonyymi

   Mä oon runkannut kaikille näille tarinoille vaimon siskon aluhousut kyrvän ympärillä. Ja kun rosvopäällikkö on ruiskinut omat spermansa Kerttuun, Miinaan tai Auneen, olen purkanut omat valkoiset spermani aluhousuihin. :)

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

   Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
   Ikävä
   69
   1305
  2. En tiedä..

   Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
   Ikävä
   106
   1217
  3. Suhde asiaa

   Miksi et halua suhdetta kanssani?
   Ikävä
   113
   1145
  4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

   tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
   Ikävä
   73
   1070
  5. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   54
   850
  6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

   Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
   Sanaristikot
   75
   751
  7. Oliko vähä sometettu taas vai?

   Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
   Kauhava
   9
   682
  8. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   41
   681
  9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

   Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
   Idän uskonnot
   362
   659
  10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

   Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
   Ikävä
   53
   646
  Aihe