Verta masturboinnin jälkeen

pitäisiköhän huolestua

Kun tyydytän itseäni sormin, kosken vain klitorikseen, niin sen jälkeen vuodan verta. Joskus en lainkaan, joskus niin paljon että housut tahriintuvat mutta useimmiten sen verran että pyyhkiessä paperiin tulee verta.

Olen yli 20, en ole ollut yhdynnässä. Saan helpohkosti orgasmeja, yleensä useitakin. Eli oikeastaan tämä veri tuntuisi olevan sekoittuneena siihen "aineeseen" kun tulee märäksi. Ja kyse ei tosiaan ole siitä että esim. kynnellä rikkoisin jotakin, koska en välttämättä emättimeen koske lainkaan. En tiedä voisiko veren tulolla olla jotakin tekemistä kuukautisten kanssa, muutaman kerran olen kyllä erehtynyt luulemaan että jo alkoivat kun kyse onkin ollut tästä masturboinnin jälkeisestä verentulosta. Verta ei kyllä kovin paljon tule, joskus tosin nuppineulan pään kokoisia kökköjäkin on. Mutta ei paljon.

Mitä muuten se emättimen märäksi saava aine on ja mistä sitä muodostuu ja jos oma tulkinta pitäisi paikkansa, niin mistä ihmeestä siihen voisi sekottua verta?

Tässä muutenkin pitäisi aloitella säännölliset gynegologikäynnit, joten en nyt kaipaa vastaukseksi kehoitusta lääkäriin menosta. Olisin vaan utelias tietämään mistä on kyse ja onko muilla tällaista.

4

10677

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Terkkari

      Sinulla saattaa olla ihan vain kuivat limakalvot jotka hieman tihkuvat verta ärsytettäessä. Mitä jos pyyhkisit silloin-tällöin vaikka vauvojen Natusan vaippavoidetta suojaamaan herkkiä paikkoja ? Kalanmaksaölykapselit ovat vanhoja kunnon ihon, limakalvojen ja hiusten hyvinvoinnin kohentajia. Miksipä ei monivitamiini tabletitkin, vaikka Ladyvita, kysy apteekista neuvoja.

      "Emättimen märäksi saava aine" on peräisin emättimen sisäpuolella olevista barholinin rauhasista, jotka kiihoittumisen seurauksena erittävät ohutta limaa.

      • 6 lapsen äiti

        .......yhdynnän aikana tulee verta olen ajatellut että onko seksi kumppanilla iso kalu mulle pitäskö vaihtaa pienempikaluseen mieheen,,,,,,,,miksi kokoajan vuotaa "kirkasta" (kuivuessaan muuttuu vaaleaksi),ja pahalle haisevaa nestettä olen jo 56 vuotias kuuluuko nämä oireet vanhalle akalle.
        olen lääkärissä käynyt verenvuodun takia selitti että on kuivat paikat mutta miksi vuodan tätä nestettä.............pitää olla pumpulituppo emättimessä.......toimiiko nämä barholinin rauhaset nyt vilkkaammin?


      • pitäisiköhän huolestua

        Kiitos Terkkarille!

        Jotenkin en halua huolestua tästä asiasta vaikka juuri nytkin on housut sotkussa. Tähän vain liittyy se että viime aikoina olen ollut aika kiihottunut, eli tuntuu että paikat ovat märkänä hyvinkin usein. Väri vain on hieman inhottava, haju on kyllä ihan normaali. Tuntuu vain että kun tässä ensimmäinen yhdyntäkin lähestyy, niin herkkä nuorimies pian saa trauman kun näkee mun valuvan veristä limaa...

        Jos on kuivat limakalvot, niin kannattaa varmaan varata liukuvoidetta ekaan yhdyntään? (vaikka toisaalta helposti kostunkin) No, se voi olla niin jännä paikka että paikat kuivuu vaikka olisi kuinka kiihottunut..


    • Nuorijatyhmä

      2018. Sama ongelma tismallee ikää myöten. Jaa'a helpotti hieman oloa kun edellinen mitä luin oli syövän ekat merkit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2012
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1559
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      145
      1448
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1318
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1260
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      274
      1090
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1002
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      124
      991
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      110
      967
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      51
      802
    Aihe