Pojan kummitäti

Lucky

On kuuma kesäpäivä ja me tultiin pojan kanssa uimaan sun luo, asut onneksi vain 60 km: n päässä.
Poikakin halusi nähdä sut ja tottakai minäkin.

Oot hyvä ystävä ja olemme onnekkaita perheen kanssa saadessamme sut meidän elämään. Silti en voi miehenä olla huomaamatta sun muotoja ja iloista persoonaasi.

Tumma, sporttinen, hoikka ja seksikäs nainen. Peppu sopivan muodokas, ei liian laiha. Hoikka lantio ja terhakat rinnat, ehkä b- kuppia. 30-vuotias kaunis nuori nainen.

Ajoimme pihaasi ja olet jo ulkona pyykkiä nostelemassa kuivamaan. Päälläsi on pienet bikinit, jotka suojaavat vaivoin peppusi. Poikani juoksee syliisi ja kummatkin ootte iloisia jälleennäkemisestä. Lasket pojan maahan ja paljastat samalla hieman rintojasi mun suuntaan.
Halatessamme tunnen kuinka kuuma sun ihosi on.
Mainitsen sulle siitä ja naurahdat vain iloisesti.

Otan paidan pois kuuman matkan jälkeen ja vien tavarat sun makuuhuoneeseen. Näen ikkunasta kun juoksette kilpaa talon ympäri.

Vaihdan uikkarit jalkaan ja nappaan pari pyyhettä ja vesipullon matkaan. Poika on vasta parivuotias eikä oikein taida viä juoksemista hallitusti ja kaatuu pariin otteeseen.
Kävelen teitä kohti kun nostat pojan ylös. En voi hillitä kangen jäykistymistä kun pyllistät muhun päin. Bikinit ovat pakaroittesi välissä tiukasti.

Suojaan hieman pyyhkeellä kun kävelen ohitsesi. Vilkaiset mua ja huomaat vissiin ilmeeni tuijottaessani peppuasi. Sanot vain leikkisästi pojalleni, että kai sustakin tulee tommonen mies. Aina silmät naisten pepulla.

Ollan reilu tunti auringossa ja poika melskaa vedessä minkä jaksaa. Katselen välillä sun auringonpaahtamaa ihoasi joka kiiltelee aurinkorasvasta.

Otan poikani syliin ja kannan nukkumaan, sanot tulevasi pian perässä.

Poika nukahtaa ja laitan oven hiljaa kiinni. Touhaat keittiössä tullessani taaksesi. Limsalasit odottavat pöydällä ja etsit pakastimesta jäitä.

Kauniit pakarasi ovat niin himoittavan näköiset, että meinaan kuolla. Kaluni herää taas henkiin ja alkaa olla täydessä mitassa.

En tiedä kiusaatko mua vai mitä, mutta pyydät mua hieromaan niskojasi. Menen istumaan sohvalle ja tulet haaroväliini maahan istumaan. Näen ylhäältä ruskettuneet rintasi, nännit vain ovat vielä piilossa. Hieron niin hyvin kuin osaan ja huokailet hiljaa. En oikein tiedä kuinka pitkälle uskaltaisin hieroa, en tiedä mitä sä ajattelet.

Pyydät hiljaisella äänellä mua hieromaan selkääsi. Menet vatsallesi maahan ja mä tuun peppusi päälle istumaan. Olen varma, että tunnet mun kalun peppuasi vasten. Avaan yläosan bikineistäsi, että voisin hieroa paremmin. Vedät ne altasi pois.

Istun hieman taaemmas jalkojesi päälle ja hieron alaselkääsi. Tuijotan kuin halvaantuneena puolipaljasta peppuasi. Kehut mun hierontataitojani ja pyydät mua hieromaan viä niskaasi. On helppo hieroa kun aurinkorasva liu'uttaa sormia ihollasi.

Voin tuntea kun peppusi kohoilee allani. Luulen, että tästä on vain yksi suunta jatkaa.

Menen taas taaemmas ja hieron hiljaa alaspäin edeten. Ensin alaselkää ja sitten pakaroita ja reisiä. Peppusi nousee ja laskee. Olen vain haaveillut tästä ja ehkä sinäkin.

Pohkeista nousen taas ylemmäs ja liu'utan sormet suoraan pakaroille. Vedän naruista alaosaasi alaspäin hiljaa ja hellästi. Värähdät kun kangas irtoaa pimpsasi kohdalta. Vedän bikineitä hitaasti ja huomaan kosteutta niissä.

Nyrkkisi puristavat täkkiä allasi ja olet aivan hiljaa silmät kiinni. Vedän nopeasti uikkarini pois ja luulen ettet huomannut sitä. Tiedän, että käytät pillereitä, joten voin yllättää sut.

Kaluni ponnahtaa housuista ja kasvaa koko ajan katsellessni sua siinä lattialla. Levitän nilkoista jalkojasi etäämmälle toisistaan. Olet ajanut alapäästäsi karvoitusta pois, jäljellä on vain pieni tumma kolmio. Kostea hieman paisunut pillusi kiiltelee odottaen kosketustani.

Sormeni hipaisevat pilluasi ja sun vartalosi värähtää. Nostat itse hieman peppuasi ylemmäs ja levität aavistuksen verran jalkojasi. Et puhu mitään, kai suakin jännittää tämä kielletty tilanne.

Tekisi mieli tulla heti sun sisään ja panna sua sellaisella kiihkolla, että muistaisimme sen iäti.

Haluan kuitenkin maistaa sua, tuntea sut kielelläni, tuntea sun makusi. Liu'un takaasi kasvot haaroväliisi ja kädet rintojesi alle.

Äännähdät kuuluvasti koskettaessani pilluasi kielelläni. Olet märkä ja maistut aivan taivaalliselle.

En malta enää hidastella vaan alan nuolla kovemmin ja kasvoni kostuvat sun herkkullisesta mahlastasi. Vedän sua kasvojani kohti lantiosta, nuolen syvältä ja pitkään.

Sormeilet itseäsi ja alat huohottaa jo kuuluvasti. Liikkeesi ovat hallitsemattoman nopeita ja tiedän, että saat pian.

Lukitsen sun kätesi omillani ja nuolen hitaasti ja tuskin koskettaen. Työnnät maukasta peppuasi mua kohti ja yrität päästä otteestani.

Viimeinkin sun suusta tulee sanoja.

"Odota mä saan...odota anna mä käännyn ...pliis...
mä haluan nähdä sut."

Käännyt allani, levitän jalkasi ja alan hitaasti nuolla sun pesääsi. Levität jalkasi niin sivulle kun saat ja hierot omia tissejäsi.

Huomaat ettei mulla ole housuja ja näet kaluni.
"Ihana. Anna sitä mulle..tuu varovasti...se on niin iso..."

Pyydät saada maistaa sitä ja kostutat maukkaat huulesi.
"Tunge se mun suuhuni..."

Kukaan ei ole ottanut sitä noin syvälle. Maistelet sitä kuin tikkaria ja katsot mua tummilla silmilläs.

Käännyt kontillesi mun eteeni ja pyydät sisääsi.
Uskomattoman porno näky kun kaluni sentti sentiltä uppoaa sisääsi.

Sormeilet taas itseäsi ja alat vaikeroida allani.
"Nai mua sun elimelläsi...nai mua...kovaa..mä saan ...aivan pian!"

Lukitsen sun kätesi ja nain sua pohjaan asti. Huudat tyynyyn, ettei kummipoikasi heräisi.

Lopetan työnnöt ja vaadit mua sisääsi takaisin.

Pyydän sua päälleni ratsastamaan ja melkein tönäiset mut kumoon ja kapuat ylleni. Vaativin ottein sovitat kullini pillullesi ja painat lantiota alas.

Katsot mua silmiin ja kumarrut. Suutelet mua pitkään, ensimmäistä kertaa. Tunnen lämpimät huulesi ja tilanne on niin eroottinen, että kullini kasvaa lisää. Puristan sua pakaroista ja painan kaluani sisääsi.

Nojaat taaksepäin selkä kaarella ja iniset mielihyvästä. Sormeilen paisunutta klitoristasi ja räjähdät. Pystyt tissisi tärisevät liikkeistäsi, nännit kovina.

Heittäydyt päälleni, nyyhkit ja väriset orgasmin voimasta. Huokaat syvään kun tunnet spermani sisälläsi. Harot hiuksiani mun puristellessa sun pakaroitasi kiihkossa.

Värähdät aina välillä liikahtaessani sisälläsi.
Suutelemme ja sovimme, ettei tästä puhuta.

Koskaan.

Poikani tulee unisena luokseni istuessamme olohuoneessa ja tämä lämmin pakkaus kiipeää syliini. Poikani on mun auringonvalo.

1

13763

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sweet

      voiko noin kaunista tapahtua?! ihanaa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      459
      4950
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1762
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1488
    4. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1377
    5. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1258
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1030
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      905
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      904
    Aihe