Taloyhtiön saunavuoro

MisterX

Oli jälleen tiistai-ilta ja saunavuoroni juuri alkamassa. Näin urheilun jälkeen sauna tuntuu todella hyvältä. Tunnin mittainen saunavuoro klo 19-20 välillä. Yhtiössämme oli vanha mutta siisti, aistikas sauna. En ollut kertaakaan tavannut saunojia ennen enkä jälkeen oman vuoroni. Ketähän he mahtavat olla? Olisi upeaa sattua samaan aikaan jonkin upean tuntemattoman naisen kanssa löylyn lämpöön. Ajatuskin sai jo aikaan pientä sykintää alapäässäni. Olihan jo kulunut jonkin aikaa kun olin viimeksi saanut.

Kun avasin oven saunaan, yllätys oli suuri. Pukuhuoneesssa oli jonkun vaatteet, tarkistin vielä kelloni ja kyllä, joku tosiaan oli vuorollani saunassa. Ja kaiken lisäksi tämä joku oli nainen. Näin penkillä mustat push-up rintaliivit sekä pienet mustat stringit. Uskallanko mennä saunaan, vai odotanko kunnes hän on lähtenyt? Ei, tämähän on minun vuoroni, totta kai minulla on oikeus mennä saunaan. Riisuin vaatteeni ja tunsin, kuinka kullini oli jo puolikovana ja valmiina pomppaamaan täyteen sotisopaan milloin vain. Sivelin hieman kullini sileää ihoa ja täyteläisiä kiveksiäni. Kiihotuin vain lisää katsellessani puolikovaa kyrpääni ja trimmattua kroppaani pukuhuoneen peilistä.

Kuulin kuinka pesuhuoneessa suihku meni päälle. Tunsin veren suhahtavan korvissani. Olin jännityksestä kankea, kuulin jopa oman hengitykseni, mitä nyt, pois? Uteliaisuus vei kuitenkin voiton, ja hormonit, ja päätin raottaa
pukuhuoneen ja pesuhuoneen välistä ovea, hitaasti vain. Oven raosta erotin alastoman naisen vartalon. Tummat puolipitkät hiukset, kauniit kasvot, jumalaiset rinnat ja siistiksi kolmioksi ajettu karvoitus. Näky oli taivaallinen. Kyrpäni seisoi täydessä iskussa. Otin sen käteeni ja aloitin hitaan runkkauksen samalla kun katsoin tätä jumalatarta joka saippuoi itseään kiireestä kantapäähään. Hänen kätensä hyväilivät rintoja joita olisin ollut valmis nuolemaan milloin vain. Hänen kätensä koskettelivat myös suloista pillua samalla kun suihku hieroi hänen reisiään ja pakaroitaan. Tytön kädet viipyivät yhä kauemmin pillun ympärillä hyväillen, painellen ja klitorista pyöritellen. Hänen vaimea voihkintansa kantautui korviini ja sai minun kiimani nousemaan entisestään. Näin silmieni edessä tämän kaunottaren tyydyttävän itseään. Hän laskeutui polvilleen lattialle ja jatkoi itsensä hyväilyä. Tahti muuttui koko ajan kiivaammaksi ja minä katsoin ja runkkasin kyrpääni. Otin toisella kädelläni hieman suihkusaippuaa käteeni ja ujutin hitaasti yhden sormen perseeseeni. Kuinka ihanalle se tuntuikaan. Halusin yhä enemmän tuota silmieni edessä voihkivaa naista. Hän istui polviensa päällä, suihkutti toisella kädellä vettä pilluunsa ja toisella kädellä tyydytti itseään vimmatusti.

En kestänyt enään. Työnsin oven auki hitaasti ja huomasin millaisen shokin tyttö sai. Olimme muutaman sekunnin aivan liikkumatta mutta sitten silmämme alkoivat vaeltaa toistemme vartaloilla. Ei puhetta, vain kehonkieltä ja himoa.
Tyttö huomasi seisovan, paksun kyrpäni ja voihkaisi. Kuinka kaunis tyttö olikaan. Varmaankin pari vuota minua nuorempi, 22-23.
Kävelin hänen eteensä ja hän tiesi heti mitä
halusin. Hän otti kyrpäni huuliensa väliin ja
aloitti hellän, mutta päättäväisen imemisen.
Lähes koko kullini mahtui hänen suuhunsa ja en voinut kuin taistella laukeamista vastaan. Nostin tytön pystyyn, käänsin hänet ympäri ja nojaamaan vasten suihkuseinää. Liikuttelin kyrpääni tytön persvaossa ylös-alas. Leikittelin hänen turvonneiden häpyhuultensa ympärillä kovalla kalullani. Tytön perse heilui edessäni ja pillu janosi kyrpää. Hän voihki ja pyysi saada munaa!

Hitaasti työnsin munaa hänen sisäänsä ja tyttö voihki mitä syvemmälle painuin. Pillu oli aivan märkä, kiinteä ja niin kiihottava. Hitaasti lisäsin tahtia ja pian kulli upposi pohjaan asti. Tyttö voihki nautinnosta ja kosketteli pallejani etupuolelta. Olin melkein tulla samantien ja jouduin ottamaan tytön käden pois, ei ollut vielä aika. Jatkoin pitkiä, syviä työntöjä. Välillä nopeammin, välillä hitaammin. Ihana pillu. Hivutin toisen käden peukaloani kohden tytön anusta. Saunan kosteuden, hien ja saippuan liukastama reikä suorastaan kutsui sormeani. Kuulin tytön yrittävän estellä kun hän tunsi sormeni, mutta se jäi lyhyeen. Työnsin sormeni syvemmälle hänen perseeseensä samalla kun kyrpäni jatkoi retkeään toisessa reiässä. Tyttö huusi nautinnosta. Tunsin sormessani välilihan läpi kuinka kyrpäni liikkui. Mahtava tunne ja niin kiihottava. Tytön voihkinta, huuto ja kieriskely vain voimistui ja tajusin hänen olevan lähellä orgasmia. Hänen perseensä ja vaginansa aloittivat supistelun ja voihkinta kiihtyi. Kohta hän huusi, vapisi ja yritti repiä suihkuseinän lattiasta irti. Tyttö sai orgasmin jota en omalla rakastajan urallani ollut ennen nähnyt. Hän liikkui lähes pyörtymisen rajamailla. Samalla minulta lähti matkaan lasti, joka oli odottanut tätä hetkeä jo tovin. Tunsin kuinka päässäni alkoi heittää ja jalkani eivät pitäneet. Orgasmini lähti selkäytimestä asti ja tuntui kuin kullini halkeaisi! Spermaa tuntui riittävän loputtomiin. Kyrpäni sykintä vain jatkui ja jatkui. Tyttökin tunsi sen ja voihki kivusta, nautinnosta ja tyydytyksestä. Kun sykintä vihdoin lakkasi ja viimeinenkin pisara oli matkaan saatettu, olimme molemmat ihan puhki.

Tyttö rimpuili itsensä irti sauvani ympäriltä ja hoippui istumaan pesujakkaralle ja esittäytyi Minnaksi. Hei Minna, hauska tavata.

6

26848

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kopioida

      Tämä on esiintynyt ennenkin.

    • OI... IIHANAA... ; )

      MAHTAVA tarina... LISÄÄ, JATKA !!

      • Minna

        Tuli vaan tässä mieleen, että mun nimi on Minna... tjaah...


    • Kostuu...

      Mulla kostuu !

      Ei voi mitään, mutta kirjastossa olen ja ihan kostee alapää... litisee...!

    • sussu

      miten mä nyt uskallan mennä enää yhteiseen taloyhtiön saunaan??? Meinaan olen itsekkin harrastanut masturbointia suihkussa enkä ole ajatellut tollaista.....

    • diipadaapa jengi

      oliko ihanaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1807
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1667
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      789
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe