onko sonera

kallis

mulla on sonera ja pienet laskut ja puhelutkin kyllä.. mutta kaikki tutut pitää soneraa kalliina ja ihmettelee miksi pidän sitä liittymää. onko maine vaan kallis vai onko ees isoja eroja liittymillä.

15

825

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Toi kalleus on suhteellista... Jos nyt ajatellaan, että sulla olis vaikka perushinnoiteltu liittymä 1,99€/kk ja puhut vaikka pari tuntia kuussa, niin laskusi on n. 12€ aloitusmaksujen kanssa... Sitten taas DNA:n Onnilla laskusi olisi n. 9€... Toisaalta halpaa, mutta herää taas sitten kysymys, että onko elämäsi kiinni parista eurossa kuukaudessa. Itse säästäisin n. 3€ kuukaudessa vaihtamalla Soneran esim. Saunalahteen tai DNA:han, mutta toisaalta saan vastalahjaksi huonomman kuuluvuuden, esim. mökillä Sonera on ainoa operaattori, joka toimii kaikkialla.

      • ex-sånera-asiakas

        "Sonera on ainoa operaattori, joka toimii kaikkialla." Tuo on kyllä täyttä hölynpölyä, Elisan verkon kattavuus on parempi, ja såneran 3g peitto on kaikkei huonoin. Toki jos sånera sattuu sun reitillä olemaan ainoa kuuluvuuden omaava, niin toki sun se 3 euroa/kk, eli 36 e/vuosi silloin kannattaa maksaa. Mutta useimmilla ero ei todellakaan jää kolmeen euroon (eikä såneran toimivuus ole paras) ja lisäksi voi huomioida myös toiset ihmiset: Esim. mulle on muittenkin edullista soittaa Saunalahden Eliitillä tai lanka/voip-puhelimesta mun Saunalahden Nettipuhelimeen, josta mulle on vielä ilmainen soitonsiirto kännykkään. såneran asiakasta pidetään meidän piireissä ruåttalaasten /c;ttä nuolevana mulkvistinä :P:D


      • meikäläinen tässä vain
        ex-sånera-asiakas kirjoitti:

        "Sonera on ainoa operaattori, joka toimii kaikkialla." Tuo on kyllä täyttä hölynpölyä, Elisan verkon kattavuus on parempi, ja såneran 3g peitto on kaikkei huonoin. Toki jos sånera sattuu sun reitillä olemaan ainoa kuuluvuuden omaava, niin toki sun se 3 euroa/kk, eli 36 e/vuosi silloin kannattaa maksaa. Mutta useimmilla ero ei todellakaan jää kolmeen euroon (eikä såneran toimivuus ole paras) ja lisäksi voi huomioida myös toiset ihmiset: Esim. mulle on muittenkin edullista soittaa Saunalahden Eliitillä tai lanka/voip-puhelimesta mun Saunalahden Nettipuhelimeen, josta mulle on vielä ilmainen soitonsiirto kännykkään. såneran asiakasta pidetään meidän piireissä ruåttalaasten /c;ttä nuolevana mulkvistinä :P:D

        mihin tuo teidän piirien väittämä perustuu?
        Ja mikä on vaihtoehto, missä määrin?

        esim. mikä operaattoreista työllistää Suomessa entinen?
        Mikä maksaa veroja Suomeen eniten?
        Mistä ovat veronmaksajat eniten hyötyneet, tai valtio?


    • kallista

      kyllä se vaan on kalliimman puoleinen... jos tuttusi ovat Saunalahdella, Elisalla tai Kolumbuksella saisit puhelut heille ilmaiseksi vuoden loppuun siirtymällä Saunalahden asiakkaaksi: "Eliitti , koko vuoden puhelut 2,3 miljoonalle suomalaiselle 0 € ja ilman kuukausimaksua vuoden loppuun" Saunalahdella on myös esim hintakatto päivittäisille puheluille: "AlleEuronPäivät: Puhu niin paljon kuin haluat joka päivä kaikkiin liittymiin enintään 0,99 €/vrk" Tai jos haluat ilmaista puheaikaa: "Viikonloppuetu ja 650 min puheaikaa (50 min/kk) Ykkönen-liittymään puhelimella tai ilman!" Tuommoista bongasin Saunalahden sivuilta. Vaan kaikkea ei voi rahassa mitata, jos viihdyt Soneralla mikäs siinä.

      • ero...

        Jos puhelinta käyttää vähän niin ei Sonera absoluuttisesti kallis ole, suhteellisesti kylläkin. esim 12 € soneralla vs 8 € saunalahdella 120 € soneralla vs 49,95 € saunalahdella jälkimmäisessä jo tuntuu ero. toisaalta sauniksella käytössä laajempi 3g-verkko (elisan verkko)


      • Dov

        ja jos vaihtaa jälleenmyynnin kautta niin edut on paremmat, enemmän puheaikaa ja hyvitys nopeammin ja reilummin- siis sauniksella ja jos nyt kauhean mieltynyt on soneraan, niin kannattaa kokeilla samaa verkkoa käyttävää edullisempaa liittymää TF en mainosta, mutta äkkiä pienillä vaihdoksilla voi säästää yli puoletkin laskusta..


    • ex-sånera-asiakas

      ...maksamaan ns. laskevan liikenteen maksua n. 5 snt/min ruåttalaaselle såneralle puheluistaan sulle? ps. Saunalahden Eliitti ja Nettipuhelin rulettaa;)

      • suolahden

        sisäsiittoinen porukka on niin köyhiä, että ei niillä ole varaa mistään maksaa. Vain ilmaiset puhelut samanmielisille mainosten sokaisemille pelleille on muka asiaa. Tuskin tuota operaattoria enää ens vuonna on, koska Elisa haluaa rahaa... Aloittajan ja muidenkin kannattaa pitää operaattorinvalinta omassa harkinnassa. Ei kaveruus ole siitä kiinni.


    • Posa

      Voithan tietenkin säästää hiukan, kun siirrät Soneran liittymäsi Telefinlandille, joka toimii Soneran verkossa¨, jolloin kuuluvuus on sama kuin Soneralla. Itse tein vaihdon Soneralta Telefinlandille ja samalla siirtyi myös kolmen muun perheenjäsen liittymät Telefinland on Soneran tytärtyhtiö. TF:ssä ei ole aloitusmaksuja ja hinta on 6,9 snt/min/tekstiviesti. Samat hinnat ovat myös DNA:lla ja Saunalahdella. Löytyypi myös 3g:tä. Linkki on www.tele.fi. No jokainen kuitenkin harkitsee omasta mielstään parhaimman operaattorin.

    • &¤¤=)>:((ärrpurr!!!

      joopa, koko ajan saan tapella niiten kaa, siis Soneran. Aina ne inisee, ja vinkuu..nyttenkin jouduin maksamaan saman lasku KAHTEEN kertaan. jouduin, vaikka se lasku oli jo maksettu aikaa sitten. kaksi kuukautta sitten.......josta jo silloin lähetin postissa todisteeksi suoritetusta maksusta, ei kuulemma kirje ole tullut perille!!!!??? soitin taas sinne asiakaspalveluun ja yritin selvittää asiaa, maksettu lasku kirjautunut! Mulla oli ihan mustaa valkoisella siitä, ett maksettu on. Uhkauskirje tuli perintätoimistolta, jonka lasku sairaine perintäkuluineen mun oli sitten maksettava, ettei mene luottotiedot... Mä en voi tajuta sitä, että vaikka maksukopio on todisteena, niin se ei siis Soneralle ole todiste siitä. Eli, sonera on kallis, ahne, paska, vi....mainen, ja pyyhin pyllyni sen virman sopimuksilla.. Teen reklaamin ja vaadin rahani takasin.. jos taas se yks nuija "mullaeiolekoskaanolluongelmiako.firmankaaikinäkokoperheelläonliittymät" vastaa tähän, älä vaivaudu. en jaksa lukee sun omahyväistä itsekehua, ei sulla ole kaikki niin hyvin kun annat ymmärtää =))

      • Niinpäin vain että..

        tuli myöhästysmaksu laskusta jota en ollut ees saanut.. tästä kun kokeilin ottee yhteyttä m´niin sama vaikka olis yrittänyt saada usa:N presidenttiä linjoille, siis hyvin vaikeaa.. Viimein kun sain linjan päähän kyrvimmistä kyrvimmän asiaaspalvelija joka lykkäs syyn heti minulle.. olen sen verran vittumainen luonne että lopulta sanoivat että en joudu maksaman myöhästymisestä... Ja laskussa muuten lopulta näkyi päiväy ja oli päivää aikaisemmin leimattu..


      • daa daa

        Ai että, kyllä mulla ainakin hommat toimii Soneralla... Perheen sisäiset puhelut ei maksa mitäään, liittymät toimii kaikkikalla... Laskuissa on toki pari kertaa joku pikku-viba ollut, mutta Asiakaspalveluun soittamalla se selviää, ei niistä vetää hernettä nenään, koska virheitä sattuu...


    • mappe

      Vaihdoin Sonerasta DNA.han ja laskut putosiva heti neljännekseen. En koskaan ota Soaneraa, niinkauan, kun Sonera on pörssissä. Osakkeenomistajat rohmuavat vain rahasi, samoin suur-optioiden saajat.

      • Sonera syvältä ruskeasta...


      • Asikasko

        olen lähettänyt kuukauden aikana Soneran asiakas palveluun usemman sähköpostin,kun mulla on kuulema joku kestosopimus mitä eivoi muuttaa toiselle operaattorille? Tosin en moista sopimusta ole tehnyt koskaan? Lueskelin kuluttaja viraston palsoja jossa pidettiin näitä "sopimuksia2 lainvasaisina,muttei Sonera niistä näytä välittävän. Luulevat kai olevansa lain yläpuolella. Vuosikymmenien asiakas suhde josta nyt haluan eroon Tiedä miten ja koska se onnistuu. Ko puhelinta ei ole juuri käytetty tän vuoden aikana laskut kuitenkin yli 45€ taitaavat lakuttaa niistä etukanavan tykytyksistakin,jotka ei edes aina toimi; viime viikolla oli kilpailu johon vastasin palvelu ei tuntenut ko palvelua?????? Puhelin vasaavava kadonnut välillä kerrankuussa. Hyvässä kentässä tomivaan puhelimeen ei välillä kuulema saada yhteyttä,mennyt duuneja sivu sen takia ym sekoiluja


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe