kvik-keittiöt, kokemuksia

laatua lupaa

onko hyvä firma, miten palvelut toimii, takuuaiaka vain 10v???

35

8685

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sontaa

      Samaa sontaa myy kaikki valmistajat. Erot syntyy muilla syillä.Kuten paketin sisällöstä. Palvelut riippuu henkilökemiasta,kiireestä,työn haastavuudesta ja yleisestä mielenkiinnosta. Takuuta ei ole myyjälle pakollinen lisävaruste. Sama periaatteessa mistä otat keittiösi.

    • fsdfasdfsa

      Ainakin Porvoon Kvikissä erittäin ammattitaitoinen myyjä. Hinta sitten riippuu siitä mitä halutaan. Löytyy mm. tasoon upotettuja tiskialtaita yms. jotka nostavat hintaa huomattavasti. Hinta on jonkin verran kalliimpi kuin IKEAssa mutta huomattavasti halvempi kuin Puustellissa. Tosin Kvikin hintaan saa palvelun ja ainakin Porvoon Kvikissä saa olla varma, että kaikki osat löytyvät, koska myyjä käy toimituksen vielä liikkeessä läpi, että kaikki osat löytyvät. Haittapuolia onkin se, että rungot pitää kasata itse ja keittiö hakea liikkeestä. Toisaalta nämäkin olisi onnistunut korvausta vastaan.

    • Ei enää koskaan Kvik

      Kvik Espooseen erittäin tyytymätön, vaikkakin kyseessä olivat kylpyhuonekalusteet. Mikä meni pieleen? Lähes kaikki, mm. kaapit ja altaat joita myytiin yhdessä (osittain sokkona), eivät sitten kuitenkaan olleet lähimainkaan yhteen sopivia; kaikkia tilattuja osia ei tullutkaan (vääriä taas tuli liikaakin) ja taas jouduttiin odottamaan seuraavaa rahtia ja remontti venyi ja venyi; myyjä oli todella ammattitaidoton, ei vastannut soittopyyntöihin, eikä osannut ohjeistaa tai edes ottaa kantaa selviin epäkohtiin.

    • AsentajaSeppo

      Asensin pariviikkoa sitten , tai paremminkin yritin asentaa Kvikkiä, mutta mikään ei passanut ja tavara puuttui ja osa oli väärää ja kuvat olivat surekat.....ammattimiehen ei kannata polttaa aikaa odotteluun joten jätin kesken ja palasin asentamaan laatumerkkiä takaisin, eli en ota koskaan asennukseen Kvikkiä, enkä montaa muutakaan halppismerkkiä johon kuuluu myös Ikea.

      On keittiöitä, just niitä täälläkin parjattuja jotka on helppo asentaa ja systeemi toimii.
      Mutta kun pitäisi maksaa muutama euro enemmän mutta kun pitää saada niin halvalla että....

      • kolmiorima

        Melkoinen ammattimies. Onneksi noi keittiöasennukset on niin helppoja, että niistä selviää itsekin eikä tarvitse maksaa sinunlaisillesi luusereille kallista tuntipalkkaa huonosti tehdystä työstä.

        Kasasin KVIK-keittiön noin kuukausi sitten ja siitä tuli aivan helvetin hyvä. Juu, se kvikin asennusohje on aika heikkotasoinen ja mm. integroitujen kodinkoneiden kanssa piti hetki raapia päätä ennen kuin leikkasi miten homma toimii, mutta aika helpolla tuosta pääsi. Tätä ennen olen tehnyt yhden Ikea-keittiön 5 vuotta sitten ja sama homma sen kanssa, ei ongelmia. Ikean keittiö oli nyt asuntoa myydessä aivan uudenveroisessa iskussa, vaikka siinä on kokattu päivittäin lapsiperheen sapuskat. Muutama ovi meni heti uutena takuuseen ja työtaso noin vuosi sitten, sekin lähinnä suunnitteluvirheen vuoksi.

        Katsotaan nyt miten Kvikin keittiö toimii ajan kanssa.


    • uusikeittiö

      Mekanismit ok/ laadukkaat, rungot mielestäni ajastaan jäljessä (melamiinikanttaukset rungon etureunassa ei ABSia ja lastulevy halvinta mahdollista), varsinainen palapeli jos itse asentaa.

    • talotaikuri2

      Olen amattimiehenä ihmeissäni jos kvik-keittiö ei tosiaan käytä ABS nauhaa runkojen reunoissa. ei tule rungot kestämään yhtään mitään.
      Pari vuotta ja kolhua niin rupeaa rungon reunat turpoamaan

    • 16+13

      Kvikin laminaattitasot ovat ohkaista lötteröä ja sivukanttaukset rispaa. Tämän laadun kyllä huomaa jo liikkeessä, että ei se yllätyksenä tule.

    • MKSNH

      Kvik Espoo, välttäkää jos vain voitte. Onneksi oma pää on sen verta kova ettei voi uskoa mitä muut kirjoittaa, vaan on pakko itse tehdä virheet mitkä olisi voinut vältää paremmalla luentun ymmärtämisellä. Myyjät todella ammattitaidottomia ja yrittäjä ylimielinen. Jo kaksi kertaa toimitettu lisää osia - vääriä tosin. Myyjät vänkää vastaan ettei voi olla vääriä(l. liian pieniä). Soitettaessa toitottavat kaikkien osien olevan jo toimitettu vaikka osia puuttuu. Katsotaan josko kolmas ja neljäs toimitus jo osuisi kohdilleen. Kyseinen firma on kyllä lastattu täyteen itseään täynnä olevia amatööripuuhastelijoita. Virheet koitetaan vääntää asiakkaan syyksi, kun se ei onnistu niin tietokoneohjelmat syynä, luulisi että löytäisivät peilin jostain nurkasta mihin voisivat vaikka kurkkia vuorotellen.

      En asio ko. liikkeessä enään ikinä, enkä suosittele kyllä kenellekkään muulle - ellei sitten satu olemaan todellinen HC masokisti.

      • Anonyymi

        Aivan samat kokemukset !! Niin pääskää polkua en oo ennen löytänyt !!
        Allekirjoitan koko tekstin !
        25.5.2020 alkoi mun hommat ja jussi koko ajan.vastuuta ei oteta mistään
        EN suosittele kellekkään !!


    • Siniristi

      Vähän samaa olen itekin kuullut, että tulee mitä sattuu.
      Miks ostaa ulkomaista tavaraa osina. Laatukin heittelee.

    • Epsoo

      Meillä on Kvik-keittiö ja hommattiin se Espoon liikkeestä.

      ASiakaspalvelu kyllä oli aika ankeaa, mutta tavara tuli ihan sovitusti. Ostin kalusteet kasattuna, mikä ei maksanut mitään hurjia.

      Tason hinta oli älytön kun halusin kiveä. Sen tilasin Viron pojilta ja tuli ihan asiallisesti. Niin ja vetimet maksoi ihan törkeyksiä, niin hain ne Ikeasta.

      Öö... otin lopulta siis vain itseasiassa nuo kaapit. Ja ne ovat ihan täsmälleen samaa laatua/laaduttomuutta kuin muillakin valmistajilla. Hinta oli kilpailukykyinen. Tuossa se on vuoden nyt nököttänyt ja hyvin toimii vielä.

      Ihan hyvä keittiö tuo on sellaiselle, joka jaksaa kasata osista ja tietää mitä ostaa mistäkin. Ei todellakaan vaivatonta.

    • Pettynyt123

      Ainakin Kvik Vantaan toiminta on jostain ihan keskiajalta! Asiakas ei ole koskaan oikeassa eikä mitään takuuta ole koska aina tuotteen virheet ovat asiakkaan tekemiä. Jos luulee että ei tule reklamoitavaa niin sitten voi kyllä suositella mutta mikäli tuotteissa onkin jotain vikana tai niihin tulee vikaa en suosittele!

      • KvikNollaPistettä

        Kvik Helsinki Cityn palvelu on ollut tosi huonoa ja korjattavaa on löytynyt pilvin pimein jo tarjouksesta, jota sitäkin piti odottaa viikkoja. Tarjoukset/suunnitelmat on täytynyt tarkistaa moneen kertaan ja aina on löytynyt virheitä eli olkaa tarkkana, jos valitsette kyseisen liikkeen (en kyllä suosittele). Toimitusaikoihinkin tuli mittavia viivästyksiä.


      • Anonyymi
        UUSI

        Kvik vantaa aivan perseestä. Mikään ei toimi. Lisää saa maksaa eri syistä matkan varrella ja asentajat tekee huonoa jälkeä. Niiden face sivuilla positiiviset arviot taitaa olla kavereilta. Älä vaan laita rahojasi tänne!!!


    • NollaPistettäKvikille

      Kvik Helsinki Cityn palvelu on ollut tosi huonoa ja korjattavaa on löytynyt pilvin pimein jo tarjouksesta, jota sitäkin piti odottaa viikkoja. Tarjoukset/suunnitelmat on täytynyt tarkistaa moneen kertaan ja aina on löytynyt virheitä eli olkaa tarkkana, jos valitsette kyseisen liikkeen (en kyllä suosittele). Toimitusaikoihinkin tuli mittavia viivästyksiä.

    • Anonyymi

      Teimme alkuvuodesta 2019 kaupat Kvik Helsinki Cityn toimipisteessä. Myyjä oli asiallinen ja hyvä, sekä löysi budjettiimme sopivat vaihtoehdot, meille jäi alussa hyvä kuva Kvikistä. Sovimme asennuksen usean kuukauden päähän, huhtikuulle 2019. Keittiötason toimitus kumminkin myöhästyi viikkoja Kvikin ohjelmistopäivityksen vuoksi, joten asennusta ei voitu suorittaa ensimmäisellä kerralla loppuun. Lisäksi yksi kaapin ovista oli klommolla, ja meidän uuteen lattiaan oli ilmestynyt reikä siinä kohdilla missä asentaja oli työskennellyt.

      Olimme lattian reiästä heti yhteydessä asentajaan, joka oli ystävällinen ja asiallinen, ja hän sanoi että koska hän työskentelee Kvikin kautta, meidän on pyydettävä vioittuneesta lattiasta korvauksia alkuperäisen myyjän kautta. Olimme sitten sähköpostitse yhteydessä alkuperäiseen myyjäämme, jolta emme lopulta saaneet enää vastauksia asiaan liittyen. Kun lähetimme uudelleen kyselyä miten asia etenee, vastasi Helsingin&Vantaan kauppias Martti Jaako, että alkuperäinen myyjämme ei hoida enää asiaa, vaan asia siirtyy hänelle itselleen. Hän myös sanoi, että asentaja on sanonut heille että ei voi ottaa kantaa lattiaan aiheutuneesta klommosta, eli he eivät sitä sen vuoksi meille ollenkaan korvaa. Sanoimme asiaan tietenkin vastaan, sillä tiedämme että klommo oli aiheutunut asentajan jäljiltä, jolloin hän käski meidän olla yhteydessä suoraan asentajaan.

      Saimme vihdoin asennuksen päätökseen nyt 05/2019 kun asentaja tuli asentamaan viimeistä vioittunutta kaapin ovea. Tässä samassa keskusteltiin taas hyvässä hengessä asentajan kanssa lattiaan aiheutuneesta klommosta, ja jälleen saimme vastaukseksi että meidän tulisi olla yhteydessä Kvikiin/myyjään. Asentaja on ollut mukava ja asiallinen, Kvikin kauppias Martti on ollut todella epäammattitaitoinen, ja olemme todella ihmeissämme häneltä saamastamme palvelusta.

      Vielä toimituksen myöhästymiseen liittyen - Kauppias Martti syytti keittiön myöhästymisestä meitä, sillä olimme joutuneet viime tipassa vaihtamaan yhden keittiön rungon kokoa. Kas kummaa, kun tämä muutettu runko kumminkin saapui täysin ajoissa, ja ainoa myöhästynyt osa joka viivytti keittiön asennusta oli keittiön taso, johon ei oltu meidän toimesta tehty mitään muutoksia. Silti kauppias (joka oli hieman muutenkin pihalla tilauksestamme) sinnikkäästi kumminkin yritti vierittää myöhästymisen syytä meidän niskoillemme, vaikka toinen myyjä oli avoimesti kertonut meille että myöhästyminen johtuu 100% heidän ohjelmistopäivityksestään ja sekaisin menneistä tilauksista.

      Eli jos haluatte palvelua jossa asiakas on väärässä, asiakasta pompotellaan ja vastuu ongelmista ei ole keittiöfirmalla vaan asiakkaalla, niin silloin voin suositella ostamaan keittiön Kvikiltä. :)

      • Anonyymi

        Hei. Täysin samanlainen kokemus kvik Vantaasta. Asiakasta syytetään kaikesta eikä vastuuta Kvikin tekemistä virheistä kanneta. Palvelu on epäkohteliasta ja ylimielistä. Kaduttaa, että lähdin koko remonttia tekemään. Niin hirveää on ollut taistelu Kvik Vantaan kanssa.


      • Anonyymi

        Nimetöntä skeidaa


      • Anonyymi

        Juuri näin.
        Olen tyytyväinen Kvik-keittiöni ulkonäköön ja materiaalivalintoihini mutta asiakaspalvelu virheineen on ollut luokatonta. Asiakas jätetään yksin selvittelemään Kvikin valitsemien yhteistyökumppanien virheitä. Kukaan ei kanna kokonaisvastuuta. En suosittele.


    • Anonyymi

      Välttäkää Kvik Helsinki City ja Kvik Tammisto Vantaa kauppiaita.

      Myyntivaiheessa välttämättä ei vielä osaa epäillä mitään, mutta sen jälkeen kun kauppa on vahvistettu olet heille enää pelkkä rasite ja asiakaspalvelu sen mukaista.
      Mistäkään asiasta ei oteta vastuuta ja omat (Kvik) virheet yritetään vyöryttää asiakkaan niskaan.
      Ehdotetaan jopa, että asiakas maksaa lisähintaa niistä palveluista mitkä on selkeästi ostettu, maksettu ja sovittu.


      ENGLISH:
      Please avoid Kvik Helsinki City and Kvik Tammisto Vantaa.
      Franchising entrepreneurs with surname Jaako are terrible at customer service after the deal has been made.
      They will avoid any responsibilities, even those which are agreed in the contract.
      Even try to push and suggest the customer to pay extra prices or do extra work for the works which should be done by them.
      We got horrible experiences from this company (not Kvik products themselves, only the sales rep).

      • Anonyymi

        Samat kokemukset.

        Meillä muuten aika kivuton operaatio ollut, mutta heidän tekemän virheen korjaus tuntuu olevan aivan tekemätön paikka. Odotellut jo tovin ja katsotaan nyt minkämoinen vääntö tästä kehkeytyy.

        Itse keittiö ihan hyvä, kasausohjeet paikoin haasteelliset.


      • Anonyymi

        Ihan samat kokemukset Kvik Espoosta!


    • Anonyymi

      Alkaa Kvik Espoo oy olla konkassa numeroiden perusteella, corona löi vikan naulan kaappiin

    • Anonyymi

      Luvata voi mitä vaan.en suosittele.lue muut kommentit.

    • Anonyymi

      Espoon Kvikistä huonot kokemukset. Suunnitteluun ei paneuduta, yritetään vaan myydä mahdollisimman paljon. Kun lasku maksettu, sähköposteihin ei vastata eikä vikoihin puututa. Jos on huomauttamista, asia käännetään asiakkaan viaksi. Ilmeisesti näin ovat koulutettuja muistakin kommenteista päätellen. Jos uudelleen keittiön tekisin, en ottaisi Kvikiä. Samalla hinnalla loppupeleissä saa muualtakin ja ehkä parempaa laatua ja ainakin parempaa palvelua.

      • Anonyymi

        Ellei keittiötoimittaja suostu sopimukseen, jossa loppulasku maksetaan vasta, kun keittiö on asennettu ja lopputarkastettu jättäisin väliin koko puljun. Toimittajalla joka hoitaa asiansa ei ole mitään syytä kieltäytyä tällaisesta sopimusehdosta.

        Sopimuksessa on hyvä mainita myös myöhästymissakosta, ei se huima ole mutta onpahan nyt jotakin kuitenkin.

        En tiedä kuinka auliita pakettikeittiöiden toimittajat ovat sitten suostumaan. Itse kun joskus toteutin 100% arkkitehtien ja sisustusarkkitehtien suunnittelemia mittatilauskeittiöitä olivat tällaiset sopimukset ihan normaaleja.


      • Anonyymi

        Täsmälleen samat kokemukset mulla Espoon kvikistä.Asiakas on heille vaan välttämätön paha.
        Pestään kädet kaikesta vastuusta.Kova kiire saada rahat ja sen jälkeen ei mitään kontaktia miltään suunnalta asiakkaaseen.
        Reklamonteihin vastataan vasta kun otetaan asiakkaan suunnalta käyttöön järeämmät aseet.
        En voi suositella kenellekkään kyseistä firmaa!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täsmälleen samat kokemukset mulla Espoon kvikistä.Asiakas on heille vaan välttämätön paha.
        Pestään kädet kaikesta vastuusta.Kova kiire saada rahat ja sen jälkeen ei mitään kontaktia miltään suunnalta asiakkaaseen.
        Reklamonteihin vastataan vasta kun otetaan asiakkaan suunnalta käyttöön järeämmät aseet.
        En voi suositella kenellekkään kyseistä firmaa!!

        Kvik Espoon kauppias ei välitä asiakkaista paskaakaan kun rahat on kerätty pois. Ovella pitäisi olla kyltti varoittamassa, että vastuu siirtyy ostajalle kun Kvik on saanut maksusuorituksen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kvik Espoon kauppias ei välitä asiakkaista paskaakaan kun rahat on kerätty pois. Ovella pitäisi olla kyltti varoittamassa, että vastuu siirtyy ostajalle kun Kvik on saanut maksusuorituksen.

        Juurikin näin.tiedän useamman ihmisen jolla TÄSMÄLLEEN samat kokemukset.
        Itseni mukaan lukien.harmittaa että sieltä keittiön tilasin.tää vitutuksen määrä on sanoin kuvaamaton.


    • Anonyymi

      ” Emme salli myymälöissämme myymälähenkilökuntaa, joilla on merkkejä sairauksista, ja toivomme, että toimit samalla tavalla.”

      Aika syrjivä firma kun eivät salli myymälähenkilökuntaa joilla on merkkejä sairauksista 🤔 Kauheeta suomenkieltä koko niiden sivut. Ylimielistä palvelua muutenkin ja laatu huonompaa kuin Ikea 😅

    • Anonyymi

      Kvik Vantaalla ainakin nyt jo entinen kauppias ei maksanut lauantailisiä työntekijöille, halusi vähentää loppupalkasta osuuksia jos työntekijä ilmoitti lähtevänsä ja kiusasi/nöyryytti. Ihan karmivaa ja en ymmärrä miten tuo voi olla mahdollista Suomessa. Keittiöt on kyllä kauniita.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      93
      4397
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4366
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4036
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2947
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2571
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2133
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      341
      2112
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2069
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1685
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1452
    Aihe