Angeles city hotelli?

KQWA

Hotelleja on paljon mutta ehdota mahdollisimman lähellä menoa olevaa ja turvallista. Samalla kiinnostaa angeles cityn turvallisuus. Uskaltaako kulkea normaalisti jne? ja missä voin kulkea... Tällä haen ihan tarkkoja seutuja missä voi olla. Onko se pelkkä fields avenue? :-)

18

2683

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kolmesti käynyt

      Philippiinit on yleisesti ottaen köyhempi ja turvattomampi kuin Thaimaa, mutta päiväsaikaan voi käppäillä huolettomasti missä vaan. Yöllä en poistuisi sivukaduille. Hotelleista olisi ollut kiva tietää budjettisi. Itse olen ollut hintahaitarin yläpäässä olevassa ABC hotellissa sekä kalliihkoissa Wild Orchid Resort ja Pacific Breeze hotelleissa. WO ja PB ovat Fieldsin välittömässä tuntumassa. ABC hotellista on hieman kävely/trike matkaa. Tästä satelliittikartasta löydät muita hotelleja ja voit sitten kuukkeloida lisätietoa: http://wikimapia.org/#lat=15.1664955&lon=120.587005&z=18&l=0&m=a&v=2 Itselle yksi tärkeä valintakriteeri on uima-allas.

    • on aika paljon oltu

      "Philippiinit on yleisesti ottaen köyhempi ja turvattomampi kuin Thaimaa, mutta päiväsaikaan voi käppäillä huolettomasti missä vaan. Yöllä en poistuisi sivukaduille."

      Täysin naurettavaa höpötystä. Filippiineillä ainoaa aluetta jossa on oikeasti syytä olla varuillaan on maan eteläosan muslimialueet. Esimerkiksi pohjois-Filippiinien Angeles Cityn ja vaikkapa Pattayan tai Bangkokin turvallisuudesta ei voida puhua samana päivänäkään. Angeles on lähes täysin turvallinen, yötä päivää!

      • myös itsestä!!

        Olen usein nähnyt ulkomailla suomalaisia jotka umpikännissä yrittävät lääppiä paikallisten vaimoja/tyttöystäviä ja levittelevät rahojaan kaikkien nähden ja pilkkaavat paikallista kulttuuria ja sitten itkevät jälkeen päin kun heitdät hakattiin/ryöstettiin. Sellaisella käytöksellä ne hakattaisiin suomessakin.
        Itse olen liikkunut Filppareilla etupäässä Cebussa ja Manilassa yksin myös yöllä ja ei koskaan ole ollut uhkaavia tilanteita. Rahan kyselijöille sanon kohteliaasti että että jätin rahat hotelliin kun lähdin käymään vain parilla oluella. Rahat myös jaan kaikkiin taskuihin niin maksaessa sivulliset luulee että minulla ei todellakaan ole rahaa.


    • AngelesCity

      itse asun 10km angeles citystä, viimeisen vuoden aikana olen kuullut yhdestä puukotuksesta, mikä tapahtui angeles cityn sivukaduilla aamuyöllä, olisi yhtähyvin voinut tapahtua missä tahansa suomessa,,, taskuvarkaita täällä kyllä riittää, ties kuinkamones puhelin menossa, mutta sekin omaa tyhmyyttäni, nykyään on puhelin kettingin päässä taskussa. AC:n lähiympäristössä, kaupungit Dau,
      San Fernando,Mabalacat ovat ihan turvallisia ainakin päiväsaikaan, mielellään en silti liiku yksin näillä seuduilla. Jos aiot viipyä pitempään, on hyvä vuokrata asunto jostain subdivisionista, 24/7 vartioituja eikä oo hinnalla pilattuja, jos kiinnostaa niin kerron lisää,,,,

      • tandersson

        Mä asun Angelesissä perheeni kanssa ja kyllähän siellä on paljon enemmän rikollisuuta kuin tässä on tullut ilmi!Viime vuonna siinä pyöri Mark Dizon niminen sarjamurhaaja,se iski aina semmoisiin perheisiin missä oli ulkomaalainen äijä ja filippiiniläinen muija,kerkes murhata 9 ihmistä ennenku se saatiin kiinni.Monta muuta murhaa on vielä selvittämättä ja tuskin koskaan selviääkään.Carnappingit on toinen iso ongelma,hyvä tuuri jos niistäkään meinaa selvitä hengissä,luodin voi saada päähänsä myös jos on kännykkä esillä väärässä paikassa.Kultakorut kannattaa jättää pois päältä,ei ne kiinnosta ketään muita kuin rösvoja.Kaduilla pyörii paljon tyttöjä,jotka mielellään haluu tulla sun hotellihuoneeseen"suihkuun",liikkuvat yleensä pareittain.Ei kannata mennä vanhanaikaiseen ja päästää sisälle,toinen yleensä on alaikänen ja joutuu helposti syytetyksi raiskauksesta,vaikka olisivat olleet huoneessa vain minuutin,maksat itsesi kipeeksi tai lähet lusimaan,oikeudenkäyntiä voi joutua odottaan vuoden tai kaksi!Taskuvarkaita pyörii turistipaikoissa ja jeepneyssä,jos joku tiputtaa kolikoita "vahingossa"lattialle jeepneyssä,ei kannata olla herrasmies ja auttaa,sillä aikaa kun autat vanhempaa ihmistä niin sen kumppani ritsaa sun taskut,etkä huomaa mitään.Liikennepoliisit antaa sakkoja mielensä mukaan,ajat joko liian lujaa tai liian hiljaa,harvemmin sopivaa nopeutta!Mitä tummemmat ikkunat autossa,sitä parempi,ettei kukaan näe,kuka on kuskina.Meillä on talo subdivisionissa,24/7 vartionti ja olen monta kertaa kotiin ajessani yllättänyt jätkän nukkumasta vartiosta,no kyllähän sen ymmärtää kun on saanut ekan työpaikan ja palttiarallaa 3 dollarin vrk-palkan,että on varaa ostaa kännykkä ja sillä kun tekstailee kaikille tutuille päivävuorossa,niin johan siinä tulis mullaki nukkumatti mieleen!Meillä on 2metrin muurit talon ympärillä ja koirat juoksee vapaana yöt tontilla,räksyttävät sen verran,että kerkee ladata pistoolin,jos jollaki tulee mieleen kiivetä aidan yli.Filippiinien lain mukaan ei saa ampua alaikäisiä murtovarkaita,mutta en meinaa kysellä henkkareita jos joku tulee.Muuten hieno maa ja kaikki on suhtkoht halpaa,käyn euroopassa töissä ja lennä himaan huilimaan kun lompakot on kunnossa.Ensi talvena ajattelin muuttaa kirjani lopullisesti Filippiineille ja käydä vaan kesällä 3-4kk pohjoisessa,ei paljo enää iske nää lumet ja pakkaset.


      • jos oot tulossa tännepäin, ota yhteyttä jos tarviit jotain apua tai tietoo,,, muutenki olis ihan kiva tavata joku suomalainen sillon tällön, täällä ku ei törmää niinku thaimaassa ;)


      • angelescity kirjoitti:

        jos oot tulossa tännepäin, ota yhteyttä jos tarviit jotain apua tai tietoo,,, muutenki olis ihan kiva tavata joku suomalainen sillon tällön, täällä ku ei törmää niinku thaimaassa ;)

        yhteyttä kun tulen sinne. Onko sulla sähköpostia? Olen meilaillut yhden Petrin kanssa joka asuu Filpuissa, mutta hyvät neuvot ovat aina tarpeen...


      • tapsu55 kirjoitti:

        yhteyttä kun tulen sinne. Onko sulla sähköpostia? Olen meilaillut yhden Petrin kanssa joka asuu Filpuissa, mutta hyvät neuvot ovat aina tarpeen...

        Jeps, olli.phils at gmail.com, mul on muutama kämppä tuos mitä vuokraan, jos kiinnostaa niin 320€/kk kalustettu 2kerroksinen rivarikämppä, abaut 50m2,, noin 10km päässä AC:sta, 24h vartiointi,,, mut ota ihmeessä yhteyttä, täällä kyl turistia kustaan silmään jos ei oo tarkkana ;)


      • tandersson
        angelescity kirjoitti:

        jos oot tulossa tännepäin, ota yhteyttä jos tarviit jotain apua tai tietoo,,, muutenki olis ihan kiva tavata joku suomalainen sillon tällön, täällä ku ei törmää niinku thaimaassa ;)

        Joo,en oo minäkää moneen härmäläiseen törmänny!


      • Filppareilla.
        tandersson kirjoitti:

        Joo,en oo minäkää moneen härmäläiseen törmänny!

        "Joo,en oo minäkää moneen härmäläiseen törmänny! "
        Kun siellä ei "törmää" suomalaisiin. Suomalaisia tapaa suomessa, miksi lähteä ulkomaille tapaamaan suomalaisia?
        Jenkeille ja muille eurooppalaisille voi vastata "Hindi ako nagsasalita ng Ingles." kun pyrkivät aloittamaan ne iänikuiset huorajuttunsa ja filppareitten haukkumiset.


      • angelescity kirjoitti:

        jos oot tulossa tännepäin, ota yhteyttä jos tarviit jotain apua tai tietoo,,, muutenki olis ihan kiva tavata joku suomalainen sillon tällön, täällä ku ei törmää niinku thaimaassa ;)

        Moi!

        Olen tulossa Philippiineille ensimmäistä kertaa nyt Marraskuun alussa. Olis kiva saada luotettavaa tietoa miten toimia. Olen varannut lennon Manilaan ja sitten lopuksi Boracaylle. Asutko vielä Angelis Cityssä? Millainen tilanne nyt on Manilassa tulvien jälkeen?


    • angelescity:)

      Moro!

      Edelleen, just nyt suomessa ja syyskuulla takasin, Ota yhteyttä jos kysyttävää,,, Manilasta en tiedä muuta ku vesi on laskenu , kurat , romut ja muu roska on tilalla,,, aika nopeesti nuo kait jäljet siivoo kun on tuota työporukkaa riittävästi :)

      • Ok, joo voi olla et olis jotain kysyttävää eli laita vaikka minulle meiliä niin kysyn siellä. [email protected]


      • El Reino
        jerelmo69 kirjoitti:

        Ok, joo voi olla et olis jotain kysyttävää eli laita vaikka minulle meiliä niin kysyn siellä. [email protected]

        Asiasta kukkaruukkuun, tuli vain mieleen että saako Filippiineillä suomalainen omistaa taloa tai tonttia? Tänävuonna jo tuli maata kierrettyä pohjoisesta etelään ja varmaan ensitalvena sitten idästä länteen.


      • Pinoy
        El Reino kirjoitti:

        Asiasta kukkaruukkuun, tuli vain mieleen että saako Filippiineillä suomalainen omistaa taloa tai tonttia? Tänävuonna jo tuli maata kierrettyä pohjoisesta etelään ja varmaan ensitalvena sitten idästä länteen.

        Ei saa. Voit ostaa osuuden kerrostalohuoneistosta tai osuuden lomakeskuksen tms. asuintalosta/huoneisto.

        Jos olet naimisissa Filippiiniläisen kanssa voit omistaa vähemmistön maa-alueesta, talosta, yrityksestä. Jos Filippiiniläinen puoliso kuolee, siirtyy omaisuus lapsille / sukulaisille. Voit ostaa ja kannattaa ostaa tontti ja talo, lapsillesi joilla Dual Citizenship, mutta he voivat myydä sen vasta täytettyään 18.

        Noita yrityksiä varmaan tehdään siellä pöytälaatikko sopimuksin, eli joku kadulla asuva filipino pientä rahasummaa vastaan omistaa paperilla 60% firmasta, mut käytännössä ei omista. Kyllä siinä joku keplottelukeino on, ei noi jenkit ja muut muuten laittais sinne bisneksiä. Komeita taloja olen nähnyt amerikan poikien vaimoineen rakentanee itselleen sinne.

        Itsekki aion sinne rakentaa talon jossain vaiheessa, laitan ulkolaisille vuokralle aina välillä.


      • El Reino
        Pinoy kirjoitti:

        Ei saa. Voit ostaa osuuden kerrostalohuoneistosta tai osuuden lomakeskuksen tms. asuintalosta/huoneisto.

        Jos olet naimisissa Filippiiniläisen kanssa voit omistaa vähemmistön maa-alueesta, talosta, yrityksestä. Jos Filippiiniläinen puoliso kuolee, siirtyy omaisuus lapsille / sukulaisille. Voit ostaa ja kannattaa ostaa tontti ja talo, lapsillesi joilla Dual Citizenship, mutta he voivat myydä sen vasta täytettyään 18.

        Noita yrityksiä varmaan tehdään siellä pöytälaatikko sopimuksin, eli joku kadulla asuva filipino pientä rahasummaa vastaan omistaa paperilla 60% firmasta, mut käytännössä ei omista. Kyllä siinä joku keplottelukeino on, ei noi jenkit ja muut muuten laittais sinne bisneksiä. Komeita taloja olen nähnyt amerikan poikien vaimoineen rakentanee itselleen sinne.

        Itsekki aion sinne rakentaa talon jossain vaiheessa, laitan ulkolaisille vuokralle aina välillä.

        No varmaan suurinpiirtein totta se Nick sitten siellä Daanbantayanissa puhui, vaikka ameriikkalainen olikin. Oli tummanahkainen kuitenkin.

        Olen silti vieläkin innostunut asunnon tai talon ostosta Filippiineiltää omaan käyttöön.
        Kaikki tieto asiasta on tervetullut osoitteeseen [email protected]

        Haluan siis tietoa miten omistaa tontti tai talo ja tontti Filippiineiltä ja olen Suomen kansalainen.

        Ensi talvena todennäköisesti vierailen taas maassa ja ruisleipä ja salmiakki kulkee laukussa tarvittaessa :)


      • Pinoy
        El Reino kirjoitti:

        No varmaan suurinpiirtein totta se Nick sitten siellä Daanbantayanissa puhui, vaikka ameriikkalainen olikin. Oli tummanahkainen kuitenkin.

        Olen silti vieläkin innostunut asunnon tai talon ostosta Filippiineiltää omaan käyttöön.
        Kaikki tieto asiasta on tervetullut osoitteeseen [email protected]

        Haluan siis tietoa miten omistaa tontti tai talo ja tontti Filippiineiltä ja olen Suomen kansalainen.

        Ensi talvena todennäköisesti vierailen taas maassa ja ruisleipä ja salmiakki kulkee laukussa tarvittaessa :)

        Ok, otin tuosta asiasta vähän selvää, ja tosiaan tuolla pöytälaatikko sopimuksella on itseasiassa valtavasti ostettu tontteja/taloja tai perustettu yrityksiä, homma on kuitenkin riskialtista koska laitonta, näin ollen voi varautua siihen, että joutuu Filippiiniläiseen tapaan maksamaan paikallisella virkamiehelle ja poliisille kuukausittain pientä vaikenemis avustusta, joten enpä suosittele ryhtymään tuohon.

        No voit kuitenkin ostaa talon, joka on esimerkiksi tämmöisen lomakeskuksia rakentavan yrityksen mailla, eli jotain tämän kaltaista:

        http://islandsproperties.com/properties/beachfronts/ceb-ola-bf-7059/pics.htm

        Sitten voit myös omistaa condo units/kerrostalo kämpän town house:

        http://islandsproperties.com/properties/condo-townhse.htm

        Muut vaihtoehdot pois suljettu, mutta suosittelen, et ku sul on ilmeisesti siellä morsian kiikaris, niin jahka olette avioliiton satamas, niin ostatte/rakennatte yhdessä talon.

        Tuosta kansalaisuudesta vielä, et voi saada kaksoiskansalaisuutta Filippiineille ja tätä kautta omistaa, vaikka asuisit vuosia. Filippiinien kansalainen on ainoastaan 100% Filipino tai half Filipino (esim. teidän lapset, jos meet naimisiin siellä paikallisen kans).

        Tulevaisuudessa on kai tarkoitus noita omistus pykäliä helpottaa siellä, mut saas nähdä, nimittäin ymmärrän hyvin miksi suojaavat noin, johan tuota maata on ryöstetty kohta 400 vuotta. Saisivat tehdä maajaon siellä ja ottaa noilta vanhoilta Espanjalaisten jälkeläisten eliitiltä osa pois ja antaa kansalle, mut taitaa olla haavetta vain.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1681
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1309
    4. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1307
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe