WH: YÖKKKK

EI KANNATA

Älkää lähtekö WH matkalle mikäli ette halua masentua torakan nolemissa hostalleissa, täynnänsä kaikkia kahjoja,britti ja saksalaisia kännikaloja.Oksettavaa!! Ja ne työt: huhu huh, ja huom.palkka ei ole mistään kotoisin. Altogether: jos yhtään ajattelette ilmaston lämpenemistä ja omaa henkilökohtaista hyvinvointianne ja mielenterveyttänne niin jättäkää väliin.olin itse kyseisellä matkalla nuorempana.En halua mitään typeriä vastauksia, tämä on varoitus kaikille sinne haaveileville

4

1401

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tutustua

      Kannattais ehkä lukea jostain minkälaista siellä on ennenku lähtee, ettei tule tollaisia pettymyksiä... Reissublogeja sen verran lukenut että toi kuulostaa ihan hyvältä. Rahan takia jos työtä meet tekemään ulkomaille ni suuntaa vaikka norjaan mieluummin. Esim hedelmiä poimiessa palkka on surkeaa, ehkä työolotkin ja asumukset, mutta kokemukset ja muihin mielenkiintoisiin ihmisiin tutustuminen varmasti kattaa kulut(se on sitä elämää se).

    • tältä kannalta:

      "Kun lähdette työlomalle ihanaan Australiaan, varatkaa mukaan sen verran rahaa, että voitte asua keskivertohostelleissa. Jos joudut pärjäämään halvimmissa paikoissa, ehkä kadut koko matkaasi, koska voit joutua kokemaan Suomessa tuntemattomia syöpäläisiä, ja sietää muiden halpamatkailijoiden seuraa. Ota myös etukäteen selvää, millaista työtä on saatavilla, ja jos mahdollista, hanki työpaikka jo ennen matkaa, niin vältyt pahimmilta yllätyksiltä." Australia on mahtava maa. Älä teilaa koko mannerta, jos olet onnistunut itsesi saattaa johonkin onnettomaan nurkkaan, ajattelemattomuuttasi ja kokemattomuuttasi. Minun ei tulisi mieleenikään muuttaa pois Australiasta, maailman parhaasta maasta.

      • Perdone

        vielä uudelleenkin. Paljon on muuttanut tuttujakin ausseihin, eivätkä takaisin Suomeen tahdo palata käytyään jotkut välillä kotomaahan tutustumassa uudelleen. Kävin minäkin sen nuoruuden myöhästymisen jälkeen vieraisilla ja pidin näkemästäni ja kokemastani. Ainut huono puoli on se vaarallisten meduusojen meriuimista rajoittava lämpimimmän kauden aikana joukkoesiintyminen. Ja näin vanhanakin voi ihan hyvin olla turhia hienostelematta ja majoittua halpaan hostellin!


    • rgmrgm

      Ei pidä mollata koko maata jos itsella on huonoja kokemuksia. Itse oon kohta ollu 3 vuotta ja asunut myös hostelleissa. Voi taalta kampankin vuokrata jos ei hostellit kiinnosta. Helposti saa kampan hankittua ihan muutamaksi kuukaudeksi. Ja duunipaikatkin on vaan itsesta kiinni. Jos ei oo kokemusta ja ei osaa kielta niin turha odottaa mitaan huippuduuneja. Ja mita liksoihin tulee niin itsehan tienaan noin 3500 Euroa kuussa. Paskin liksa mita mulla taalla on ollu tais olla 15 dollaria tunti. Aussit on hieno maa ja tanne kannattaa ehdottomasti tulla.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      78
      1403
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1205
    3. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      944
    4. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      139
      918
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      92
      914
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      814
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      162
      813
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      786
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      784
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      685
    Aihe