Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

neljän kimppa

iumi

eli, tässä tälläinen pieni seksinovelli:


Tänään se päivä koittaisi. En osannut jännittää sitä yhtään, sillä Maria ja Jari olivat hyviä ystäviämme.
Vilkaisin aviomieheeni Akiin. Hän istui vierelläni ja näytti olevan yhtä innoissaan kuin minäkin. Hänkään ei näyttänyt jännittävän, vaikka tämä olisikin hänen ensimmäinen ryhmäseksikokeilu.
Minä puolestani olen kokeillut ryhmäseksiä villeinä nuoruusvuosina kaksi kertaa. Kerran niin, että mukana oli minun lisäkseni kaksi miestä ja nainen. Toisella kerralla mukana oli minä ja kaksi naispuolista ystävääni.
Nautin suuresti molemmista kerroista, sillä olen bi. Olen myöntänyt sen asian itselleni jo vuosia sitten. Biseksuaalisuuteni ei onneksi häiritse Akia yhtään.

Viimein oveen koputettiin. Melkein juoksin avaamaan, sillä olin niin innoissani. Avasin oven, ja näin kaksi tuttua henkilöä. Marin hoikan vartalon, pitkät punertavat hiukset ja kauniit kasvot. Hän oli pukeutunut toppiin ja minihameeseen. Sopivat hänelle hyvin, ajattelin. Tarkastelin myös Jaria. Hänellä oli mustat lyhyet hiukset ja lihaksikas, pitkä vartalo. Hän oli todella komea, ja kun ajattelin, mitä tuleman piti, aloin kostua. Hätistin kuitenkin ajatukset tulevasta vielä hetkeksi mielestäni ja toivotin ystäväni iloisesti sisään. Aki teki tilaa sohvalle niin, että kaikki mahtuivat.
”No, alotammeko heti, vai juodaanko ensin kahvit?” Aki kysyi ja huomasin hänessä pientä hermostuneisuutta. ”Voishan sitä oikeestaan juoda ensin kahvit. Ei oo tänään tullu juotua kun aamulla.” Maria vastasi. Aki lähti keittämään kahvia keittiöön ja minä jäin olohuoneeseen Jarin ja Marian kanssa. Juttelimme niitä näitä. Aivan jokapäiväisiä asioita, kunnes Aki kutusi meidät keittiöön kahville.

”Ja ’pelisäännöthän’ on kaikille selvät?” Aki varmisti juodessamme kahvia. ”Tottakai.” Maria vastasi. Minä päätin kuitenkin vielä selittää ne kertaalleen. ”Tärkein sääntö varmaan on, ettei kukaan saa tulla mustasukkaseksi mistään aktin tapahtumista.” Esitin asian kysyvään sävyyn. Muut nyökkäsivät. ”Ja sun täytyy tutustuttaa mut ’naisten välisen rakkauden’ saloihin, Jonna.” Maria sanoi yllättävän himokkaasti. ”Tietenkin.” Vastasin hymyillen. ”Mut homoseksiä te ette tuu näkemään.” Aki huomautti nopeasti ja katsahti Jariin. Jari sanoi jotain myöntävää. Olihan se pieni pettymys, että aviomiehemme eivät halunneet minkäänlaista kontaktia keskenään. Silti kuitenkin hyväksyimme asian. ”No, jos säännöt on tässä, ni eiköhän aloteta!” sanoin malttamattomasti kelloa vilkaisten. Se näytti 14.25.

Kävelimme yläkertaan, jossa minun ja Akin makuuhuone sijaitsi. Meillä oli tilava sänky. Onneksi, ajattelin. Seisoimme hetken tyhmän näköisinä paikallaan, eikä kukaan oikein osannut aloittaa. Minä kuitenkin lopulta kävelin Jarin luokse ja suutelin häntä kiihkeästi. Kaikki yllättyivät. Jari oli kuitenkin nopeasti mukana kiihkeissä kielisuudelmissa, ja huomasin Akin ja Mariankin aloittavan suutelun.
Jari kaatoi minut hellästi sängylle ja riisui paitani. Samalla minä aloin avata hänen paitansa nappeja. Syrjäsilmällä näin, kuinka Maria seisoi ja nojasi seinään Akin näplätessä hänen paitaansa. Marian kädet taas olivat Akin housujen vetskarilla.
Jari riisui myös rintsikkani ja heitti paitansa pois. Hitaasti hän veti myös hameeni ja stringini alas. Jari kävi päälleni ja suuteli minua kiihkeästi. Hitaasti hänen taitava suunsa laskeutui alaspäin. Hän näykki vähän aikaa kaulaani, mutta minä työnsin häntä päättäväisesti alemmas. Hän alkoi suudella ja imeskellä nännejäni ja kuljettaa käsiään ympäri kehoani.
Tilanne oli niin uskomattoman kiihottava, että meinasin laueta siihen paikkaan. Paras ystäväni aviomieheni kimpussa ja hänen aviomiehensä nuoleskelemassa nännejäni. Kaikki tuntui niin oudolta ja omalla tavallaan likaiseltakin. Hillitsin kuitenkin itseni ja annoin orgasmin odottaa.
Hitaasti Jari siirtyi kovettuneiden nännieni luota alemmas. Hänen kielensä kulki mahallani ja pysähtyi nuolemaan napaani ja sen seutua. Yritin hillitä itseäni ja odottaa päättäväisesti, kunnes Jari itse saapuu pillulleni.
Kiusoitellen hän siirtyi navalta sisäreisilleni. Himojeni vallassa aloin uikuttaa ja anella häntä siirtymään pillulleni. Hän kiusasi vielä vähän aikaa, kunnes tunsin hänen kostean kielen häpyhuulillani.
Huudahdin kovaäänisesti Jarin koskettaessa pilluani kielellään. Tunsin pientä noloutta ja katsahdin anteeksipyytävästi Akin ja Marian suuntaan. Maria otti paraikaa Akilta suihin eivätkä he tuntuneet välittävän minusta. Kun näin Akin himosta hurmioituneet kasvot, tunsin mustasukkaisuutta. Muistin kuitenkin sääntömme ja keskityin itseeni ja Jariin.
Jari oli taitavampi kielenkäyttelijä kuin Aki. Jari kieli vieraili välillä kokonaan sisälläni ja välillä pyöri klitorikseni luona. Hän tuntui tietävän hyvin mistä nainen tykkää. Nopeasti tunsin orgasmin lähestyvän enkä taistellut sitä vastaan. Huusin kiihkeästi ja valmistauduin orgasmiin.
Yhtäkkiä Jari kuitenkin lopetti nuolemiseni ja jätti minut orgasmia vaille. ”Jari, älä lopeta!” yritin anella. Jari ei kuitenkaan jatkanut. ”Ei kaikkee hyvää kerralla. Nyt on mun vuoroni.” Hän sanoi hymyillen.
Pilluni tykytti tyydyttämättömyyttään ja mielessäni oli vain orgasmi. Hitaasti ja vastahakoisesti kuitenkin nousin sängylle istumaan ja otin Jarin puoliksi seisovan kalun suuhuni.
Nyt olimme molemmat, minä ja Maria, ottamassa suihin miehiltä. Aki kuitenkin laukesi pian ja siirtyi nuolemaan Marian pillua. Aloin imeä ahnaasti Jarin kyrpää, joka saavutti pian täyden mittansa. Hänellä oli todella iso kulli, joka ei meinannut millään mahtua suuhuni. Päättäväisesti Jari kuitenkin työnsi päätäni lähemmäs ja piti tiukasti kiinni tukastani. Tunsin tukehtuvani ja yritin pyristellä pois, mutta Jari piteli voimakkaasti päätäni aloillaan ja urahteli kovaäänisesti.
Olisin halunnut jättää hänetkin ilman orgasmia, sillä hän teki niin minulle. En kuitenkaan päässyt irti Jarin otteesta. Aloin puristella hänen kasseja samalla kun pyöritelin kieltä hänen terskansa ympärillä. Lopulta hän laukesi suuhuni. Yritin niellä spermat, mutta sitä oli niin paljon, että osa tulvi ulos suustani. Jarin koko vartalo nytkyi siemensyöksyn tahdissa.
Viimein hän päästi minut pois haarojensa välistä. ”En kai mä ollu liian kovakouranen? Mä vähän vaan innostuin.” Jari sanoi anteeksipyytävästi. ”Et toki. Se oli oikeestaan kiihottavaa, kun sä olit noin kovakouranen.” Mä vastasin spermaa naamalla. Jari hymyili helpottuneena.
”Jatkakaa te, tytöt. Mun on pakko vähän levähtää.” Aki sanoi puuskuttaen ja kävi makuuhuoneen sohvalle istumaan. Jari kävi Akin viereen istumaan ja he alkoivat katsella näytöstä, jossa opettaisin Marian naisten välisen seksin saloihin. Olo oli kuin pornoelokuvan tähdellä.
Maria tuntui epävarmalta. ”Haluutsä varmasti?” varmistin Marialta. Hän mietti hetken, mutta nyökkäsi sitten.
Päättäväisesti aloin suudella Mariaa. Hän oli hetken epävarma, mutta vastasi sitten suudelmiini. Kielemme kävivät molemmat vuoroin minun suussani ja vuoroin Marian. Kaadoin ystäväni sängylle ja kävin rennosti hänen päällensä. Tunsin vieläkin hänessä pientä epävarmuutta. Siitä huolimatta aloin nuoleskella hänen pieniä ja kiinteitä rintoja ja näykkimään hänen nännejään, jotka alkoivat muuttua koviksi.
Maria huokaili hiljaa kun kieleni ja käteni vaeltelivat hänen vartalollaan. Vilkaisin nopeasti Akiin ja Jariin, jotka selvästi nauttivat näytöksestä.
Lopulta saavuin Marian pillulle. Hän oli melkein posliini, lukuun ottamatta pientä karvatupsua, jollainen minullakin oli. Levitin hänen jalkojaan ja aloin määrätietoisesti nuolla hänen häpyhuulia varmoin ja pitkin vedoin. Maria huohotti, inisi ja vaikeroi kiimaisena. Hän painoi käsillään päätäni yhä syvemmälle hänen haarojensa väliin.
Otin sormeni avuksi. Kieleni hyväili Marian klitorista ja yksi kerrallaan aloin työntää sormia hänen litimärkään vakoon. Maria huusi kiimasta minun työnnellessä neljää sormea rytmikkäästi edestakaisin hänen pillussaan. Kieleni pyöri villisti Marian klitoriksen ympärillä kun hän saavutti orgasmin täristen ja huutaen.
Vähään aikaan Maria ei pystynyt liikkumaan, hän vain huohotti ja tärisi sängyllä mahtavan orgasmin jälkeen. ”Nyt on mun vuoro.” Sanoin lopulta, sillä olin ainoa joka ei ollut tänään vielä saanut orgasmia.
Maria aikoi tehdä samat jutu minulle kuin minä olin hänelle äsken tehnyt. Minä kuitenkin halusin jotain muuta. Kun Maria yritti nousta istumaan, kaadoin hänet hellästi takaisin sängylle. ”Tehdään tää sulle helpoksi. Sun ei tarvi kun käytellä kieltäs.” Minä sanoin virnistäen. Maria oli ihmeissään, mutta jäi kuitenkin makaamaan. Minä kävin polvilleni hänen naamansa päälle asetellen pilluni hänen suunsa eteen. Maria tuntui pelästyvän tilannetta, mutta alkoi kuitenkin hitaasti nuolla pilluani. Hän oli todella epävarma. ”Älä pelkää. Kyl sä osaat.” Rohkaisin häntä ja pikkuhiljaa tunsin, kuinka Maria alkoi varmemmin ja varmemmin tuottaa minulle kaipaamaani tyydytystä.
Vilkaisin aivomiehiämme, jotka vetivät hitaasti käteen tuijottaen touhujamme. ”Mekin tyydytetään toisiamme. Miksette tekin vois tuottaa toisillenne mielihyvää?” sanoin katsoen Akiin ja Jariin. ”Me ei olla mitään homoja!” Aki huudahti vastalauseeksi. ”No ette niin. Te voitte olla täysiä heteroita, vaikka vähän hyväilisittekin toisianne!” huomautin vakuuttavasti Marian yhä nuollessa pilluani.
Aki ja Jari vilkaisivat epävarmoina toisiinsa. ”Hei, älkää nyt olko tollasii nynnyjä! Vähän vaan autatte toisianne vetää käteen!” sain sanottua kiimaisen huohotukseni seasta.
Lopulta Jari tarttui Akin kyrpään ja alkoi hitaasti hieroa sitä. Aki katsahti ihmeissään Jariin. ”Ai sori, mä en tiiä mikä muhun meni. Kyllä mä voin…” Jari alkoi sopertaa ja irrotti otteensa Akin kyrvästä. ”Ei, älä lopeta. Kai sitä voi kerran vähän kaverilleen antaa mielihyvää?” Aki hymyili ja Jari otti taas kiinni Akin kyrvästä ja alkoi hitaasti liikuttaa kättään edestakaisin. Katselin tyytyväisenä, kuinka Akikin tarttui Jarin kyrpään ja he alkoivat vetää käteen toisiltaan. Käänsin katseeni pois ja keskityin taas Mariaan, jonka kieli alkoi tuntua yhä paremmalta ja paremmalta. Huohotin yhä kiivaammin ja kiivaammin. Huuliltani purakutui myös kiihkeitä voihkaisuja, kun lähestyin orgasmia. Tartuin Marian käsiin ja vein ne rinnoilleni. Hän alkoi hieroa ja puristella rintojani samalla kun hänen kielensä leikki pillullani. Pian sain voimakkaan orgasmin kiivaasti huutaen.
Hyväilimme ja suukottelimme hajamielisesti toisiamme, minä ja Maria, kun aloimme katsella aviomiestemme touhuja. ”Toi ei kyl ollu mikään hetken mielijohde. Selvästi ne on haaveillu tollasesta ennenkin.” Kuiskasin Marialle. Hän nyökkäsi ja sormeili samalla nännejäni. Aki ja Jari hieroivat toistensa kulleja hellästi, ja huomasi, etteivät he olleet mitään täysiä heteroja. He alkoivat huokailla ja murahdella yhä kovemmin ja kovemmin, ja laukesivat melkein samaan aikaan.
Sen jälkeen tapahtui jotain, jota en olisi odottanut. Myös Maria oli todella ihmeissään, kun pojat nuolivat toistensa kyrvät vielä puhtaiksi spermasta. Hymyillen Maria ja minä istahdimme aviomiestemme syliin. Olimme kaikki tyydytettyjä ja väsyneitä.

”Oliks toi suunniteltu etukäteen?” kysyin Akilta ja Jarilta viitaten heidän pieneen sessioonsa. ”No, itseasiassa mä oon tahtonu kokea tollasta jo pitemmän aikaa. En just välttämättä Akin kanssa, mut jonkun miehen.” Jari vastasi, ja Akikin myönsi, että oli halunnut tuntea miehen läheisyyttä. ”Mut kyllä se nainen on aina paras.” hän sanoi ja suuteli minua.
”Oliks tää meiän sessio nyt tässä?” Maria sanoi hieman kaihoisasti ja vilkaisi meihin muihin. ”No ei! Täähän on vaan lepotauko. Käsiraudat on vielä kokematta.” huudahdin ja virnistin. Maria näytti helpottuneelta, mutta oli samalla ihmeissään. ”Onks teillä käsiraudat? Mä oon aina haaveillu siitä, et mut sidottais käsiraudoilla sänkyy!.” Hän huudahti ja katseli ikään kuin anovasti meitä kolmea. ”No, kyllä se mulle käy.” Sanoin, eikä Akilla ja Jarillakaan ollut mitään valittamista.
Hain vaatekaapista käsiraudat ja kehotin Mariaa tulemaan sängylle. Hän kävi innoissaan makaamaan. Laitoin hänen kätensä kiinni sängyn päätyyn.
Aki ja Jari tulivat sängyn äärelle ja huomasin, että Jarilla heillä seisoi, kun hän katseli avutonta ja alastonta vaimoaan. Myös Akin kyrpä näytti elonmerkkejä. ”Tehkää mulle mitä haluutte! Nussikaa, kurittakaa, ihan mitä vaan!” Maria käski ja kuulosti oudolta. Epävarmuus oli tiessään. Jari meni sängyn päätyyn polvilleen ja nosti Marian jalkoja. Hän tunki kerralla suuren kyrpänsä yllätyksestä ja kiimasta huudahtavan Marian sisään ja alkoi hitaasti työnnellä edestakaisin. Minä kävin konttausasentoon Marian päälle niin että melko suuret rintani olivat hänen naamallaan. Maria alkoi imeskellä ja nuoleskella niitä parhaansa mukaan.
Aki asetti ensin kullinsa Jarin naaman eteen. Jari ymmärsi vihjeen ja imaisi sitä pari kertaa, jotta se seisoi kunnolla. Heidän välinen jännitys oli kadonnut. Kun Akin kalu seisoi kunnolla, hän tuli taakseni ja työnsi sen hitaasti kosteaan pilluuni.
Näky oli varmasti epätavallinen, mutta kiihottava. Jari työnsi kullia Marian pilluun ja Maria imeskeli rintojani. Akin muna taas seilasi minun vitussani. Tilanne oli todella kiihottava. Aki laukesi ensimmäisenä, sitten Jari. Minä sain orgasmini melkein heti Marian jälkeen.

Makasimme kaikki neljä sängyllä tyydytettyinä ja hengästyneinä. ”Vieläkö jaksatte?” kysyin muilta. ”Kyllä sitä varmaan vielä yhen kerran jaksaa. Mä haluisin kokeilla tota Marian pillua.” Aki vastasi ja Jari ja Maria nyökkäsivät. Irrotin Marian käsiraudoista ja nostin hänet istumaan. ”Toi ei kyllä ollu ihan sellasta kun olisin halunnu. Teiän olis pitäny alistaa ja kurittaa mua!” Maria myönsi. ”No ehkä jollaa toisel kerral.” Minä naurahdin ja nousimme kaikki sängyltä päivän viimeistä yhteistä panoa varten. Kävimme Marian kanssa lattialle konttausasentoon naamat vastakkain. Jari toi kullinsa naamani eteen ja Aki tarjosi kyrpäänsä Marialle. Imeskelimme niitä hetken jotta ne seisoisivat. Kun heidän kyrpänsä olivat valmiina, asettui Jari polvilleen minun taakseni ja Aki Marian. He työnsivät kullinsa vielä kerran pilluihimme ja aloittivat rytmikkäät työnnöt. Jarin kulli oli pitempi ja paksumpi kuin Akin ja tuntui taivaalliselta sisälläni. minä ja Maria suutelimme kiihkeitä kielisuudelmia. Myös Aki ja Jari kurottautuivat suutelemaan toisiaan. Työntöjen nopeutuessa olimme kaikki niin kiimaisia, ettei suutelusta tullut mitään. Voihkimme, ulisimme ja huohotimme kun kaikkien orgasmit lähestyivät. Saimme kaikki orgasmimme melkein samaan aikaan. Laukeamisen jälkeen minä ja Maria vielä puhdistimme kielillämme aviomiestemme kullit spermasta ja meidän omista nesteistämme.

Tämä oli meidän neljän ensimmäinen kerta yhdessä, eikä se toivottavasti jää viimeiseksi.




Noh, jatkuukos tämä?

8

16478

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • masturbaatio 82!

      toi oli hyvä!!!!jatka vaan,mut voit käyttää seuraavaks enemän bi-sessioita.....uuuuuh....olipas se...huh huh....tollasia hei lisäää!

    • mää...

      Kyllä varmasti jatkat! Sä oot ihan älyttömän hyvä kertomaan!!

    • Lolita

      jos et jatka mä teen itsarin!!!

    • kokenut

      vitun idiootit...

      näkee kyllä et on miehen tekele.. miks kaikki äijät kuvittelee et muijat haluis "lesboseksii" kaikkien muijien kans?

      Vittu te ootte tyhmiä.

      • Bianca

        No, on niitä näitäkin naisia, jotka oikeasti tykkää sitä, vaikka kuinka heteroja olisivat. Kuten minä.
        Että turha meiltää ihmisiä aina samanlaisiksi kuin itse on.


      • jåå

        hyi vittu. lopetin lukemisen heti ku tuli homoiluu


    • Jukkis

      Tää oli aivan sanoin kuvaamattoman loistava, pitkä ja eläytyvä!!

    • minna

      Jatka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe