Ateenasta hotelli

hyppelijä*

Hei! Osaatko suositella muutamaksi yöksi kohtuuhintaista (30-80 e/yö), rauhallisesta paikasta, kuitenkin lähellä keskustaa, mukavaa, siistiä hotellia. Luin tuolta jostain, että Omonia-aukiolla on kaikenlaista hiipparia ja me tulemme Ateenaan yöllä. Eikös Syntagman lähialue ole aika hyvää aluetta, ja siinä kai on metro ja bussipysäkitkin lähellä.

9

1835

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ateenaan rakastunut

      olimme noin kk sitten hotelli economyssä.huhtikuun hinta oli 68 eur/2hh, sis. aamiaisen. hotellin varasin hotel bookingin kautta. sijaitsee athinas-kadun lähellä, puolivälissä monastirakia ja omoniaa.mielestäni paikka oli sopiva. olimme ylimmässä eli 8. kerroksessa.välillä oli vaikeuksia vedentulon kanssa, ei vissiin paineet riittänyt. muutoin voin suositella ko. hotellia.viivyimme tuolla 3 yötä ja täytyy sanoa, että eipä ole hienommissakaan hotelleissa välttämättä siivous toiminut niin hyvin kuin tuolla. uudet saippuat joka päivä, samoin kuin pyyhkeet, vaikka ne olivat vain kuivumassa oven päällä. aamiainen oli sopiva, ainakin meille. monen sortin muroja, sämpylöitä, paahtoleipää, croissantteja, 2 eri tuoremehua,kahvia, teetä, juustoa, kinkkua, jugurttia, säilykehedelmiä... ainut mitä siihen kaipasin, oli tuore kurkku tai tomaatti. ja metrohan on sulki kun sitä rempataan. en osaa sanoa kuinka tuonne bussilla pääsee, me kuljimme pirssillä.

      • hyppelijä*

        Kiitos tiedosta. Hotelli näytti ja tuntui ihan hyvältä, mutta eipä ollut enää huoneita saatavana silloin, kun me tarvitaan. Oliskohan muita suosituksia?


      • Parthenon
        hyppelijä* kirjoitti:

        Kiitos tiedosta. Hotelli näytti ja tuntui ihan hyvältä, mutta eipä ollut enää huoneita saatavana silloin, kun me tarvitaan. Oliskohan muita suosituksia?

        Hotel Parthenon sijaitsee hyvällä, rauhallisella paikalla Akropoliin juurella. Hinta pääsiäisenä oli tosi 116 euroa/yö, mutta kaikin puolin suositeltava hotelli. Syntagmallekaan ei ole pitkä matka. Omonian ympäristö vaikutti todellakin paljon ikävämmältä alueelta.


    • ateena

      Ateenasta viime viikolla palanneena voin suositella Aristoteles hotellia. Perus siisti hotelli ja ok aamupala (parempi kuin muutamassa ns. hienommassa hotellissa Ateenassa...) Hotelli on Omonialla, mutta alue lähinnä hieman suttuinen, mutta ei niinkään vaarallinen. Kävelymatkan päässä hotellista on nähtävyydet ja metrokin löytyy vierestä. Joitain sivukatuja kannattaa välttää, mutta ihan turvallisin mielin voi kaupungilla liikkua. Hotelli maksoi muistaakseni 41€/yö eli mielestäni todella edullinen. Kannattaa hieman verrata, kun sama huone bookingilla 100€ ja hotels.comilla 42€!! Vertasin hodla.fi avulla

    • majoitukset
      • kaivataan

        Itse olen lähdössä ensi viikolla Kreikkaan ja ajateltiin yöpyä myös yksi yö Ateenassa. Millä alueella sijaitsevat ostoskadut yms? Mahdollisimman keskustasta tarvittaisiin siis halpaa ja siistiä hotellia yhdeksi yöksi.


    • kesälomailija

      Voin suositella hotelli Economyn (samat kommentit Ecomista kuin toisella suosittelijalla:) lisäksi vähän luxusta:) Intercontinental Athenaeum oli ainakin meille loistava valinta saarihyppelyn päätteeksi. Maksoimme 90$/yö mikä oli erittäin hyvä hinta. Hotelli sijaistee keskustan ulkopuolella, mutta ilmainen kyyti 1/2h välein Syntagmalle ja takaisin. Hotellista n. 5min taksimatkan päässä aivan loistava ruokapaikka, jota hotellin ovimies meille suositteli.

      • Il grande

        Etsitäänkin sitä hyvää hotellia unelmapaikalta, josta pääsee illallakin pienellä kävelyllä hyviin ruokaravintoloihin ja jos haluaa käpytellä rauhassa, kuin rooman trevillä.. niin mikäs alue ja hotelli se sitten voisi olla? Plaka?.
        Eikä sillä hinnallakaan ole niin väliä, kunhan on parveke, tilaa ja lähellä.


      • De
        Il grande kirjoitti:

        Etsitäänkin sitä hyvää hotellia unelmapaikalta, josta pääsee illallakin pienellä kävelyllä hyviin ruokaravintoloihin ja jos haluaa käpytellä rauhassa, kuin rooman trevillä.. niin mikäs alue ja hotelli se sitten voisi olla? Plaka?.
        Eikä sillä hinnallakaan ole niin väliä, kunhan on parveke, tilaa ja lähellä.

        Itse antaisin ääneni plakalle. Paljon ravintoloita liki ja muutenkin lähellä kaikkea. Hotelli vois olla ehkä royal, awa tai athens gate..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe