salainen osoite + numero, löytyykö MILLÄÄN ?

ddft

Moro, Mulla on ykst tyyppi joka ahdistelee ja tod. näk etsii mua, mutta mulla on osoite ja numero salainen, niin onko sillä tyypillä mitään mahdollisuuksia löytää mun osoitetta, mun nimen ja sukunimen perusteella??? Olisi aika tärkeä kysymys,,, jos joku vois vastata niin KIITOS!

17

9717

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiedoksi

      teleoperaattorilla ei ole oikeutta luvuttaa salaisen puhelinnumeron henkilöllisyyttä.PISTE Salainen osoitetieto on vain poliisiviranomaisen tiedossa. Jos tahdot parantaa osoitetietojesi salaisuusluokitusta. Pyydä sitä poliisilta ja kerro perustelut. Tämän osoitetietojen turvallisuusluokituksen virallista nimeä en mista tarkalleen. Olisikohan se ollut isoturva? Tämä virallinentermi selviää, kun kysyt asiaa poliisilta. Osoitetietosi ei ole turvassa, mikäli sinulla on ystäviä, tuttuja tai työnantajallasi, joka kauhuskenaarioissa voi luovuttaa ne ahdistajallesi. Minimoi tätä mahdollisuuttaa sillä, että kiellät todistajien läsnäollessa edellä mainittuja tahoja luovuttamista tietojasi edesvastuuseen vedoten.

      • Anonyymi

        Työnantaja ei saa luovuttaa työntekijän tietoja kuin poliisille,ulosottoviranonaiselle,ja työterveyshuoltoon joiltain osin.
        Viisain,että aloittaja varmistaa,ettei tieto leviä niiltä jotka tietävät missä asuu. Mutta pikkupaikkakunnilla ainakin on se tilanne,että liki kuka tahansa tietää,missä asut.
        Pystyykö aloittaja muuttamaan nopealka aikataululla? Entä nimen vaihtaminen?


    • kkkkkkkkkkkkk.

      ... jos vaan etsiä osaa, niin tietoja löytyy. esim. monien viranomaisten paperit on ihan julkista tietoa ja niissä on osoiteet yms.

      • adsgv

        Entä jos se ei tiiä henkilötunnusta, niin voiko se millään löytää osotetta?


    • noin..

      tietääkös tää etsijä sun henkilötunnuksen? Jos tietää, saa muutkin tiedot kyllä.

    • hoitaaa

      Kannattaa hoitaa ex-heilat ja ex-panot hieman huolellisemmin niin ei tarvi miettiä noita kysymyksiä. Jotkut ihmiset pitäisi laittaa suhteen lopetuskursseille oppimaan asioiden päättämistä....

      • kkkkadasf

        Moi, Miten voi saada osoitteeni selville vaikka numeroni ja osoitteeni ovat salaisia, mutta yks sekopää tietää mun henkilötunnuksen, niin mitä kautta se voi saada sen selville??? KIITOS!


      • kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
        kkkkadasf kirjoitti:

        Moi, Miten voi saada osoitteeni selville vaikka numeroni ja osoitteeni ovat salaisia, mutta yks sekopää tietää mun henkilötunnuksen, niin mitä kautta se voi saada sen selville??? KIITOS!

        ...poliisiin jos todellakin olet "pulassa" tai lakkaa kalastelemasta täällä neuvoja saada selville toisten ihmisten tetoja


    • salapoliisi työtä_:

      pelkällä nimelläkin löytyy tietoa; esim. verotiedoista, nehän ovat julkista tietoa . . . . kaveristasi, sujulaisesi, ent. naapureitasi jututtamalla: aikaa vienee, mutta löytyy. Ei riitä, että osoite ja puh. ovat salaisia, vaan myös "herkät" suupielesi voivat vahingossa paljastaa asuinpaikkasi tai missäpäin asut. Jopa nyt käyttämäsi ip-osoittten pystyy hakkeroimaan ja kaivamaan mistö viestisi kirjoitit.

    • jotakuta

      kannattaa elää elämänsä niin reilusti ja avoimesti muita kohtaan ettei tarvitse piiloutua sekä niin että ongelmien ilmaantuessa voi puhtaalla omalla tunnolla pyytää poliisia auttamaan

    • säpö

      Meikäläinen joutui edellisessä ammatissa etsimään ihmisten asuinpaikkoja. Arkipäivinä löytyi yleensä osoite alle 3 tunnissa, vaikka oli miten salainen kunhan vain asui Suomessa. Eikä mitään ihme keinoja tarvinnut käyttää..

    • Paranoideillakin voi olla v...

      VÄESTÖREKISTERI: "Tietojen luovutuskiellot Jokaisella on oikeus kieltää henkilö- ja osoitetietojensa luovutus väestötietojärjestelmästä yksityissektorin käyttöön mm. suoramarkkinointiin, suoramainontaan, etämyyntiin, markkina- ja mielipidetutkimukseen, osoitepalveluun taikka sukututkimusta tai henkilömatrikkeleja varten. Tietojen luovutuksen voi kieltää ilmoittamalla asiasta puhelimitse tai kirjallisesti maistraattiin tai Väestörekisterikeskukseen. Löydät tulostettavan ja näytöllä täytettävän henkilötietojen luovutuksen kieltäminen -lomakkeen lomakesivultamme. Verkkolomakkeen voit täyttää ja lähettää suoraan selaimessa. Lomakkeen tiedot välittyvät toimivaltaiselle maistraatille suojattuja yhteyksiä pitkin. Tietojen luovutuksen kieltäminen ei edellytä sähköistä allekirjoitusta. Henkilötietojen käsittelyä koskevaa tietoa löydät tietosuojavaltuutetun internetsivulta osoitteesta: http://www.tietosuoja.fi" http://www.maistraatti.fi/ "Turvakielto Jos henkilöllä on perusteltu syy epäillä oman tai perheensä turvallisuuden olevan uhattuna, maistraatti voi hänen pyynnöstään määrätä, ettei hänen kotikunta- tai osoitetietojaan saa antaa väestötietojärjestelmästä muille kuin viranomaisille. Maistraatti edellyttää turvakiellon hakijalta kirjallista, perusteltua pyyntöä tai ainakin käyntiä virastossa. Turvakieltomääräys voi ensimmäisellä kerralla olla voimassa enintään viisi vuotta. Sitä voidaan jatkaa kaksi vuotta kerrallaan. Turvakielto ja osoitteen luovuttaminen Kun henkilöllä on turvakielto, hänen osoitettaan ei luovuteta useissa tapauksissa viranomaisillekaan. Ne viranomaiset, jotka saavat henkilön yhteystietoja järjestelmiinsä, saavat myös tiedon turvakiellosta. Samantapaisesta luovutusrajoituksesta on säädetty myös uudessa viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetussa laissa. Salassapitovelvollisuus koskee tällöin kuitenkin vain sitä viranomaista, jolle henkilö on esittänyt pyynnön tietojensa luovutuskiellosta." http://www.maistraatti.fi/maistraatti/frame2.jsp?url=http://www.maistraatti.fi/docs/kotikunta_ja_vaestotiedot/6.2.7.htm PUHELINNUMEROT: "Mitä tarkoittaa salainen numero? Salaiseksi merkittyä liittymästä ei luovuteta tietoja numerotiedustelusta. Voit halutessasi pyytää liittymäsi salaiseksi jo liittymäsopimusta tehdessäsi tai myöhemminkin ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Muutettaessa jo olemassa oleva liittymänumero salaiseksi päivittyy tieto muutoksesta numerotiedusteluihin muutaman vuorokauden sisällä. Salainen numero ei välttämättä estä puhelinnumerosi näkymistä vastaanottajalla, kun soitat hänelle." AJONEUVOREKISTERI: Pätee sama kuin noihin osoitetietoihin, eli osoitteen luovutuksen estäminen eri tarkoituksiin, mm. tietopalveluna, sekä turvakiellot. Käytännössä rekisterinumeron perusteella saa, jos tätä ei ole erikseen kielletty, mm. ajoneuvon omistajan tai/ja haltijan nimi- sekä osoitetiedot.

    • etsinyt...

      ...erään nuoruuden ystäväni osoitetta, soitin väestörekisterin palvelunumeroon, ja sieltä ilmoitettiin kyseisen henkilön osoite, muuta tietoa en kysellyt koska en tarvinnut. joten yksi puhelinsoitto ja asia selvisi. Minulta kysyttiin henkilön koko nimi ja paikkakunta jossa tiesin hänen viimeksi asuneen.

      • Anonyymi

        No jos henkilöä vainotaan, eiköhän sitä ole silloin kieltänyt ko.rekisteriä luovuttamasta osoitettaan. Itselläni oli kaikki mahdolliset kiellot ja mitä tapahtui? Olin menossa kotiin ja stalkkeri sattui kävelemään kadulla juuri silloin, ja näki minun ajavan autotalliin taloni pihassa... arvaa ottiko päähän, kun olin juuri muuttanut ja ostanut uuden asunnon. Ei hän kyllä enää häiriköinyt, mutta ärsytti silti, että hän tiesi osoitteeni.


    • Manki

      En pääse virolaiseen. Pakkomyynti osoitteeseen. Reginan Vitality Club e-mail [email protected]

      • Porno-Jalmari

        No voi harmi.


    • Anonyymi

      Asiaa voi ajatella toiseltakin näkökannalta.
      Jos vaikka näkee jonkun tyypin useita kertoja viikossa ja tyyppi tulee aina juttusille, niin sen voi kokea ahdisteluna ja todennäköisesti olettaa, että tyyppi yrittää selvittää missä kohde asuu, vaikkei saa mistään tietoon kohteen osoitetta tai mitään muutakaan.
      Entäs, jos tämä tyyppi eräänä päivänä tulisikin kerrostalon rappukäytävässä vastaan.
      No silloinhan tulisi heti mieleen, että tyyppi on jonkun ihmeen kautta selville osoitteensi ja on muuttanut samaan kerrostaloon asumaan.
      Asia ei välttämättä ole niin, mistä tyyppi tietäisi, että missä henkilö asuu, eikä ole välttämättä yrittänyt selvittää missä asuu, varsinkaan, jos ei tiedä toisen nimeä ja puhelin numero ja osoite on salainen.
      Tyyppi voi olla muuttanut kerrostaloon ihan normaalisti, eikä sen perusteella, että tutuksi tullut henkilö siellä asuu, että se on silloin ihan sattumaa, että on muuttanut samaan kerros taloon asumaan.
      No tietenkin henkilö heti alkaa syyttömään, että tyyppi on saanut jostain tietoon hänen osoitteensa tai seuranut hänen perässään löytääkseen henkilön asuinpaikan, vaikkei niin olisikaan tehnyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1451
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1255
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1195
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe