Halvimmat lennot Indonesiaan?

reissarit

Olemme lähdössä heinäkuuksi Indonesiaan. Mitä kautta kannattaa matkustaa, ja mistä ostaa lentoliput? Paljonko lennoista kannattaa maksaa?

12

3660

Vastaukset

 • Maksoimme noin tonnin per lurjus eestaas lennoista Indonesiaan (05/2006 Jakartaan, 05/2008 Denpasariin). Itse käytän vertailussa aina www.supersaver.com -sivustoa, mutta onhan noita monta muutakin, samoin lentoyhtiöiden omia sivuja ja tarjouksia kannatta tarkkailla. Lentopäiviä muuttamalla voi saada isonkin säästön, jos ei aikataululla ei ole niin väliä.

 • Itse löysin Momondo nimisen hakukoneen avulla lentoliput balille. Kiertämällä ruotsin kautta sai kaikkein halvimmat lennot.

 • Ryan Airilla pääsee Lontoon Stanstedista Kuala Lumpuriin, yhden suuntainen lento n. 150€. Siitä sitten eteenpäin kohti Aasia...

  Stansted siksi, että se on Euroopan suurin halpalentoliikenteen hubi, jonne on yhteydet lukuisista Euroopan kohteista mm. Ryan Airin lennoilla. Kuala Lumpurista Air Asia lentää kymmeniin Aasian kohteisiin.

  Me otimme viime syksynä matkan Seat24:ltä, olen kirjoittanut viiden viikon matkastamme ja lennoistamme (alkaen 13.10.08) Olimme Balilla useissa eri kohteissa, takaisin tullessa Bangkokissa muutaman päivän.

  Ensi kerralla lähdemme Air Asian koneella Lontoosta Kuala Lumpuriin josta eteenpäin Air Asin koneella, uskoisin näillä näkymin.

  Katso aina välillä Air Asian sivuilta, meille tulee tosi hyviä tarjouksia sähköpostiin, kun olimme jo asiakkaita.

 • Kannattaa kokeilla vertaa.fi -sivuston kautta, jonka hakutuloksista (supersaver, ebookers, travelstart jne. jne.) valitset vain itsellesi sopivan varaamon, tulokset tulevat hintajärjestyksessä. Varasin juuri eilen itselleni Budjet eu:n lennot Denpasariin ja takaisin syyskuussa, hinta kahdelta luottokorttimaksukuluineen yht. 1670 €. Matkustusaika tosin kaksine vaihtoineen (Tukholma ja Kuala Lumpur) reilu 20 h /suunta, mutta
  eihän kauas pääse, jos ei siihen ole valmis käyttämään myös aikaa?

 • Esim. katsoimme kun Ryanairilla menee Tampereelta Lontooseen, meno kahdelta 51€ ja paluu 73€ kahdelta yht.124€ ja

  sitten Lontoosta Kuala Lumpuriin Ryanairilla kahdelta edestakaisin 625€ ja

  sitten Air Asian koneella Kuala Lumpurista Balille Denpasariin edestakaisin kahdelta 93€ eli yhteensä kahdelta edestakaisin vain 842€!

  Maksoimme viime syksynä (viisi viikkoa Balilla eri paikoissa) Finnairilla Hki-Bangkok meno paluu ja siitä Air Asian koneella Kuala Lumpuriin, seuraavana päivänä Air Asian koneella Denpasariin ja samat takaisin tullessa, kaikki yhteensä lähes 2 000€, joten nyt kun Ryanair aloitti Lontoosta Kuala Lumpuriin matka halventunut.

  Se on kyllä miinus kun saapuu Lontooseen klo. 23.55 niin lento Kuala Lumpuriin on lähtenyt jo klo.23.05 ja täytyy mennä hotelliin yöksi.

  Hotelli pitää luovuttaa jo päivällä, joten odotusaikaa ja kauppoja tms. on sinne iltaan myöhään, ennen kuin kone lähtee. Silti vaikka laskee hotellin ja taksi/muu kuljetusmaksut, on halpaa.

  Katsottiin jos Tallinnasta lähtisi Ryanairilla (Easyjet lentoyhtiö), silloin ei odotusta paljonkaan.

  • Tarkoitatte varmaan noilla Lontoo(Stansted)- Kuala Lumpur lennoilla Air Asian lentoja? Tietääkseni Ryanairilla ei Kuala Lumpuriin lentoja?
   Me saimme hyvän hinnan KLM:n lennoilla Singaporeen n. 400 €/hlö kesäkuulle ja Balille Airasian lennot n. 30 €/hlö meno-paluut. Nuo Air Asian lennot Balille oli ihan älyttömän halvat:) Air Asialla joskus tosi hyviä tarjouksia!


  • Balille kirjoitti:

   Tarkoitatte varmaan noilla Lontoo(Stansted)- Kuala Lumpur lennoilla Air Asian lentoja? Tietääkseni Ryanairilla ei Kuala Lumpuriin lentoja?
   Me saimme hyvän hinnan KLM:n lennoilla Singaporeen n. 400 €/hlö kesäkuulle ja Balille Airasian lennot n. 30 €/hlö meno-paluut. Nuo Air Asian lennot Balille oli ihan älyttömän halvat:) Air Asialla joskus tosi hyviä tarjouksia!

   Kallista ja vaikeaa...^
   Ostin Finskin suoran lennon Bangkokiin 440e ja sieltä jatko AirAsialla Balille 100e (halvemmallakin olis varmasti saanu ton jatkolennon, mutta otin vaan ekat järkevät, enkä jääny ihmettelemään..) eli helppoa ja halpaa!


  • Halvat lennot - https://search.jetradar.com/?marker=15048&currency=EUR&locale=fi
   Jetradar on ollut jo vuosia itselleni lentomatkojen ensisijainen hakukone. Haen erityyppisiä matkoja, en pelkästään meno-paluu vaan usein niin, että lähtö tai paluu on eri kaupungista tai teen pysähdyksiä matkan varrella. Lisäksi Jetradar hakee mielestäni vaihtoehtoja erittäin kattavasti, myös halpalentoyhtiöiltä ja laajasti useilta varaussivustoilta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Halvat lennot - https://search.jetradar.com/?marker=15048&currency=EUR&locale=fi
   Jetradar on ollut jo vuosia itselleni lentomatkojen ensisijainen hakukone. Haen erityyppisiä matkoja, en pelkästään meno-paluu vaan usein niin, että lähtö tai paluu on eri kaupungista tai teen pysähdyksiä matkan varrella. Lisäksi Jetradar hakee mielestäni vaihtoehtoja erittäin kattavasti, myös halpalentoyhtiöiltä ja laajasti useilta varaussivustoilta.

   Kalliimpia näytti olevan jetradarin kautta lentoja minne päin vain kuin momondolla https://www.momondo.fi

   Momondon sivulla voi myös reittiä muokata ja ei tarvitse ostaa pelkkää meno-paluuta.


 • itse otin lennot: tampere-stansted-kuala lumpur-denpasar-kuala lumpur-stanted, hinta 400e, ryan air ja air asia.

 • Ebookerseilta nappasin lennot HKI-SINGAPORE 998€. (Lufthansa)
  Sieltä lennot Balille n.300€. (AirAsia)

  Yht. n.1300€ kahdelta.

 • Itse sain noin kuukausi sitten syyskuulle meno-paluu lennot Balille 450e.
  helsinki-singapore 350e (lufhansa)
  singapore-bali(denpasar) 100e (mennessä ValuAir ja tullessa AirAsia)
  Aika halvalla lähti! :)

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  568
  4119
 2. Seija Vaaherkumpu haastatteli Björn Wahlroosia

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päät
  Maailman menoa
  59
  1705
 3. Missäs stebu

  Missäs stebu....
  21
  577
 4. Martina ei lähtenytkään Hankoo .

  Ihana Helsinki nyt. Yleensä ihana viikonloppu Hangossa. Sitruunasuolaa koneeseen ja menoksi.
  16
  536
 5. Sekaisin olevat naiset

  Lapset eivät asu äitinsä kanssa, ollaan menossa naimisiin ja ei olla, sitten mies vaihtuu ja taas ollaan, otetaan silarit ja muut leikkeleet, matkuste
  17
  409