Onko kukaan

juuri tullut kultahietikolta?

Eli onko joku käynyt toukokuussa? Me olemme lasten kanssa lähdössä 19.5. eli säät varmaankin aika arpapeliä tuolloin vielä. Onko siellä jo täysi turistikausi meneillään jo toukokuussa? Miten olivat säät, lämmintä, kylmää? Jos sateita, mitä tekemistä lapsiperheille, miten saa ajan kulumaan? Kävikö joku Varnassa? Oliko hintataso jo kovin korkealla kultahietikolla/Varnassa? Olisiko jotain hyviä perheravintolasuosituksia (edullinen, hyvä palvelu & ruoka...)? Kiitos!

2

571

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lähdössä

      5 vuotta sitten oltiin samassa paikassa. Mieleen jäi ruoan suhteen Intialainen. Aivan mahtava ruoka. Bulgarialaiset eivät osaa tehdä naudasta oikein ruokaa, siis pihviä. En suosittele. Ainut paikka missä oli syöttötuoli, oli tämä intialainen ja mäkkäri. Eli jos ei lapsille ruoka maita, on ainakin se siellä :o) He eivät ymmärtäneet perunasosetta, mutta jonkinlaista pyrettä me saatiin 1,5 vuotiaalle silloin. Eli ruoan suhteen ei muita mielikuvia. Varnaan ehdottomasti ostoksille. Säästät pitkän pennin.

    • Hartsa

      Kultahietiton ravintoloiden nykytilanteesta en tiedä. Olen ruokaillut siellä viimeksi 6 - 7 vuotta sitten. Uskon, että sieltä löytyy edelleenkin hyviä paikkoja joka tarpeeseen, perheateriointiinkin. Varnan keskusta on hintatasoltaan edullisempi kuin KH. Jos teette ostosreissuja Varnaan, kannatta siellä myös samalla käydä syömässä. Varnan keskustassa olin viimeksi 2007. Hyviä paikkoja piipahtaa lasten kanssa olivat silloin Gotzilat (pizzaa, pastaa, salaattia)ja Happy Bar & Grillit (kanaa eri muodoissaan, grilliruokia). Gotziloita on/oli kolme, yksi Maria Lousa Bulevardilla lähellä kadetraalia, toinen Knyaz Boris I:n moottoriajoneuvoille ajo sallittu osuudella ja kolmas Meripuiston rantakadun alkupäässä. Happyjä Varnassa on puolen kymmentä tai enemmän, Kultahietikollakin on yksi. Siellä hinnat ovat kalliimmat kuin keskustassa. Kaksi keskustan Happyistä löytyy/löytyi keskustan kävelykaduilta. Yksi on/oli Knyaz Boris I:n kävelykatuosuudella ja toinen Slivnitsalla lähellä Konsertti- ja kongressitaloa. Happyista saa myös aamiaista, jos olette aikaisin liikkeellä. Meidän perheellä on molemmista ketjuista hyviä kokemuksia. Kadetraalia vastapäätä on KFC (Kentucty Fried Chicken). Se on aivan Kultahietikon bussien pysäkin takana/ vieressä. Mc Donals on Slivnitsan ja Knyaz Boris I:n kulmassa. Ja toinen Macci on Vladislav Varnentskilla. Maukasta perinteistä bulgarialaista ruokaa sai/ saa Paraklisasta (Joan Eksarth-katu 8) ja Morsko Sirenasta Varnan satamassa. Satamaan on katedraalilta noin 4 kilometriä. Taksilla pääsee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4540
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe