Tekstitys ei näy

Teemalla

Yle Teeman tekstitykset eivät ole näkyneet eilen ja tänään ollenkaan Topfield5100t digiboksissa. Onkohan ongelma boksissa vai lähetyksissä? Teksti-tv:n sivun 453 kautta toimii mutta muuten ei.

8

1597

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tuntuu

   olevan lähetyspuolella jotain ongelmaa.Jossain bokseissa näkyy kaikki ok,joissain ei näy TV1:n ja Teeman tekstitys.Kakkosen tekstit näkyi kaikissa,joissa kokeilin.Näkövammaistekstitys (puhe) toimi kaikissa,joita kokeilin.Tilanne alkuillasta,nyt en ole kokeillut.

   • näinki käviki

    Meillä toisesta TVstä katosi kuva kokonaan. Kun asiaa ihmettelin syykin selvisi. Täällä näkyy kuva kahdella eri kanavalla ja toisen kanavan lähetykset lopppuivat, mutta se TV, joka oli viritetty siihen toiseen, näkyi ennallaan. Nyt 5-kanava on pimeä (näkyi aiemmin) ja tilalle on ilmaantunut kanava 23 joka ei ollut aiemmin. Digita ei liikaa muutoksista tiedottele, senkun koheltaa vaan.


  • vanhempi henkilö

   eikä sen jälkeen näkynyt tekstitystä lauantaina TV1 19.30 ja Teema 15.50. Käytin torstaina TP 4100PVRt huollossa päivityksessä, koska tietokoneella päivitys ei onnistunut. Luulin jo, että tuli uusi vika boksiin, mutta taitaakin olla lähetysongelma. Harmitti, kun Midsomerin murhan loppujakso jäi nyt täysin ymmärtämättä. Osaan kyllä englantia, mutta en kuule kunnolla.

   • löytyy

    Midsomerin murhien (tai oikeastaan siis TV1:n) tekstitys löytyy teksti-tv:n puolelta sivulta 451. Eli tallenne toistolla ja sitten teksti-tv:stä kyseinen sivu esiin. Voi toki olla hieman etuajassa, mutta ainakin tyhjää parempi. Lisätietoa on teksti-tv:n sivulla 450.


   • vanhempi henkilö
    löytyy kirjoitti:

    Midsomerin murhien (tai oikeastaan siis TV1:n) tekstitys löytyy teksti-tv:n puolelta sivulta 451. Eli tallenne toistolla ja sitten teksti-tv:stä kyseinen sivu esiin. Voi toki olla hieman etuajassa, mutta ainakin tyhjää parempi. Lisätietoa on teksti-tv:n sivulla 450.

    Onpahan keino seuraavaa kertaa varten, kun tekstitys ei toimi. Harmi vain ettei auta jo menneeseen ohjelmaan. Kiitos kuitenkin avusta.


  • Susanna-fani

   Topfieldissä ja siemensissä ei näkynyt, mutta visionissa, procasterissa ja sonyssa näkyi samaan aikaan, muilla kanavilla tekstitys toimi. voikohan tuo olla lähetyksessä kun muilla laitteilla toimi? yritän päivittää topfieldiin ohjelmaa mutta usb-ajurin asentaminen kaataa koneen. on tämä rentoa...

   • A Aalto

    Olisiko ollut kysymyksessä vanha teeman asemapaikka. Itsellä nimittäin näkyy molemmat, mutta uudessa (7) vain on tekstit.


  • sanonut/tunnustanut maanantaina uutisissaan. Taas jälleen kerran. Minä olen vaatimassa korvausta heidän virheistään. On se törkeätä kun luparaha kelpaa mutta heidän "palvelussaan" olevat virheet menisivät ilman korvausta. Vaadi sinäkin korvaus heidän virheestään. Terv.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   16
   3873
  2. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   399
   1382
  3. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   97
   1286
  4. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   434
   1253
  5. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   67
   857
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   50
   770
  7. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   20
   725
  8. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   71
   721
  9. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   175
   718
  Aihe