Askon BENNY RECLINER sohvatuoli

katso linkki myös..

Tämä tuolihan on keinuva, mutta tietääkö kukaan saako jostain tuolin vivusta vääntämällä sen ihan normaaliksi, niin ettei se keinuisi?

7

4896

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Typerä kun olin

      Edellinen viesti on vanha, mutta löysin tämän googlella.

      Jos joku etsii tietoa ennenkuin ostaa kyseisen nojatuolin, niin kerron oma ostokokemukseni.

      Olen ostanut kaksi Askon Benny recliner nojatuolia. Toinen on ihan mukava ja on kestänyt ahkerassa käytössä erittäin hyvin. Nojatuolin selkänojan ja rahin saa vapautettua vivusta, jolloin istujan omalla painolla selkänoja kallistuu taaksepäin. Tuolissa ei ole mitään lukitusmekanismia nojan eri taivutuskulmiin vaan nojan paikallaan pysyminen tapahtuu istujan painopisteen avulla. Lukitus toimii ainoastaan perusasennossa. Tuolin perusasennossa tuolissa on pieni kiikkuta mahdollisuus. Tämän kiikutaominaisuuden vuoksi nojatuolin etureunalla istuessa rahin reuna ottaa lattiaan kiinni, jolloin rahimekanismi rasittuu ja tuolin nahka on kohtuuttoman kovalla koetuksella.

      Ihan kuin nojatuolista puuttuisi puujalka. Nojatuolin jalat ovat siis suhteellisen pienet metallitassut, joissa on jonkinlainen suoja. Tuoli on ison kokonsa vuoksi vaikea nostaa yksin ja sen liikuttaminen raahaamalla tekee lattiaan ikävät jäljet.

      Toinen Benny recliner nojatuoli hajosi hyvin vähällä käytöllä. Nojatuolin selkämys retkahti ja tuolin pettäneet kierteet korjattiin laittamalla hieman isompi ruuvi. Muutama käyttökerran jälkeen tuolin selkänoja retkahti jälleen. Nojatuoli oli tapahtumahetkellä ihan perusasennossa, jolloin selkänojaan ei kohdistunut samallaista rasitusta kuin lepoasennossa.

      Kun ostin tuolin, niin se oli tarjouksessa. Tuolin normaalihinta oli noin 800 euroa ja tuoli myytiin 399:llä eurolla. Normaalin 800 euron hinnasta tein vääriä päätelmiä tuolin laadukkuudesta. Tuoli vaikutti tukevalta nojtatuolilta, mutta isosta koosta huolimatta se on todella heppoinen kapine.

      Nyt jälkeenpäin tiedän, että tuolia on lähes kokoajan myyty 399 eurolla. Itse asiassa tuo 399 euroa on ihan suhteessa nojatuolin laatuun.

      Vaikka toinen nojatuoli on kestänyt, niin jälkiviisaana voin vain todeta ettei olisi pitänyt ostaa Askon Benny reclineria.

      En suosittele mokomien ostamista kenellekään, koska toisessa tuolissani istumiskerroille tuli todella kovat hinnat.

      • näin on..

        Älkää suostuko korjaukseen, jos Benny recliner nojatuoli hajoaa. Tuollainen isomman ruuvin käyttö on aika heppoheikkimäistä korjausta.

        Toki se voi kestää sen verran, että tuolin saa myytyä eteenpäin....


      • Älä osta Bennyä!
        näin on.. kirjoitti:

        Älkää suostuko korjaukseen, jos Benny recliner nojatuoli hajoaa. Tuollainen isomman ruuvin käyttö on aika heppoheikkimäistä korjausta.

        Toki se voi kestää sen verran, että tuolin saa myytyä eteenpäin....

        Meillä myös kaksi kyseistä Askon Benny recliner-tuolia. Toinen on ihan ok, mutta toisesta on pään kohdalta neljässä vuodessa mennyt kokonaan nahka läpi asti puhki. Käsittämättömän heikkoa laatua! Ja tänään Askon tuotepäällikkö vastaili, että on ihan normaalia, että nahkatuoli hajoaa puhki neljässä vuodessa. Melko epäkohteliasta asiakaspalveluakin siis.


    • Typerä kun olin

      Aika hyvin kun sait edes vastauksen.

      Itse olen ottanut kaksi kertaa yhteyttä.

      Ensimmäisellä kerralla odottelin useamman kuukauden. Kolmen kuukauden kuluttua otin uudelleen yhteyttä ja tiedustelin asian käsittelyn edistymistä. Eivät kuulemma olleet koskaan saaneet viestiäni, vaikka vastasivat ottavansa yhteyttä kun asia on käsitelty.

      Nyt on taas sama kuukausien odottelu menossa.....

      Mitä taas tuohon nahkan kulumiseen tulee, niin kyllä nahkan pitäisi kestää hyvällä hoidolla ja normaalilla käytöllä vuosikymmeniä ellei rautaharjalla hinkkaa.

      Minulla aikaisemmat nahkatuolit kesti melkein kolmekymmentä vuotta, vaikka en koskaan hoitanut nahkaan vaan lähinnä pyyhin pölyjä kostealla liinalla. Toisin vanhat nojatuolini eivät olleet Askon laatua, vaan laadultaan paremmat ja hinnaltaan halvemmat.

      • jotain huvittavaakin

        Pitääpä ottaa kamera valmiiksi. Vieraiden nassut voivat olla kuvaamisen arvoiset kun kerron ettei nojatuoli kestä kuin Teddy-nalle painon ja pyydän kauniisti istumaan ruokapöydän tuoleille.


      • Typerä kun olin
        jotain huvittavaakin kirjoitti:

        Pitääpä ottaa kamera valmiiksi. Vieraiden nassut voivat olla kuvaamisen arvoiset kun kerron ettei nojatuoli kestä kuin Teddy-nalle painon ja pyydän kauniisti istumaan ruokapöydän tuoleille.

        Täytynee kertoa, että minun rikkinäisen Benny reclinerin osalta tapaus on käsitelty. Nyt käytössä on vain tuo ehjänä pysynyt Benny recliner-nojatuoli.

        Taidan luottaa huonekaluostoksilla liikaa hinnan ja laadun riippuvuuteen, joten jatkossa pidättäydyn käytettyjen huonekalujen ostamisessa. Käytettyjä huonekaluja ostamalla saa vastinetta rahoilleen ja heikot kappaleet ovat ehtinyt rikkoutua edellisellä omistajalla.


    • tsuppi5

      Kaikkien näiden asiaa tuntevien vastauksien jälkeen vastaan kysymykseesi, ettei saa lukittua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2860
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2135
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1003
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe