Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kettuterrieri

Kissanomistaja

Onko tosiaan kaikki kettuterrierit niin vaikeasti koulutettavissa vai niin saatanan tyhmiä, etteivät osaa jättää omalla pihallaan olevia kissoja rauhaan? Jos kerran tämä pikkupaska juoksee mun tontille ja erittää kusta, paskaa, spermaa ja virun sitkeää kuolaa samalla kun hyökkää minun lemmikkieni kimppuun, niin saanhan tappaa sen irvikuvan? Irti ja pois omistajan hallinnastahan se otus on joten ei ptäisi olla mitään laillista estettä, kuten ei metsästäjäkoviksillikaan kun ampuvat kissoja. Eikö niin? Joten se sun isopäinen kettuvittu kuolee kun seuraavan kerran tulee mun tontille. OK?

4

580

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • täti

      Joo tää koskee nyt kaikkia!! Ollaampa asiallisia ja ei pidetä kissoja ja koiria vapaana jos ne ei pysy omalla tontilla. Koiran tai kissan auheuttamasta vahingosta lasku omistajalle.

      • Mirumaru

        Kissat,Koirat ja jopa Oravat petoja kukin tavallaan:-/ Monet ihmiset jotka satsaa talvisin pikkulintujen ruokintaan ja kesäisin laittaa linnunpönttöjä kun haluavat seurata pesintää, saavat raivarin kun lintulaudan ympäristössä vaanii jatkuvasti jonkun naapurin kissa pahaa aavistamattomia tipusia. Ja annas olla kun pesintä on päässyt keväällä käyntiin niin eikö jo oravat ole munia varastamassa ja poikasia tappamassa. Kissaihmiset taas ei useinkaan piittaa hevonv****akaan millä retkillä niiden kisulit ramppaa pahojaan tekemässä. Sen sijaan raivarit tulee siitä kun tätä omaa "serialkilleriä" yrittää joku muu tappaa;-P Koiraihmiset hikeentyy useinmiten niistä omaa koiraa suuremmista "vihaisista" koirista jotka yrittää tehdä pienemmistä hakkelusta:-) Eli kyllä se niin on että koska tässä maailmassa vallitsee vahvimman laki ja ravintoketjukin on se mikä on ei siihen auta kuin sellainen ideaali tilanne, että jokainen pitää elukkansa kiinni ja omalla pihalla. Selvennykseksi haluan sanoa että meillä on sekä kissa että koira ja harrastetaan lintujen talviruokintaakin joten pikkuisen on joutunut järjestelemään asioita ettei ruumiita pääse tulemaan:-)


    • kt

      Tiedoksi vaan, että kettuterrierit ovat erittäin viisaita koiria..
      Kissojen ampumisen ymmärrän, mutta koirat ovat aivan eri juttu. Itse ainakin ampuisin heti nuo kissat jotka ravaavat tuossa pihallani, jos omistaisin aseen. (no onneksi niitä voi potkaista ja heittää kivillä)
      Metsästyksen harrastaminen on käynyt mielessäni ja se voisi olla mukavaa puuhaa..

      • halojata halloo

        Ainahan ne naapurin elukat v****aa! meillä käy naapurin kollikissa jatkuvasti kuseskelemassa nurkkiin, leikkaisi saatana edes sen niin tua vittumaasen hajuunen elukka lopettais sen ruikkimisen.. Meidän terrieri ei poistu pihalta mut annas olla jos sais tän kuseskelevan vittumaisen luontokappaleen omalta pihalta kiiinni niin varmasti sen höyhentäisi. vaikka omistajan vikahan se on kun ei kissiänsä köyhyyttään tai laiskuuttaan leikkaa. en tiä kummanko mielummin ampuusin jos pihallani vierekkäin seisoosivat. Kissan vaiko sen vittumaasen vastuuttoman omistajan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1518
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      59
      1384
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe