Kettuterrieri

Kissanomistaja

Onko tosiaan kaikki kettuterrierit niin vaikeasti koulutettavissa vai niin saatanan tyhmiä, etteivät osaa jättää omalla pihallaan olevia kissoja rauhaan? Jos kerran tämä pikkupaska juoksee mun tontille ja erittää kusta, paskaa, spermaa ja virun sitkeää kuolaa samalla kun hyökkää minun lemmikkieni kimppuun, niin saanhan tappaa sen irvikuvan? Irti ja pois omistajan hallinnastahan se otus on joten ei ptäisi olla mitään laillista estettä, kuten ei metsästäjäkoviksillikaan kun ampuvat kissoja. Eikö niin? Joten se sun isopäinen kettuvittu kuolee kun seuraavan kerran tulee mun tontille. OK?

4

598

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • täti

      Joo tää koskee nyt kaikkia!! Ollaampa asiallisia ja ei pidetä kissoja ja koiria vapaana jos ne ei pysy omalla tontilla. Koiran tai kissan auheuttamasta vahingosta lasku omistajalle.

      • Mirumaru

        Kissat,Koirat ja jopa Oravat petoja kukin tavallaan:-/ Monet ihmiset jotka satsaa talvisin pikkulintujen ruokintaan ja kesäisin laittaa linnunpönttöjä kun haluavat seurata pesintää, saavat raivarin kun lintulaudan ympäristössä vaanii jatkuvasti jonkun naapurin kissa pahaa aavistamattomia tipusia. Ja annas olla kun pesintä on päässyt keväällä käyntiin niin eikö jo oravat ole munia varastamassa ja poikasia tappamassa. Kissaihmiset taas ei useinkaan piittaa hevonv****akaan millä retkillä niiden kisulit ramppaa pahojaan tekemässä. Sen sijaan raivarit tulee siitä kun tätä omaa "serialkilleriä" yrittää joku muu tappaa;-P Koiraihmiset hikeentyy useinmiten niistä omaa koiraa suuremmista "vihaisista" koirista jotka yrittää tehdä pienemmistä hakkelusta:-) Eli kyllä se niin on että koska tässä maailmassa vallitsee vahvimman laki ja ravintoketjukin on se mikä on ei siihen auta kuin sellainen ideaali tilanne, että jokainen pitää elukkansa kiinni ja omalla pihalla. Selvennykseksi haluan sanoa että meillä on sekä kissa että koira ja harrastetaan lintujen talviruokintaakin joten pikkuisen on joutunut järjestelemään asioita ettei ruumiita pääse tulemaan:-)


    • kt

      Tiedoksi vaan, että kettuterrierit ovat erittäin viisaita koiria..
      Kissojen ampumisen ymmärrän, mutta koirat ovat aivan eri juttu. Itse ainakin ampuisin heti nuo kissat jotka ravaavat tuossa pihallani, jos omistaisin aseen. (no onneksi niitä voi potkaista ja heittää kivillä)
      Metsästyksen harrastaminen on käynyt mielessäni ja se voisi olla mukavaa puuhaa..

      • halojata halloo

        Ainahan ne naapurin elukat v****aa! meillä käy naapurin kollikissa jatkuvasti kuseskelemassa nurkkiin, leikkaisi saatana edes sen niin tua vittumaasen hajuunen elukka lopettais sen ruikkimisen.. Meidän terrieri ei poistu pihalta mut annas olla jos sais tän kuseskelevan vittumaisen luontokappaleen omalta pihalta kiiinni niin varmasti sen höyhentäisi. vaikka omistajan vikahan se on kun ei kissiänsä köyhyyttään tai laiskuuttaan leikkaa. en tiä kummanko mielummin ampuusin jos pihallani vierekkäin seisoosivat. Kissan vaiko sen vittumaasen vastuuttoman omistajan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4071
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3418
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2959
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2901
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2234
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2171
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1935
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1930
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1879
    Aihe