Saksan Legolandista

kokemuksia/ kommentteja

Onko käymisen arvoinen paikka? Noin 15 vuotta sitten Tanskan Legolandin katsoi yhdessä päivässä läpi. Onko tämä isompi paikka? Viihtyykö lapset ja aikuiset siellä yhtälailla? Ja pääseekö junalla lähelle? Löytyyköhän hostelleja läheltä? Kaikenlaisia kommenteja mielenkiinnolla ja kiitollisuudella odotellen ;)

6

1839

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ergiö

      Googlesta haulla legoland germany, saat monta sivua tietoa. Huvipuistot ovat Saksassa yleisesti hyvinhoidettuja ja laitteet jännempiä kuin Suomessa - kokemusta vain Potts Parkista Mindenissä. Tämä paikka on toiminut vasta vuodesta 2002, lienee parhaasta päästä. Majoituksia löydät haulla guenzburg germany hotels, esim. booking.comilla selvällä suomen kielellä, mutta muutkin osumat kannattaa tarkistaa. Huone 3 vuoteella n.130 euroa, siinä Europa hotellissa. Kelpaako?

      • vinkeistä

        Enpä hokannut katsoa huvipuistojen kohdalta...näin illalla aivot jo "nukkumassa".


    • Saksan Legolandia

      Oheilta sivulta löytyy opastus, kuinka löydät Legolandiaan.
      http://www.legoland.de/Plan-your-visit/Anreise.htm .

      Ihan kiva päiväreissu se meidän koko perheen mielestä oli. Poikamme oli 7-v. viime kesänä. En osaa verrata Tanskan Legolandiin, koska emme ole siellä koskaan käyneet...

      Kävimme omalla autolla, meille riitti päivä ihan mainiosti. Olimme heti aamusta porttien avautuessa paikalla, taisimmepa lähteä parkkipaikalle puoli seitsemän aikaan alkuillasta.

      Kannattaa ottaa ainakin lapselle vaihtovaatteet! Merirosvomaassa "LAND DER PIRATEN" kastui meidän poika totaalisesti. Eipä hatannut, sillä vaihtovaatteet olivat meillä mukana.

      • kertoo

        hinnatkin aikuiset 34€ ja lapset28€ auki maalis-marras portit avataan klo 10 ja suljetaan hämärän tullessa riippuen vuodeajoista. Opas esittelee lukemattomia huvipuistoja ja kertoo että Ravensburger Spieleland on valittu saksan lapsiystävällisimmäksi.
        Opas on Saksa automatkailijan unelma osat I ja II


      • ...käyty
        kertoo kirjoitti:

        hinnatkin aikuiset 34€ ja lapset28€ auki maalis-marras portit avataan klo 10 ja suljetaan hämärän tullessa riippuen vuodeajoista. Opas esittelee lukemattomia huvipuistoja ja kertoo että Ravensburger Spieleland on valittu saksan lapsiystävällisimmäksi.
        Opas on Saksa automatkailijan unelma osat I ja II

        Vastaan vuoden myöhässä, mutta ehkä joku toinenkin etsiin samaa tietoa... Kävimme vuosia sitten Tanskan legolandissa, ja se oli tosi upea kokemus 4 ja 30 -vuotiaille legoinsinööripojillemme ;) Räpsimme paljon valokuviakin. Minusta huvipuistolaitteet eivät ole "se juttu" legolandiassa, vaan itse legot kaikkine ihasteltavine yksityiskohtineen.
        Kävimme 2009 kesäkuun alussa lasten kanssa Saksan legolandiassa arkiaamuna, emmekä joutuneet lainkaan jonottamaan. Alueella oli todella väljää ennen sesonkia, mutta en surminkaan menisi sinne ruuhkapäivänä. Henkilökunta oli oikein ystävällistä ja kielitaitoista, alue siisti ja hyvin hoidettu, mutta 8 ja 13 -vuotiaat poikamme jo totta puhuen yli-ikäisiä paikkaan. He eivät jaksaneet syttyä juuri muusta kuin merirosvolaivasta, josta (ja johon) sai ampua tehoikkailla vesitykillä. Keski-ikäiset isät kastelivat kilpaa toisiaa ja lapsiaan...Alueella oli huvipuistolaitteiden ja pienoismallien lisäksi esim. perinteinen kumialustalla pehmennettu leikkikenttä perheen pienimmille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      424
      1839
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      189
      1491
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1411
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      163
      1372
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      980
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      966
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      119
      923
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      93
      900
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      886
    Aihe