Saako TV lähetyksen jollakin konstilla

tallennettua suoraan ulkopuoliselle kovalevylle? Digibokseissa on vain muutama sata Gb tallennustilaa(ja ovat turhaan kalliiksi hinnoiteltuja...) kun nykyään Teran tai parin ulkopuoliset kovalevyt ovat hyvin kohtuuhintaisia. Niin ja tietenkin DVD:t voisi heittää samantien. Onnistuuko ilman "Pogostan akrobatiaa"?

5

736

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Et kerro mitään laitteistostasi, mutta lähtökohtaisesti boksilla ei voi tallentaa ulkoiselle kovalevylle. On toki sellaisia bokseja, joilla tämä käy. DVD:n teko sitten on taas oma lukunsa. Sitä ei vain heitetä ohessa. DVD:n voi tehdä kahdella tapaa: digitaalisesti tietokoneella tai analogisesti DVD-tallentimella. Muista, että vaikka ostaisit irrotettavia kovalevyjä kasan, on boksin tallennusmuoto boksikohtainen. Sama kovalevy ei heittämällä käy muihin bokseihin. Tämän vuoksi arkistointi on tehtävä jollain yleisesti käytetyllä formaatilla, kuten DVD:llä.

  • siodhgosjd
   • hyvin toimii

    Minulla on sama laite kuin tuo kansalaisboksi mutta toisella nimellä (myydään ainakin Anttilassa ja kikantissa). Kaapeli- ja antenniverkkoon sopiva laite maksoi 115€ ja siihen virtalähteetön 320GB USB-kovalevy 69€. Mainostettu HDMI-liitäntä on kyllä aivan perseestä ja kuva on parempi SCART:in kautta. Ajattelin että ostan 1TB kovalevyn sijaan tällaisen minikovalevyn joka on helpompi siirtää tietokoneelle jos haluan poltella DVD-levylle katsomatta jääneitä elokuvia kesän mökkikautta silmälläpitäen. Käytännössä tuli todettua että on helpomi ottaa tuo laite ja taskuun sopiva USB-kovalevy mukaan mökille kuin ruveta DVD-lättyjen kanssa pelleilemään. DVB-T signaalin laadusta riippuen tunti ohjelmaa vie maksimissaan 2GB kovalevytilaa eli 320GB kovalevylle sopii 160 tuntia ohjelmaa parhaalla laadulla mitä antenniverkossa välitetään.


  • ratkaisu :::::

   HDD-DVD tallennin

  • ilmeisesti Topfield boksien RS liittimen kautta läppäriin ei taida olla muuta hyötyä kuin softan päivitykseen muttei ulkopuoliseen kovalevytallennukseen. Kiitokset vielä kerran, jos löydätte vielä hyvää ratkaisua niin kertokaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   16
   3900
  2. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   399
   1392
  3. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   97
   1287
  4. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   434
   1256
  5. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   67
   862
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   50
   770
  7. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   20
   726
  8. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   71
   721
  9. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   177
   721
  Aihe