eroahdistus

...

Onko kellään kokemuksia ja vinkkejä 8kk dopperi nartun eroahdistukseen? tai kokemuksia D.A.P - haihduttimesta tai vastaavasta?

3

439

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heppuhei09

      Hei! Minulla oli vuosia sitten dobberi joka kärsi eroahdistuksesta. Mutta tapaukseesi ei voi sanoa mitään ennen kuin tietää taustoja; Onko koira ollut sinulla pennusta lähtien? Milloin eroahdistus on alkanut? Miten se ilmenee mm? haukkuminen, ulvominen, tavaroiden tuhoaminen, oven edustan raapiminen yms? Oletteko muuttanut tai onko elämään tullut muutosta? Mitä harrastat koirasi kanssa tai yleensä toimit? Oletko perillä johtajuusasioista ja miten käytännössä näytät koirallesi että sinä olet johtaja? yms yms... Itse tuon kokeneena tiedän sen, että vika oli minussa se, että kaikki koirat eivät ole luonteeltaan samanlaisia. Jos pystyn niin pyrin toki auttamaan, koska tiedän miten kivinen tie tuo asia voi olla... Ja ettei joutuisi loppujen lopuksi luopumaan koirasta kun tilanne pääsee vielä pahemmaksi. Dap-haihdutinta voi toki kokeilla ensi alkuun, se tosin enemmänkin auttaa pennuilla kun ne kotiutuu uuteen paikkaan. Mutta jos koira on siis ollut sinulla pennusta asti ja kyse ei ole uudesta paikasta niin luulenpa ettei se auta mitään. Eikä todennäköisestikään myöskään sitruunapanta auta.

      • kotonasi sinua koko ajan

        opeta koiralle oma paikka. Käsky, osoita paikka ja palkitse. Toista riittävän monta kertaa. Anteeksi en jaksa tämän tarkemmin nyt väsyneenä. Joitain kirjoja voisi lukea, yksi on koirankorjauskirja,,,luetelkaas joku muu muita. Palveluskoiraporukoihin treenaamaan.


    • haihdutin

      kannattaa kokeilla, meillä auttoi muuton yhteydessä, ja ennen sitä vanhassa kodissa tavaroiden tuhoamisvimmassa. Toimii siis myös aikuisella koiralla (vaikka koirasi onkin vielä nuori), rauhoittaa. Sen erittämät "feromonit" kun tuoksuvat kaikenikäisille koirille. Onko koirallasi varmasti eroahdistus, eikä käytös ole vain tekemisen puutteen yms. aiheuttamaa? Eroahdistuksess koira on oikeasti paniikissa, läähättää, tekee tarpeitaan sisälle, ja on todella väsynyt kun tulet kotiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2733
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2320
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2080
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1827
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1705
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1686
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe