mää en ymmärtä kun mää käyttä noita yleisiä nettiyhteyksiä kahviloissa,kirjastoissa,ym.nyt kun edellisen poletit/aika on loppunut ja mää käynnistän firefoxin niin näyttöön tulee kysely avataanko edellinen sivusto vai avataanko uusi?.jos edellinen ei ole kerinnyt kirjautua ulos sivustolta niin määhän näen kaikki salasanojen takana olevat tiedot
firefoxii
tokkiisa
1264
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
Edellisen käyttäjän/ylläpidon ongelma. Ei sinun, eikä Firefoxin.