Megane III

Cityvihreä

Joko Megane III on suomalaisissa kaupoissa? Tienvarsimainoksia olen nähnyt, mutta yhtään ainutta autoa en ole liikenteessä nähnyt eli onko niitä vielä kukaan ostanut? Olisin käynyt mielenkiinnosta ottamassa kylmät tyypit, mutta sepä ei ollut helppoa niillä seuduilla missä asun. Malmin Bilia on lopetettu ja vaikka ME-Autolla on nykyään Renaultin edustus, ei Kehä III:n toimipisteessä Relluja ole.

6

654

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niin hyvin, että esittelyautotkin viedään käsistä :D

      • kolmos meksu

        tammikuusta asti ollut kaupoissa ja yhden ainoan olen Turun seudulla nähnyt, joka ei ollut Keskusautohallin teipeissä. Että hyvin käy juu =)


    • pk-seudulla

      Uusi mekano III näyttää luonnossa paljon paremmalta kuin kuvissa joissa se on vähän tylsän pappa-Golfin näköinen Pari on tullut tähän mennessä vastaan pk-seudulla enkä huomannut liikkeen teippejä kyljessä. Että kauppa käy humisten. Tosin olen nähnyt Laguna III farkkujakin vasta kolme vaikka se on ollut myynnissä toista vuotta. Pakko suhteuttaa tämä siihen että olen nähnyt jo kolme uutta XF-jaguaaria joka ei taida tavoitella ihan samanlaista markkinaosuutta kuin rellu volymimalleillaan. Luvassa on joko koko merkin kuihtuminen ja vetäytyminen Suomen markkinoilta tai sitten massiivinen markkinointikampanja 30% alennuksien kera. Asiaa voisi auttaa jos merkkiliike hyvittäisi käytetystä rellusta edes 70% seuraavaksi huonoimmasta tarjouksesta. Nyt nimenomaan relluliike antaa käytetystä rellusta puolet huonomman tarjouksen vaihdossa uuteen relluun kuin yksikään toinen merkki.

      • mökkireissulla

        Viikonlon mökkireissulla tuli istuttua yhteensä melkein kahdeksan tuntia auton ratissa. Kuinka ollakkaan, reissulla tuli bongattua yksi Laguna III farkku jossa tosin oli HERTZin autovuokraamon tarra takalasissa ja yksi XF Jagge joka tuskin oli vuokra-auto. Laguna III ja XF Jagge ovat siis todella yhtä yleisiä autoja. Sain vahvistuksen myös sille teorialle että kaikki ne pappat joiden silmät ovat menneet eivätkä Altzheimerin tärisyttämät kädet kykene enää pitelemään ratista, ovat tosiaan ostaneet Octavian ja ajelevat sillä motarin vasenta kaistaa 60km/h eivätkä vaihda ikinä oikealle kaistalle vaikka perässä on 37430 torvea soittavaa autoa joita valuu ohi sekä oikeaa kaistaa että keskiviheriötä pitkin yhtenä virtana.


    • Esaliisa

      No eipä ole näkynyt montaa Opel Insigniaa, olikos se joku vuoden auto tai jotain. Eihän täällä Skoda-Toyota -uskovaisten maassa kohta paljon muita merkkejä olekaan. Rellulla on aika pitkät toimitusajat, niitä tehdään sitä mukaa kuin kauppoja syntyy. Tottakai siinä on se riski, että ostaja käykin hakemassa jonkun karvalakki-Focuksen, joita on pihat täynnä. Kyllä Megane tuosta yleistyy kun tässä kesään päästään. Omasta mielestäni Megane III on tosin ihan liian tavallisen näköinen Renaultiksi. Muistuttaa ikävästi jotain god damn huyndaita.

    • Cityvihreä

      No nyt näin ensimmäisen kolmoskoppaisen Meganen. Kävimme viikonloppuna Savonlinnassa, ja siellä sellainen seisoi Auto-Killan pihassa. En oikein tykkää uusien Renaultien keulan ilmeestä. Sivulta ja takaa auto oli ihan suht´ OK mutta se ei ollut mitenkään omaleimainen niin että auton tunnistaisi nimenomaan Renaultiksi. Ihan yhtä hyvin takaluukussa voisi lukea Kia tai Opel tai mitä tahansa. Samassa autoliikkeen pihassa seisoi myös Renault Koleos. En ole sellaistakaan vielä nähnyt pääkaupunkiseudulla, vaikka olen paljon liikekannalla. Savonlinnan talousalueella liikkuu muuten ehkä enemmän Renaulteja väkilukuun suhteutettuna kuin muualla Suomessa. Tämän on pakko johtua siitä että Auto-Kilta hoitaa leiviskänsä hyvin. Joku kirjoitti tällä palstalla että liike voitti jonkun palkinnon jostain - palvelusta kai.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1565
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1243
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1080
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      997
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      910
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      841
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      828
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      754
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe