Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Intruder 1400 kysymys

kuuvelo

Notta nyt intikkatietäjille kysymys; Erot 4- ja 5-vaihteisen intikan suoritusarvoissa? Saako nelilovisesta kuin helposti viisilovisen? Kiitti!

16

6013

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • knööli

      3 lovinen on kyllä ihan paras,tosin itse joudun tyytymään yhteen loveen.

      • kuuvelo

        Kiitsa vaan vastauksestasi pösilö! En tosin tarkoittanut aikuisten lelukaupasta ostamaasi Anal Intruderia, joka saa käyttövoimansa paristoista ja jonka survot, ilman liukkaria, siihen ainoaan omaan loveesi, johon joudut tyytymään. Tuollaisella tampiolla ei ole varmaan edes mopokorttia, saati että se tietäisi jotain moottoripyöristä. Tuollaisia nysviä ei varmaan asu kuin Espoossa tai ruotsinkielisillä seuduilla? Missä perkeleessä on ne modet, jotka heittävät asiakeskusteluista tuollaisten anaalivaiheeseen jääneiden koulukiusattujen yökastelijoiden paskaviestit bittiavaruuteen? Kysy nyt sitten täällä jotain asiallista, prkl!


    • välittäjänä

      manuaalista välityssuhteet ens alkuun,,

    • intruderisti

      kannattaa kirjautua intruderclubin foorumille sieltä ainakin saa asiallisia kommentteja toisin kuin täällä.

    • knööli

      Minkä vuosimallin 1400 Intikka on 4 vaihteinen?

      • måå2

        Eka 5 lovinen on euromallissa -91, itellä just semmonen. Jenkkimallissa on muistaakseni myöhempään tuo 5 lovinen loota. Nelilovisessa vähän harvempi välitys.


    • mutta jotain

      Suoritus arvot aika yhteneväiset koska koneet on samoja .Vanhemmat koneet oli ilmoitettu 72hv ja eipä niistä tainnut ihan sitä edes lähteä ,uudemmat on nokkien takia miedompia mutta eroa ei huomaa. 5 vaihteinen on jonkinverran pidempi välityksinen mutta kone on niin laajavääntöinen ettei ole käytännön eroa muuta kuin hiukan leppoisempaa menoa kierrosten jyskyttäessä harvemmin. Oma on 5 vaihteinen ja kierrokset on 2960rpm kun mennään sataa. Taitaa olla harvassaa korkkaamattomat intruderit,suuttimet hiukan isommiksi n 145 ja 140 ei suurempia (monet ajaa 155 ja 150 mutta paukahtelee ja nokeentuu hiukan pikku ajossa ,enempi virittäessä tiety suuttimet kasvaa mutrta jos pysyy liki vakio linjalla) niin ei pauku koskaan ja vetää taatusti ja putket alkukäyrien ollessa vakiot suuremmiksi niin on kevyttä hengitystä ja ehkä vielä k&n pestävät suodttimet ja mopo on valmis pitkään siivuun vuodesta toiseen. Koneet kestää kauan jos huollettu eli öljy ja suodatin niin 200tkm ajettuja ilman mitään koneen purkua olevia pyöriä on paljon. Muunnokseen 4-5 en osaa sanoa mitään. Pyörä on hieno custom ollen siro ja nätti joka suunasta. Minun makuun ei uudet raskastekoiset tunkkaiset customit istu mutta makuja on monia ja joka sanoo sen ainoan oikea custom maun on pahasti harhainen . Custom on aina custom nimikin sen sanoo, muunneltu. Vinkki,älä osta muuta kuin 1400 sillä 600 on pieni vaikka sillä ajaa iahn samati ja 750 on pieni ja 800 on pieni ja 1360ccm on sopiva kaikin puolin sillä pääsee ja jytinät on asilliset . Jos haluaisin isomman pyörän en näpertelisi minkään triumphin 2.3 l koneen kanssa sillä se on pieni mutta hoss boss on se oikea jos kuutioita haluaa. Itse olen ajellut paljon joskus nuorempana 250 jawalla ja silläkin oli hieno ajella , se on asenne kysymys.

      • kuuvelo

        Tulihan se asiavastaus sieltä, kiitos. Ja kuriositeettina mainittakoon, että just se tonninelisatanen on tulossa...


      • I P E
        kuuvelo kirjoitti:

        Tulihan se asiavastaus sieltä, kiitos. Ja kuriositeettina mainittakoon, että just se tonninelisatanen on tulossa...

        HYVÄ valinta....itellä ollu 5 vuotta vs1400 ja hyvin on pelittäny....


    • VEIJOP

      tuli juuri vaihdossa -06 missähän akku?

    • akku-aku

      akku on takapyörän edessä, pakoputkien välissä.

    • herra 57

      Eka pyöräksi piti sitten hommata intikka 1400. En ikinä ajanut moottoripyörällä.Vvähän kokeillut pojan katupyörää. Poika vain yllytti hankkimaan isomman pyörän heti. Viimekeväänä hankittiin sit pyörä. Voe valtava alku tuntu tosi jäykältä. ajeli kesänmittaan noin 5000km. Loppukesästän homma alko tuntua sujuvalta. Ymmärsin pojan tarkoituksen hankkia keralla sopivan kokoinen. Olihan se opettelua,kun tuota ikääkin ehti kertyä jo 1954 syntyneelle entiselle solikan pojalle. Tyytyväinen olen ollut. Onhan pyörö vähän raskas tällaiselle 168 senttiselle papalle, mutta kaikkeen tottuu.

      • Intruder forever

        Ite hankin ekan pyörän "pappaiässä" 12 vuotta sitten, olin silloin 51 vuotias, nyt siis mittarissa jo 63.

        Eka pyörä oli ihan uusi Harley Davidson 883 Sportster, viidenkympin villitys. Silmissä kiilui nuoremmat naiset, jotka hurmaan pyörällä :). Pari kesää ajelin tällä "tyttöjen" pyörällä, sitten vaihdoin Softailiin. Se oli mukavan letkeä pyörä ja monet kerrat tuli kurvattu kaffestugalle turisemaan toisten harrastajien kanssa.

        Mutta vuonna 2004 myin softailin ja hankin vähän käytetyn 1998 mallin 1400 kuutioisen Intruderin ja sitä päivää en ole katunut. Tässä on ajamisen meininki ja tuntuu oikealta moottoripyörältä melko neutraalin oloisen softailin jälkeen. äänistäkin tykkään enemmän, kun kone käy tasaisesti. Tällä mennään nyt näillä näkymiin lopullisesti.


    • Intruder lover

      Ite oon alottanut alaikäisenä mopetilla ajon ja myöhemmin on ollut kevareita ja motareita. Eli kaksipyöräharrastusta on ollut jo lähemmäs 40 vuotta, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Aikoinaan kun Intruder VS 1400 julkaistiin (1987) ihastuin sen ulkonäköön ja teknisiin ominaisuuksiin. Eihän sitä tuolloin voinut kuin haaveilla tuollaisesta pelistä, mutta nyt olen ollut 1400:n onnellinen omistaja jo vuosia. Harrikkaa en oo koskaan edes miettinyt hankkivani enkä hanki. Kerran kun laittaa hyvän niin ei tartte vaihtaa.

      • intruder= tunkeutuja

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe