Naiseni kokeilunhaluttomuus

tiedonnälkäinenmies

Siis ongelmani, tai tiedä siis onko asia joidenkin ihmisten mielestä edes ongelma on avovaimoni tietynsorttinen seesteisyys aina kun keskustelemme seksistä ja siihen liityvistä asioista. Huomaan, vaikka yritän pitää keskustelun järkevänä molempia koskettavana useasti, että naiseni kyllä kuuntelee mitä minulla on sanottavaa, mutta asiat eivät siitä etene vaan tietyllä tavalla "unohtuvat". Ongelma : Harrastamme vakituisesti seksiä n 1-2 kertaa parhaimmillaan viikossa. Tämä ei lukumäärällisesti varmasti kovastikkaan poikkea monien parien normaaleista yhdyntäkerroista kolmen vuoden suhteen jälkeen. Joka tekee asiasta ongelman on tietynsorttinen arkiintunut seksin käsittely, eli siis jos hommiin ryhdytään, ei siinä ole mitään impulsiivista vaan pitää käydä ehkä vessassa, laittaa sängyllä lojuvat vaatteet jne roina pois ja rauhallisesti riisuuntua ja mennä aluksi peiton alle alasti makoilemaan. Ei äkillisiä lemmenpurkauksia suihkussa / saunassa / sohvalla / olohuoneen pöydällä jne. Vaan aina sama seesteinen sänkyyn valmistuminen ja värkkäys ja kun toimissa ollaan, niin pahin innostus alkaa jo tipahtelemaan. Miten seksiä harrastetaan on seuraava kummastumiseni kohde. Teen yllättävänkin paljon asioita naiseni tyydyttämiseksi jo ennen itse toimitusta kuten esimerkiksi JOKA kerta aluksi antamalla hänelle orgasmin suuseksin kautta, koska hän on ilmeisesti sitä tyyppiä, ettei pystyä laukeamaan pelkällä yhdynnällä, hyväilen häntä, suukkottelen jne. Itse en juuri itse asiassa koskaan saa moista kohtelua ja olenkin yrittänyt varovaisesti seksikeskustelujemme aikana kysellä häneltä jos hän olisi silloin tällöin myös innokas ehkä hieman lämmitelemään minua, ennen itse aktia, mutta nämä keskustelut eivät jälleen johda mihinkään ja jään hieman turhautuneeksi. Uusia asentoja ei oikein mielellään kokeilla ja minkäänsortin ehdotuksia / palautetta ei anneta kysyttäessäkään. Asia vaivaa ja olen myös alkanut huomaamaan itsessäni välillistä haluttomuutta ja kaikein isoimmaksi huolekseni hankaluutta säilyttää erektiota aktin aikana. Mitäs nyt sitten ? (ei vaan itse ymmärrä)

13

1608

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdfsdfsdfsdfsdf

      Ihan sama homma täällä, kuin olisit meikän elämästä kirjoittanut. En kyllä tiedä millä pirulla tuon muijan saisi innostumaan yhtään mistään seksiin liittyvästä. Innostuu kyllä jos johonkin kauppaan pitää lähteä tai jotain muuta hänen mieleistään hommaa mutta seksi ei kyllä ole todellakaan niitä asioita joita innostaisi tehdä, eli tehdään se sitten sen pari kertaa viikossa kun ollaan menossa nukkumaan tai sitten viikonloppuna aamulla kun saa aamukankeaa, muita variaatioita ei sitten juurikaan ole. Silloin tällöin kun olen yllättänyt että mennään vaikka jonnekin viikonloppuna tai lomalla niin ei se siitä sen paremmaksi muutu, seksiä sitten kun mennään nukkumaan tai aamulla mutta ei kyllä mitään oma-aloitteisuutta mihinkään suuntaan.

      • tiedonnälkäinenmies

        Näin tekevät ja tuntuu toki välillä, että omat halut ja tarpeet siinä on haudattava tyystin, ettei pääse vielä näinkin positiivisesta asiasta kuin seksistä riitelemään. Onko naisilla tähän mitään insighti:a ? Mitä tehdään sen jälkeen kun on kokeiltu eri lähestymistapoja, keskusteltu ja jaettu mielipiteitä ?


    • Harrastamme vakituisesti seksiä n 1-2 kertaa parhaimmillaan viikossa. TARKOITITHAN 1-3 KERTAA PÄIVÄSSÄ?

      • tiedonnälkäinenmies

        En kieltäytyisi tuostakaan, mutta voisin varmasti todeta, että hyvä jos yksi kymmenestä naisesta haluaisi edes pitää tuollaista tahtia yllä. Tämän lisäksi kenellä on nykypäivänä aikaa tuollaisiin, ellei kyse todellisesti ole "äkkipikaisista" melkein joka väliin kun kerkiää. Jos sinulla on näin, voin sanoa, että olen kovin tyytyväinen, että ihmisille löytyy noin peleiltään sopivia yksilöitä ja kiinnostusta toistensa napoihin näin usein pitkänkin aikavälin aikana.


    • jpznxo

      Ihan sama juttu, rupee jo vonkaaminen kypsyttämään, useimmiten onnistuu vain lauantaisin. Jos en jankuttaisi en saisi varmaan koskaan, "väsyttää" heti kun on aika mennä sänkyyn vaikka energiaa on riittänyt muuhun aikaisemmin. Päiväsaikaan ja kaikki muu ekstra on kokonaan poissuljettu, suihkussa hän käy vain pikaisesti aamuisin. Ilman lapsia 3kpl emme ole koskaan ja he nukahtavat nykyään vasta noin 21.30, lomilla olemme "vieraina" jommankumman vanhempien mökeillä joten kesällä vielä harvemmin. Taitaa olla aika yleistä ettei naisia kovasti kiinnosta ja että he "tietävät" saavansa silloin joskus jos heitä huvittaa.

    • Milo_Man

      Minun näkemykseni on seuraavanlainen: naisenne eivät ole teille oikeita. Joko heitä on alkanut kyllästyttämään tai he vain pitävät teidän läsnäoloanne itsestään selvänä. Ratkaisu: aloittakaa seksilakko. Sitten alkaa naisen päähän tunkemaan ajatuksia, että mitenkäs tuo nyt ne tarpeensa hoitaa. Rakastajatar, kernties? Etc. Jos petipuuhat eivät parane, niin sitten suhteenne on ohi.

      • tiedonnälkäinenmies

        Itse jaksa noita valtapelejä alkaa pelailemaan. Sanoisin noiden konstien kait suurimmaksi osaksi kuuluvan itsestään epävarmoille miehille ja naisille jotka tykkää pitää suhteensa sellaisessa muodossa missä itse ne haluavat toisen tarpeista ja kiinnostuksista riippumatta. Tässä yritetään saada tasapaino aikaiseksi, eikä luoda itselle toisen sijaan tilannetta jossa on ainoastaan itse vallassa parisuhteen seksiasioiden suhteen.


    • niin tutulta

      yks mitä voi kokeilla on olla panematta vähään aikaan vaikka muijakin haluaisi. Saa ainakin jonkunsortin keskustelun pystyyn sillä jossain vaihees.

    • Flicka81

      Kuulostaa tutulta,sillä erotuksella että mulla on vastaava ongelma mieheni kanssa. Itse tykkäisin jutella seksistä, kuulla hänen fantasioistaan, ottaa vastaan parannusehdotuksia, katsoa pornoa yhdessä, harrastaa välillä vähän villimpää seksiä...Olen ehdottanut hänelle esimerkiksi kimppaseksiä tai milloin mitäkin vaihtelua, mutta häntä ei vain yksinkertaisesti kiinnosta. Seksi on jumahtanut kertaan viikossa (toki sekin on ihan ok määrä, mutta laatu ei niinkään) ja minä joudun yleensä tekemään aloitteet ja "johtamaan" koko härdelliä, jotta jotain yleensä tapahtuisi. Tiedän että minun pitäisi varmaan olla vähemmän hyökkäävä ja yrittää keskustella asioista mahdollisimman positiiviseen sävyyn ilman syyllistämistä "...kun tää perusseksi on vaan pirun tylsää...",mutta alan turhautua tilanteeseen. Olen miettinyt olisiko jostain seksiterapeutille menosta hyötyä, kun omat ponnisteluni vaihtelevamman seksin puolesta eivät tunnu tuottavan tulosta. Onko aloittajalla käynyt tällainen asia mielessä? Kuulostat ajattelevalta ja aktiiviselta mieheltä, joka tekee parhaansa naisensa tyydyttämiseksi. Voin kuitenkin kuvitella tuon turhautumisen, jos kaikki keskusteluyritykset ym. törmäävät kuin seinään. Oletko saanut naiseltasi mitään selitystä miksi häntä ei kiinnosta vaihtelu? Kun seksin mielestäni pitäisi olla juuri hauskaa yhdessäoloa,johon molemmat osallistuvat. Mieheni antamat selitykset liittyvät yleensä rankkaan työhön ja väsymykseen, minkä toki ymmärränkin, mutta kaiken takana on luultavasti yksinkertaisesti vain se fakta että osalle ihmisistä riittää se tavallinen perusseksi,heitä ei kiinnosta tai heitä pelottaa uuden kokeileminen vaikka he periaatteessa haluaisivatkin tarjota kumppanilleen sitä mitä heiltä pyydetään. Toisaalta kun kynnys vaihtelevampaan seksiin on korkea, he luovuttavat tai eivät edes yritä ja keskusteluyritykset aiheesta kilpistyvät kuin seinään. Olen aina ihmetellyt sitä, että kun Suomessakin on tuo 50-50-määrä naisia ja miehiä,niin kuinka voi olla mahdollista, että ne seksistä kiinnostuneet miehet eivät sitten seurustele näiden seksistä kiinnostuneiden naisten kanssa, koska meitäkin todella löytyy! Tulipa vuodatus, liekö tullut mitään apuja aloittajan tilanteeseen...

      • tiedonnälkäinenmies

        Tiedä mikä avovaimoon iskenyt, mutta tuntuu, että kun sain täällä tämän ongelman ensimmäistä kertaa jäsenneltyä "paperille" ja istuutin neidin alas keskustelemaan, aloin saada ihan tosissaan vastapalautetta. Kait sitä on sitten itsekkin hieman hyppinyt ja pomppinut aiheen ympärillä epäselvästi, tehden elämänkumppanin elämä hieman hankalaksi yrittäessä selittää viittä asiaa kerrallaan. Joka tapauksessa. Sain luvan jopa ennen viikonloppua mennä ostamaan testimielessä hieman lelujakin joita sitten viikonloppuna testailtiinkin jo. Päädyin siihen tulokseen, että kyseessä oleva parempi puoliskoni on hieman kontrollifriikki, tehden seksin jossa hän tuntee itsensä hieman epävarmaksi välistä melko pelottavaksi ja araksi aiheeksi. Koko ajan sitä oppiin itsestään ja rouvasta jotain uutta. Eipä ainakaan tule tylsää :)


      • nixiex
        tiedonnälkäinenmies kirjoitti:

        Tiedä mikä avovaimoon iskenyt, mutta tuntuu, että kun sain täällä tämän ongelman ensimmäistä kertaa jäsenneltyä "paperille" ja istuutin neidin alas keskustelemaan, aloin saada ihan tosissaan vastapalautetta. Kait sitä on sitten itsekkin hieman hyppinyt ja pomppinut aiheen ympärillä epäselvästi, tehden elämänkumppanin elämä hieman hankalaksi yrittäessä selittää viittä asiaa kerrallaan. Joka tapauksessa. Sain luvan jopa ennen viikonloppua mennä ostamaan testimielessä hieman lelujakin joita sitten viikonloppuna testailtiinkin jo. Päädyin siihen tulokseen, että kyseessä oleva parempi puoliskoni on hieman kontrollifriikki, tehden seksin jossa hän tuntee itsensä hieman epävarmaksi välistä melko pelottavaksi ja araksi aiheeksi. Koko ajan sitä oppiin itsestään ja rouvasta jotain uutta. Eipä ainakaan tule tylsää :)

        Kun ei vaan kiinnosta. Miesten usein toivoma ns. pikaseksi on yksinkertaisesti erittäin kivuliasta. En syty sekunnissa enkä ole niin miellyttämishaluinen, että antaisin miehen raastaa ja repiä vaginani verille ja rynksyttää selkäni mustelmille jotain keittiönpöytää vasten. Mielestäni olisi myös erittäin tympeää hoitaa hommat liukkarin avulla: mies läiskäisisi klimpin KY Jellyä alapäähäni ja survoisi kalun sisään ja minä rukoilisin mielessäni että koita nyt hoitaa se homma äkkiä..ei oikein vastaa käsitystäni hyvästä seksistä.

        Lähetyssaarnaaja rauhalliseen tahtiin on ainoa asento missä saan orgasmin. Takaapäin sattuu, kovasti. Päällä oleminen tuntuu vain ja ainoastaan typerältä - pomppia nyt siinä muka kiihottuneena kun oikeasti homma ei tunnu yhtään missään. En myöskään viihdy katseen kohteena ja ahdistun siitä jos mies tuijottaa. Minusta ei siis saa myöskään kumistringeihin pukeutuvaa viettelijää. En myöskään nauti tippaakaan alistavista elementeistä, minua siis ei revitä hiuksista eikä läimitä eikä muutenkaan kohdella niin että sattuu.

        Parhaiten nautin hitaasta ja rauhallisesta tunnelmasta. Molemmat ovat peseytyneet jolloin ei tarvitse jännittää ja pelätä mitään "eksoottisia" hajuja, makuja tai löydöksiä. Pitkät ja hitaat hyväilyt, suudelmat, suuseksi, yhdessä kiehnääminen nautintoa pitkittäen kunnes on aivan kostea ja haluaa palavasti sitä kalua, sen jälkeen hitaat ja hellät työnnöt joiden aikana on jo pakko pidätellä ettei laukeaisi heti alkuunsa, pikkuhiljaa siirrytään kiihkeämpään rytmiin, hikoillaan ja hengästytään, tuntuu että taju lähtee ja lihakset kramppaavat holtittomasti väsymyksestä huolimatta, ja sitten viimein se räjähtävä orgasmi, mieluiten molemmille yhtaikaa..ja sen jälkeen painautuminen toisen kainaloon, halailu, silittely, hyväily, ehkä jutellaan jotain..sellaista seksiä minä haluan. Onneksi mies nauttii (tai ainakin sanoo nauttivansa) samanlaisesta. Yksi sessio kestää helposti useamman tunnin ja sen jälkeen olen aivan rättiväsynyt ja tyydytetty, haluan vain nukahtaa miehen viereen. Mikään 2 minuutin nylkytys eteisen seinää vasten ei voisi (minun mielestäni) ikinä korvata tuollaista.


      • Muutosta ilmassa
        tiedonnälkäinenmies kirjoitti:

        Tiedä mikä avovaimoon iskenyt, mutta tuntuu, että kun sain täällä tämän ongelman ensimmäistä kertaa jäsenneltyä "paperille" ja istuutin neidin alas keskustelemaan, aloin saada ihan tosissaan vastapalautetta. Kait sitä on sitten itsekkin hieman hyppinyt ja pomppinut aiheen ympärillä epäselvästi, tehden elämänkumppanin elämä hieman hankalaksi yrittäessä selittää viittä asiaa kerrallaan. Joka tapauksessa. Sain luvan jopa ennen viikonloppua mennä ostamaan testimielessä hieman lelujakin joita sitten viikonloppuna testailtiinkin jo. Päädyin siihen tulokseen, että kyseessä oleva parempi puoliskoni on hieman kontrollifriikki, tehden seksin jossa hän tuntee itsensä hieman epävarmaksi välistä melko pelottavaksi ja araksi aiheeksi. Koko ajan sitä oppiin itsestään ja rouvasta jotain uutta. Eipä ainakaan tule tylsää :)

        Olisi kiinnostavaa kuulla näin kohta vuoden jälkeen että millainen tilanteenne on nyt?

        Yritin kirjoittaa omasta tilanteestani ja vertailin sitä sinun tilanteeseesi, mutta viesti oli kuulemma liian pitkä. Jos ketään ei kiinnosta kuulla, niin antaa olla sitten ja sanon lyhyesti että vituiksi on mennyt ja ero tulee ennemmin tai myöhemmin.


    • sinikka-69

      Vaikea on toisten puolesta kirjoittaa tai kertoa yhtään mitään... omasta puolestani voinen jotakin kommentoida. Ennen nykyistä suhdettani koin seksin "velvollisuusseksinä" ja siinä ei juuri tunnetta tahi omaa aktiivisuutta ollut mukana. Odotti että "sais jo", että voi jatkaa omia hommia. Enpä kauheasti puhunut seksistä, toiveista tai mistään seksiin liittyvästä. Kun vain ei kiinnostanut niin sitten ei...

      Nykyisessä suhteessani (avioliitossa) puhutaan, kerrotaan toiveista, kokeillaan uusia "juttuja" ja ollaan täysillä mukana. Nyt voin sanoa että seksi on kerrassaan ihanaa ja nautittavaa... Myönnän että olin se seesteinen aluksi ja hiljainenkin, enhän ollut tottunut puhumaan avoimesti ja kertomaan toiveistani... eipä se edes olisi ketään kiinnostanut... Mieheni jaksoi olla kärsivällinen ja kysellä, kertoa omista toiveistaan jne.
      Itse opin puhumisen ja "avautumisen" opettelemalla. Omasta halusta se kaikki on kiinni. Ei miehissä aina se "syy" ole:)
      Nyt nautitaan ja yllätellään toisiamme.. Toivottavasti saatte puhutuksi ja molemminpuolin toiveitanne huomioidaan, silloin seksi on nautittavaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      390
      3857
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      133
      2697
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      128
      1875
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1320
    5. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      51
      1192
    6. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      172
      1189
    7. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      72
      1167
    8. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      64
      1125
    9. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      51
      952
    10. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      291
      930
    Aihe