Elektroninen taulu

Bullbull

Millaisia kokemuksia elektronisesta taulusta? En ole koskaan sellaiseen heittänyt, mutta ajatus on alkanut kiinnostaa, koska se olisi turvallisempi vaihtoehto, kun jaloissa pyörii pieni lapsi. Pikaisella katselulla hinnat vaihtelee 50 ja 100 euron välillä. Tuleeko elektronisesta taulusta miten paljon "kumitikkoja", vai tarttuuko tikat hyvin tauluun?

5

2336

Vastaukset

 • viskelin itekii aikoinaa elektronisee,mut ei ollu mun juttu.Taulujen ja tarvikkeitten nyky hintoja en tiedä.Kumitikkoja tulee mielestäni enemmän kuin tavallisesta taulusta,ja tikkojen tauluun jääminen riippuu heittotyylistä,tai heiton kovuudesta.

 • lidlissä mainostetaan sellaista 35 euron paikkeilla olevaa,kai niitä jossain muuallakin on edullisia malleja. itse en ole vielä ostanut,mutta mielessä on käynyt.

 • Tuon merkkisen taulun omistan mutta en enää heitä siihen, vaan olen siirtynyt takaisin normi-dartsiin. Itse kypsyin totaalisesti kumitikkojen määrään, ja kun taulua ei voi pyörittää, T-20 on kulunut piloille. Tikka pomppaa suorasta sektoriosumastakin pois, koska reikien ympäristö muokkautuu vähitellen. Tikka myös menee nykyisin T-20 ja langan väliin ja kampeaa palan vinoon tiltaten taulun.

  Ehkä jos pystyy rennosti tuohon heittelemään niin ajaa asiansa. Vakavaan harrastukseen ei sovellu ellei usein osta uutta...

  • Tuollaisen avasin äsken, taulua voisi muuten pyörittää, mutta tuo bulls eye ei osuisi enää kytkinkalvoon. Noita "näppäinhattuja" voi kyllä vaihtaa keskenään. Taulun takaa yläreunasta ja keskeltä ruuvit auki niin etuosa lähtee helposti irti. Alhaalla olevan elektroniikkaosan ruuveja ei tarvii avata. Mulla ei oo noita tikkoja enää, mistähän löytyis?


 • Itse olen heitelly dartsia ns. "pilipali" tauluun vuodesta ´92 asti..vähintään pari kertaa vuodessa myös karvatauluun.
  Edellinen oma elektroninen taulu oli käytössä lähes 8 vuotta toimien moitteettomasti..nykyinen taulu on juuri tuo lidlin 35 eken taulu ja toimii hyvin.
  Myös 8 vuotias poikani on todella innostunut heittämisestä ja toki kannustan häntä lajissa, heittelemällä itse hänen kanssaan.

  Kumitikkoja tulee heittotyylistä riipuen jonkin verran mutta olen huomannut että
  myös kärjissä on eroja tauluun jäämisen suhteen. toiset kärjet eivät tahdo jäädä kiinni tauluun lainkaan vaan pomppaavat pois, mutta taas toiset jäävät kiinni niin tiukasti että ei meinaa irti saada.
  Erittäin hyvä liike tarvikkeiden osalta on englannissa toimiva dartscorner. tarvikkeita löytyy kovakärkisiin kuin muovikärkisiin tikkoihinkin. Olen tilannut sieltä useasti tikkakerhollemme varaosia ja suuriakin tilauksia. toimitukset tulevat noin viikossa.Ja olen ollut todella tyytyväinen.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3450
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1027