KAHDEN PIENEN POJAN KANSSA

ENSIMMÄINEN REISSU YHDESSÄ

Hei Baltian tuntijat! Ottakaa meidät nyt siipienne suojaan rakkaat alueen tuntijat. Tässä yksinhuoltajaäityli tahtoisi lähteä ensimmäistä kertaa pienen poikansa kanssa pois suomesta seikkailemaan muutamaksi päiväksi. Olen kuullut paljon hyvää Pärnusta ja Saarenmaasta. Budjettimme on kohtalainen joten säästämään emme ole menossa, aikakin kun on vain muutama päivä. Olen suunnitellut että kesäkuun alussa mennään ja laivalla (?) kaiketi ensin Tallinnaan,eikö? Mikä sitten olisi paras yhteys ja ennenkaikkea välimatka, mietin bussimatkan pituutta. Antakaa ihan kaikkia vinkkejä mitä vain tulee mieleen, kaikki kelpaa. Kiitos paljon etukäteen.

7

733

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matkailija . . . . . . . .

      Aloittelijalle helppo vaihtoehto on matkatoimistojen valmiit matkat. Bussilla kotikulmilta perille ja takasin. Oman lauman kanssa käytiin Pärnussa muutama vuosi sitten tollasella reissulla. Nuorin oli silloin 1,5v. Bussimatka Tallinna - Pärnu kesti noin 2 tuntia. Reissun otimme Lehtimäen Matkojen kautta (liityntä kuljetus kulki sopivasti). http://www.lehtimaenmatkat.fi/ Vastaavia matkoja järjestää muutkin matkatoimistot, silloin jäi mieleen Ikaalisten Matkatoimisto http://www.ikaalistenmatkatoimisto.fi Asustelimme Tervise Paradiisissa. Suurin miinus sijainti keskustaan nähden n. 1,5 km oli pienille vähän liikaa.(veto veks ennenkuin päästiin asiaan) Ranta oli kyllä lähellä ja se on hieno! Muistathan, että vaikka passeja ei enää tarkastetakaan pitää mukana olla asianmukaiset matkustusasiakirjat.

    • reissuraili

      Melkeinpä helpoimmin pääsisi valmismatkalla (hintaan sis. laivamatkat, bussikuljetus, hotelli). Usein kuljetus kotipaikkakunnalta Hgin satamaan, mikäli asutte pk-seudun ulkopuolella. Myös Tallinnan satamasta bussikuljetus hotelliin asti. Pärnuun ja Saarenmaalle tekeviä matkatoimistoja on useita esim. Matkapojat, Ikaalisten matkatoimisto.

    • justers

      muutamia vinkkejä: jos rakastaa mukavuutta valmimatkapaketti on parempi mutta jos on seikkailunhalua tai auto käytössä niin: riippu skidin iästä kumpi parempi: saarenmaalla kuresaarella ei niin hienoa rantaa kuin pärnussa nopealla pika-aluksella pääsee nopeasti tallinnaan (Lindaline, vikingexpress, tallink star,vertaile hintaa) bussit lähtevät tallinnan bussijaamasta joka lastekodukadulla, ota valkoinen tulika taksi sinne busseja lähtee pärnuun ja saarenmaalle jatkuvasti. osta piletti täiskasvuselle ja lapselle lippumyymälästä tässä aikataulut ja hinnat: http://www.bussireisid.ee/index.html?MENU=&KEEL=en majoituksen voi varata netin kautta, tässä majoitussivu: http://www.neti.ee/cgi-bin/teema/ARI/Turism/Hotellid/ ja muistathan että virossa punkkivaara, eli aina lapselle alusta ruohikolla !!!! hyvää matka

      • justers

        voit myös käyttää tallink takson keltaisia takseja bussijaamalle mentäessä ja tultaessa takaisiin satamaan


    • Nimetön

      Oli suorastaan yllätys kun löysin näin paljon ihania asiallisia vastauksia. Tästäpä tämä äityli aloittaa tutkimaan vaihtoehtoja. Mukavaa kesää kaikille!

      • Jarmo P.

        Oltiin omalla autolla koko perheellä Pärnussa. Kerrassaan hieno matka. Otettiin laiva ja hotelli Ikaalisten Matkatoimiston kautta. En tiennyt että tekevät oman auton paketteja, mutta soittaessani bussimatkasta sain kuulla. Oli kohtalaisen edullinen ja ennenkaikkea vaivaton, mutta silti sai mennä ihan vapaasti omia reittejä. Hotelli oli Astra, sinnekin sai auton hyvin parkkiin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe