Kissaterroria!

mitta täynnä

Mikä helkkari siinä on että niitä mankujia ei osata pitää kurissa??! Lähes päivittäin löytyy pihalta kissanpaskaa ja joskus jopa oman oveni portailta! Kokkareet tarttuvat kengänpohjiin ja ulko-oven edusta haisee kissankuselle. Taloyhtiön hiekkalaatikkoonkin on tämän yhden jästipään kolli käynyt vääntämässä pökäleitä. Talon päädyssä asuva lapsiperhe ei uskalla enää viedä sinne lapsiaan ettei pieni lapsi vahingossa saa sen kapisen kollin paskasta mitään tauteja! Muiden naapureiden kanssa ollaan asiasta puhuttu ja tuntuupa heilläkin olevan jo mitta täynnä. Eräs oli jo kuulemma käynyt pari viikkoa sitten sanomassa sille sällille että pistää elättinsä valjaisiin ja käyttää tarpeilla taloyhtiön ulkopuolella. Ei vaikutusta. Oikein ylimielisesti oli kuulemma puhutellut takaisin. Itse kävin sanomassa toissapäivänä ja yllätys yllätys, ei tulosta! Tänään päätettiin yhdessä että kun ei kerran sana tepsi, niin pelataan sitten kovilla. Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja ja isännöitsijä seisovat takanamme 100%:sesti joten eipä mahda kauaakaan kestää kun häirikkö lentää mankujansa kanssa pellolle niin että heilahtaa. Pitäisi olla jokin laki joka kieltää kissojen pitämisen kokonaan taajama-alueella koska niistä ei ole täällä muuta kuin haittaa! Jotain häiriötä ilmaantuu aina. Tuttavani naapurissa oli aikoinaan ollut elättinä kissa joka piti keskellä yötä älytöntä serenaadia. Oli kyllä leikattu jne. mitä kolli-ihmiset yleensä jauhavat mutta hyvinpä tuo kuulemma mekasti! Eli lyhyesti: Jos ette osaa pitää mankujianne kurissa niin etteivät ne häiritse naapureita, muuttakaa korpeen! Mikään ei oikeuta pitämään niitä mankujianne irti yleisillä pihoilla tai kusettamaan niitä toisten alueilla! Täältä tähän.

149

2895

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • linjoilla..

      se minuakin on ihmetyttänyt, että miten helkkarissa nämä kissanomistajat ovat niin kovakorvaisia pässejä etteivät usko puhetta! luulisi olevan sanomattakin selvää, että omistajana heidän täytyy huolehtia siitä, ettei kissa aiheuta haittaa ympäristölle tai naapureille. kaupungissa asuessa ulkoiluttamisen ON tapahduttava narun jatkona, ihan kuten muidenkin eläinten omistajat tekevät. kakkapussi mukaan tai sitten käyttää syvällä vesakossa missä ei kuljeta. kissa on varsin tyhmä elukka, joten ei liene ihme, että omistajansakin ovat sellaisia -.-

    • I Gotta Go :)
    • Not The Dog
    • vaan on

      että näille useimmille kissanomistajille ei uppoa kaaliin mikään. Vedetään vaan esim. että kissa ei ymmärrä lakia, kissa haluaa liikkua vapaana, kissa on itsenäinen eläin yms. suoranaista skeidaa. Wattu, et näähän on täysiä idiootteja, ei niiden kaaliin uppoa mikään järki. Minkähänlaisen säväyksen se tekisi, jos kyllästyneet naapurit kävisivät paskomassa vastavuoroisesti heidän oven edustalleen järjestelmällisesti. Tietysti unohtamatta aamuöistä mouruamista ikkunan alla.

      • mouruaa jo

        "Minkähänlaisen säväyksen se tekisi, jos kyllästyneet naapurit kävisivät paskomassa vastavuoroisesti heidän oven edustalleen järjestelmällisesti. Tietysti unohtamatta aamuöistä mouruamista ikkunan alla."

        Meillä tämä on jo valitettavasti arkea. Valitettavasti en omista kissaa jolla kostaa naapureille, ja toisekseen en usko että kissanpaskasta tai muustakaan paskasta isommin välittävät. Sellaisia paska-apinoita meillä naapureina.


      • päivännouto

        kun naapurin kissa jatkuvasti kävi sulkapallokentällämme pissaamassa ja kakkaamassa. Kenttä on hiekkapitoinen ja hyvinhän se kolli pystyi siihen kuopimaan kakkojaan. Olen kuullut, että kissoilla on yleensäkin tapana aina käydä naapureissa tai muualla kuin omalla pihallaan tarpeillaan. Näytti tämäkin kolli aina vain yöksi palaavan kotiinsa. No, me muutimme kenttämme sitten apilapelloksi. Sitä jyrsii silloin tällöin rusakko, mutta siitä ei ole niin paljon harmia, koska apila kasvaa pian uudelleen. Naapurin kissa jatkaa kyllä pikkulintujen pyydystämistä, sitä emme ole voineet estää kun jatkuvasti ei voi vahtia sen menemisiä.


    • !!!!

      Jos katot tarkemmin, niin syyllinen on koira

      • Anonyymi

        Koiranomistajat ovat sentään niin fiksuja, etteivät päästä koiriaan ulos.

        Sitäpaitsi: kyllä koiranpaskan ja kissanpaskan erottaa toisistaan. Ja tuskinpa koirat siellä ikkunan alla aamuyöllä mouruavat. Jotain on kyllä vialla jos näin luulet.


    • sun kanssas

      LOPETA JO!!!!!!!!!!!!

    • kiinni

      ja sama käytäntö myös kakaroille. Vituttaa tommoiset huutavat pennut vailla mitään tapoja. Voisko nämäkin kasvattaa jossain kaapissa 18 ikävuoteen asti ja jos niitä joskus pitää viedä ulos, niin narukaulassa ja turpa ummessa.

    • Appidappidaa

      Tee palvelus naapurillesi ja koko yhteiskunnalle. Muuta johonkin missä saat murehtia omaa turhuuttasi yksinäsi. Kun olet tarpeeksi turhautunut niin voit ottaa itsellesi kivan lemmikin, kissan tai koiran.

    • kieltää ne

      paskantelijat pitäisi. haitaksi vain naapurustolle ja ympäristölle.

      • lkdfjgljdfh

        Ei muuten kissoista mulle mitään haittaa, mutta kun on tuo pieni lapsi joka kohta leikkii tuolla hiekkalaatikolla, niin ei ole oikein terveellistä kissojen paskomassa hiekassa pyöriä. Pakko vaihtaa hiekat. Ja takapihalle ei uskalla oikein nukkuvaa vauvaa vaunuihin jättää juuri noiden kissojen takia. Lapsuudenkodissani omakotitalon kuistin alla oli hiekkaa ja vaikka mitä kanaverkkoa ja appelsiininkuoria sinne viriteltiin, niin aina ne kissat meni sinne kusemaan talvisin. Haisi todella pahalle eteisessäkin asti aina kun ovea aukaisi. Tutuillani on kaksi kissaa sisällä joita ei ollenkaan pidetä ulkona niin se on musta ihan ok. Itse en haluaisi asua niin.....kylppäri haisee todella kuvottavalle ja kissat pyörii pöydillä ja sylissä koko ajan., ärsyttävää juoda esim. kahvit ja syödä pullat kun kissat tepastelee siinä seassa. Mutta kun tässä kesällä varsinkin lasta nukutetaan tuolla pihalla vauhuihin niin jokainen kissa joka pihalle erehtyy saa varmasti nopean lähdön ilmakivääristä tai sitten loukutan ja upotan täyteen vesisaaviin.


    • asiakin

      Huonoksi olonsa tunteva lue huonosti pidetty ja siksi epävarma ja pelkäävä kissa merkitsee ulosteilla reviiriään. Jos on joku puolihuolimaton poikamies hoitajana. Voihan olla ettei jaksa tai uskalla liikkuakaan etäämmäs taikka sairas. Noin muutenhan kissat ovat mukavia eläimiä, jos nyt seuraat muutenkin kuin paskaa.

      • Anonyymi

        Niin. Kissat saattavat merkitä pissalla kotinsa, jos ne ovat stressantuneita. En kyllä haluaisi kissaa, koska stressaantuessaan se pissisi sänkyyni tai sohvaani.

        Tämäkin on syy, miksi pidän enemmän koirista kuin kissoista: koirat sentään pissivät ulos!

        Senkin takia on täysin humpuukia sanoa, että kissat olisivat sisäsiistejä. Koirat ovat, kissat eivät.


    • ne katit

      on siinä missä roskalinnutkin.

      • ......

        paskan, koira ei. Joten koiran löröä kengän pohjissa, ääliöt. Viekää vaikka analysoitavaksi ja pyytäkää psykiatria analysoimaan päänne myös.


      • E33

        Olisit kysynyt vaikka isältäs ennen kun erosivat.


      • Missä..

        Kaikki Avohoitopotilaat on nyt kun kaikki hoitopaikat on kesällä kiinni..

        Onneksi tulee kohta taas syksy..pääsette purkamaan tuntojanne..


      • ...

        Kaikki hullujenhuoneetmyydään ja muutetaan asunnoiksi..
        Esim. Pornainen , ohkola ..

        Tässä se tulos sitten näkyy..


      • skp
        ... kirjoitti:

        Kaikki hullujenhuoneetmyydään ja muutetaan asunnoiksi..
        Esim. Pornainen , ohkola ..

        Tässä se tulos sitten näkyy..

        Täällä sitten kaikkien rikkinäisten perheiden perilliset jakavat tuntojaan, ei ole helppoa heilläkään, mutta minkäs mahdamme, maassamme on porvarihallitus.


      • näy peittävän
        ...... kirjoitti:

        paskan, koira ei. Joten koiran löröä kengän pohjissa, ääliöt. Viekää vaikka analysoitavaksi ja pyytäkää psykiatria analysoimaan päänne myös.

        kun kissanpaskaläjiä lojuu pihalla vähän väliä. Noihin alempiin lätinöihisi ei jaksa edes vastata. Arvon moninimimerkki on hyvä ja keksii jotain uskottavampia juttuja samalla kun tutkituttaa päänsä.


      • taas menossa
        skp kirjoitti:

        Täällä sitten kaikkien rikkinäisten perheiden perilliset jakavat tuntojaan, ei ole helppoa heilläkään, mutta minkäs mahdamme, maassamme on porvarihallitus.

        arvon kattien nuoleskelijalla? :D :D Roskaelukoita ne on ja omistajansa yksinkertaisia ryynipäitä.


      • Kolahtiko
        Missä.. kirjoitti:

        Kaikki Avohoitopotilaat on nyt kun kaikki hoitopaikat on kesällä kiinni..

        Onneksi tulee kohta taas syksy..pääsette purkamaan tuntojanne..

        totuus noin kovasti kun pitää oikein monen viestin turvin uikuttaa vastaan??


      • kilahtanut
        Kolahtiko kirjoitti:

        totuus noin kovasti kun pitää oikein monen viestin turvin uikuttaa vastaan??

        Mulla on sisäkissa..entäs itselläsi onko hoitopaikka varattu vai lääkitys saatu vihdoinkin kohdalleen ?


    • Erkki Erilainen Nuori

      Niiden heitteillejättö ulos pitäisi kieltää lailla, mutta kun ei vaan jotkut vanhemmat tajua, että sitä tuntikausien rääkymistä ei naapurin Erkki aina jaksaisi kuunnella. Se vielä puuttuu, että mukulat paskoisivat tohon ovelle.

      Pitäisi olla jokin laki joka kieltää kakaroiden pitämisen kokonaan taajama-alueella sisällä ja ovet ja ikkunat kiinni, koska niistä ei ole täällä muuta kuin haittaa! Jotain häiriötä ilmaantuu aina. Naapurissa on elättinä kakaroita, jotka pitävät älytöntä serenaadia. Hyvinpä nuo kuulen, kun mekastavat!

      Eli lyhyesti: Jos ette osaa pitää mankujianne kurissa niin etteivät ne häiritse naapureita, muuttakaa korpeen! Mikään ei oikeuta pitämään niitä mankujianne irti yleisillä pihoilla tai kusettamaan niitä toisten alueilla! JippiaaJee!

      • KISSOJEN YSTÄVÄ

        OKSETTAA KUN AINA NARISTAAN ETTÄ PIKKU KULLANNUPUT LAITTAA SITÄ KAMALAN SAASTUNUTTA KISSANKAKKAISTA HIEKKAA SUUHUNSA HIEKKALAATIKOLLA!
        oN ÄITIEN JA ISIEN ASIA HUOLEHTIA ETTÄ PIKKU KULLANNUPPU EI LAITA SITÄ HIEKKAA OLLENKAAN SINNE SUUHUNSA KOSKA KYLLÄHÄN SIELLÄ HIEKASSA ON VAIKKA MITÄ BASILLEJA, MUUTAKIN KUN KISSANKAKKAA!!!!!! MUTTA EIHÄN NÄÄ NYKYVANHEMMAT VIITSI KATSOA KAKAROITTENSA PERÄÄN TAI EI OSAA KATSOA! AINAHAN KISSAT ON KÄYNY NIILLÄ LAATIKOILLA, JO ENNEN NÄITÄ KAIKENMAAILMAN KISSASÄÄNTÖJÄ!


      • Kissavihaaja
        KISSOJEN YSTÄVÄ kirjoitti:

        OKSETTAA KUN AINA NARISTAAN ETTÄ PIKKU KULLANNUPUT LAITTAA SITÄ KAMALAN SAASTUNUTTA KISSANKAKKAISTA HIEKKAA SUUHUNSA HIEKKALAATIKOLLA!
        oN ÄITIEN JA ISIEN ASIA HUOLEHTIA ETTÄ PIKKU KULLANNUPPU EI LAITA SITÄ HIEKKAA OLLENKAAN SINNE SUUHUNSA KOSKA KYLLÄHÄN SIELLÄ HIEKASSA ON VAIKKA MITÄ BASILLEJA, MUUTAKIN KUN KISSANKAKKAA!!!!!! MUTTA EIHÄN NÄÄ NYKYVANHEMMAT VIITSI KATSOA KAKAROITTENSA PERÄÄN TAI EI OSAA KATSOA! AINAHAN KISSAT ON KÄYNY NIILLÄ LAATIKOILLA, JO ENNEN NÄITÄ KAIKENMAAILMAN KISSASÄÄNTÖJÄ!

        Tässä näemme taas hyvin tyypillisen omaa napaansa tuijottavan kissanomistajan purkauksen. "Joo ainahan ne käyny lasten hiekkalaatikoilla yhyy yhyy..". Tajuatko sinä ryynipää ettei ne taloyhtiöiden heikkalaatikot ole sen sinun elukkasi kuseskelua ja paskantelua varten?? Mutta eipä nämä nykyiset kissanomistajat paljon nokkaansa pidemmälle näe näissäkään asioissa eivätkä seuraa elukoidensa tekemisiä. Päästetään se vitun maukuja vaan ovesta pihalla kuseksimaan nurkat jottei itse tarvitse vaivautua muuta kuin ovea raottamaan. Sitten uikutetaan ja itketään kun löytävät joku päivä ovensa edestä sen kusilaarin raadon jonka joku pihaterrorismiin kyllästynyt naapurin on käynyt ymmärrettävästi pistämässä kylmäksi. Kissanomistajia vähä-älyisempää ihmislajia ei liene olemassakaan.


      • edelliselle
        Kissavihaaja kirjoitti:

        Tässä näemme taas hyvin tyypillisen omaa napaansa tuijottavan kissanomistajan purkauksen. "Joo ainahan ne käyny lasten hiekkalaatikoilla yhyy yhyy..". Tajuatko sinä ryynipää ettei ne taloyhtiöiden heikkalaatikot ole sen sinun elukkasi kuseskelua ja paskantelua varten?? Mutta eipä nämä nykyiset kissanomistajat paljon nokkaansa pidemmälle näe näissäkään asioissa eivätkä seuraa elukoidensa tekemisiä. Päästetään se vitun maukuja vaan ovesta pihalla kuseksimaan nurkat jottei itse tarvitse vaivautua muuta kuin ovea raottamaan. Sitten uikutetaan ja itketään kun löytävät joku päivä ovensa edestä sen kusilaarin raadon jonka joku pihaterrorismiin kyllästynyt naapurin on käynyt ymmärrettävästi pistämässä kylmäksi. Kissanomistajia vähä-älyisempää ihmislajia ei liene olemassakaan.

        koskaan!!! Ilmeisesti luulit niin kun kirjoitit tuolla tavoin :))) Meillä on kaksi kissaa joita ulkoilutetaan valjaissa. Se on jo aikuisten lasteni tahto. Jos ne olisivat ns. minun kissojani niin päästäisin ne vapaana ulkoilemaan. Asumme maalla ja pihassamme käy usein vieraita kissoja jotka säälien katsovat meidän valjaissa olevia. Ja olen siis itsekin istunut hiekkalaatikoilla kolmen lapseni kanssa n. 20 v. sitten joten tiedän kyllä ne paikat. Joten voin sanoa kokemuksesta että ei ne kullannuput siihen kakkaan kuole. Lasinsirut ja tupakantumpit on pahempi ongelma, sekä käytetyt huumeneulat. Eli yleensä kaikki ihmisten jätökset. Siinä sulle jauhopää asiaa!


      • Erkki Erilainen Nuori

        Lisätään vielä tähän, että naapurini pitävät muksujaan irti pihalla koko päivän ja ai sitä ihastuttavaa kitinää ja kimeää huutoa josta saa kotona ollessaan joka pvä nauttia, kun pikku kullannuput on jätetty pihalle leikkimään.
        Tästä olen siis päätellyt, että aikalaisia omaan napaan tuijottelijoita ympäristön lapsiperheistä löytyy, kun ei oteta huomioon sitä, että omasta tahdostaan lapsettomat eivät välttämättä kakaroitanne ympäristömölyä halua kuulla.
        Mutta hei, kärsitään muiden mukana vaikken lapsia halua...lapsiperheethän ovat spessuja tapauksia vähän niinkuin juopot eli vailla ymmärrystä.
        Ja vielä, jos kakaranne muka tyyliin potkasevat tyhjää syötyään kissankakkaa (yms. hiekkaa, kiviä, tupakannatsoja yms. kaikkea muuta paskaa mitä maasta poimivat) niin herää myös kysymys miten erotat kissankakan esim. siilinkakasta, kun tämä kissankakka-keskustelu tässä kuumana käy...
        Se on kyllä jännä joka kerta lukea miten (pikku luontokappale) kissa aina herättää alkuihmisen syvimmät vietit näillä palstoilla, vaikka siis mitään empatiaa alkuihminen ei pysty tuntemaan kuin jälkikasvuaan kohtaan.
        Enhän minäkään mene vetämään maalarinteipillä pikku-Jarskan naamaa umpeen, vaikka kovasti siitä lähtevä ääni kyrsii, olisi kyllä muuten humaani ratkaisu tähän kakkaongelmaan tuo teippaaminen.


      • hyvä pointti
        Erkki Erilainen Nuori kirjoitti:

        Lisätään vielä tähän, että naapurini pitävät muksujaan irti pihalla koko päivän ja ai sitä ihastuttavaa kitinää ja kimeää huutoa josta saa kotona ollessaan joka pvä nauttia, kun pikku kullannuput on jätetty pihalle leikkimään.
        Tästä olen siis päätellyt, että aikalaisia omaan napaan tuijottelijoita ympäristön lapsiperheistä löytyy, kun ei oteta huomioon sitä, että omasta tahdostaan lapsettomat eivät välttämättä kakaroitanne ympäristömölyä halua kuulla.
        Mutta hei, kärsitään muiden mukana vaikken lapsia halua...lapsiperheethän ovat spessuja tapauksia vähän niinkuin juopot eli vailla ymmärrystä.
        Ja vielä, jos kakaranne muka tyyliin potkasevat tyhjää syötyään kissankakkaa (yms. hiekkaa, kiviä, tupakannatsoja yms. kaikkea muuta paskaa mitä maasta poimivat) niin herää myös kysymys miten erotat kissankakan esim. siilinkakasta, kun tämä kissankakka-keskustelu tässä kuumana käy...
        Se on kyllä jännä joka kerta lukea miten (pikku luontokappale) kissa aina herättää alkuihmisen syvimmät vietit näillä palstoilla, vaikka siis mitään empatiaa alkuihminen ei pysty tuntemaan kuin jälkikasvuaan kohtaan.
        Enhän minäkään mene vetämään maalarinteipillä pikku-Jarskan naamaa umpeen, vaikka kovasti siitä lähtevä ääni kyrsii, olisi kyllä muuten humaani ratkaisu tähän kakkaongelmaan tuo teippaaminen.

        Kyllä lapsista saa ääntä lähteä...mutta kohtuus kaikessa. tälläistä ärsyttävää kirkasta kirkumista ei millään jaksaisi päivästä toiseen kuunnella.

        Mulla on sisäkissa , paskoo ainoastaan vessaansa...tai, no ..eilen kyllä paskoi vessan matolle kun olin unohtanut siivota herran vessan.

        Ja on hiljainen kun mikä..napsautettu pallit pois.


      • innoittamana lopetin
        KISSOJEN YSTÄVÄ kirjoitti:

        OKSETTAA KUN AINA NARISTAAN ETTÄ PIKKU KULLANNUPUT LAITTAA SITÄ KAMALAN SAASTUNUTTA KISSANKAKKAISTA HIEKKAA SUUHUNSA HIEKKALAATIKOLLA!
        oN ÄITIEN JA ISIEN ASIA HUOLEHTIA ETTÄ PIKKU KULLANNUPPU EI LAITA SITÄ HIEKKAA OLLENKAAN SINNE SUUHUNSA KOSKA KYLLÄHÄN SIELLÄ HIEKASSA ON VAIKKA MITÄ BASILLEJA, MUUTAKIN KUN KISSANKAKKAA!!!!!! MUTTA EIHÄN NÄÄ NYKYVANHEMMAT VIITSI KATSOA KAKAROITTENSA PERÄÄN TAI EI OSAA KATSOA! AINAHAN KISSAT ON KÄYNY NIILLÄ LAATIKOILLA, JO ENNEN NÄITÄ KAIKENMAAILMAN KISSASÄÄNTÖJÄ!

        kolme ystävääsi.


      • Kohtuutta vähän
        Erkki Erilainen Nuori kirjoitti:

        Lisätään vielä tähän, että naapurini pitävät muksujaan irti pihalla koko päivän ja ai sitä ihastuttavaa kitinää ja kimeää huutoa josta saa kotona ollessaan joka pvä nauttia, kun pikku kullannuput on jätetty pihalle leikkimään.
        Tästä olen siis päätellyt, että aikalaisia omaan napaan tuijottelijoita ympäristön lapsiperheistä löytyy, kun ei oteta huomioon sitä, että omasta tahdostaan lapsettomat eivät välttämättä kakaroitanne ympäristömölyä halua kuulla.
        Mutta hei, kärsitään muiden mukana vaikken lapsia halua...lapsiperheethän ovat spessuja tapauksia vähän niinkuin juopot eli vailla ymmärrystä.
        Ja vielä, jos kakaranne muka tyyliin potkasevat tyhjää syötyään kissankakkaa (yms. hiekkaa, kiviä, tupakannatsoja yms. kaikkea muuta paskaa mitä maasta poimivat) niin herää myös kysymys miten erotat kissankakan esim. siilinkakasta, kun tämä kissankakka-keskustelu tässä kuumana käy...
        Se on kyllä jännä joka kerta lukea miten (pikku luontokappale) kissa aina herättää alkuihmisen syvimmät vietit näillä palstoilla, vaikka siis mitään empatiaa alkuihminen ei pysty tuntemaan kuin jälkikasvuaan kohtaan.
        Enhän minäkään mene vetämään maalarinteipillä pikku-Jarskan naamaa umpeen, vaikka kovasti siitä lähtevä ääni kyrsii, olisi kyllä muuten humaani ratkaisu tähän kakkaongelmaan tuo teippaaminen.

        Naapurin Jartsa saattaa vaihtaa sun vaippasi kun makaat terveyskeskuksen vuodeosastolla. Mitä sinun kissasi tekevät silloin sinun tai naapurisi hyväksi?


      • sisäkissan omistaja
        edelliselle kirjoitti:

        koskaan!!! Ilmeisesti luulit niin kun kirjoitit tuolla tavoin :))) Meillä on kaksi kissaa joita ulkoilutetaan valjaissa. Se on jo aikuisten lasteni tahto. Jos ne olisivat ns. minun kissojani niin päästäisin ne vapaana ulkoilemaan. Asumme maalla ja pihassamme käy usein vieraita kissoja jotka säälien katsovat meidän valjaissa olevia. Ja olen siis itsekin istunut hiekkalaatikoilla kolmen lapseni kanssa n. 20 v. sitten joten tiedän kyllä ne paikat. Joten voin sanoa kokemuksesta että ei ne kullannuput siihen kakkaan kuole. Lasinsirut ja tupakantumpit on pahempi ongelma, sekä käytetyt huumeneulat. Eli yleensä kaikki ihmisten jätökset. Siinä sulle jauhopää asiaa!

        ei lisättävää


      • puu.tarhuri
        edelliselle kirjoitti:

        koskaan!!! Ilmeisesti luulit niin kun kirjoitit tuolla tavoin :))) Meillä on kaksi kissaa joita ulkoilutetaan valjaissa. Se on jo aikuisten lasteni tahto. Jos ne olisivat ns. minun kissojani niin päästäisin ne vapaana ulkoilemaan. Asumme maalla ja pihassamme käy usein vieraita kissoja jotka säälien katsovat meidän valjaissa olevia. Ja olen siis itsekin istunut hiekkalaatikoilla kolmen lapseni kanssa n. 20 v. sitten joten tiedän kyllä ne paikat. Joten voin sanoa kokemuksesta että ei ne kullannuput siihen kakkaan kuole. Lasinsirut ja tupakantumpit on pahempi ongelma, sekä käytetyt huumeneulat. Eli yleensä kaikki ihmisten jätökset. Siinä sulle jauhopää asiaa!

        Kissan ulosteessa voi olla toksoplasmaa, mikä on vaarallista odottaville äideille. Kissan uloste on aina vietävä pois kasvimaalta tai hiekkalaatikolta. Ja niitä sieltä hiekkalaatikolta löytyy ihan samoin kuin huumeruiskujakin. Siivoan niitä työkseni, eikä tämä ole mikään joko tai ongelma. Lasten leikkipuistoihin ei kuulu tupakantumpit, lasinsirut, roskat tai koiran, kissan tai ihmisen ulosteet. Niitä kaikkia sieltä silti löytyy!


    • Kissat kuriin

      Valita kaupungin asianomaiselle virkamiehelle, että hiekkalaatikkoa käytetään kissan ulkoiluttamiseen.

      Järjestyssäännöt kieltävät kissan vapaana pitämisen. Meillä ainakin toimi, kun kissan omistajalle selvitettiin, että jos kissa vielä ulostaa hiekkalaatikkoon, kissa tullaan hakemaan pois ja hävittämään. Omistaja joutuu kustantamaan hiekan vaihdon.

      • Bertta

        Kyllä ihmisillä pitäis olla jotain tärkeämpääkin tekemistä kuin kytätä kissojen paskantamisia, työnteko on yksi hyvä harrastus, siitä saa vielä rahaakin :D


      • Burtti
        Bertta kirjoitti:

        Kyllä ihmisillä pitäis olla jotain tärkeämpääkin tekemistä kuin kytätä kissojen paskantamisia, työnteko on yksi hyvä harrastus, siitä saa vielä rahaakin :D

        Ja kun mitään parempaa argumenttia ei keksitä niin yritetään vedota noihin ikivanhoihin patenttiselittelyihin "kyttäilyihin" jne. On se kumma miten vaikea se elukka on viedä paskalle sellaiseen paikkaan missä siitä ei ole haittaa muille.. Muiden eläinten omistajat käyttävät lemmikkiään tarpeella soveliaihin paikkoihin mutta eivät nämä juntit kissanomistajat. Kuvittelevat ilmeisesti olevansa muiden yläpuolella elukoineen kun päästävät ne sontimaan minne huvittaa. Sitten kyllä ruikutetaan kun miukumauku eräänä iltana katoaakin ja lasku uudesta taloyhtiön hiekkalaatikosta tulee postissa.


      • Markku
        Burtti kirjoitti:

        Ja kun mitään parempaa argumenttia ei keksitä niin yritetään vedota noihin ikivanhoihin patenttiselittelyihin "kyttäilyihin" jne. On se kumma miten vaikea se elukka on viedä paskalle sellaiseen paikkaan missä siitä ei ole haittaa muille.. Muiden eläinten omistajat käyttävät lemmikkiään tarpeella soveliaihin paikkoihin mutta eivät nämä juntit kissanomistajat. Kuvittelevat ilmeisesti olevansa muiden yläpuolella elukoineen kun päästävät ne sontimaan minne huvittaa. Sitten kyllä ruikutetaan kun miukumauku eräänä iltana katoaakin ja lasku uudesta taloyhtiön hiekkalaatikosta tulee postissa.

        Enempi minä olisin huolissani noista vuokralla asuvien koirien paskattajista, siis niistä jotka ovat siellä narun yläpäässä, kyllä ne ovat "onnettomia".


      • saatanan säälittävä olet
        Burtti kirjoitti:

        Ja kun mitään parempaa argumenttia ei keksitä niin yritetään vedota noihin ikivanhoihin patenttiselittelyihin "kyttäilyihin" jne. On se kumma miten vaikea se elukka on viedä paskalle sellaiseen paikkaan missä siitä ei ole haittaa muille.. Muiden eläinten omistajat käyttävät lemmikkiään tarpeella soveliaihin paikkoihin mutta eivät nämä juntit kissanomistajat. Kuvittelevat ilmeisesti olevansa muiden yläpuolella elukoineen kun päästävät ne sontimaan minne huvittaa. Sitten kyllä ruikutetaan kun miukumauku eräänä iltana katoaakin ja lasku uudesta taloyhtiön hiekkalaatikosta tulee postissa.

        Jaa että koirat ovat siistejä eläimiä jotka eivät pasko pisin katuja, johan nyt on perkele! Naapurin lehmän kokoinen koira ainakin paskoo tyytyväisenä pisin pihaa ja omistajaahan tuo ei kiinnosta. Ja entäs sitten nuo ärsyttävät pienet rakit, voi jumalauta, karaavat vapaana pisin p-paikkkaa ja pihaa.. Naapurini omistaa myös tuollaisen ihanan räksyttävän terrierin,jota pitää vapaana ja antaa häiritä ohikulkijoita, mutta ymmärs vissiin yskän ku tämä rotta tuli kerran siihen räksyttämään ja jumalauta ku mää sitä monotin sen verran ku hiukanki pystyin :D Mitäpä naapuri siihen voi sanoo, ku piti rakkiansa vapaana ja päästää toisten kimppuun? Ei niin yhtikäs mitään ja seuraavan kerran, jos tämä elukka tulee minua häiritsemään annan kyllä sille sellaisen selkäsaunan että oppii rakki ja naapuri tavoille...


      • sinä siellä
        saatanan säälittävä olet kirjoitti:

        Jaa että koirat ovat siistejä eläimiä jotka eivät pasko pisin katuja, johan nyt on perkele! Naapurin lehmän kokoinen koira ainakin paskoo tyytyväisenä pisin pihaa ja omistajaahan tuo ei kiinnosta. Ja entäs sitten nuo ärsyttävät pienet rakit, voi jumalauta, karaavat vapaana pisin p-paikkkaa ja pihaa.. Naapurini omistaa myös tuollaisen ihanan räksyttävän terrierin,jota pitää vapaana ja antaa häiritä ohikulkijoita, mutta ymmärs vissiin yskän ku tämä rotta tuli kerran siihen räksyttämään ja jumalauta ku mää sitä monotin sen verran ku hiukanki pystyin :D Mitäpä naapuri siihen voi sanoo, ku piti rakkiansa vapaana ja päästää toisten kimppuun? Ei niin yhtikäs mitään ja seuraavan kerran, jos tämä elukka tulee minua häiritsemään annan kyllä sille sellaisen selkäsaunan että oppii rakki ja naapuri tavoille...

        pihalla vain näet. katsopa tarkemmin.


      • Burtti
        Markku kirjoitti:

        Enempi minä olisin huolissani noista vuokralla asuvien koirien paskattajista, siis niistä jotka ovat siellä narun yläpäässä, kyllä ne ovat "onnettomia".

        Olipa taas niin avuton kommentti että hohhoijaa.. Tuon parempaanko et pysty? Miksi koirista pitäisi olla huolissaan kun ne eivät koskaan mitään häiriötä tai haittaa aiheuta?? Miksi ylipäätään yrität sotkea tähän koiria kun kysymys on kissoista? Vai oletko niitä kateellisia katkeria juntteja jotka eivät itse koskaan saaneet koiraa? Koirien omistajat ovat aina pitäneet mukanaan kakkapussia ja käyttäneet lemmikkiään tarpeella sellaisilla alueilla missä ei ihmiset kulje. Idiootit kissanomistajat sen sijaan näkyvät hoitavan paskattamisen keskellä pihaa. Ja jos eivät itse jaksa laiskoja perseitään nostaa sohvalta niin päästävät kissansa ovesta ulos kuseskelemaan omin päin nurkat ja ovenpielet. Niin uusavutonta ja onnetonta sakkia nämä kissanomistajat että huhhuh..


      • vitun ääliö
        sinä siellä kirjoitti:

        pihalla vain näet. katsopa tarkemmin.

        On se nyt kumma, jollen muka erota koiraa ja kissaa toisistaan jos näen että noin sata kiloinen koira paskoo pihallemme?! Onneksi et asu naapurissani muuten olisin potkinut myös hieman sinua ja laittanut sinut syömään ne helvetin kauheat miinat joita tuolla pihalla lojuu.. ymmärtäisit sen jälkee pitää suusi kiinni, jollei ole mitään fiksua asiaa..


      • että näin
        vitun ääliö kirjoitti:

        On se nyt kumma, jollen muka erota koiraa ja kissaa toisistaan jos näen että noin sata kiloinen koira paskoo pihallemme?! Onneksi et asu naapurissani muuten olisin potkinut myös hieman sinua ja laittanut sinut syömään ne helvetin kauheat miinat joita tuolla pihalla lojuu.. ymmärtäisit sen jälkee pitää suusi kiinni, jollei ole mitään fiksua asiaa..

        vakavia hallusinaatioita tuntuu sulla olevan. katit ne niitä pihallepaskojia on. sinulla ressulla nyt ei olisi munaa sanoa kenellekään yhtään mitään kasvotusten. siksipä netti onkin ainut paikka missä voit leikkiä turvallisesti kovanaamaa.


      • sisäkissan omistaja
        Burtti kirjoitti:

        Olipa taas niin avuton kommentti että hohhoijaa.. Tuon parempaanko et pysty? Miksi koirista pitäisi olla huolissaan kun ne eivät koskaan mitään häiriötä tai haittaa aiheuta?? Miksi ylipäätään yrität sotkea tähän koiria kun kysymys on kissoista? Vai oletko niitä kateellisia katkeria juntteja jotka eivät itse koskaan saaneet koiraa? Koirien omistajat ovat aina pitäneet mukanaan kakkapussia ja käyttäneet lemmikkiään tarpeella sellaisilla alueilla missä ei ihmiset kulje. Idiootit kissanomistajat sen sijaan näkyvät hoitavan paskattamisen keskellä pihaa. Ja jos eivät itse jaksa laiskoja perseitään nostaa sohvalta niin päästävät kissansa ovesta ulos kuseskelemaan omin päin nurkat ja ovenpielet. Niin uusavutonta ja onnetonta sakkia nämä kissanomistajat että huhhuh..

        Vai ei koirista ole KOSKAAN MITÄÄN haittaa?
        hehehehheheheheh...eee...eh eh.
        Avutonta tosiaan kun yleistetään ja kärjistetään, mutta tämän palstan taso on mitä on ja täällä keskenkasvuiset natiaiset saavat kitistä vapaasti. Tässä sinulle tietoisku: myös koirista voi olla haittaa (korostaen edelleen omistajan vastuuta) siinä missä monesta muustakin elukasta.

        Ja kuules...jos esmes lasten hiekkalaatikolta löytyy kissanpaskaa niin vika on omistajassa, ei kissassa. Naukumaijat saavat minunkin puolestani kulkea vapaana paikoissa joissa ne eivät aiheuta häiriötä, kuten harvaan asutulla maaseudulla. Sielläkin on toki omat riskinsä, mutta..
        Taajamassa ja kaupungissa on edesvastuutonta laskea kissaansa pihalle lähinnä kahdesta syystä: naapurit ja lähiympäristön vaaratekijät (kuten autot ja kissavihaajat).

        Vastuuttakaa niitä omistajia ja avatkaa se sanainen arkkunne, ettei täällä tarvitse jauhaa useassa eri ketjussa kuinka hukutaan kissanpaskaan ja kissat ovat kaiken pahan alku ja kyllä kissat ovat hirveän kamalia ja voi ettäh!


      • Anonyymi
        saatanan säälittävä olet kirjoitti:

        Jaa että koirat ovat siistejä eläimiä jotka eivät pasko pisin katuja, johan nyt on perkele! Naapurin lehmän kokoinen koira ainakin paskoo tyytyväisenä pisin pihaa ja omistajaahan tuo ei kiinnosta. Ja entäs sitten nuo ärsyttävät pienet rakit, voi jumalauta, karaavat vapaana pisin p-paikkkaa ja pihaa.. Naapurini omistaa myös tuollaisen ihanan räksyttävän terrierin,jota pitää vapaana ja antaa häiritä ohikulkijoita, mutta ymmärs vissiin yskän ku tämä rotta tuli kerran siihen räksyttämään ja jumalauta ku mää sitä monotin sen verran ku hiukanki pystyin :D Mitäpä naapuri siihen voi sanoo, ku piti rakkiansa vapaana ja päästää toisten kimppuun? Ei niin yhtikäs mitään ja seuraavan kerran, jos tämä elukka tulee minua häiritsemään annan kyllä sille sellaisen selkäsaunan että oppii rakki ja naapuri tavoille...

        Minnekkä koirien sitten pitäisi kakata, jos ei tien reunaan?

        On pelkästään koiran omistaja vika, jos koiran kakkoja löytyy tien vierestä tai tieltä. Ei ole mitenkään koiran vika, että se kakkaa tien reunaan ja omistaja ei siivoa sen kakkaa pois tieltä.

        Sama pätee kissoihin: ei ole kissojen vika kun ne mouruavat ja kakkivat muiden hiekkalaatikkoihin. Se on niiden vika, jotka pitävät kissojaan vapaana.


    • ,,,,,,,,,,

      Kissan voi loukuttaa tai houkutella asuntoon ja ilmoittaa asiasta lähimpään eläinsuojeluyhdistykseen. Jos kissalle ei löydy hakijaa 14 päivän sisällä, sen voi antaa eteenpäin esimerkiksi ilmoittamalla siitä nettipalstalla. Kissaa ei saa tappaa. Joskushan kissa voi olla myös karannut, joten tappaminen olisi täysin väärin.

      Vastuullinen kissanomistaja ulkoiluttaa kissaansa kissatarhassa tai valjaissa. Kissa voi yksin ulkoilessaan jäädä vaikka auton alle. Rotukissojen ulkoiluttaminen vapaana on yleensä kasvattajan määräyksestä kielletty.

      Kannattaa muistaa, että kissojen ja koirien lisäksi ihmiset eivät siedä huutavia lapsia. Kovaa huutavat lapset rikkovat kotirauhaa. Kissa on sentään hiljaa.

      • Tkoi2

        ..että kissa luontokappaleena on täysin viaton ja se EI OLE VASTUUSSA omistajansa hölmöilystä.

        Nämä kissanvihaajat voisivat minun puolestani kissan tappamisen/silpomisen sijaan käydä hivauttamassa itse omistajaa nenille.


    • kissanpaskaa ole!

      Kissa on siisti elukka, ei se paskantele toisten pihoille tai ovien eteen. Kissa peittelee jätöksensä huolellisesti.
      Eihän niitä hiekkalaatikoita muutenkaan saa avoimena pitää, sieltähän leviää kaiken maailman lintuinfulenssat ja muut taudit ihan valtoimenaan. Harakat ja varikset ja muut linnut siellä pitävät majaansa. Rotat ja myyrät, sekä siilit.
      Ei se ole kissa ollut siellä asioilla. Luulisin, että se on ollut hilleri, kärppä eli kettu. Tai sitten valkoposkihanhi tai citykani tai ahma.

      • ja kuseskelu

        pitkin pihaako on mielestäsi "siistiä"? heh.. no kuvitelmansa kullakin.. naapurin katti paskoi meilläkin pihalle vaikka järjestyssäännöissä selvällä suomenkielellä kiellettiin lemmikkien irtipito taloyhtiön alueella ja tarpeiden tekeminen pihalle. ei mennyt omistajalla yhteiset pelisäännöt jakeluun joten sai häädön.


      • kissarakas .
        ja kuseskelu kirjoitti:

        pitkin pihaako on mielestäsi "siistiä"? heh.. no kuvitelmansa kullakin.. naapurin katti paskoi meilläkin pihalle vaikka järjestyssäännöissä selvällä suomenkielellä kiellettiin lemmikkien irtipito taloyhtiön alueella ja tarpeiden tekeminen pihalle. ei mennyt omistajalla yhteiset pelisäännöt jakeluun joten sai häädön.

        jokainen asiallinen ja eläinrakas lemmikin omistaja pitää lemmikkinsä kotona, tallessa ja turvassa.
        He haluavat huolehtia siitä, että lajin maine pysyy hyvänä ja aiheuttaa kanssaihmisissä ihastusta, eikä vihaa.

        Harmi vaan, että löytyy niitä idiootteja, eivät ole OIKEASTI eläinrakkaita, jotka ottaa vaan ilmaiseksi jostain kissanpennun ja antaa sen juoksennella pahojaan tekemässä.
        Kun se katoaa jäätyään auton alle tai villipedon tappamaksi, niin tilalle otetaan uusi, ilmainen navettakatti.

        Näitä on omassakin tuttavapiirissäni runsaasti, eikä näistä kissoista huolehdita pätkääkään, niillä ei ole edes hiekkalaatikkoa sisällä vaan ulos tekevät kaikki asiansa.
        Ja ihan varmasti naapureiden pihalle koska taajamissa asuvat.
        Ruoka on halvinta skeidaa lähimarketista.
        Leluja ei ole, leikkiköön luonnon eläimillä=(
        Rokotuksistakaan ei huolehdita, eikä siruteta.

        Eläinsuojelulakikin kieltää lemmikkien vapaanapitämistä.
        On ihan turha väittää olevansa eläinrakas, jos heittää eläimen pihalle yksin pärjäämään.

        Mutta älkää hyvät ihmiset yleistäkö että tuollaiset kissanomistajat ovat yhtäkuin me kaikki.
        On paljon meitä, asiallisia kissanomistajia joilla kissat pysyy sisällä, ovat täysin perheenjäseniä ja saavat kunnon laaturuokaa ja toteuttaa kiipeilytarpeitaan kiipeilytelineisiin ja niiden kanssa leikitään leluilla.

        Se että alatte ammuskella näitä häiriökissoja ei muuta asioita mihinkään, koska niiden kissojen omistajat eivät piittaa kissoistaan paskan vertaa, ottavat vaan uuden tilalle.

        Sen sijaan tehkää ilmoitus eläinsuojeluvalvojalle niistä, jotka pitävät kissansa vapaana.


      • Kake
        ja kuseskelu kirjoitti:

        pitkin pihaako on mielestäsi "siistiä"? heh.. no kuvitelmansa kullakin.. naapurin katti paskoi meilläkin pihalle vaikka järjestyssäännöissä selvällä suomenkielellä kiellettiin lemmikkien irtipito taloyhtiön alueella ja tarpeiden tekeminen pihalle. ei mennyt omistajalla yhteiset pelisäännöt jakeluun joten sai häädön.

        Häätivätkö asumaan omakotitaloon......lol


      • meillä kans
        ja kuseskelu kirjoitti:

        pitkin pihaako on mielestäsi "siistiä"? heh.. no kuvitelmansa kullakin.. naapurin katti paskoi meilläkin pihalle vaikka järjestyssäännöissä selvällä suomenkielellä kiellettiin lemmikkien irtipito taloyhtiön alueella ja tarpeiden tekeminen pihalle. ei mennyt omistajalla yhteiset pelisäännöt jakeluun joten sai häädön.

        meidän talosta sai myös muuan vähä-älyinen urpo häädön kun yritti pistää kollinsa kaiken muun yläpuolelle. päästi sen kuseskelemaan yhteisille alueille ettei tarvinnut läskeineen nousta sohvalta. meillä on tapana tässä talossa pistää häiriköt nopeasti kuriin joten pihallenhan se fatty lensi kollinsa kanssa.


      • Hubla.
        meillä kans kirjoitti:

        meidän talosta sai myös muuan vähä-älyinen urpo häädön kun yritti pistää kollinsa kaiken muun yläpuolelle. päästi sen kuseskelemaan yhteisille alueille ettei tarvinnut läskeineen nousta sohvalta. meillä on tapana tässä talossa pistää häiriköt nopeasti kuriin joten pihallenhan se fatty lensi kollinsa kanssa.

        Onnettomia ihmisiä nämä kissanvihaajat . Mitä siellä päässä liikkuu kun toista vähä-älyiseksi haukkuu. Ei niin sovi sanoa, minkäs ihminen älylleen voi.
        Kannattaisko kissanvihaajan ihan oikeasti miettiä tai tutkia mistä moinen kissainho johtuu, mikä sen siellä päässä aiheuttaa. Näitähän on näitä tällaisisa ihmisiä, ollut aina ja tulee olemaan. Niitä jotka eivät oikein siedä mitään, sietävätköhän oikein itseäänkään.


      • Hoblaa.
        Hubla. kirjoitti:

        Onnettomia ihmisiä nämä kissanvihaajat . Mitä siellä päässä liikkuu kun toista vähä-älyiseksi haukkuu. Ei niin sovi sanoa, minkäs ihminen älylleen voi.
        Kannattaisko kissanvihaajan ihan oikeasti miettiä tai tutkia mistä moinen kissainho johtuu, mikä sen siellä päässä aiheuttaa. Näitähän on näitä tällaisisa ihmisiä, ollut aina ja tulee olemaan. Niitä jotka eivät oikein siedä mitään, sietävätköhän oikein itseäänkään.

        Eipä täällä muita onnettomia ole kuin te kattien nuoleskelijat jotka kuvittelette sen elukkanne menevän kaiken muun yläpuolelle. Surullista jos ihmisellä ei elämässä ole muuta kuin kuseskeleva ja paskanteleva elukka jonka annetaan sotkea ympäristöä ja häiritä naapureita mennen tullen. Kannattaisi varmaan itsesi miettiä tuota asennevammaasi koska maailma ei pyöri sinun ja elukkasi ympärillä. Vaikka sinä tykkäät asua kusilammikoissa ja kuunnella mouruamista yötäpäivää, muut eivät välttämättä tykkää.

        Niih, minkäs sinä sille vähä-älyisyydellesi voit mutta se nyt ei vaan ole mikään puolustus. Joko opettelet elämään kattisi kanssa ihmisiksi tai sitten hankkiudut siitä eroon tai muutat korpeen. Turha siinä on syytä yrittää muiden niskaan vierittää kun se löytyy kuitenkin sieltä peilistä. Vilkaisepa huviksesi!


      • ffsdfsd
        kissarakas . kirjoitti:

        jokainen asiallinen ja eläinrakas lemmikin omistaja pitää lemmikkinsä kotona, tallessa ja turvassa.
        He haluavat huolehtia siitä, että lajin maine pysyy hyvänä ja aiheuttaa kanssaihmisissä ihastusta, eikä vihaa.

        Harmi vaan, että löytyy niitä idiootteja, eivät ole OIKEASTI eläinrakkaita, jotka ottaa vaan ilmaiseksi jostain kissanpennun ja antaa sen juoksennella pahojaan tekemässä.
        Kun se katoaa jäätyään auton alle tai villipedon tappamaksi, niin tilalle otetaan uusi, ilmainen navettakatti.

        Näitä on omassakin tuttavapiirissäni runsaasti, eikä näistä kissoista huolehdita pätkääkään, niillä ei ole edes hiekkalaatikkoa sisällä vaan ulos tekevät kaikki asiansa.
        Ja ihan varmasti naapureiden pihalle koska taajamissa asuvat.
        Ruoka on halvinta skeidaa lähimarketista.
        Leluja ei ole, leikkiköön luonnon eläimillä=(
        Rokotuksistakaan ei huolehdita, eikä siruteta.

        Eläinsuojelulakikin kieltää lemmikkien vapaanapitämistä.
        On ihan turha väittää olevansa eläinrakas, jos heittää eläimen pihalle yksin pärjäämään.

        Mutta älkää hyvät ihmiset yleistäkö että tuollaiset kissanomistajat ovat yhtäkuin me kaikki.
        On paljon meitä, asiallisia kissanomistajia joilla kissat pysyy sisällä, ovat täysin perheenjäseniä ja saavat kunnon laaturuokaa ja toteuttaa kiipeilytarpeitaan kiipeilytelineisiin ja niiden kanssa leikitään leluilla.

        Se että alatte ammuskella näitä häiriökissoja ei muuta asioita mihinkään, koska niiden kissojen omistajat eivät piittaa kissoistaan paskan vertaa, ottavat vaan uuden tilalle.

        Sen sijaan tehkää ilmoitus eläinsuojeluvalvojalle niistä, jotka pitävät kissansa vapaana.

        valtaosa nyt vain näkyy olevan sellaisia jotka antavat kattinsa paskannella pitkin maita ja mantuja


      • Anonyymi

        Ahma!? Et voi olla tosissasi! Ahmat eivät tule minnekään takapihoille kakkimaan!

        Jos eläintieto on tosiaan noin huono niin kannattaa käydä alakoulun ympäristöopintunnit vielä kerran läpi!

        Kissa se on, joka hiekkalaatikkoihin kakkaa. Niitähän pidetään vapaana ja jos nyt haluaa olla varma että se oli kissa niin analysoi vaikka!


    • kollien vihaaja

      Kolli-ihmiset ovat juuri tuollaisia. Kaikki häirintä ja pahanteko pitäisi olla oikeutettua että se turha elukka saisi paskantaa ja kusta pihat, mouruta yötäpäivää, raapia autojen maalipinnat jne. Viesti menee perille ilmeisesti vasta sitten kun joku lopettaa kollin tai tulee häätö

      • 423423423

        älä jo muuta turise. kyllähän se niin on että se on katinomistaja jonka velvollisuus on huolehtia (myös maksamalla mahdolliset kulut) se ettei se paskalaari aiheuta häiriötä naapureille.


      • kissallinen
        423423423 kirjoitti:

        älä jo muuta turise. kyllähän se niin on että se on katinomistaja jonka velvollisuus on huolehtia (myös maksamalla mahdolliset kulut) se ettei se paskalaari aiheuta häiriötä naapureille.

        Kissa on vähän sellainen omatoiminen, tehdessään tarpeensa kakaroitten hiekkalaatikkoon sentään peittää hajuttomat pökäleet tai mitä milloinkin sattuu tulemaan, hyvä näin. Älkää taas syyttäkö kissaa, samahan se on rakkienkin tapauksissa, omistaja sen tekemisistä on vastuussa.


      • ei kollillinen
        kissallinen kirjoitti:

        Kissa on vähän sellainen omatoiminen, tehdessään tarpeensa kakaroitten hiekkalaatikkoon sentään peittää hajuttomat pökäleet tai mitä milloinkin sattuu tulemaan, hyvä näin. Älkää taas syyttäkö kissaa, samahan se on rakkienkin tapauksissa, omistaja sen tekemisistä on vastuussa.

        Kolli on kolli. Turhaakin turhempi paskalaari josta ei ole muuhun kuin paikkoja sotkemaan.

        Hajuttomat pökäleet?? :D :D Viikon vitsi! Kollinpaskahan haisee pahemmalle kuin mikään muu. Ja siinäpä se onkin kun ne paskalaarit käyvät paskomassa sinne lasten hiekkalaatikkoon minne niillä ei ole mitään asiaa. Sitten ne paskat kulkeutuvat lasten suuhun ja sisätiloihin. Ei paljon omistajilla järki päätä pakota kuten ei kolleillakaan.


      • kissallinen
        ei kollillinen kirjoitti:

        Kolli on kolli. Turhaakin turhempi paskalaari josta ei ole muuhun kuin paikkoja sotkemaan.

        Hajuttomat pökäleet?? :D :D Viikon vitsi! Kollinpaskahan haisee pahemmalle kuin mikään muu. Ja siinäpä se onkin kun ne paskalaarit käyvät paskomassa sinne lasten hiekkalaatikkoon minne niillä ei ole mitään asiaa. Sitten ne paskat kulkeutuvat lasten suuhun ja sisätiloihin. Ei paljon omistajilla järki päätä pakota kuten ei kolleillakaan.

        Kissa on itse asiassa sinuakin siistimpi, pesee itsensä monta kertaa päivässä, pyllynsä paremmin kuin sinä hampaasi ( ne pari mitä sattuu löytymään ). Kissan kovat pökäleet, juuri ne mitkä se peittää sinne hiekkalaatikkoon oikeaoppisesti koska muuta laatikkoa ei pihoilla näy, ei juuri haise yhtään enempää kuin hengityksesi. Ja sattuu muuten olemaan sinua viisaampi, kaikessa. Kollit saattaa olla erikseen, riippuu mitä tarkoitat vai tiedätkö itse mitä tarkoitat?


      • ei kollillinen
        kissallinen kirjoitti:

        Kissa on itse asiassa sinuakin siistimpi, pesee itsensä monta kertaa päivässä, pyllynsä paremmin kuin sinä hampaasi ( ne pari mitä sattuu löytymään ). Kissan kovat pökäleet, juuri ne mitkä se peittää sinne hiekkalaatikkoon oikeaoppisesti koska muuta laatikkoa ei pihoilla näy, ei juuri haise yhtään enempää kuin hengityksesi. Ja sattuu muuten olemaan sinua viisaampi, kaikessa. Kollit saattaa olla erikseen, riippuu mitä tarkoitat vai tiedätkö itse mitä tarkoitat?

        Kollinomistajilla on kumma tapa nostaa se turhakkeensa ympäristön siisteyden ja naapurisovun edelle. Siinä oikein kerjätään ongelmia ja hiekkalaatikoilla kollia paskottamallahan niitä kyllä taatusti saakin. Kollien pito taajamassa pitäisi kieltää lailla niin pysyisi yhteiset pihamaat huomattavasti siistimpänä eikä naapurien tarvitse olla vähän väliä noukkimassa sen naapurissa asuvan työttömän spurgun omistaman kollin jätöksiä nurmikolta. Onneksi lait koskevat myös kollinomistajia ja monellehan se häätö on tullutkin kun ei ole mennyt yhteiset pelisäännöt jakeluun.


      • miooouuuuu
        ei kollillinen kirjoitti:

        Kollinomistajilla on kumma tapa nostaa se turhakkeensa ympäristön siisteyden ja naapurisovun edelle. Siinä oikein kerjätään ongelmia ja hiekkalaatikoilla kollia paskottamallahan niitä kyllä taatusti saakin. Kollien pito taajamassa pitäisi kieltää lailla niin pysyisi yhteiset pihamaat huomattavasti siistimpänä eikä naapurien tarvitse olla vähän väliä noukkimassa sen naapurissa asuvan työttömän spurgun omistaman kollin jätöksiä nurmikolta. Onneksi lait koskevat myös kollinomistajia ja monellehan se häätö on tullutkin kun ei ole mennyt yhteiset pelisäännöt jakeluun.

        on hakusalla kun ei tunne kuin kollin, joka tiedoksesi tarkoittaa urospuolista, kissoja on myös naaraspuolisia mutta ne eivät ole kolleja. Kun juttusi kiertää ja kaartaa saman asian ympärillä niin voit jo lopettaa mouruamisen. On varmaan ihana asua työttömän spurgun naapurina, voisi ajatella että asut jossain teltassa tai sillan alla.


      • pari sanaa.
        miooouuuuu kirjoitti:

        on hakusalla kun ei tunne kuin kollin, joka tiedoksesi tarkoittaa urospuolista, kissoja on myös naaraspuolisia mutta ne eivät ole kolleja. Kun juttusi kiertää ja kaartaa saman asian ympärillä niin voit jo lopettaa mouruamisen. On varmaan ihana asua työttömän spurgun naapurina, voisi ajatella että asut jossain teltassa tai sillan alla.

        surkeita ovat argumenttisi. kollilla tarkoitetaan mitä tahansa kattia. huvittavaa muuten että kattien pitäjät meuhkaavat täällä kattinsa "itsenäisyydestä" jne. mutta siltikin lehtien ilmoituspalstoilta saa vähän väliä lukea kuinka jonkun katti on kadonnut kuin pieru saharaan. eipä ole kovin itsenäinen elukka jos ei yksinään pärjää pihalla puolta tuntia tai ei on vain niin tyhmä ettei löydä isäntänsä luo :P katit ovat täysin rippuvaisia ihmisestä.


      • miooouuuuu
        pari sanaa. kirjoitti:

        surkeita ovat argumenttisi. kollilla tarkoitetaan mitä tahansa kattia. huvittavaa muuten että kattien pitäjät meuhkaavat täällä kattinsa "itsenäisyydestä" jne. mutta siltikin lehtien ilmoituspalstoilta saa vähän väliä lukea kuinka jonkun katti on kadonnut kuin pieru saharaan. eipä ole kovin itsenäinen elukka jos ei yksinään pärjää pihalla puolta tuntia tai ei on vain niin tyhmä ettei löydä isäntänsä luo :P katit ovat täysin rippuvaisia ihmisestä.

        eläinkuntaa tuntematon pallinaama sekoilee palstoilla, kolli on edelleen vain ja ainoastaan urospuolinen, piste.


      • kollit on yök
        miooouuuuu kirjoitti:

        eläinkuntaa tuntematon pallinaama sekoilee palstoilla, kolli on edelleen vain ja ainoastaan urospuolinen, piste.

        kolli on kolli vaikka voissa paistaisi. turha, tyhmä ja haitallinen elukka. aivan kuten omistajansakin.


    • keino on olemassa

      Laillinen konsti on se että hankitte eläinsuojeluyhdistykseltä tai joltain muulta vastaavalta taholta lainaan kissanloukun (ellei kissa anna ottaa muuten kiinni) ja toimitatte kissan paikkakuntanne löytöeläimiä vastaanottavaan paikkaan.

      Jos omistaja huomaa kysyä sitä, niin hän saa sen takaisin maksamalla lunastusmaksun, tuskin haluaa maksaa kovin usein. Jos omistajaa ei ilmaannu muutamassa päivässä, niin kissa lopetetaan.

      Itse tappaisin kissan, enkä kertoisi kenellekkään.

      Kissanpidon perusteella hankittu häätö olisi tietysti oikein superkova seuraus :)

      • neljän kissan koti

        oivaksi syötiksi loukkuun, johon kissanomistajat voi ulkoilluttaessaan kisukkiaan kusaista päälle ja hiekkalaatikosta sirotella kuorrutuksen. Sinusta pelkuriraukka ei ole kissanlopettajaksi. Pelkällä kissanpidolla tuskin häätöä tulee, korkeintaan itsellesi.


      • jepjepjepjep.....

        "Kissanpidon perusteella hankittu häätö olisi tietysti oikein superkova seuraus :) "

        Totta. Parempi vain että haittaelukan lisäksi hankkiudutaan eroon myös idiootista omistajastaan.


      • kokemusta on
        neljän kissan koti kirjoitti:

        oivaksi syötiksi loukkuun, johon kissanomistajat voi ulkoilluttaessaan kisukkiaan kusaista päälle ja hiekkalaatikosta sirotella kuorrutuksen. Sinusta pelkuriraukka ei ole kissanlopettajaksi. Pelkällä kissanpidolla tuskin häätöä tulee, korkeintaan itsellesi.

        Pääosa kyllä nuorena metsästysreissuilla.


      • erämies66

        Niistä saa hyvän päähineen....


      • good idea

        Tuotahan voisi kokeilla! :) Roskaelukat hyötykäyttöön.


      • päähinettäsi
        erämies66 kirjoitti:

        Niistä saa hyvän päähineen....

        Olisi aika karmeata löytää kadonnut perheenjäsen jonkun päästä ;) .


    • erämies66

      Metsästyslain mukaan saa riistanhoitopisteitä siitä kun laskee pannattomasta kissasta ilmat pihalle.... ja kuka kyselee pantaa kun heität sen uniin.....

      • ="O"=

        niin ammun pallisi riekaleiksi, ei tarvii enää raapia.


    • kiinni

      ja toimita löytöeläinkotiin jos ei kelpaa kellekään niin antavat piikin ja katti pääsee autuaammille metsästysmaille.

    • niinpä-

      Vituttaa tosiaankin nämä vähäjärkiset kissanomistajat jotka paskatuttavat sitä sähisijäänsä taloyhtiön pihalla.

      • ="O"=

        Vituttaako kun olet niin ruma kuin ankan mulkku.


      • vaan kaunis
        ="O"= kirjoitti:

        Vituttaako kun olet niin ruma kuin ankan mulkku.

        kissat, kissani on todella ihana ,rumat naapurit pitäis loukkuttaa .


      • niinpä-
        ="O"= kirjoitti:

        Vituttaako kun olet niin ruma kuin ankan mulkku.

        Semmoisenko löysit peilistä? No vituttaahan se varmasti :D Oletko yhtä ruma kuin kattisi?


      • ymmärrät ehkä
        niinpä- kirjoitti:

        Semmoisenko löysit peilistä? No vituttaahan se varmasti :D Oletko yhtä ruma kuin kattisi?

        ärsyttää olla ilman mirriä .älä tuu tänne ruikuttaan.kuten sanoit katso peiliin.


      • vituttaako?
        ymmärrät ehkä kirjoitti:

        ärsyttää olla ilman mirriä .älä tuu tänne ruikuttaan.kuten sanoit katso peiliin.

        ei paskantelijan puuttuminen ketään ärsytä vaikka moisia ehkä pienessä mielessäsi kuvitteletkin. turha ruikuttaa ja pidä se kollisi lieassa.


    • puhuu täyttä

      asiaa. Mikä mahtaa olla etteivät pösilöt kollien omistajat tajua pitää niitä paskantelijoitaan kurissa??

      • ="O"=

        vanhan kertaus, oletko ollut talviunilla, vai oletko todella noin typerä ruikuttaja, ei ne kissimirrit varmaan ulkona viihdy näillä pakkasilla että kyllä ne kotona olevaan hiekkalaatikkoon käy asiansa tekemässä. Siististi, ainakin meillä. Ja tiedoksi että kolli on urospuolinen kissa.


    • niinpä..

      Meilläkin pyöri naapurin sosiaalipummin katti kuseksimassa pitkin pihaa kunnes sai häädön. Käytiin muiden osakkaiden kanssa pari kertaa varoittelemassa että jos se elukka vielä sotkee pihaa, lennätte molemmat pihalle. Ei mennyt kaaliin joten syyttäköön itseään. Uskomatonta miten vähä-älyistä porukkaa nämä katinomistajat.. -.-

      • ="O"=

        lentää pihalle, siipiähän sillä ei kai ole. Tarkoitatko pihalta pihalle.


    • ikuinenkissanystävä

      Oon sitämieltä, että kissat pidetään sisällä. mutta jos se nyt sitten pitää ulos päästää, niin on sillä oikeus siellä olla! Onhan ennekin ollut. Ja kukapa voi kissalle sen uloslähtiessä sanoa: " ja nyt pysyt sitten vaan omalla pihalla"

      Olen myös huomannut tosi monesti, että ihmiset jotka ei kissoista välitä, ovat juuri niitä pahoja ja ikäviä ihmisiä. Ihminen ei ole läpeensä paha, jos tykkää kissoista, aloittaja ja muut ovat!!!

      • ......

        -Ja kukapa voi kissalle sen uloslähtiessä sanoa: " ja nyt pysyt sitten vaan omalla pihalla"-... Olisikohan se kissan omistajan homma vahtia, ettei pikku karvapallo päkistä paskaa joka naapurin hiekkalaatikkoon.

        Ja jos ongelma ei ota poistuakseen, löytyy netistä toimivia loukkuohjeita ja pakokaasu/jätesäkki menetelmällä kustannukset kissaa kohden pysyvät varsin kohtuullisina.


      • mankujavihaaja

        Sitä tilaa voi antaa omalla pihalla, ei muiden. Jos ei tila riitä, on muutettava korpeen ja ostettava sen verran iso tontti ettei mankujalla vaan tule ahdasta. Jos mankuja ei itse tajua pysyä omalla pihalla, on omistajan ulkoilutettava sitä hihnassa. En tiedä onko näillä mankujien pitäjillä joku paskafetissi kun halutaan niitä pökäleitä joka vitun paikkaan.. Onko kenties tullut mieleen että suurin osa ihmisistä haluaa pihansa pysyvän puhtaana??


      • Yawn
        mankujavihaaja kirjoitti:

        Sitä tilaa voi antaa omalla pihalla, ei muiden. Jos ei tila riitä, on muutettava korpeen ja ostettava sen verran iso tontti ettei mankujalla vaan tule ahdasta. Jos mankuja ei itse tajua pysyä omalla pihalla, on omistajan ulkoilutettava sitä hihnassa. En tiedä onko näillä mankujien pitäjillä joku paskafetissi kun halutaan niitä pökäleitä joka vitun paikkaan.. Onko kenties tullut mieleen että suurin osa ihmisistä haluaa pihansa pysyvän puhtaana??

        Kävin eka kertaa ihmettelemässä näitä juttuja. Eikö jengillä ole parempaa tekemistä kuin keskustella kissanpaskasta ja -pissasta. Tää Suomi on ihan outo maa. Sitten näköjään ihmisillä on tapana tehdä tarpeitaan ihan vapaasti sinne sun tänne.
        Lähden takaisin muualle - ei tässä aivokääpiöjengissä jaksa olla.


      • ei sinua
        Yawn kirjoitti:

        Kävin eka kertaa ihmettelemässä näitä juttuja. Eikö jengillä ole parempaa tekemistä kuin keskustella kissanpaskasta ja -pissasta. Tää Suomi on ihan outo maa. Sitten näköjään ihmisillä on tapana tehdä tarpeitaan ihan vapaasti sinne sun tänne.
        Lähden takaisin muualle - ei tässä aivokääpiöjengissä jaksa olla.

        pakota lukemaan tätä ketjua jos aihe on ahdistava. tampio.


      • Hyvin yksinkertainen

        vastaus vielä yksinkertaisemalle: Et päästä sitä kissaa ulos ilman valvontaa. Sinun pitää valvoa, ettei kissa mene hiekkalaatikoille, urheilukentille, uimarannoille jne jne. Jos sinä istut katsomassa salkkareita kun kissasi ulkoilee, et ole täyttänyt valvontavelvollisuuttasi.


    • kiskiskissani

      että kissan saa lopettaa vain, jos se selvästi ei ole lemmikki vaan villikissa.....ei nyt hemmetti tappamaan ainakaan, ei eläinparan pidä joutua kärsimään typerän omistajan takia

    • hippi-82...

      ...koirat, jotka paskantavat ja kusevat taajama- ja kaupunkimiljöössä kaikki paikat, kadut ja pylväät. Ei kissaa viedä ulos tarpeolle muutenkaan ja ovatpa niin fiksuja, että ne voi opettaa ihan pytyllekin. Ulkona vipeltää, jos jonkinmoista elukkaa ihan villina, jotka kyllä paskantavat hiekkalaatikoihin ja muuallekin. Muutama kissa ei tilannetta muuta mihinkään. Taas joku säälittävä kissafoobikko purkaa omaa patoutunutta mielenvikaisuuttaan.

      • fffffffffffffff

        Huah! Jopas hippiäinen vitsin murjaisi. Kollit ne niitä roskaelukoita on. Idiootit omistajansa paskattavat ja kusettavat niitä toisten pihoille ja lasten hiekkalaatikoihin. Kollit ovat niin tyhmiä etteivät ne mitään pöntöllä käyntiä opi vaikka rautalangasta vääntäisi. Koira kyllä oppisi, helpostikin. Löysäähän kollifanaatikko sitä pipoasi ja pidä ne paskantelijasi kurissa.


    • virallinen valvoja

      JÄRJESTYSLAKI 14§, Sieltäpä se löytyy vastaus ongelmiin, lemmikkieläimet pitää olla kiinni taajama-alueella,omalla pihalla saa olla vapaana mutta omistajan valvonnassa,ei siis naapurin tontilla!
      Eikä niin että eläimestä aiheutuu haittaa muille!Mikä siinä on niin vaikea ymmärtää selvää asiaa?

      • ="O"=

        "viraton valvoja" kissani, kaikki neljä voivat kusta rauhassa vaikka korvaasi ja sinulla ei ole siihen mitään sanottavaa. On täysin normaali toimenpide meidän kisukoille, tyttöjä ovat kaikki ei yhtään kollia.


      • no niinpä

        Kollisteillahan on tunnetusti käsipallon ÄO joten ei ihme ettei yksinkertaisetkaan asiat tunnu menevän kaaliin.


      • aika veijari
        ="O"= kirjoitti:

        "viraton valvoja" kissani, kaikki neljä voivat kusta rauhassa vaikka korvaasi ja sinulla ei ole siihen mitään sanottavaa. On täysin normaali toimenpide meidän kisukoille, tyttöjä ovat kaikki ei yhtään kollia.

        Lueppa tarkemmin jos osaat,kissasi voivat kuseksia omalla pihallasi niin paljon kun huvittaa ja voithan käyttää lemmikkiäsi lenkillä valjaissa jos kerran olet kotieläimiä hankkinut huolehdi niistä!
        Kyseinen pykälä ei kiellä kissan tai muunkaan eläimen kusetusta,se on vaan annettu sisälukutaitoisille ihmisille ohjeeksi ja vinkiksi!Jos saat jotain tyydytystä kun eläimesi käy naapurin puolella tarpeilla niin muista että vastapuolella on oikeus pyytää vahingonkorvaus lemmikkisi tekemistä tuhoista eikä sinulla ole siinä mitään vastaansanomista.Elikkä ihan missä tahansa ei kannata kusettaa/paskottaa lemmikkiänsä.
        Maalaisjärki taitaa olla kateissa sinullakin....


    • harmittaa

      Minulla on saman tyylinen ongelma. Asun hiukan taajaman ulkopuolella, mutta talojemme väli tässäkin noin kymmen metriä. Kissa on parin vuoden ajan käynyt kesällä ja talvella lähes päivittäin ulostamassa tontilleni, ihan joka puolelle( tontti on hiekkapohjainen maa) ja ulostuksia on varmasti paljon yli sata. Olen sanonut kolme kertaa suullisesti ja saman verran kirjallisesti. Vastaus on tullut ärjymällä, tottakai ne kissat siellä käy tarpeillaan, koska siellä on hyvä hiekka. Poliisi ei mahda mitään. Oikeusavustaja sanoi, se pitäisi saada ympäristörikokseksi ja se ei kyllä mene läpi missään. Terveystarkasta kielsi lasten leikkimisen tontilla koska kissan ulosteessa on niin paljon loisia, että ne tarttuvat varmasti lapsiin, aiheuttaen esim. silmäsairauksia.
      Lapset on ajettava evakkoon omalta tontilta, että naapurin kissoilla on ulostus paikka. Ihmettelen tässä kohtaa Suomen lakeja, jos olisi taajaman merkki, niin silloin voisi kissanomistajalle saada tiukan työn tuloksena 20 € sakon. Kysyn vaan, onko tällaisella sakolaakaan mitään merkitystä? Ihminen kun omistaa tarpeeksi pirullisen luonteen, niin voi tehdä näköjään mitä vain tämän päivän Suomessa. Tähän olisi hyvä saada neuvoja, sillä kaikki instanssit olen käynyt läpi. Sehän tässä vielä kismittää, kun ukkeli vain ivailee ja irvaillee ettet sinä mahda hänelle mitään.

    • 342...

      jauhelihaa ja mausteeksi tiettyä ainetta ei enää mourua kollit pihalla...

    • tuttu tunne

      Kollit pitäisi kieltää kokonaan! Paskovat ja kuseksivat porttikongit ja hiekkalaatikot. Mahtaa se taas olla näky kun lumet sulaa..

      • näin se on

        niin porttikongeista ja hiekkalaatikoista löytyvät eritteet ovat omaa tuotantoasi kapakki-illan jälkeen ja muulloinkin. Lisänä vielä oksennus ja räkä, se mitä esim. jää hissin seiniin ja lattialle kuljettuasi sillä ja etsiessäsi kusen kastelemista housujen taskuista toista avainta, koska ensimmäinen jäi alaoveen.


      • kevätrulla

        Jos taloyhtiössä asustaa katteja joita ei pidetä aisoissa niin näky on mitä karmein kevään koittaessa. Jos pihalla paskottamista ilmenee, kannattaa ottaa asia esille esim. taloyhtiön kokouksessa ja pistää omistajalle tuntuva lasku siivouskuluista. Katinomistajan tyypillinen "minäminäminä" asenne muutetaan joko hyvällä tai pahalla.


      • näin se on
        kevätrulla kirjoitti:

        Jos taloyhtiössä asustaa katteja joita ei pidetä aisoissa niin näky on mitä karmein kevään koittaessa. Jos pihalla paskottamista ilmenee, kannattaa ottaa asia esille esim. taloyhtiön kokouksessa ja pistää omistajalle tuntuva lasku siivouskuluista. Katinomistajan tyypillinen "minäminäminä" asenne muutetaan joko hyvällä tai pahalla.

        talviaikaan eniten kikkaroita vääntelee, on ihme sairasta porukkaa nämä rakkien ulkoiluttajat, siihen läjä jää mihin sattuu tipahtamaan, ei omistajat siitä välitä pätkän vertaa. Nythän niitä rakkien jätöksiä onkin sitten tuolla nähtävillä, ei meinaa jalansijaa löytyä jätöksien vallatessa pihat ja tiet.


      • 696969696

        Naapurissa asui kerran joku sosiaalipummi kollinsa kanssa. Paskatutti sitä keskellä pihaa ja talon hiekkalaatikossa joista paskat kantautui lasten käsiin ja sisälle. Tässä talossa on tapana pistää häiriköt ja hörhöt kuriin joten savustettiin tämä juntti pihalle kollinsa kanssa vuokra-asunnostaan. Tyhjyys kumisee näiden kollien pitäjien päässä kun ei tajuta pitää sitä elukkaa lieassa ja paskatuttaa sitä jossain missä ei kuljeta!


      • kissat ovat siistejä
        696969696 kirjoitti:

        Naapurissa asui kerran joku sosiaalipummi kollinsa kanssa. Paskatutti sitä keskellä pihaa ja talon hiekkalaatikossa joista paskat kantautui lasten käsiin ja sisälle. Tässä talossa on tapana pistää häiriköt ja hörhöt kuriin joten savustettiin tämä juntti pihalle kollinsa kanssa vuokra-asunnostaan. Tyhjyys kumisee näiden kollien pitäjien päässä kun ei tajuta pitää sitä elukkaa lieassa ja paskatuttaa sitä jossain missä ei kuljeta!

        on kyllä niin keksitty tarina kuin olla voi, "asui kerran joku",keksisit edes uskottavimpia juttuja. Itse olet käynyt siellä kusella ja oksentamassa, varo koska lennät savustamatta kaljoinesi kalliolle. Ethän kaljoissasi kuitenkaan tajua mihin oksennat.


    • Jämptisti

      Huvittavaa näiden kattifanaatikoiden uikutukset. Itketään kaupunkilehtien sivuilla kuinka misse on kadonnut vaikka itse kusetetaan niitä yhteisillä pihoilla. Ei kai tuo ihmekään ole että naapuri käy pistämässä maukujan kylmäksi. Opetelkaa pitämään ne kusilaarinne omalla pihallanne tai oppikaa kantapään kautta.

    • tunge vittuusi

      Tunge ne kakarasi pilluun takasin, niin eivät ole häiriöksi kenellekään...eivät vastaisuudessa kuseksi porttikongeihin..

    • 2 mirriä

      Kyllähän kissat kuuluisi olla kiinni taajamassa. Vapaana kulkeva kissa elää keskimäärin 3 vuotiaaksi, mutta valjaissa ulkoileva 15 vuotiaaksi. Auton alle ne useimmiten jäävät. En ymmärrä miten ihmiset voivat laittaa kissansa taajamassa ulos autojen sekaan.

    • dgWYQ45JJTJTJTRJSAE

      Mitä nyt kissan omistajilta voisi odottaa? Kyseessähän on maailman turhin "kotieläin" ja voit kuvitella paljonko älyn puutetta vaaditaan sellaisen hankkimiseen ja pitämiseen. Onhan niitä toki turhia buudeleitakin jotka paskovat mihin sattuu ja vetävät omistajaansa hihnassa perässään.

      • Kissa Kissa Kissa

        Kissat ei tee jätöksiään samallatavalla kuin koirat.


      • nähty on.

        Älä jo muuta turise.. Pitää olla jo täysi retardi että niin turhan elukan talouteensa hommaa. Mitä se muuta tekee kuin nukkuu, sähisee ja paskantelee pitkin pihoja? Ei mitään. Ja persoonallisuuttahan niissä kuseskelijoissa ei ole tippaakaan toisin kuin koirissa.


      • fghytyh

        Ei ole lainkaan yllättävää, että keskenkasvuiset teinipojat täällä kehuvat kuinka koirat ovat niin maan mahtavia. Koirat vasta hyödyllisiä ovatkin: syövät, juovat, nukkuvat, kuseksivat, paskovat...ja?? Ainiin, koirathan ovat nimenomaan ihmisten Perseennuolijoita, mielistelijöitä, alempiarvoisia viihdyttäjiä.

        Vähä-älyisiä ovatkaan minkä elukan omistajat..?


      • ggfgggg
        fghytyh kirjoitti:

        Ei ole lainkaan yllättävää, että keskenkasvuiset teinipojat täällä kehuvat kuinka koirat ovat niin maan mahtavia. Koirat vasta hyödyllisiä ovatkin: syövät, juovat, nukkuvat, kuseksivat, paskovat...ja?? Ainiin, koirathan ovat nimenomaan ihmisten Perseennuolijoita, mielistelijöitä, alempiarvoisia viihdyttäjiä.

        Vähä-älyisiä ovatkaan minkä elukan omistajat..?

        Kattos kun kollisti otti nokkiinsa :D Kollit ovat rumia, haisevia, persoonattomia syö/paskoo/nukkuu -elukoita joista ei ole muuhun kuin minkin ruuaksi. Täysin riippuvaisia ihmisestä. Perseennuolijoita ja huomionhakijoita aivan kuten vähä-älyiset omistajansakin.


    • yksikään

      kissaihminen ole noin tyhmä, mutta rakkien paskattajat on.

    • nähty on.

      Juuri tuollainen on tyypillinen kollisti. Eivät yhtään älyä katsoa sen kuseskelijansa perään! Koiranomistajat sata kertaa fiksumpaa porukkaa. Koirat ovat myös siisteydessä valovuosia kolleja edellä.

      • näkee....

        Hemmetti kun kaikki kevyenliikenteen väylät ovat koiranpaskan peittämiä. Siinä se näkyy näiden koiraihmisten fiksuus ja koirien viisaus.
        Näyttää siltä, että valtaosa Suomen koirista on lainsäädännön ulkopuolella. Koko talvi paskotaan hankeen ja kaduille. Kuinkahan suurta ilman viemäröintiä olevaa ihmismäärää tuo edustaisi? Varmaan sadoissatuhansissa.


      • taisit sekoittaa
        näkee.... kirjoitti:

        Hemmetti kun kaikki kevyenliikenteen väylät ovat koiranpaskan peittämiä. Siinä se näkyy näiden koiraihmisten fiksuus ja koirien viisaus.
        Näyttää siltä, että valtaosa Suomen koirista on lainsäädännön ulkopuolella. Koko talvi paskotaan hankeen ja kaduille. Kuinkahan suurta ilman viemäröintiä olevaa ihmismäärää tuo edustaisi? Varmaan sadoissatuhansissa.

        kissat ja koirat.


      • minä vaan
        näkee.... kirjoitti:

        Hemmetti kun kaikki kevyenliikenteen väylät ovat koiranpaskan peittämiä. Siinä se näkyy näiden koiraihmisten fiksuus ja koirien viisaus.
        Näyttää siltä, että valtaosa Suomen koirista on lainsäädännön ulkopuolella. Koko talvi paskotaan hankeen ja kaduille. Kuinkahan suurta ilman viemäröintiä olevaa ihmismäärää tuo edustaisi? Varmaan sadoissatuhansissa.

        meiillä on kyllä fiksu koira paskantaa ojanreunaan ettei kukaan vahigossa astuisi päälle


    • Pee239

      Turha luulla, että kukaan takanasi seisoo. Kääntävät takin ja rupeavat valittamaan liian kovaäänisestä kävelystäsi tai vastaavasta. Jos ei muuta valitettavaa ole.

      Suomalainen ei valita koskaan syystä.

    • norsu irti

      Eikö ole uskomattomia nuo kissojen omistajat?! En käsitä miten kehtaavat päästää katin kuselle meidän varastoon ja grillin juureen, leikkimökkiin jne.
      Kissa ei todellakaan saa lain mukaan juosta vapaana ilman valvontaa. Kissaa ei tarvitse kytkeä, mutta käveleepä omistaja sitten kissan perässä pitkin teitä ja pitää huolen, ettei elukka ole heitteillä, eikä siellä minne laki kieltää menemästä, mukaan luettuna naapurien pihat.
      Lisäksi laki velvoittaa kissan omistajan maksamaan kissan aiheuttamat vahingot. Myös lintujen taposta tulee lasku perässä. Esimerkiksi varpusen tappamisesta joutuu maksamaan valtiolle 34 euroa ja pyrstötiaisesta 252 euroa. Poliisilla ei ole aikaa selvittää kenen kissa oli kyseessä eli vaatii tilanteen todenneelta pientä vaivannäköä.

      Tässä poliisi ylijohdon viimeinen sana asiaan ihan ministeriöstä. Lukee ken jaksaa. Niille, jotka eivät jaksa voin tiivistää ilo uutisen; kissat kiinni!

      http://www.poliisi.fi/poliisi/oulu/home.nsf/files/Vastaus kirjeeseen kissan vapaana pidosta/$file/Vastaus kirjeeseen kissan vapaana pidosta.pdf

      • Kovin selkeä

        vastaus. Thänks.


      • eläjäläjä
        Kovin selkeä kirjoitti:

        vastaus. Thänks.

        Hankkikaa elämä.


      • kakarat

        Tarvitsisi saada laki joka velvoittaa vanhemmat pitämään ne kiinni etteivät änkeä naapureiden tonteille ja kaiken harmin lisäksi he tapavat pikkulintuja ja häiritsevät pesintää. Miksi pienet lapset saavat juosta ilman valvontaa missä sattuu kun eläimetkin täytyy pitää kiinni tai siitä tulee kamala haloo? Vapaana kulkevat kissat vielä siedän mutten kakaroita jotka jatkuvasti häiritsee muiden asukkaiden elämää. Mikseivät vanhemmat kulje lastensa perässä ja valvo etteivät ne kulje missä sattuu? Ei ennen ollut tällaista välinpitämättömyyttä mitä nykyään näkee.


      • Kummatkohan mahtaa
        kakarat kirjoitti:

        Tarvitsisi saada laki joka velvoittaa vanhemmat pitämään ne kiinni etteivät änkeä naapureiden tonteille ja kaiken harmin lisäksi he tapavat pikkulintuja ja häiritsevät pesintää. Miksi pienet lapset saavat juosta ilman valvontaa missä sattuu kun eläimetkin täytyy pitää kiinni tai siitä tulee kamala haloo? Vapaana kulkevat kissat vielä siedän mutten kakaroita jotka jatkuvasti häiritsee muiden asukkaiden elämää. Mikseivät vanhemmat kulje lastensa perässä ja valvo etteivät ne kulje missä sattuu? Ei ennen ollut tällaista välinpitämättömyyttä mitä nykyään näkee.

        tappaa enemmän pikkulintuja, ne kakarat vai vapaana olevat kissat? Minäkin veikkaan jälkimmäistä.

        Vertauksesi on muuten täysin turha, jollet löydä lakia / järjestyssääntöä, joka kieltää lapsien vapaana pitämisen. En minäkään rakasta huutavia muksuja, mutta vertaus kissoihin on aika kaukaa haettu.


      • Voi voi,
        eläjäläjä kirjoitti:

        Hankkikaa elämä.

        Et sitten enään mihinkään muuhun kyennyt. Argumentit loppu vai?


    • Justiisanäi..

      Minä olen asunut kerrostalossa, kissoja oli ja ulkoilutin puistossa ja niin teki muutkin kissojen omistajat. Mutta oli PÄIVÄN SELVÄÄ että EI KISSOJA LEIKKIPUISTOON. Leikkipuiston ympäristössä sai ulkoiluttaa, mutta ei varsinaisella leikkialueella.

      Ja tämä tarkoitti lähinnä sitä, että ei HIEKKALAATIKOLLE.
      Joskus näin että jollain oli leikkipuistossa kissa ja lapsi yhtä aikaa, ihan ok minusta kun vahtii ettei kissa pääse hiekkalaatikolle. Mutta tuosta olisi saanut toki valittaa.

      Nyt kissat ulkoilee rivitalon pihalla, ei missään muualla kun eivät poistu aidatulta pihalta. Ulos eivät yleensäkään pasko. Ihmettelen kyllä sellaisia kissoja jotka vääntää jonkun ovelle, kun ei siinä ole edes mitään millä peittää.

    • juurikin näin.....

      ja sinäkö olet sitten henkilö hiljaisimmasta päästä? ainakin kirjoitustyylistäsi päätellen olet kirjoittanut jutun pää sauhuten,kirouksia ladellen ja luultavasti oma äänesi kantaa esim. vihastuessasi aika pitkälle..luulisin että vielä pidemmälle kuin sen " mankujan" serenadit.

      "Eli lyhyesti: Jos ette osaa pitää mankujianne kurissa niin etteivät ne häiritse naapureita, muuttakaa korpeen! Mikään ei oikeuta pitämään niitä mankujianne irti yleisillä pihoilla tai kusettamaan niitä toisten alueilla!" muista oma elämänviisautesi seuraavan kerran kun itse menetät hermosi ja korotat ääntäsi, muuta korpeen ettet häiritse muita.

    • asdfasdfasdfg

      Eipä ne kissojen omistajat ole ennenkään tuijottaneet muuta kuin omaa napaansa.. Elävät kuin pellossa ja kuvittelevat ettei ne paskakokkareet pitkin pihaa muitakaan haittaa. Ei sellaisia paskalaareja kukaan tervejärkinen pihalleen halua.

      • kiskismiu

        lämmenneet sopivasti lasten hiekkalaatikoilla, eivät kisukat enää halua muualle mennä. Mutta asioitaan siellä hoitavat, ei jää näkyviin kun peittävät itse nätit kikkareet.


      • Loukulle siis
        kiskismiu kirjoitti:

        lämmenneet sopivasti lasten hiekkalaatikoilla, eivät kisukat enää halua muualle mennä. Mutta asioitaan siellä hoitavat, ei jää näkyviin kun peittävät itse nätit kikkareet.

        hommia ja taas on yksi katti muilla mailla. Tätähän näköjään kissanomistajat haluavat.


      • catkiller
        Loukulle siis kirjoitti:

        hommia ja taas on yksi katti muilla mailla. Tätähän näköjään kissanomistajat haluavat.

        Mulla oli tontilla kissaongelma, mutta aloin ottamaan niitä hengiltä sitä mukaa kun ilmestyi. Kuolleet kissat ripustin näytille portinpielen pihakoivuun ikäänkuin joulukoristeiksi. Jo alkoi kissaongelmat loppumaan.


      • erottaa...
        catkiller kirjoitti:

        Mulla oli tontilla kissaongelma, mutta aloin ottamaan niitä hengiltä sitä mukaa kun ilmestyi. Kuolleet kissat ripustin näytille portinpielen pihakoivuun ikäänkuin joulukoristeiksi. Jo alkoi kissaongelmat loppumaan.

        kissaa citykanista.


      • voikun söpöjä
        catkiller kirjoitti:

        Mulla oli tontilla kissaongelma, mutta aloin ottamaan niitä hengiltä sitä mukaa kun ilmestyi. Kuolleet kissat ripustin näytille portinpielen pihakoivuun ikäänkuin joulukoristeiksi. Jo alkoi kissaongelmat loppumaan.

        häiritse vaikka kissojasi siellä roikotat, mutta jotain muuta sektoria kylläkin kiinostaa tuollainen kotieläimen pito, rääkkäys.


    • neppistelyä

      voi kuule. musta tuntuu että susta on enemmän haittaa koko maailmalle ku yhdellä suloisella kissalla :)
      taidat olla niitä naapureiden kyttääjiä ja aika tylsä taitaa sun elämäs olla ku kissojenki tekemisiä pitää kytätä... mut ei siinä mitää, hanki vaikka elämä aikas kuluks :)

      • njäänjä

        joo hei kuule oletkos ihan tutkituttanut ne kuset ja paskat että ne varmasti kuuluu kissalle? et varmasti. ja koska olet tuollainen kissanvihaaja niin et varmaan kissanpaskaa ulkonäöstä tunnista, saatikka sitten kissanpissaa hajusta :) ne hajut taitaa kuule olla tullut siitä sun ihanasta pikku chihuahuasta jolle puet ihkuja prinsessamekkoja ja joilta pääsee perseestä vaan pieni vaaleanpunainen ranskanpastilli ja pissa kuin parfyymi. Voi että mulla niin palaa pinna tommosten kissanvihaajien kanssa jotka kiljasee jos ihanat pienet vaaleanpunaiset korkokengät hipasee kissanpaskaa ja ihku nirppanenä haistaa kissanpissaa! Ihme vaan kun en itse ole missään kissanpaskaan törmännyt...


      • salli mun nauraa

        Ja tyypillinen kollisti yrittää kääntää heti naapurit "kyttääjiksi" kun joku huomauttaa arvon latvakakkosta kollinsa paskantelusta. Hyvin tyypillistä. Ne kissanpaskat haisee ja näkyy kyllä jokaiselle normaalille ihmiselle. Ilmeisesti nämä latvalahot kollinomistajat ovat itse tottuneet elämään paskakasojen keskellä ja kuvittelevat että muutkin tekevät niin. Kyllä olisi moni taloyhtiö huomattavasti siistimpi ja viihtyisämpi ilman näitä uusavuttomia ryynipäitä kolleineen. Ja muutenkin nuo lähinnä esiteinien viljelemät ikäloput sutkaukset "hanki elämä" jne. ovat varsin tyypillisiä "argumentteja" kollinomistajan suusta. Mutta niinhän se on että miten tyhmä elukka, niin tyhmä omistaja..


      • Ja taas samaa

        liirum laarumia. Loppuuko argumentit? Hanki lukutaito ja tutustu mitä asetukset sanovat kissan vapaana pidosta.


    • Anonyymi

      Maailma olisi varmaan täydellinen paikka jos nämä koiran ja kissan jätöksistä valittajat suuntaisi tarmokkuutensa vaikkapa luonnonsuojeluun, saastuttamisen vähentämiseen, rikollisuuden ja väkivallan kitkemiseen ja kanssaihmisestä välittämiseen, näin vaikkapa alkuun. Taivaallisen hienosti on kakkakikkareista valittajan asiat kun ei muuta keksi kuin eläimen jätökset.
      Miettikää jos kykenette !

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2274
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      62
      2127
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1971
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1422
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe