Nenä vinossa?

Hessi

Kaaduin viikko sitten pyörällä naamalleni ja nenänvarteen laitettiin kolme tikkiä. Lisäksi hoitajat liikuttelivat nenää ja heidän mielestään se ei murtunut. Mutta nyt tuntuu kuin nenä olisi vinossa, voiko se olla mahdollista ilman murtumaa ? Nenä on vielä hieman turvoksissa, mutta tuntuu kuin se olisi vinossa.

2

2519

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ''

      Kuinkas kovan iskun sinä oikein sait? Nenäsi väliseinä on voinut mennä vinoon. Itekin olen kaatunut pyörällä naamalleni ja nenän väliseinä olikin vääntynyt, vaikka sairaalassa sanottiin, että kaikki on kunnossa. Tunsin, että nenäni on vino ja menin kahden viikon päästä kaatumisesta lääkäriin. Ja vinohan se oli. Sain leikkausajan, ja kirurgi selitti minulle itse toimenpiteestä.

      Kolmen viikon päästä jouduin sovittuun leikkaukseen, jossa minulle annettiin puudutus. Itse toimenpide puudutuksen ansiosta ei tuntunut miltään, ja se kesti noin neljä tuntia. Olin päivän sairaalassa, ja pääsin seuraavana päivänä pois.

      Lähtiessäni sain särkylääkkeitä. Oloni oli hirveä. Lääkäri sanoi itse, että nyt pitäisi olla omaisien läheisyydessä, koska ei kerrassaan saisi tehdä MITÄÄN, etteivät tikit repeäisi. Jopa litran maitopurkin kantaminen oli kielletty.

      Kotona huomasin alkavan turvotuksen, josta seurasi korkeaa kuumetta (n. 39,5 astetta). Ei saanut edes niiskuttaa nenää, tai niistää, etteivät tikit repeäisi. Söin särkylääkkeitä minkä kerkesin.

      Pysyin petissä n. kolme viikkoa, jolloin olo vihdoin helpotti. Nenä oli edelleen hirmuisen kipeä. Lääkäri määräsi onneksi viiden viikon mittaisen sairasloman, joten sain levätä rauhassa. Töihin mennessäni ei nenä ollut enää yhtään kipeä, ja voin taas mainiosti.


      Lääkäri kertoi, että leikkauksia tehdään kahdeksasta ikävuodesta eteenpäin oleville. Jos väliseinä on vino, kaikki räkä kerääntyy vain pääasiassa jommallekummalle puolelle.



      Joten kannattaisi käydä ihan lääkärissä, joka tuntee nämä asiat (Nenä -kurkkutautilääkäri) tarkistuttamassa asiat, jos olet huolestunut. Toki olotilasi voi johtua vielä olevasta turvotuksesta.

    • ayyshsj

      nenäpaskan sait! oot kyl surkee ajaa hahahah!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      577
      3846
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2729
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2124
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1947
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1845
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1790
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe